21 noiembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Magistratii tortionari de dupa Revolutie. Azi, Monica Macovei, mama lui Satan. Vade retro Satana!

Scris de: jurist Ninel PEIA, presedintele Partidului Neamul Romanesc

2 august 2019 16:22
Vizualizari: 4124

Are romanul o vorba: ”Du-o la mama dracului!” Dar, noi stim, din Biblie, ca Scaraotchi nu are mama, dar daca ar avea, acesta ar fi, pentru noi, creatura cea mai demna de dispret din Romania - Monica Luisa Macovei.


Inainte sa isi dea arama pe fata, Monica Macovei nu era decat o buna consumatoare de vodca, care isi petrecea verile la 2 Mai, ziua in curul gol, pe plaja, seara, cu picioarele sub masa, cu nasul in glaja de tarie. Putea fi o betiva simpatica, dar n-am avut noroc. Infectia asta s-a transformat in komisar kominternist, a luat apucaturile Anei Pauker si a devenit varful de lance al tradatorilor Romaniei. Si sa nu uitam: pe vremea lui Ceausescu, a fost procuror. Nici nu vreau sa stiu cati nevinovati or fi infundat puscariile Patriei pe baza unei trasaturi de condei a scarbei devenita sorosisto-progresista.

Ce, credeti ca a chemat-o SOROS in armata lui de neomarxisti? Nici vorba! Ca orice scula comunista, ii trebuia musai un tiran pe care sa-l serveasca. Si pentru ca vanzarea de Tara iti aduce locuri in Parlamentul European, asa ca idioata utila Macovei si-a vandut ramasitele de constiinta, gratuit, unui nou tel izvorat din ideologia globalismului. Si s-a dovedit o unealta numai buna ca sa isi faca de cap cu Justitia din Romania.

Multe o recomanda ca fiind fidela urmasa a magistratilor tortionari care au executat cea mai pertinenta clasa politica din istoria Tarii noastre, dar ma voi opri asupra celei mai mari lovituri pe care a dat-o betiva cu pricina: cum a pus gheara pe arhiva SIPA.

Intai sa ne aducem aminte ce este, ce facea si la ce foloseau informatiile stranse de acest bizar serviciu secret.

Serviciul de informatii SIPA a fost infiintat, in 1991 (dar se spune ca ar fi recuperat un sistem deja bine pus la punct de vechea Securitate), de ministrul Justitiei de atunci, Mircea Ionescu Quintus. A fost condus din prima clipa de fosti ofiteri de Securitate si a avut drept scop prevenirea infractiunilor din cadrul penitenciarelor. In 1997, sub mandatul lui Valeriu Stoica, SIPA trece in subordinea directa a ministrului Justitiei si primeste noi atributii, printre care „protectia” magistratilor. Si continua cu spor sa spioneze pe unde poate. Ce sa vezi: prin 2004, Parlamentul a observat ca SIPA, desi era finantat puternic de la bugetul de stat, nu prezentase niciun raport anual. Ofiterii culegeau informatii, dar alesii nu au descoperit unde ajungeau acestea. Si acum ajungem la doamna cu vodca. Mama lui Satan, Luisa Macovei, venita pe cai mari ca ministru al Justitiei, s-a prins ca acolo se afla multe si folositoare. Hidosenia actioneaza: desfiinteaza SIPA (ce fusese redenumit DGPA). Din neant (de parca cine trebuia sa stie nu stia), seful SIPA, Marian Ureche este acuzat de CNSAS ca a facut politie politica inainte de 1989. Pai, oamenii pusesera un vechi specialist acolo, unul ce putea garanta o treaba bine facuta…

De aici incepe Saga lui Macovei. Curioasa din fire (dar cu ajutorul altor magistrati idioti utili?), Macovei face varza arhiva muncita de spionii de la SIPA, probabil sute de mii de pagini despre colegii doamnei Macovei si ai altora, unii poate si azi in functii interesante…

Mult mai tarziu, in urma concluziilor unei comisii parlamentare de ancheta, prin 2018, se confirma ca vreo 3.000 de pagini din aceasta arhiva au fost copiate cu nesimtire. Eu spun si ca anumite dosare au disparut si ca altele stau prin seifuri, urmand sa devina de folos candva. Bref, disparusera dosarele unor magistrati, se copiasera documente.

Cand s-a umblat la arhiva, Macovei era la varful Justitiei. Cine altcineva, daca nu un procuror tortionar cu ganduri curate ca ale unui bolsevic inrait, ar avea nevoie de informatii despre magistrati? Cine ar strange, ca un bursuc rosu, intr-o biblioteca utilitara, informatii intime si nu numai despre oamenii Ministerului Justitiei, despre detinuti sau despre unii ce au avut ceva de a face cu acestia? Pai, cum scriam de la inceput: mama lui Satan!

Pe langa multe dintre initiativele mamei lui Satan parca scoase din Cutia Pandorei, cazul SIPA este exemplul perfect de actiune securisto-comunista. Vopsita in democrato-progresisto-neomarxista, ca sa fie la culoare cu banii veniti din ONG-urile patronate de George SOROS.

Urmarind obiectivele stapanilor ei, Macovei a devenit exemplul de urmat al noului val al magistratilor tortionari. Si sub aripa ei au crescut altii si altii si altii. Venita din negura bolsevismului, mama lui Satan a avut grija sa nu lase serparia procurorilor si judecatorilor tortionari sa moara in mizeria istoriei, acolo unde ii era locul. Dar lupul nu isi schimba parul, asa ca naparca asta a otravit cel mai eficient Justitia din Romania.

Ce a facut se va putea eradica, poate, in decenii de corectitudine. Cine o mai crede in corectitudine…

Inainte de a incheia, voi aminti si abilitatea care a facut din Macovei cea mai urata fiinta de catre adevaratii patrioti: injuraturile la adresa Romaniei.

Daca as avea un leu pentru fiecare injuratura pe care a adresat-o Monica Macovei Tarii mele, l-as intrece la avere pe Ion Tiriac.

Pentru amuzament, mai adaug doua lucruri. Primul este un citat dintr-o postare a lui Adrian Nastase, om care numai de faptul ca nu poseda proprietatea termenilor nu poate fi acuzat. Iata ce scria, pe Facebook, cu vreo cinci ani in urma: "Monica Macovei este o marioneta perfecta pentru aceste interese (n.n- interese straine, progresisto-globaliste). Gata sa-si injure tara din orice pozitie, ministru independent 'sub acoperire', 'comisar' platit de ong-uri, trimisa, probabil, sa explice ca europarlamentar cum trebuie facute privatizarile sau achizitionate fregate fara coruptie".

A doua este legata de Liviu Dragnea. Acest politician nu imi este deloc drag mai intai pentru ca a adus PSD, partid in care am debutat politic, in pragul falimentului, pentru ca a anulat pana la ura sintagma de social-democratie in Romania si nu in ultimul rand pentru ca m-a dat afara din PSD la comanda unei sorosisto-progresiste (eram prea puternic si necontrolabil in functia de Secretar al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor). Dar dau acest exemplu ca sa vedeti ca, indiferent de clipa, de pozitie, ca e vara sau iarna, codobatura sorosista, mama lui Satan, Monica Luisa, este gata sa isi serveasca ordinele.

Iata despre ce e vorba: fericita ca Dragnea a infundat puscaria, vodcarita Macovei a scris pe pagina ei de Facebook ca decizia Inaltei Curti in cazul Dragnea este de fapt o "Victorie a Europei". Pana si in cazul angajarii a doua muieri la nu stiu ce institutie, tot Evropa a invins. Evropa e in toate si SOROS detine jumatate din ea. Sau stie Macovei ceva in plus si Dragnea trebuia impachetat pentru ca asa s-a hotarat undeva in Evropa?

Vedeti, MLM asta este curat mama lui Satan!

P.S.: Am finalizat impreuna cu colegii mei 100 de Analize OSINT avand ca tinte tradatori de Neam si Tara. Si 37 sunt magistrati. Un tablou ingrozitor. Analizele sunt validate pe baza unor cercetari SOCINT si HUMINT. Ziua de 5 noiembrie 2019 va ramane in istorie. Vor fi facute publice.

Comentarii

# REMEMBER date 2 august 2019 18:06 +8

Chiar 4PEDU VASILICĂ recunoaște că MAKA HARI nu vedea cu ochi buni SIPA. Uite de ce: desființarea SIPA e cu cîntec 31 mai 2017 17:27 ”... a condus Serviciul de Informatii, Protectie si Anticoruptie din Ministerul Justitiei (SIPA/DGPA), pozitie din care, in anul 2005, a fost trecut in rezerva, ca urmare a divergentelor directe cu ministrul Monica Macovei si consilierul acesteia, Dan Tapalaga. Ca sa citam sursa noastra din Ministerul Justitiei: “Nu i-a dat madamei documentatia video in care ea era actrita porno intr-un taxi parcat intr-un loc dosnic din parcul Operei Romane”. Am incheiat citatul. Sursa: Ziaristi Online

# Remember date 2 august 2019 18:35 +7

Cristi Dănileţ, fost secretar de stat, unul dintre cei care au participat la sigilarea arhivei SIPA şi care în acest fel au avut acces la documentele secrete, a susţinut că printre notele informative se aflau şi secrete despre viaţa privată a judecătorilor. "Pot să vă spun că am citit note despre judecători, locul unde şi-a făcut ziua, cine a fost invitat la petrecere, dar şi despre relaţiile extraconjugale ale judecătorilor şi procurorilor. Monica Macovei a desfiinţat SIPA, a fost o chestie proprie a ministrului, căreia nu prea îi era simpatic acest departament", a mai adăugat acesta. http://promopress.depindedenoi.ro/stiri/diverse/judectorii-vor-s-tie-cine-ii-ascult.html

# Remember date 2 august 2019 18:09 +17

NOAPTEA CA HOTII – Nota ofiterului SIPA care ii poate ingropa pe Monica Macovei si Dan Tapalaga: „La data de 7-8 ianuarie 2005, orele 20.00 s-au prezentat Monica Macovei si Dan Tapalaga... Li s-au solicitat documentele de acces la date clasificate (certificatele ORNISS), Monica Macovei a raspuns ca nu are nevoie de asa ceva, iar Dan Tapalaga n-a dat nici un raspuns... au stat in arhiva pana la ora 02.00 noaptea... La plecare au luat acest registru de intrari-iesiri”, luju.ro, 31 mai 2017 12:40

# Minciună elevată de-a EUROFLAȘNETEI date 19 august 2019 07:33 0

Europarlamentarul Monica Macovei afirmă că a desfiinţat SIPA în 2006, pentru că existau informaţii publice că era folosit pentru "şantajarea magistraţilor", iar Comisia Europeană "spunea clar că nu se justifică existenţa unui serviciu de informaţii în subordinea ministrului Justiţiei". Declarație remisă AGERPRES. Euroflașneta invocă CE să ne prostească, ROMANIA nefiind în 2006 în EUROPEAN UTOPIA. "Ministrul Justiţiei în exerciţiu de la acea vreme (2005 - 2006, Monica Macovei - n.r.) a încălcat legea, iar activitatea de emitere a HG 127/2006 (desfiinţarea DGPA - n.r.) a fost pregătită din timp. Şi când spun aceasta sunt relevante activităţile care vizează pătrunderea în spaţiile DGPA în ianuarie 2005 a ministrului Justiţiei de la acea vreme, care erau spaţii operative, nicidecum nu era constituită arhiva. Arhiva se constituie abia în 2006, după emiterea HG. Chiar şi scoaterea anumitor documente operative care sunt restituite după două săptămâni la DGPA", senator Viorel Salan

# REMEMBER date 2 august 2019 18:13 +7

FURT LA SIPA – Raportul intocmit in mandatul ministrului Justitiei Catalin Predoiu confirma sustragerea de documente din arhiva SIPA: „Au ridicat documente din arhiva operativa aflata in cadrul Serviciului de Informatii Clasificate din Ministerul Justitiei pe care le-au predat ministrului Justitiei Monica Macovei... A identificat un multifunctional xerox folosit pentru executarea de copii xerox dupa documentele aflate in arhiva... Unele rapoarte prezinta mentiunea 's-a facut xerox'” , luju.ro, 25 mai 2017 11:27

# REMEMBER date 2 august 2019 18:16 +6

BULICI 25 mai 2017 12:44 Și la ce i-au folosit euroflașnetei? A dat de dovada că Ponta e acoperit dar a uitat unde a pitit-o. In carnetul PCR de o dosea, bine făcea :P .

# Mihail Moruzov date 2 august 2019 18:18 +12

Sine ira et studio! Sinpere, mai stii ce le faceam "profesorilor" acum 25 de ani 8). Mai suntem cativa pe tarla :lol: . Tot adeptul unei agende largi ai ramas. Eu sunt "inca" traditionalist. Cum naiba stiai de "securitatea societala" acum 25 de ani?! Te credeam "nebun" . 8)

# Mihail Moruzov date 3 august 2019 11:52 +4

Pun pariu pe un kil de zaibar ca te bat acum la tinta de 2000m :lol: Cand desfaci damigeana din 1999?? Catranul e pus de mine :lol:

# Remember date 2 august 2019 18:22 +4

Prospețimea: miza de campanie a Monicăi Macovei 27 septembrie 2014 13:36 Ba e FRESH: "Prospețimea și noul își vor căuta un alt purtător de mesaj. Aceasta este miza de campanie a Monicăi Macovei. Este și ultima mea miză politică" by A. Papahagi.

# recomandare beton... armat date 3 august 2019 12:31 +4

"În plus, prin natura experienței sale de viață [URINOTERAPIE? SEX PE MORMINTE? ORGASM URINAR?], Monica Macovei chiar vine cu bagajul unui om plin cu trăiri autentice [CU MINE NU LE MERGE], capabil de mult mai multă empatie [OAMENII MAI ȘI MOR], echilibru [despre mineriadă: niciun act de violenţă = Au fost şi oameni ucişi], disciplină și, mai ales, corectitudine [sustinerea “pastrarii” sumei de 40.000.000 EUR de către Bechtel cu încălcarea dispozițtiilor legale], decât oricare din candidații prezenți până acum pe lista infatuării menționată mai sus. Monica Macovei poate fi cu adevărat custodele și arbitrul constituțional neutru pe care toți ceilalți îl promit dar nu îl vor putea oferi niciodată, gardianul de care are nevoie România..." Asta ne mai lipsea - dupa 1 incendiator 1 gardian!!! http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/adalbert-klein-claponi-fuste-ori-monica-macovei-sau-mintea-din-urma-romanului/

# Remember date 2 august 2019 18:25 +5

ALBA CA ZAPADA e hahaleră? 28 septembrie 2014 23:57 "Toţi fură. Eu am văzut, zona achiziţiilor publice este aptă pentru corupţie. Din 2005 o spun. Îmi eşti prieten, îţi dau un contract şi plătim de zece ori, de o sută de ori mai mult faţă de preţul pieţei". Intră totusi în PDL în 2009 pentru ciolanul de la PE. “În PDL noi am avut nişte standarde morale ridicate de etică şi morală în politică. Noi dorim ca toţi politicienii să fie integri să reprezinte cu adevărat valorile pe care le împărtăşim cu toţii. Le cer şi noilor colegi din PNL să se ridice la aceste standarde pentru că îi avertizez că eu voi fi vigilentă la aceste standarde şi îmi rezerv dreptul de a atenţiona şi acţiona”, a spus Macovei, care nu va renunţa la dorinţa de a fi pusă în sondajele PNL-PDL pentru desemnarea prezidenţiabilului.

# repetentu clasei date 2 august 2019 18:29 +5

Duplicitatea Monicai Macovei este demonstrata. In ianuarie 2005 ea a anuntat presa ca a dispus un control la SIPA si a promis opiniei publice publicarea raportului final. A fost doar praf in ochi. Dupa ce arhiva SIPA, compusa din doua camere de dosare, a fost rascolita la greu de oamenii de incredere ai lui Macovei, citita din scoarta-n scoarta, ministrul a emis, un an mai tarziu, Ordinul 790/C/2006 prin care a desemnat o comisie de inventariere. Surse din interiorul MJ ne-au declarat ca aceasta comisie (ulterioara celei anuntate oficial de Macovei in ianuarie 2005) s-ar fi ocupat nu de aflarea continutului dosarelor, ci doar de inventarierea documentelor si clasificarea lor spre a fi impartite pe criterii de interes informativ/operativ in vederea stabilirii unei institutii potrivite a le prelua. Nu s-a dat nimic publicitatii, că știe ex-ministresa DE CE! http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-05-14/furt-la-justitie.html

# Vasilică date 2 august 2019 18:34 +6

"Fondatorul SoJust Danileţ (care a făcut parte din echipa lui Macovei) a spus consilierilor politici că SIPA era în esenţă serviciul propriu de informaţii al Ministerului de Justiţie, care avea scopul de a spiona vieţile private ale judecătorilor, procurorilor, oficialilor din instanţe şi chiar a cetăţenilor de rând. El le-a văzut dosarele care conţineau detalii despre relaţii sexuale ilicite ale unor judecători şi procurori, chiar dosare medicale potrivit cărora unele judecătoare au făcut avorturi (...) Danileţ a divulgat că deşi dosarele de dinainte de 2001 au fost distruse, Ministerul de Justiţie a păstrat dosarele din 2001-2005, în două încăperi mici accesibile Ministrului de Justitţe", se arată în telegrama cu subiectul "O furtună perfectă: corupţia, statul de drept şi reforma justiţiei se află în prim-plan în România", care ar fi fost trimisă în 2009 la Washington de Ambasada SUA din România. http://www.mediafax.ro/social/wikileaks-danilet-a-divulgat-ca-a-vazut-dosare-sipa-despre

# CIUCIU răsbelu civil date 2 august 2019 18:40 +7

Hal de discurs: "Nu a mai existat ce se întâmplă de acum două luni în România: de asta am spus că suntem la marginea lumii şi mă aştept, cum vorbeam noi în pauza de publicitate, la un război civil."

# I-AR FI PLACUT SA OMOARE ROMÂN PE ROMÂN! date 2 august 2019 20:32 +6

A sperat că mesajul ei va declanșa o panică > decît cea din ziua de dumininică, 30 oct. 1938 de difuzarea piesei „Războiul lumilor”? Ex-procurorul ceaușist dădu buzna în casele oamenilor, în zi de duminică, 12 aug. 2012 sunînd mobilizarea pentru reîntronarea suspendatului: "Nu a mai existat ce se întâmplă de acum două luni în România: de asta am spus că suntem la marginea lumii şi mă aştept, cum vorbeam noi în pauza de publicitate, la un război civil. Lumea să înţeleagă că e foarte grav" - Realitatea Tv. Ar fi încercat orgasme repetate, că nu are decît cînd e cineva arestat, zice un neam a lui Atilla, de omora ROMÂN pe ROMÂN? Declarație cu ecou în presa internațională, urmată de devalorizarea leului.

# Remember date 2 august 2019 18:45 +6

angajat al CoEU cînd fu plătită de perfidul Albion? 27 septembrie 2014 22:23 „Am lucrat ani de zile în zone post-conflict, în Bosnia și Kosovo, ca angajat al Consiliului Europei.” S-a ramolit de tot! Ce angajat al CoEU cînd fu plătită de perfidul Albion? Încă nu se știe cum de-a aterizat acolo. "Am vrut un răspuns clar: potrivit cărei legi, cărei legi a cărui stat, doamna Macovei a obţinut contractul la Skopje, unde s-a făcut oferta, unde a fost înregistrată această ofertă, oferta a fost transparentă şi a dat şansa unei competiţii în care să aplice şi alţi avocaţi pentru acest post? Acestea sunt preocupările mele", susţine Stanislav Pigon.

# ZIARISTU BUIMAKU date 2 august 2019 18:52 +5

Ține tipa la beutură - episod pe care SRS l-a povestit senatorilor. "După ce a primit portofoliul Justiţiei, la solicitarea Monicăi Macovei, am avut o întâlnire lungă cu Domnia Sa, la un restaurant, unde a facut o rezervare - la Picollo Mondo. Discuţia din păcate s-a prelungit foarte mult... Şi, având în vedere că sunt bărbat, am fost cavaler şi am rămas până ce a terminat tot ce era în frapiere", a afirmat ziaristul. Sorin Roşca Stănescu spune că Monica Macovei a dorit să-l vadă pentru a discuta despre reforma în Justiţie şi relaţia cu presa, dar jurnalistul mărturiseşte că a plecat buimac de la întâlnire.

# Remember date 2 august 2019 19:18 +5

a respectat angajamentul de PCR-ista! 29 august 2014 20:30 A trădat peste ani alianța cu SUA refuzînd anularea cazierului luptătorului anti-comunist Ogoranu, Acesta a condus 7 ani Grupul Carpatin Făgărășan, avînd un parteneriat militar cu NATO în anii 1951-1954. Pentru lupta sa a fost condamnat de instanțele comuniste în contumacie la zeci de ani închisoare și, la urmă, de două ori la moarte. Prins în 1976, a fost salvat de la execuție la intervenția directă a președintelui american, Nixon.

# Oda lui LIICEANU date 2 august 2019 19:23 +7

„Am descoperit-o mai întâi în apele limpezi ale unei biografii politice lineare. Nu s-a bâlbâit, nu s-a bălăcit, nu s-a plimbat între partide, n-a avut gândiri suspecte și răzgândiri greu de explicat mai târziu.” Cu ceva excepții, desigur ca să întărească regula: mineriada (niciun act de violenţă = Au fost şi oameni ucişi); Băse mezinu ( „Putem să numim acest caz un nou puci” = "justiția să-și urmeze cursul."); fuziunea liberală (noua realitate = impostura?); PDL („Toți fură”. "În PDL noi am avut niște standarde morale ridicate de etică și morală în politică.”) Nu se pune la socoteală minciuna gogonată cu cele peste 1,5 milioane voturi fraudate INTR-UN SINGUR DOSAR. Că s-a clasat ca cel mai puturos procuror cu cele 198 dosare NEREZOLVATE - a respectat cutuma CINE NU MUNCESTE NU GRESESTE! http://www.paginadepolitica.ro/liiceanu-ura-fata-de-monica-macovei-supremul-ei-certificat-de-buna-purtare/

# PUPINCURISTU PLEȘU date 3 august 2019 12:00 +3

„Monica Macovei e un samurai fragil, un luptător translucid, care nu cîştigă prin violenţă şi masivitate. Armele ei sînt precizia, detaliul şi consecvenţa.” https://dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/monica-macovei

# MLM despre MINERIADĂ date 2 august 2019 19:27 +4

niciun act de violenţă = Au fost şi oameni ucişi 29 august 2014 22:34 Zise de mineriadă: Nu am văzut niciun act de violenţă. "După un an, am analizat, din proprie iniţiativă, legalitatea măsurilor de arestare preventivă în dosarele finalizate în 1991“ - ocazie să șteargă urmele propriilor acțiuni???„După 24 de ani de la Mineriada 13-15 iunie din Bucureşti, cei care au bătut şi arestat ilegal oameni au rămas, în marea lor majoritate, nepedepsiţi. Au fost şi oameni ucişi, dar criminalii şi complicii lor politici sunt liberi“, a scris Macovei pe blogul personal.

# CĂSCATĂ OR MATRAFOXATĂ? date 2 august 2019 20:24 +6

"Carevasăzică, marea specialistă în drept a zilelor noastre, europarlamentar, moralista Monica Luisa Macovei, dând dovadă de înalt profesionalism şi responsabilitate, a rătăcit definitiv un dosar, preluat personal de la Secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti. Drept răsplată, după ani de activitate în slujba adevărului şi a dreptăţii, Macovei a fost promovată mai departe în “sistemul ticăloşit”, până a ajuns ministru al Justiţiei în regimul lui Traian Băsescu. Asta ca să vedeţi cine a condus ani la rând Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului - Comitetul Helsinki şi pe cine a uns drept ministru camarila lui Băsescu. " http://www.cotidianul.ro/poate-ati-uitat-cine-este-monica-macovei-242828/

# DOSARUL RĂTĂCIT DE SPECIALISTA LUI PEȘTE date 3 august 2019 11:47 +3

Unde-s "criminalii şi complicii lor politici" de la mineriadă? Redacţia cotidianului Gorjeanul a intrat în posesia unui document senzaţional, care dovedeşte că “specialista” pedeleului în drept, justiţie, mineriade şi alte cele a dat dovadă de neglijenţă crasă la locul de muncă, pierzând un dosar pe când era procuror şef de birou la Parchetul de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti. Aflată probabil într-o avansată stare de beatitudine, Macovei a rătăcit dosarul nr. 1539/P/1991, referitor la evenimentele din 13-15 iunie 1990, mai precis despre prima mineriadă de la Bucureşti. http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?action=printpage;topic=449.0

# 4PEDU VASILICĂ date 2 august 2019 19:29 +5

Madam și-a ales consilieri pe sprînceană, capabili să îi gîdile urechiușele erogene, să o giuliulească iar SRI filma cu spor. Vasilică: \"Adevarul e insa ca noi nu meritam persoane precum Monica Macovei. Adevarul e ca poporul roman se zbate intr-o mediocritate cronica deja care nu mai cunoaste limita.\"

# Einstein al Parchetului date 3 august 2019 12:04 +3

La 13 aprilie 1984, deşi nu-şi încheiase stagiatura la Giurgiu, Monica Macovei e detaşată ca procuroare la Sectorul 1 din Bucureşti. Motivul? O cerere pe motive de sănătate. Nu e nevoie nici măcar de Raportul Tismăneanu ca să ştii că era practic imposibil pentru un absolvent să ajungă în Bucureşti pe parcursul stagiaturii. Cu atât mai mult e valabil acest lucru pentru un procuror, şi un procuror care nu renunţă la profesie pentru a veni în Bucureşti. Dimpotrivă, judecând după importanţa Sectorului 1 în activitatea de contracarare prin Procuratură a "acţiunilor contrarevoluţionare", Monica Macovei e promovată, după doar doi ani de stagiatură, într-un post de mare răspundere în regimul Ceauşescu. Din două una: Sau Monica Macovei era un fel de Albert Einstein al Parchetului şi, atunci, organele s-au văzut obligate s-o promoveze indiferent de profilul ei politico-ideologic.

# PREMIUL TRĂDĂRII date 2 august 2019 19:32 +4

motto: De când lumea nu s-a văzut ca un popor să stea politiceste sus si economiceste jos; amândouă ordinele de lucruri stau într-o legătură strânsă; civilizaţia economică e muma celei politice - EMINESCU. Ce frumos ne mințea Luisa în 2009: "Eu mai vreau sa ne respectam promisiunile, vrem sa aducem bunastarea din Europa acasa." Ajunsă în PE: "România nu ar trebui să mai primească fonduri de la UE". Crizele de delirium tremens pentru ex-suspendatu au fost cu cîștig pentru MLM: "Sunt singurul europarlamentar roman care a castigat in seara aceasta si sunt fericita."(premiul The Parliament Magazine la categoria Justitie si Libertati civile, 25.09.2012). În 2014 nu și-a mai luat nici un angajament, traducînd în practică versurile „între tăcut şi spus îmi e totuna / pentru că nu-mi mai place adevărul."

# OCHIUL ȘI TIMPANUL date 2 august 2019 19:34 +7

Aparatoarea iconica a libertatilor romanilor visa la agenti ai serviciilor secrete in presa!!! Propunerea doamnei Renate Weber, europarlamentar liberal, de respingere a includerii agenţilor serviciilor secrete în presă, a fost respinsă (votată negativ) de reprezentanţii Partidului Democrat Liberal în Parlamentul European. În extrasul de pe site-ul Parlamentului European, care prezintă participanţii la respectivul vot, apar numele Monicăi Macovei şi al lui Marinescu Marian Jean, reprezentanţi ai PDL.

# PHONES & THE NET PURSUIT W/O ORDER date 3 august 2019 12:35 +4

"Un stat politienesc" in stilul Macovei, 30 mai 2006: Ministrul Justitiei Monica Macovei a prezentat Parlamentului cererea de modificare a Codului de Procedura Penala, cu privire la interceptari. Aceasta modificare ar fi permis procurorilor sa puna sub urmarire telefoanele, internetul si alte mijloace de comunicare ale unei persoane, fara ca procurorii sa mai aiba obligatia obtinerii unui mandat judecatoresc, asa cum cerea legea la acel moment. De asemenea, Monica Macovei dorea ca astfel de inregistrari sa fie admise drept probe in instante. Parlamentul a respins initiativa Monicai Macovei si a trimis propunerea spre reexaminare la Comisia juridica. http://jurnalul.ro/stiri/observator/abuzurile-monicai-macovei-cum-s-a-transformat-fostul-ministru-al-justitiei-din-autoproclamatul-arhanghel-anticoruptie-in-instigator-la-coruptie-613512.html

# eu semăn cu Nelson Mandela date 2 august 2019 19:38 +8

„M-am gândit că, în multe feluri, eu semăn cu Nelson Mandela". Ceva asemănare ar fi, ea e neagră în cerul gurii!!!

# prejudiciu 40 milioane eur date 2 august 2019 19:41 +7

S-a sters la poponetz ex-racan-colonel K si cu raportul Corpului de control al premierului (Monica Macovei impreuna cu fostii ministri din guvernarea PDL Gheorghe Dobre si Sebastian Vladescu, a prejudiciat statul cu 40 milioane euro in afacerea Bechtel: “Modul in care au actionat persoanele care au semnat Nota de fundamentare a reprezentat un artificiu utilizat cu scopul de a justifica sustinerea pastrarii de catre Bechtel a sumei de 40.000.000 EURO”) ? ? ? Prin semnarea notei de fundamentare care a stat la baza emiterii HG nr. 224/2006 s-a sustinut “pastrarea de catre Bechtel a sumei de 40 de milioane de EURO deja incasate cu titlu de avans si reclasificarea lor cu titlu de cheltuieli de mobilizare”.Sustinerea “pastrarii” sumei de 40.000.000 EUR de catre Bechtel International Inc., s-a realizat cu incalcarea dispozitiilor legale.

# Oamenii mai si mor date 2 august 2019 20:35 +6

Să-i recunoastem meritele: a schimbat peste noapte un musuroi de procurori iar pe Gheorghe Suhan, procuror general adjunct al PNA, care refuza la acel moment sa demisioneze l-a consolat crestineste: „Oamenii mai si mor.” (Cererea din 2 august 2005, de revocare din functie a opt sefi de parchete. A doua zi, CSM s-a conformat.)

# MEȘTERĂ LA FALS INTELECTUAL date 2 august 2019 20:37 +7

Potrivit notei de control prezentate de jurnaliştii de la Jurnalul Naţional, invitaţiile au fost făcute în data de 10 ianuarie 2005, ora 13.47. Oferta făcută de Freedom House a fost înregistrată însă la minister cu aproape patru ore înainte. Potrivit actului de control, nereguli s-au observat şi în oferta făcută de Freedom House pentru achiziţionarea proiectului de audit. CV-urile experţilor care urmau să preia proiectul nu erau complete. Fostul ministru Tudor Chiuariu a sesizat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, acuzând mai mulţi angajaţi ai ministerului şi ai Freedom House pentru uz de fals. Liderul Freedom House România, Cristina Guseth, susţine însă că documentele la care se face referire în nota de control a ministerului sunt falsuri. In final,cum era de asteptat: NUP!

# b ubu date 2 august 2019 21:41 -7

da peia ce-nseamna sau ipu ? academii sri la la... rade harb de oala sparta

# MAMA PIDOSNICILOR date 2 august 2019 23:52 +5

„Încă din anii ’90 am fost alături de asociaţia ACCEPT. Am reuşit să abrogăm, după anul 2000, articolul 200 din Codul Penal, prin care erau incriminate relaţiile dintre persoane de acelaşi sex. Sigur că Biserica Ortodoxă şi grupurile religioase au fost mereu împotriva iniţiativelor noastre, ei spun că suntem împotriva tradiţiilor. Am sprijinit apoi, în calitate de ministru al justiţiei, desfăşurarea Paradei Gay din 2005, deşi la început primarul Bucureştiului refuzase să aprobe acest lucru. L-am sunat chiar eu pe primar. Acum, în România rămâne de realizat şi legiferarea uniunilor între persoanele de acelaşi sex.”, congres LGBT, Strasbourg, 7 aprilie 2011.

# Neanae date 3 august 2019 00:16 +11

Ah, ce satisfacție! Domnule Ninel Peia ma ungeți la suflet cu descrierea acestei cotoroanțe. Data dracului de a dracu ce e, Muma Pădurii și al Satanei, ca numai Tartorul avea curaj sa i-o tragă devenind tata. Acuși ii pare rău ca nu a avut profilacticul la îndemâna, nu ca are copchil, dar luară un sifilis nasol de la Mumă! Deh, între draci se mai pierde controlul ... pare ca e încă in tratament! Dom-le, dezgustătoare creatura aceasta numita Macovei. Păcat de tac-su si de ma-sa ca pierdură timp s-o facă!

# Și RADU MAMII? date 3 august 2019 11:44 +2

„Astazi, Monica Macovei traieste departe de viata politica, intr-un apartament de doua camere din Bucuresti, impreuna cu fiul sau de 18 ani. Aceasta mama divortata, in varsta de 54 de ani, nu a parasit niciodata modestul apartament, nici macar atunci cand era ministru”, se incheie articolul din Le Monde. 12 iun 2013. Păcat că a scris după ureche despre RADU MAMII. Imposibil să aibă doar 18 ani la data publicării articolului. Și apoi cel fiu eminent, terminînd liceul în Canada, vreo 2 ani prin Paris, deja student din 2011 la Londra să fie atît de pămpălău să accepte să șadă, fie și ocazional, cu mamițica?

# JUDECATA IN VREMEA DUDUCAI LUISA date 3 august 2019 12:13 +4

23 septembrie 2005: Completul initial de judecatori, in recursul declarat de tatal lui Macovei, anume judecatorii Margareta Ionescu, Florin Costiniu si Vasile Culcea, au deschis sedinta de judecata. Dar, la cateva minute de la inceperea sedintei, cei trei judecatori au descoperit ca nu mai aveau dosarul, deoarece acesta fusese dat unui complet nou de judecatori, care se pronunta asupra aceluiasi caz, in acelasi moment, dar in alta sala de judecata! Curand s-a clarificat faptul ca, in urma presiunilor intense ale Monicai Macovei, Presedintele Sectiei Civile a Curtii Supreme de Justitie, judecatorul Danut Cornoiu, schimbase intreg completul de judecata. si facuse acest lucru cu doar cateva ore inaintea ultimului termen al recursului inaintat de tatal lui Macovei, si fara sa anunte completul initial de judecatori.

# Samuraiu fragil dă cu mucii în fasole date 3 august 2019 12:23 +4

MONI MATRAFOXATA dă cu mucii în fasole - „Turcia (???), Grecia pun probleme economice, România nu pune probleme economice, ci politice." - visînd probabil cu ochii deschiși la binefăcătoarele terapii MISA (urinoterapie + sex pe morminte + vizionarea celor 13 filme porno producţie MISA + orgasm urinar + Guru Bivolaru prescria - potrivit rechizitoriului pus la dispozitia presei de Parchetul General - vibratoare cu schimbator de viteze pentru adeptele yoga nevrotice si fara chemare divina). Timișoara, 12.08.2012

# livia date 5 august 2019 09:27 +6

D-le av Ninel Peia cum o poteti numi magistrat pe tortionara stalinista Monica Gherghescu, zisa si Macovei !Aceasta individa a jurat credinta totala stalinistilor din Romania, adunati in PCR, asemeni ei sunt alte mii de criminali impotriva umanitatii , insi care , prin complicitatea celor care nu au cunoscut ororile crimianlitatii comuniste ii considera ” magistrati”. Oare stiti ca a aparut o noua specie de ” magistrati” ,fosti avocati din fosti militieini ,ori progenituri militienesti. Acestia distrug vietile a zeci de romani, romani care nu au de cine sa mai fie aparati in caile de atac, deoarece avocatii nu pot ”lucra ” impotriva tovarasului lor , acum ” magistrat , fost avocat, fosta progenitura militieneasca. Stiu ca ma cenzurati, iar de dialog nici nu popate fi vorba.

# livia date 5 august 2019 09:31 +5

Cum poate fi numita ”magistrat , specimenul ,criminal comunsit Gherghescu Macovei Monica , cea care a ordonat, a urmarit teroarea indreptata impotriva romanilor dupa dec.1989? Luju.ro a publicat cu ceva timp in urma ”Juramantul de procuror comunist al europarlamentarei Monica Macovei: “Jur sa servesc... politica partidului... sa apar proprietatea socialista, sa actionez potrivit principiilor democratismului socialist” ”

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va fi ajutat Klaus Iohannis de DNA in lupta cu Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.11.2019 – Iar s-a sucit generalul din DNA. Bye, bye, Klemm!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva