22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MAREA PREGATIRE FUNERARA – Primarilor li s-a solicitat sa raporteze cate firme de pompe funebre au pe raza lor, in caz de decese in masa in pandemia de coronavirus. S-a cerut identificarea tuturor camerelor frigorifice unde pot fi depozitati mortii. Sa ne asteptam la un val urias de decese? (Adresa)

Scris de: George TARATA | pdf | print

2 April 2020 14:12
Vizualizari: 7601

Autoritatile au declansat marea pregatire funerara. Primarii au misiunea de a identifica locurile in care pot fi depozitati mortii, dar si firmele de pompe funebre care sa realizeze inmormantari sau, dupa caz, incinerari.


 

Se intampla asta cel putin in judetul Timis. Dovada a fost publicata de maiorul (r) SRI Daniel Florea, pe pagina sa de Facebook. Este vorba despre o adresa din 26 martie 2020, transmisa primarilor din judetul Timis de catre Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis, semnata de prefectul judetului Liliana Onet, presedintele Consiliului Judetean Timis Calin Dobra si inspector sef al ISU Timis Lucian Mihoc (vezi facsimil).

Prin respectiva adresa, edililor li se transmite “Planul alb pentru organizarea sistemului spitalicesc din judetul Timis”, inaintat de Directia de Sanatate Publica Timis. Dar nu doar atat. Primarilor li se solicita sa identifice firmele de pompe funebre existente pe raza localitatilor pe care le administreaza, in caz de decese multiple in pandemia de coronavirus. De asemenea, primarii trebuie sa raporteze camerele frigorifice in care sa fie depozitati mortii.

 

Asadar: sa ne asteptam la un val urias de decese in judetul Timis?

 

Iata adresa trimisa primarilor din judetul Timis:


“Atasat va transmitem Planul alb pentru organizarea sistemului spitalicesc din judetul Timis inaintat de Directia de Sanatate Publica Timis si va adresam rugamintea de a dispune:

-identificarea firmelor de pompe funebre existente la nivelul unitatii dumneavoastra administrativ-teritoriale, in vederea coordonarii in caz de decese multiple;

-identificarea tuturor halelor frigorifice existente la nivelul unitatii dumneavoastra administrativ-teritoriale”.

 


Comentarii

# NM date 2 April 2020 14:35 +9

sa inteleg ca alesi nostri sar in ajutorul nostru. bravo domnule presedinte nazist, si guvernul tau, deci ajutorul vostru este sa avem cat mai multe pompe funebre, bravo natiune, eu zic sa inceapa treaba pompele funebre intai cu alegatorii vostri asa-i normal ca ei au pile la voi ca vau ales. bai nenorocitilor ,in loc sa dublati salariile la sistemul medical, in loc sa luati pensiile speciale ale golanilor din magistratura gen(

# NM date 2 April 2020 14:43 +2

am inteles ca presedintele nazist si guvernul meu, in sfarsit vor sa ne ajute, eu zic sa inceapa cu alegatorii lor cei ce iau votat. bai nenorocitilor in loc sa umpleti spitalele cu tot ce le trebuie pentru salvarea cetatenilo, in loc sa dublati salariile sistemului medical, in loc sa taiati pensiile speciale ale jmecherilor din justitie gen(Vasilica, Mihai Ban, Solomon, Netejoru, Marin Nicolae etc, iar pensiile lor sa le dati medicilor, voi va interesati cate pompe funebre avem si daca sunt suficiente. bai ordinarilor mancati din contributia acestor oameni care au muncit si muncesc sa plateasca la stat contributie iar voi va interesati daca au suficiente sicrie de moarte. zic: incepeti cu cei ce vau ales nenorocitilor

# Neanae date 2 April 2020 14:44 +10

Dați buzna și luați sicrie ca vor fi date pe nimica de Guvernul LOR! Ca pe sicrie vor da bani ca sa se arate ce muma grijaniei lor de grija au pt oameni. Cereți și grâul și nucile! NESIMTITILOOOOR, cereți primarilor sa va zică câte femei in raza lor au mașini de cusut și știu cât de cât sa coasa, dați tiparele și material ca sa coasa fiecare ce știe mai bine - MĂȘTI, SCUFII ȘI COMBINEZOANE. Când e buna norma dapai sa coasa și oleaca de dantela de plastic pt sicrie. Ca astea țin zeci de ani! Muma voastră de dezorganizați, nunți știți sa puneți la cale, in spații generoase. Un spital in corturi militare nu va trece prin minte. Sa stimulați po******ția la voluntariat? Aș. BEZMETICILOR! Sunteți zguduiti? Păi nu erați voi ăia mari și lați in umeri care voiați sa faceți ca România sa ajungă ca Everestul? Amu coșciuge de bagat sub pământ va umple gândurile. De rasul curcilor, Curcanilor!

# Neanae date 2 April 2020 15:06 +2

NESIMTITILOOOOR din mesajul meu de dinainte se referă la nesimtitii de guvernanți bezmetici actuali care vor sa știe dacă măcar sicriele vor fi suficiente... INCREDIBIIIIIL! Precizez fiindcă, scris fără “pauza” sa nu se creadă altceva! Oameni buni, o zâsăi cu ironie și sarcasm sa dam buzna și sa sa rezervam sicrie dacă sunt GRATIS! Știu de câțiva care și-au luat sicriu și îl țin sub pat! De ce sa nu profitam de asta ocazie oferită atât de generos de Guvernul mamilor lor? Puah

# faracatuse date 2 April 2020 16:32 +17

De-aia taie natzi la copaci in nestire, sa ne faca coparseu? Nah....

# Edelweiss - Ivory Tower Miserupist date 2 April 2020 23:18 +1

Io* lăsai slovă ca... peste 38 de ani... :eek: să fiu incinerat! #măkakîncopârșăultău! :roll: Irgendwelche Probleme, Klausel? :-)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva