13 decembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Nimic despre Iohannis si Grupul Etnic German?

Scris de: Sorin ROSCA-STANESCU

20 noiembrie 2019 16:06
Vizualizari: 2783

Functioneaza Omerta. Acest subiect extrem de grav a devenit tabu. Cu alte cuvinte, exista o cvasi-interdictie, la care din pacate se preteaza toate televiziunile de stiri, in a dezbate un caz de o gravitate maxima. Cel mai mare schelet cazut din dulapul lui Iohannis.


 

Este vorba de legaturile, demonstrate prin documente oficiale, dintre organizatia nazista criminala scoasa in afara legii Grupul Etnic German din al Doiea Razboi Mondial si Forumul Democatic al Germanilor din Romania, intemeiat si condus de Klaus Iohannis dupa 1989. Concret, Iohannis a solicitat din partea judecatoriei Municipiului Sibiu, al carui primar era, ca FDGR sa devin succesorul in toate drepturile al organizatiei criminale. Iar succesor in toate drepturile inseamna nici mai mult nici mai putin decat si recunoasterea intre altele a filiatiei ideologice. Pe langa toate celelalte tinte ale succesiunii.

O explicatie a instituirii acestei legi a tacerii poate fi si complicitatea la cel mai inalt nivel a PSD. Care, prin premierul sau la acea vreme, Adrian Nastase, a batut palma cu Iohannis si a semnat un protocol, prin care aceasta succesiune a fost pusa in opera in forma ei materiala.

Iata insa ca Liviu Plesoianu ne trimite cateva secvente pe care le preluam ale unei dezbateri exceptionale de la Realitatea TV, avand aceasta tema. Culmea este ca invitatul special, analistul Radu Golban dialogheaza pe acest subiect exploziv chiar cu Rares Bogdan, devenit ulterior unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai lui Klaus Iohannis.


Sursa: Corectnews.com

Comentarii

# Veltan aurel date 20 noiembrie 2019 20:35 0

Nesimtire

# Z date 20 noiembrie 2019 21:37 -2

Ar fi bine sa ne spună domnul Roșca de ce a fost el condamnat și Tăriceanu nu.

# imun/teanu date 20 noiembrie 2019 22:45 0

* Articol anterior al lui SRS a fost - de ce!!! - sters, desi bun /cu si un comentariu privind pe Radu T. (de prEtenARie Razvan S.?). * Cat despre NAZISM "mucles"-ul de la cine!, sau, chiar tutuLor, auto/didact?! Cand initial "pas cu pas", Ivan (wernerovich? / heil?!) deja pe divan cu si toate degetele luate dupa ce i-ai dat unul, acum la mana si cu - judecatoreasca! - succesiunea nazista nu mai are nevoie si de angajament. Cand are in mana deja tot /toate, adica, "sculele". Ce-o mai ramniv (dincolo de afemeiat de case si bani) nu putem sti /si poate coroana?, lansat in succesiuni invocand ca e (tot et!) neamt? Nu poti sti ce, orice, parodiind "in mintea lui John Malciwich". * Vehiculata versiune ca de ce n-a plecat cu maman si tatan in nnemtia era ca avea misiune "in spatele frontului /singur printre dusmani" de la Angela (et sefii) cand sefa la UTC-ul local ("cine esti dumneata domnule Sorges!").

# livia date 21 noiembrie 2019 07:22 +2

De ce nu l-a intrebat Radu Tudor nimic despre asta, la acea sezatoare? De la ceilalti jurnalisti slugi si lingai nu aveam nici o asteptare, dar de la Tudor da....

# Lechi date 21 noiembrie 2019 10:44 0

Retrocedari frauduloase ......ehe. !! Un camp de inductie inhiba aproape orice luare de pozitie ref la retrocedarile si alte cedari ale lui jwk. Marele expert militar Radu Tudor , caruia i-am zis ca toate Patrioatele. Americane vor ajunge la fier vechi, la fel ca si cele rusesti, pe care le-am si vazut candva.... m-a cam facut analfabe. pe blogul sau.... Eu cred ca RT. spera ,in prima faza, post de consilier al lui Jwk ,. RT. a facut un joc. ieftin, spre blat cu intrebarile sale! Sper ca intr-o zi si nu departe, sabia lui Damocles se va infige definitiv. in capul lui jkw . Mai are o singura scapare, temporara,. sa recunoasca faptele, sa faca stangaimprejur,. eventual sa mearga la o manastire ( nu de maici ) si sa dea acolo inca 60000 de ore de meditatie ! sale

# Marcel date 21 noiembrie 2019 10:55 0

NAZISTUL DE SIBIU si hoardele LEGIONARE sunt niste VIDANJE INFECTE!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Reincepe DNA spectacolul de catuse cu care a terorizat tara in era protocoalelor?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.12.2019 – Judecatorii ICCJ sunt fierti pe un membru CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva