luju luju luju

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

IOHANNIS PENALUL CU CINCI CASE – Curtea de Apel Pitesti a respins definitiv contestia in anulare a sotilor Iohannis. Presedintele Romaniei a ramas irevocabil cu verdictul ca a dobandit in mod fraudulos o casa in centrul Sibiului, fiind cumparator de rea-credinta. Iohannis va trebui sa plateasca cheltuieli de judecata (Minuta)

Miercuri, 22 februarie 2017 15:57 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Curtea de Apel Pitesti l-a lasat definitiv pe presedintele Klaus Iohannis cu cinci case, din cele sase pe care le avea atunci cand a ajuns presedintele Romaniei. Completul nr. C3R de la Sectia I civila a Curtii de Apel Pitesti format din judecatorii Mircea Stan, Corina Postelnicescu si Raluca Trandafir a decis marti 22 februarie 2017 respingerea definitiva a contestiei in anulare formulate de Klaus Iohannis si sotia acestuia Carmen Iohannis impotriva deciziei Curtii de Apel Brasov prin care s-a decis anularea contractului de vanzare-cumparare a imobilului situat in strada Nicolae Balcescu nr. 29 din Sibiu. Curtea de Apel Pitesti a decis totodata ca familia Iohannis sa plateasca si cheltuielile de judecata in cuantum total de 1.700 lei.


In cei 14 ani in care imobilul din strada Nicolae Balcescu din Sibiu a fost inchiriat bancii Raifeissen Bank, lui Klaus Iohannis i-ar fi revenit, potrivit jurnalistilor de la Rise Project, suma de 320.000 de euro.

Este foarte posibil ca dupa aceasta decizie sa fie deschis un dosar penal care sa priveasca familia prezidentiala, desi exista voci care sustin ca posibilele fapte s-au prescris. Ne amintim insa ca in acceptiunea lui Klaus Iohannis oricine e cercetat de procurori este “penal”. Or, deschiderea unui dosar care sa o priveasca pe Carmen Iohannis, spre exemplu, ar transforma-o pe aceasta intr-o "penala". Pe de alta parte, este deja cunoscut ca actualul presedinte al Romaniei a fost in trecut invinuit intr-un dosar penal, ceea ce inseamna, potrivit propriei gandiri, ca la randul sau a fost un “penal”.

Amintim ca judecatorii de la Curtea de Apel Brasov au decis irevocabil pe 12 noiembrie 2015 anularea contractului de vanzare-cumparare autentificat sub nr. 924/01.06.1999 de BNP Radu Gabriel Bucsa, incheiat intre paratii Ioan Bastea (decedat), in calitate de vanzator, si Carmen Georgeta Johannis si Klaus Werner Johannis, in calitate de cumparatori, precum si radierea din Cartea Funciara a Sibiului a dreptului de proprietate al sotilor Iohannis asupra imobilului din strada Nicolae Balcescu nr. 29, in care timp de 14 ani si-a desfasurat activitatea, in baza unui contract de inchiriere, banca Reifeissen Bank.

Decizia Curtii de Apel Brasov a venit la circa un an si jumatate de la momentul la care Tribunalul Brasov a constatat ca sotii Iohannis au dobandit imobilul din strada Nicolae Balcescu nr. 29 in baza unui certificat de mostenitor emis, de notarul Radu Gabriel Bucsa, pe baza de acte false. Aceleasi documente false care au stat si la baza anularii, in iunie 2005, tot printr-o decizie a Curtii de Apel Brasov, a contractului de vanzare-cumparare prin care Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au achizitionat imobilul din strada Gh. Magheru nr. 35.

Iata minuta deciziei irevocabile a Curtii de Apel Brasov din 12 noiembrie 2015:

"Admite exceptia tardivitatii motivelor de recurs depuse la termenul din 03.09.2015, exceptie invocata de intimatul parat Statul Roman prin Ministerul Finantelor Publice, prin Directia Regionala a Finantelor Publice Brasov, prin Administratia Judeteana a Finantelor Publice Brasov si in consecinta: Constata nule motivele de recurs formulate de recurentii parati Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner prin memoriul de recurs din 03.09.2015 impotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronuntata de Tribunalul Brasov. Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul parat Statul Roman prin Municipiul Sibiu, prin Primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a Statului Roman, cerere formulata de intimatul parat Statul Roman prin Ministerul Finantelor Publice, prin Directia Regionala a Finantelor Publice Brasov, prin Administratia Judeteana a Finantelor Publice Brasov si in consecinta: Anuleaza recursul formulat si precizat de recurentul parat Statul Roman prin Municipiul Sibiu, prin Primar, impotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronuntata de Tribunalul Brasov. Respinge recursul formulat de recurentii parati Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner impotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Brasov, pe care o mentine. Respinge cererea de acordare cheltuieli de judecata in recurs, formulata de intimatii reclamanti Antonescu Elisabeta, Oarga Ioan, Oarga Steluta Ancuta, Oarga Ioan Adrian. Irevocabila. Pronuntata in sedinta publica azi, 12.11.2015".

Accesari:13557

Comentarii

# Hitlerică... date 22 februarie 2017 16:49 +35

Antiromânul Perfect trebuie să ia aminte:„Decât la Nürnber, în ștreang de criminali / Mai bine în „gașca” de politicieni penali...”

# DODI date 22 februarie 2017 17:14 +22

Îl aștept pe cleptomanul imobiliar, dovedit de toate instanțele din România, să se adreseze la CEDO. Va fi cel puțin stranie situația în care nevasta (reprezentata cleptomanului) se va judeca cu ciolanis (reprezentatul statului). Alt pas (doar pașii îi plac, nu știe umbla corect și legal) ar fi ieșirea în stradă alături de SRI, PNL și USR și, eventual, greva foamei. O foame cam mare pentru acest harpagon care trebuie să dea înapoi statului și chiria încasată ilegal plus impozitele pe meditații. Îl locul lui (și dacă ”modestia” nu îl împingea spre pălării înalte) mai bine rămânea primar la Sibiu. Nu ar fi fost așa vizibil, criticabil și blamabil. Sper că a înghițit pe nerăsuflate categorisirea de penali a adversarilor politici.

# „X” alias wjk! date 22 februarie 2017 17:34 +4

Greva foamei este, nu în ultimul rând, o formă de onoare, de atitudine, de respect față de un crez anume. L-aș supune ad vitam regimului pe care l-au îndurat cei întemnițați la Konzentrationslager Auschwitz-Birkenau... Simplu, nu?

# remember date 22 februarie 2017 17:55 +13

[quote name="„X” alias wjk!"]Greva foamei este, nu în ultimul rând, o formă de onoare, de atitudine, de respect față de un crez anume. L-aș supune ad vitam regimului pe care l-au îndurat cei întemnițați la Konzentrationslager Auschwitz-Birkenau... Simplu, nu?[/quote]  Greva foamei sa faca unul ce nu se mai satura de adunat averile altora?? Ce ma bucura este faptul ca justitia, sontac, sontac, a inceput sa lucreze. Vad si eu cu ochii mei si aud cu urechile mele ca un securist, cu state vechi de plata, a fost deposedat de bunurile furate. Sper ca acesta sa fie un inceput de drum pe care-l asteptam cei mai multi dintre noi de 27 de ani. Deposedarea tuturor hotilor de bunurile furate. Sa fie intr-un ceas bun. Toata stima pentru judecatorii de la Curtea de Apel Pitesti, de ale carei verdicte controversate se temeau cam toti. Dar se vede ca protestul PSD de la Pitesti a prins bine. :roll: :roll: :roll: :sigh: :sigh: :sigh: :sigh: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' />

# Lulu date 22 februarie 2017 19:35 +23

Santa Klaus a declarat ca din banii din chirie de la acest imobil a cumparat celelalte case ... instanta a spus ca a fost cumparator de rea credinta .. adica stia ca au fost folosite acte false ... deci banii din chirie sunt rezultatul unei infractiuni ... nu cumva e spalare de bani mai departe ? :-*

# unul din lumea cea mare date 22 februarie 2017 18:34 +15

aoileooooo!!!!!!!!!!aoileooou!!!!!!!!!casuta meaaaaa!!!!!!!!!aoileooo eu mi/s penal,sa iasa lumea in strada ca judecatorii au judecat si noaptea ca hotiii!!!!!!!!!!!!aoileu eu eram mandatarul penalei de sotie,aoileeeeooo justitia nu/i buna,astia au decis noapte ca hotii ca si noaptea au gindit judecatorii cum sa ,,o scoata,,.BA PENALUL DRACULUI HAI SCOATE BANII SI NENOROCITII AIA DE LA ANAF SA PUNA MINA SA SCOATA BANII SI CU PENALIZARI DE INTIRZIERE SI NEVASTA/SA CU IMPUTERNICITUL LA ,,PUCALIEEEEE,,!!!!!!!!!(acusilea sa te vaz hitlerica pe unde te mai duci,ti/ai pregatit jeaca rosie !!!!!!hai ca se da ceai la victoria,,,ce ai,, hitlerica!!!!!!!STATUL ROMAN ARE DE RECUPERAT PREJUDICIU DE LA HITLERICA CACI CASA ESTE A STATULUI....SI INSTANTELE SA PROCEDEZE CU CELERITATE!!!!!!

# Maria Tedorovici date 24 februarie 2017 11:23 +1

Stai sa vezi ca si KWY si Carmencita lui vor da vina pe soacra respectiv mama. Ca is dus cu forta la notar , ca nu au stiut  ce semneaza si tot felul de vrejeli ieftine....

# Jiji Jmecheru`... date 22 februarie 2017 16:55 +8

Plăvanul este nedumerit de ce ospătarul nu îi ia comanda... Între Dunăre și Olt doar plăvanu-a mai rămas, / Mândru că își aparține și ca neamț, dar și ca sas... (de Johann Wolfgang von Goethe :-x)

# candiano popescu date 22 februarie 2017 17:00 0

Bravo, Pif. Ai câștigat pariul.

# ceir date 22 februarie 2017 17:05 +15

Estem penal ,PENAL, chinuie oameni cu rea credinta .Rusine.

# Vladimarrr...!!! date 22 februarie 2017 17:15 +5

Far-de lege si tocmeala / Ea fura fara fereala / Dar acusa ghinisor / Hai cu Ea la Targsor !!

# Și eu ! date 22 februarie 2017 17:39 +1

La Târgșor și la Jilava, / În tandem, cum au furat,/ Să își lingă demn „isprava” / Rezumată în _ _ _ _ t... :o

# Lavrenti Pavlovici Beria date 22 februarie 2017 17:18 +5

Vorba lu` Vladimir Ilici Stalin: „De te las sau de mă lași, / Borfașii este tot borfași...”

# Întrebare !?!?!? date 22 februarie 2017 17:28 +5

În spate, în dreapta, aliniați tactic, niște „sinucigași” stau cu spatele la Plăvan și cu fața spre arborii din față. Se ...ușurează, la comanda marelui dezbinator sau le este jenă de Plăvan?

# Tica date 22 februarie 2017 17:31 +3

Poate-i pune cineva o vorba buna la guvern, dau astia gratierea si scapa plavanul interlop evazionist !

# Penal infractiune prevazuta de lege date 22 februarie 2017 18:44 -17

O să promulge Dragnea Legea defăimării și apopi să vedeți :-) cât de penali vor fi toți ziariștii.. Omu a cumpărat case și a pierdut una în instanță deci în civil.. ?? cred că până și ”juriștii” consulți de la luju știu.. dacă aveți informații despre dosare penale, de ce nu le dați în vileag.. altfel sunt doar ”interpretări calomnioase” să nu RĂMÂNĂ Dragnea SINGURUL PENAL CONDAMNAT... PUBLICATI DECIZIA LUI IOHANIS.. SCRIE CA ESTE SECTIE CIVILĂ IN ANTET?? ATUNCI UNDE ESTE PENALUL?? :lol: :lol: :lol:

# nicolae cristian date 23 februarie 2017 08:12 +1

art.323 cod Penal,nu civil.Sa sti ca ai falsificat inscrisuri si ca ai obtinut foloase necuvenite.Oricat l-ati 'iubi' voi pe johannis tot un nenorocit este.Bravo judecatorilor pt. prima oara ma simt bine ca banii nostrii dati pe salariile judecatorilor sunt meritati;ar mai trebui si procurorii care au incalcat legea cu buna stiinta sa aiba parte de ani grei de puscarie si sa ramana fara drepturi banesti.Cand le iei banii atunci ii doare cel mai rau.

# Sucă date 22 februarie 2017 18:47 +24

"Uzul de fals", cel puţin pentru Carmen Iohannis(care nu are imunitatea prezidenţială ca bărbat-su) a fost cumva dezincriminat? Sau cercetările penale, împotriva d-nei, vor începe abia după ce va intra în vigoare legea graţierii?

# ADRIAN MIREA date 22 februarie 2017 19:24 +3


Citeza pe Sucă
"Uzul de fals", cel puţin pentru Carmen Iohannis(care nu are imunitatea prezidenţială ca bărbat-su) a fost cumva dezincriminat? Sau cercetările penale, împotriva d-nei, vor începe abia după ce va intra în vigoare legea graţierii?

# Marian date 22 februarie 2017 18:51 +1

:lol: Acum trebuie sa dati o bere la toti.

# Pif date 22 februarie 2017 18:55 +1

O fi pe surse informatia, de la cei aflati in sala de judecata cu ocazia pronuntarii sau aflata telefonic de la grefiera.Pe portal inca nu este publicata solutia .

# hahaha date 22 februarie 2017 19:14 +6

ba nene trimiteti-l pe Fenechiu la scoala ca se face de ris cu prescriptia. cins apare pe sticla instantaneu ma scirbeste acest individ. inca odata se confirma ca baroul traditional e plin de avocati care nu stiu drept.

# Carmensita date 22 februarie 2017 19:28 +20

Deci , dupe propria-i regula : avem un presedinte penal ! Huoooo!

# Taranu de la Tara date 22 februarie 2017 19:51 +12

Io îs Klaus, din Ardealu, Ăl mai dintâi penalu! Sînt fudul, nevoie mare Şi ciordesc făr de suflare./ Pas cu pas, de neoprit, Am ciordit şi am zâmbit. Acum am imunitate, Iar de voi, mă doare-n... spate./ Vreau sa am partidul meu, Apoi pun guvernul meu, Alegeti parlamentul meu, Să pot durmi-n... penitenciarul meu./ Doamne ajuta! ;-) Motto: Nu te-ntinde, ca te rupi!

# Lucan date 22 februarie 2017 22:39 +10

Mai sunt si judecatori corecti, e de bine. Dar cascavalul pe care l-a primit timp de 14 ani nu trebuie returnat?

# livia date 23 februarie 2017 06:51 +7

Hotul, hotilor. Cum ramane cu discursul ipocrit soptit in casca: integritatea o ai sau nu po ai ; nu poate fi invatata. La puscarie; banii inpoi! Sa-i faca soferul politeanu plangere penala; daca nu stie cum, il invata luluta. Unii stau la puscarie pentru o paine, un salam sau o floare deci pentru mult mai putin. Toapele usr-iste chichirau, bazgan si ailalta sa -si faca selfie in Pta Victoriri urland: hotul, hotul!

# Bercea redividus date 23 februarie 2017 07:15 0

Carmen Marinescu care l-a pus in ,,libertate" pe Bercea a  fost arestata la scurt timp dupa ce a ocupat functia de presedinte. Cu urmatoarea persoana care l-a pus in ,,libertate" se asteapta oare acelasi lucru - sa ajunga in functie.

# marian bucuresti date 23 februarie 2017 07:59 +5

D.l J a oboist deja...GHINION!... Demisia...prea putin! In referendum inutil si inefficient la 100 de zile de la alegeri...prea mult! Parlamentul trebuie sa adopte o DECLARATIE cu privire la locatarului de la Cotroceni!

# Dura Lex date 23 februarie 2017 08:02 +4

La sfârşitul mandatului, preşedintele României are dreptul la o casă de la R.A.P.P.S..N-ar strica dacă Parlamentul actual ar amenda legea care conferă dreptul foştilor preşedinţi ai României de a primi casă de la RAP.P.S., în sensul că de această lege să nu poată beneficia cei care au dobândit proprietăţi imobiliare în mod fraudulos şi în condiţiile în care dobândirea proprietăţilor imobiliare în mod fraudulos a fost constatată prin hotărâre judecătorească definitivă.

# buun ... date 23 februarie 2017 12:11 -7

sa vedem dak am inteles corect din cele expuse in spatiul public: KJ pierde un proces, rezulta ca Justitia e dreapta. dak altcineva pierde un proces (sa zicem un om din coalitia de guvernare), avem de-a face musai cu "politia politica", cu binoame si ce mai vreti dvs .... 8) 8) 8) 8)

# AndreiV date 23 februarie 2017 12:47 +2

Parca i s-a mai confiscat o casa.!!!Ne spune cineva despre ce e vorba,pentru ca am vazut cu stupoare ca in procesul de la Pitesti,avocatul partii adverse voarbe,daca bine am inteles de 2 imobile si 13 apartamente+ spatiul comercial.Deci dimensiune jafului si abuzului e mult mai mare.Ce se intampla cu stanciu care la absolvit de conflict de interese,isi da demisia de la CCR,sau in stilul caracteristic sistemului din care a facut parte,va mai nenorici tara si va incasa pensie si indemnizatii uriase,ca de privilegii nu mai vorbim.

# Repeta dupe mine : date 23 februarie 2017 16:08 0

Ci-n-ci ! Cinci ! 5 ! Ha,ha,ha,ha ! Fraiere !

# cristi date 23 februarie 2017 16:14 -2

Testamentul nu este fals ci invalid,nu au folosit un fals. Era semnat de testator,nefiind scris in intregime de acesta,cum prevede codul civil. Ar fi fost fals dacă nu era era semnat de testator. Multi citesc dar puțin inteleg. M.as fi asteptat ca această publicație online,sa prezinte fapte reale.

# Șelaru Constantin-Ștefan date 4 mai 2018 15:12 0

Dar cele cca. 65.000 de euro încasați ca sumă necuvenită cu titlu de chirie și datrorată bugetului de stat de ce nu sunt încasați pe calea executării silite așa cum spune legea? De ce trebuie ca infractorul să stabilească el când și cum are el chef să le restituie banii în rate pe care tot el să le dimensioneze valoric?! Dar oare, pentru infracțiunea de fals în declarații și în acte publice nu se mai execută nici o pedeapsă? Dar pe noi, votanții, plătitorii de taxe și impozite, când ne va informa Parlamentul despre infracțiunile care nu se mai pedepsesc și asemeni președinților de țară putem și noi ca să le săvârșim ca să nedistrăm fără ca cineva să ne întrebe de ce și cum?!

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - In cazul crimelor de la Caracal avem de-a face cu:

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 19.08.2019 – DIICOT si-a schimbat denumirea

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER