9 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MATILET FACE PIRUETE CA O “MICA BAGABOANDA” – Avocatul Tiberius Barbacioru il distruge pe seful CSM Bogdan Mateescu: „Mai-marele fariseu al magistraturii, Preanelinistitul Bogdan Mateescu... Caiafa din templul CSM plangea sa nu ne luam de 'pilonul societatii', justitia stramoseasca, ci sa asteptam motivarea in cazul avocatului Robert Rosu… Cu o suceala demna de o mica bagaboanda, Mateescu face pipi cu bolta exact pe acelasi 'pilon sfant'”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

24 ianuarie 2021 10:35
Vizualizari: 4699

Judecatorul Bogdan Mateescu (nume de scena: „Bobita Matilet”) da dovada de un cumplit fariseism acum, dupa ce a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la un judecator, strict pentru o solutie de achitare definitiva pronuntata de acesta.Ne referim la judecatorul Marius Cristian Epure (foto 2), presedintele Curtii de Apel Constanta, cel care luni, 18 ianuarie 2021, alaturi de judecatoarea Adriana Ispas, l-a achitat pe ex-primarul Constantei Radu Mazare intr-un dosar privind retrocedarea unor terenuri din centrul statiunii Mamaia. La fond, in 16 mai 2018, judecatoarea Corina Mindrila (fosta Daescu, fosta Gherghisan) de la Tribunalul Constanta il condamnase pe fostul edil la 6 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu, obosindu-se sa-si motiveze sentinta dupa mai mult de un an de la pronuntare.

Mai exact, Bobita Matilet l-a dat pe Marius Epure pe mana Inspectiei Judiciare pentru presupusa savarsire a abaterii disciplinare de la art. 99 lit. i) teza I din Legea 303/2004 („nerespectarea indatoririi de a se abtine atunci cand judecatorul stie ca exista una din cauzele prevazute de lege pentru abtinerea sa”), pentru existenta unor banuieli ca magistratul si-ar fi construit casa pe unul dintre terenurile retrocedate de Mazare.

Astfel, repezindu-se sa execute un judecator inainte ca acesta sa-si redacteze motivarea hotararii definitive, Mateescu da dovada de o crasa ipocrizie, intrucat pana mai alaltaieri acelasi sef al CSM se burzuluia la cei care au denuntat abuziva condamnare a avocatului Robert Rosu, Bobita rastindu-se la ei sa astepte motivarea hotararii definitive de la ICCJ. Cel care l-a acuzat pe Mateescu de fariseism este avocatul Tiberius Barbacioru (foto 1), fost judecator la Tribunalul Bucuresti. Intr-un mesaj publicat pe Facebook sambata, 23 ianuarie 2021, Barbacioru il compara pe seful CSM cu Caiafa, marele preot care l-a judecat pe Iisus Hristos si l-a condamnat la moarte. Sigur ca putem comenta ca marele preot Caiafa era saducheu, nu fariseu (cele doua secte fiind rivale, desi au colaborat pentru uciderea lui Hristos), dar in limba romana s-a impus cuvantul „fariseu” cu sensul de „ipocrit”.


Redam postarea avocatului Tiberius Barbacioru:


Mai-marele fariseu al magistraturii, Preanelinistitul Bogdan Mateescu, isi sfasie roba in templul CSM-ului si trimite soldatii inspectiei judiciare sa-l puna in lanturi pe un judecator de la Curtea de Maslini Constanta (n.r. aluzie la maslinii din Gradina Ghetsimani, unul dintre locurile de rugaciune ale lui Iisus) pentru ca si-a permis sa fasaie o basina de dosar DNA, printr-o achitare.

Cu memorie scurta, dar orgoliu cat China, Caiafa din templul CSM se face ca uita ca acum o luna plangea ca un copil parasit in gara, cu mucii innodati sub barbie, ca sa nu protestam, sa nu ne luam de 'pilonul societatii', adica justitia stramoseasca, ci sa stam cuminti sa asteptam 'marea motivare' in cazul avocatului Robert Rosu, trimis la galere 5 ani pentru ca a facut doar avocatura, asa cum adevar a grait si prima instanta care l-a achitat.

Cu o suceala demna de o mica bagaboanda, domnul Mateescu face pipi cu bolta exact pe acelasi 'pilon sfant', nu mai asteapta nicio motivare, ca de... o achitare e ceva grav, nu e ceva firesc ca si o condamnare la o bagatela de 5 ani in puscarii de secol 18.

Halal sa-ti fie, Mare Preot, halal, Pilon Aseptic stropit de toti catelusii fara stapani... declarati”.

Comentarii

# un mizantrop date 25 ianuarie 2021 04:35 +6

Ei, eu nu sunt de acord! Cum sa-l compari matiletzul cu " o mica bagaboanda"?! pai, stie domnul avocat (ar cam trebui!) cat munceste o bagaboanda pentru o paine?! stie cate "vicisitudini" intampina in meserie?! s-a gandit vreodata ca, poate, a ramas singurul domeniu din Romania "apreciat" pe volum de munca si meritocratie?! Daca ar fi sa conteze parerea mea, eu as milita sa se intruduca pensii speciale pentru nefericitele astea, chiar si cand vor disparea toate celelalte...acum, pe bune, analizati si comparati, motivatia mentinerii pensiilor speciale ale magistratilor, cu conditiile de munca ale celor doua categorii...ca, la moralitate si integritate castiga bagaboanda detasat... P.S. Cand zic "magistrat" am in vedere, mai ales, vedetele rezist, ca pe astea le-am prins cu poalele-n cap...or mai fi si altii...

# santinela date 25 ianuarie 2021 08:07 0

Bravo domnule avocat,bravo ! Acest sef,cocotat acolo prin voie Iohanista merita sa fie pleznit peste bot in fiecare zi, cu astfel de cuvinte, pina pleaca de pe acel scaun sau invata meserie- ceea ce este aproape imposibil !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 8.03.2021 – Judecatoarele care au impartit pachetul. Modificari cu dedicatie la Legile Justitiei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva