17 ianuarie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MANELELE PROPAGANDEI – Medicul Lucian Duta demonteaza agitatia pandemica: „Ragetele asinilor propagandei isterice: 'sa lasam specialistii sa vorbeasca'... Unii medici canta manelele propagandei, altii refuza, punand intrebari legitime, cerand raspunsuri dovedite stiintific, din dorinta de a nu face rau pacientilor. Acestia din urma-s demonizati de hoitarii platiti regeste de un sistem incompetent, las, corupt... Agresiune salbatica pornita dintr-o masinarie infernala menita sa induca ura, frica”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

3 decembrie 2021 18:56
Vizualizari: 5754

Medicii de buna-credinta, care nu se lasa dusi de val, sunt redusi la tacere, ostracizati, ba chiar demonizati de-a dreptul de asurzitoarea propaganda a pandemiei si inclusiv de catre confrati de-ai lor care „canta manelele propagandei”.Constatarea a fost exprimata vineri, 3 decembrie 2021, de catre medicul Lucian Duta (foto), fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Concret, chirurgul a atras atentia asupra tacerii complice din interiorul breslei cand vine vorba despre vaccinuri, despre efectele lor adverse si mai ales despre ingrijoratoarea incertidudine legata de efectele lor pe termen lung.

In acest context, concluzia lui Duta este ca exista mari sanse ca intreaga campanie de vaccinare cu care se agita regimul Iohannis sa sfarseasca lamentabil, tocmai din cauza refuzului autoritatilor de a le oferi romanilor raspunsuri adecvate la intrebari legitime.


Redam postarea de pe Facebook a fostului sef CNAS:


Daca asculti ragetele asinilor propagandei isterice (platite din banii nostri, desigur), probabil ca vei auzi deseori aceste cuvinte: 'sa lasam specialistii sa vorbeasca'. Ramai usor descumpanit incercand sa auzi vocile 'specialistilor'. Si e de bun-simt sa fii atent la vocea medicilor. Dar ce sa vezi? Sunt doua feluri de medici: unii care canta manelele propagandei, iar altii refuza sa faca acest lucru, punand pe masa intrebari legitime si cerand raspunsuri dovedite stiintific. Nu neaparat pentru ei, ci mai ales datorita impulsului dat de dorinta perfect legitima de a nu face rau pacientilor. Acestia din urma sunt 'specialistii nespecialisti', ostracizati, demonizati de hoitarii platiti regeste de un sistem incompetent, las si corupt. Pe buna dreptate cei mai multi aleg sa taca. Nu poti face fata agresiunii salbatice pornite dintr-o masinarie infernala menita sa induca ura si mai ales frica.

La inceputul lunii Februarie a existat o scrisoare deschisa adresata de un grup de oameni de stiinta catre EMA – organismul care a acreditat vaccinul in regim de urgenta. Redau aici doua pasaje si fiecare va analiza prin propriile filtre ce au spus acesti eminenti profesori (restul scrisorii in primul comentariu – n.r. o gasiti dand aici, pe Imunomedica.ro):

'Exista nelinisti serioase (...) potrivit carora aprobarea vaccinurilor anti-COVID-19 de catre EMA a fost prematura si imprudenta si ca administrarea vaccinurilor a constituit si constituie 'experimente pe oameni', care s-au facut si continua sa se faca prin violarea Codului de la Nürnberg. (...)

Infectarea la nivel global cu SARS-CoV-2 a creat o pandemie asociata cu numeroase decese. Cu toate acestea insa, pana la momentul luarii in considerare a aprobarii vaccinurilor, sistemele de sanatate din majoritatea tarilor nu se mai aflau sub amenintarea iminenta de a nu putea furniza ingrijire medicala, deoarece populatia, intr-o proportie tot mai mare, fusese deja infectata si cea mai grava faza a pandemiei fusese depasita. Prin urmare, solicitam dovezi concludente ca a existat o urgenta reala la momentul cand EMA a acordat companiilor de vaccinuri autorizatie conditionata de introducerea pe piata pentru toate cele trei vaccinuri – dovezi in masura sa justifice aprobarea de urgenta acordata de catre EMA'.

De asemenea, reiau ce a spus profesorul Luc Montagnier (laureat premiu Nobel si eminent virolog):

'Vaccinarile in masa sunt o eroare stiintifica, precum si o eroare medicala. Este o greseala inacceptabila. Cartile de istorie vor arata acest lucru, deoarece vaccinarea este cea care creeaza variantele virusului'. Virologul proeminent a explicat ca 'exista anticorpi creati de vaccin, fortand virusul sa gaseasca o alta solutie sau sa moara. Asa se creeaza variantele. Tulpinile sunt produsul si rezultatul vaccinarii'.

Sigur ca acest om a fost demonizat, ironizat si pus la stalpul infamiei pentru ca a avut curaj. Dar istoria se pare ca-i da dreptate si azi nu putem sa ne mai facem ca nu observam adevaruri evidente. Treptat, dar sigur, 'nespecialistii' devin 'specialisti'.

1. Este clar ca intreaga campanie de vaccinare se transforma intr-ul esec de proportii, iar consecintele nu le vom cunoaste niciodata.

2. Oamenii s-au conformat si s-au vaccinat. Suntem la a cincea varianta a virusului in decurs de un an si tot suntem indemnati sa ne facem doze de vaccin suplimentare la cateva luni. Bea, ca-i rece! Dar nimeni nu se intreaba daca nu cumva ce a spus profesorul Montagnier este adevarat. Si daca nu cumva este tocmai invers decat ce spune Ministerul Adevarului. Adica avem de-a face cu o pandemie prelungita, determinata chiar de catre vaccinati. Iar aceasta stare de fapt este stimulata tocmai pentru a satisface lacomia criminala a unor mari jucatori Big Pharma.

3. Asa-zisul vaccin este maxim o terapie profilactica impotriva unor forme mai grave ale bolii. Daca vor exista consecinte in viitor, ni se va spune ca sigur nu e de la vaccin!

4. Atitudinea rationala in fata bolii este de a o trata corespunzator. Romanilor li se refuza acest drept. Suntem buni doar sa cumparam 120 de milioane de vaccinuri pe care s-ar putea sa le aruncam la gunoi. Si sa trebuiasca sa cumparam altele (acum poate luam 200 de milioane), pentru ca noua varianta de virus bate la usa, nu-i asa?

 

sursa foto: Ziarul Financiar

Comentarii

# Ghro date 3 decembrie 2021 19:15 +92

Miercuri intr-un interviu cu BBC-ul, Ursula a zis ca e in favoarea eliminarii Codului Nuremberg, ma rog, probabil doar a articolelor alea incomode. Eugenia a revenit la moda, oricum etica in cercetarea medicala in ziua de azi, e cam la acelasi nivel cu perioada nazista.

# Lita date 3 decembrie 2021 21:18 +152

Imunitate naturala fara "vaccinuri" anti-covid si "pandemia" se stinge de la sine.

# Excelent articol : bravo ! date 3 decembrie 2021 23:21 +79

Felicitari si domnului doctor ca nu tace , sau mai rau , sa intre in hora manelelor.

# banditu coroiu date 4 decembrie 2021 07:30 +253

Vad ca cei mai mari propagandisti de prin studiourile tv au ajuns pieleanu si chireac care seara de seara infiereaza cu manie proletara nevaccinatii. Astia-s caz concret de cum ajungi tampit dupa consum excesiv de propaganda. Ia sa va vad buey desteptilor ce o sa faceti voi dupa ce or sa zica fauci si gasca de scelerati de la oms ca vaccinurile actuale nu-s valabile pentru noile mutatii de covrig si or sa va anuleze astia certificatele verzi de care sunteti atat de mandri ca le aveti. O sa va incoloneze ghita-imunizatorul si o sa bage iar in voi alta zeama-lunga anticovrig ca sa va dea alt certificat, de data asta maroniu.

# Noe date 4 decembrie 2021 09:57 +153

Campania frenetică de înțepare planetară are drept prim scop uciderea în masă. Clar! Autoritățile corupte sunt dușmanii noștri. La fel de clar! Ei par mari, pentru că noi suntem în genunchi. Clar și asta!

# Eu date 4 decembrie 2021 22:36 +75

Eu va spun o informație,nu o luați de buna, cercetați și verificați singuri.daca la început în 20' se murea din lipsa accesului la spital și se dădea vina pe covid,acum se moare de la vaccin și se dă vina pe nevaccinați,omicron și alte motive! Motive se găsesc usor,cu logica stau prost azi! In rest...multă sănătate, trăiți noua lume resetată promisă! Stați în case,totul va fi bine!

# VIKY date 5 decembrie 2021 11:02 +71

De cei manipulați, spălați pe creier nu duce lipsă planeta. Ei nu sunt in stare sa realizeze pericolul, dar nici sa judece și să gândească singuri. Nazismul, care a rezistat sub o mantie nebănuită de majoritatea turmei planetare, acum, pas cu pas (vorba hitleristului), își arată colții în toată splendoarea lui. Cei care manipulează, nici ei nu realizează că vor fi și ei și copiii lor victimele acestui sistem criminal. Somn ușor turmă, indiferent unde vă aflați. Nazismul are grijă de voi, să vă culcați vii, și să vă treziți... morți (citat dintr-o pa-ra-su-ta în viață).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.01.2022 – Operatiunea "Buda in Cotet" a intrat in linie dreapta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva