17 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

O SA MANCATI RACHETE – Deputatul Liviu Plesoianu a luat foc: “Orban, vrei sa tai 310,5 milioane euro de la romani, cand tu dai, anul acesta, 1,67 miliarde euro pentru industria straina de armament?... In perioada ianuarie-martie, s-au cheltuit deja 106.357.891 euro pentru 'Plata facturilor aferente tehnicii de lupta achizitionate'... Ce a mai ramas din cei 1,67 miliarde euro nu trebuie sa intre in conturile industriei straine de armament, ci in sanatatea Romaniei si in buzunarele romanilor”

Scris de: George TARATA | pdf | print

14 aprilie 2020 13:55
Vizualizari: 6775

Guvernul Orban face economie prin taierea banilor romanilor, insa alimenteaza in continuare cu miliarde de euro companiile straine de armament. Revoltatoarea situatie a fost semnalata de deputatul PSD Liviu Plesoianu (foto).


 

Parlamentarul dezvaluie, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de marti, 14 aprilie 2020, ca Romania are alocati 1,67 miliarde de euro pentru armament, bani din care au fost platiti deja, in perioada 1 ianuarie-31martie 2020, peste 100 milioane euro. In tot acest timp, Guvernul Orban pregateste taierea a 300 milioane euro din banii romanilor. Tocmai de aceea, deputatul Liviu Plesoianu solicita ca restul ramas din cele 1,67 miliarde euro destinate achizitiei de armament sa fie directionat catre sanatatea Romaniei si catre romani.

Pe de alta parte, Liviu Plesoianu subliniaza ca orice parlamentar care va sustine taierea banilor romanilor, dar acordarea in continuare a miliarde de euro pentru companiile straine producatoare de armament ar trebui sa dispara din viata politica.


Iata comentariul deputatului PSD Liviu Plesoianu:


Orban, vrei sa tai 310,5 milioane de euro de la romani, cand tu dai, anul acesta, 1,67 miliarde de euro pentru industria straina de armament? O spun direct si pe scurt: cine da o astfel de ordonanta sau cine n-o pica instantaneu in Parlament e o sluga sinistra care ar trebui sa dispara din politica romaneasca!

P.S. In perioada 1 ianuarie - 31 martie 2020, s-au cheltuit deja 513.676.710 lei (106.357.891 euro) pentru 'Plata facturilor aferente tehnicii de lupta achizitionate'.

Tot ce a mai ramas din cei 1,67 miliarde de euro nu trebuie sa intre in conturile industriei straine de armament, ci in sanatatea Romaniei si in buzunarele romanilor afectati financiar de criza! Nu e nevoie de absolut nicio taiere! Din contra!

 


Comentarii

# Free Willy date 14 aprilie 2020 13:59 +12

Nu vreau sa imi fac Pastele cu Doamna Carmen! :-x

# Edelweiss - Ivory Tower Public Claimant date 14 aprilie 2020 14:04 +12

DREPTATE PENTRU MORȚII SUCEVEI! Noi, cetățeni ai Sucevei, precum și locuitori din întreaga țară și din lume, ORIPILAȚI DE TICĂLOȘIA INIMAGINABILĂ A ACESTUI BARONAȘ PDL, SOLICITĂM IMEDIAT DEMISIA (de onoare – oare o fi având?) a acestui scriitor cu oi pe dealuri, de osanale pupincuriste. Noi, cetățenii arestați la domiciliu în „Lombardia di Bucovina”, solicităm IMPERATIV demisia acestui individ totalmente lipsit de simțul responsabilității, care, prin acțiunile sale intenționate și premeditate, (doar până acum) are pe conștiință 82 de vieți curmate și 1731 de suflete care s-au chinuit sau se chinuie pe patul de spital, din cauza impotenței sale administrative.

# Edelweiss - Ivory Tower Public Claimant date 14 aprilie 2020 14:05 +6

Solicităm demisia IMEDIATĂ a acestui NESIMȚIT care, în perioada premergătoare exploziei epidemiei în județul Suceava, în loc să se preocupe de buna organizare a logisticii sanitare și a celei necesare amortizării impactului epidemiei, singura lui grijă a fost să se asigure de dezinfectarea aeroportului Salcea după plecarea prioritară a avionului cu culegătorii de sparanghel, plecați încă din data de 21 martie la Hanovra. (cu aproape 3 săptămâni înainte de a izbucni la nivel național megascandalul SparanghelGate). Lucrători dintre care unul deja a murit în condiții deocamdată cel puțin suspecte.

# Edelweiss - Ivory Tower Public Claimant date 14 aprilie 2020 14:06 +6

Noi, locuitorii Bucovinei sau cetățeni români de bună-credință, solicităm DE ÎNDATĂ DEMISIA acestui traficant de forță de muncă românească, a acestui făptuitor a infracțiunilor în formă continuată: „Omor calificat” - art. 189 Cod penal, „Zădărnicirea combaterii bolilor” – art. 352 Cod penal, a acestui NEOBRĂZAT care s-a testat preferențial fără a avea dreptul, falsificând înscrisuri oficiale medicale – „Fals intelectual” – art. 321 Cod Penal și „Uz de fals” – art. 323 Cod penal. Această abominațiune a acestui tupeist fără pic de scrupule sau rușine este cu atât mai înjositoare cu cât sub tutela sa administrativă au fost testați prioritar tot felul de cumetre, prieteni, neveste, amante ale diferiților boiernași suceveni, membri ai Kamarilei personale a fluturelui tupeist.

# Edelweiss - Ivory Tower Public Claimant date 14 aprilie 2020 14:07 +5

Aceste veritabile mârlănii se produceau în detrimentul medicilor, asistenților, brancardierilor, îngrijitorilor și ambulanțierilor care, deși aflați în linia I a luptei împotriva epidemiei, au fost omiși de la testare. Interesele acestui politruc și ale kamarilei lui au avut întâietate față de asigurarea unor elementare măsuri de protecție a personalului medical. Încă nu s-au creat cuvintele suficient de ******stive pentru a descrie adevărata oroare ce emană din acțiunile acestui tătuc al pedelismului de caviar, mimetizat în penelism de camarilă. Solicităm ca după depunerea NECONDIȚIONATĂ A DEMISIEI, făptuitorul FLUTUR GHEORGHE să se pună la dispoziția organelor judiciare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor faptice și juridice ale acțiunilor ce au transformat Suceava într-o cumplită Lombardie mioritică. Baronul portocaliu Flutur Gheorghe este DEMENTUL DIRECT RESPONSABIL de transformarea „Ținutului mânăstirilor” în „Ținutul crucilor”.

# Edelweiss - Ivory Tower Public Claimant date 14 aprilie 2020 14:08 +6

Morții din morminte nu se mai pot apăra. E datoria noastră morală de a le face dreptate! (dacă sunteți de acord cu conținutul textual, semnătură și pe cât posibil - share)

# Edelweiss - Ivory Tower Public Claimant date 14 aprilie 2020 14:09 +6

petiția poate fi găsită tastând în fereasta browserului cuvintele cheie ”petitieonline” ”Bucovina solicită demisia IMEDIATĂ a făptuitorului Flutur Gheorghe”

# VOX date 14 aprilie 2020 14:46 +12

" NU este timpul sa fabricam si sa comercializam ARME.azi " Papa Francis (2020 de Pasta la Vatican ). Sunt total de acord cu deputatul Liviu Plesoianu .Nemernicii astia de la guvernarr vor sa arunce toate greutatile acestor vremuri de urgie pe spatele si umerii romanilor .

# Fak iu ! date 14 aprilie 2020 16:22 +4

Asta meritati pt. ALOCAREA celor 1,67 miliarde €. cumparand ARMAMENT STRAIN !. Johannis +Orban NU va jucati cu averea Romaniei si viata noastra ! au facuto si altii si sau ARS !.

# NM date 14 aprilie 2020 17:24 -6

bravo mama ta domnule Plesoianu. nu inteleg cine ne ameninta pe noi?,pe nemti nu ii ameninta nimeni?, pe Austrieci nimeni?,pe Unguri nimeni?, bai date dreacu de tradator ca rusi nu ne vor ataca pe noi nici odata tu mai rau faci ca ii deranjezi mai tare cu pocnitorile tale. un hotoman mai mare ca asta inca nu aavut aceasta tara, intra rusu peste noi in 10 min. aidreacu ati furat din toate partile pe unde ati putut, ai pus ministri si prim ministru numai ce ai vrut tu si interesele tale.domnilor de la publicatia Lumeajustitiei, ocupati va va rog si de cazul cu datoria germaniei catre tara noastra poate aflati adevarul ce s-a intamplat si de ce nemtii nu ne dau datoria de miliarde de pe timpul razboiului. va rog

# Andrei date 14 aprilie 2020 19:50 +3

Romania are doar cativa oameni. Ei sunt: Plesoianu, Savaliuc, Ciutacu si...doar atat. PS: Bineinteles Arafat. Este si el un om adevarat.

# VOX date 14 aprilie 2020 22:11 +2

@ NM.. Datoria de razboi a Germaniei catre Romania a fost " anulata " de catre puterile Aliate in 1946 prin Conventia de la Paris ! Asa ca NU mai bate campii daca nu cunosti istoria ! NE ATACA D---U ! in afara de Covid-19 adus de uni ca tine din diaspora ..

# escu date 15 aprilie 2020 13:43 +1

Vă agitați degeaba. Johannis, Orban și Ciucă știau de ce va veni. Informările despre coronavirus erau încă din decembrie, de aceea ei s-au grăbit să deschidă finanțarea pentru vechiturile de la americani, cumpărându-și susținerea la guvernare. Trei slugi credincioase americanilor, care au plătit în avans, ca la curve, pentru niște sisteme de armament ce vor fi introduse în dotarea armatei abia peste vreun an.

# ?????? date 15 aprilie 2020 20:10 -1

@ Bă o fi bine, ? Câți datornici ați văzut voi că le e bine și sunt sănătoși, ? Probabil că liberali ar trebui să îi lase, pe Ponta, pe Cioloș , pe Barna, să guverneze, că ăia au aratat că reușesc să gestioneze economia și finanțele și fără deficite bugetare, ? Opinați că ar putea fi realizate și niște evaluări despre datoriile statelor și îmbolnăviri, ? De exemplu, chiar și despre evoluția îndatorării și bolile populației și chiar și despre reacțiile și pierderile la epidemii și pandemii, ?

# nea nicu date 19 aprilie 2020 09:23 0

Banii din sistemul de sanatate sunt jefuiti sistematic de interpusii politrucilor. Indiferent cat de multi bani ar fi alocati, soarta bolnavilor nu se schimba. Unicul scop al politicianului este imbogatirea, chiar daca, cate unul sau altul, mai face nota discordanta.Fiecare Grup de infractori politici are cate un ,, avertizor,, de corectitudine scos la inainatare. Nu mai pacatiti decat pe cei de aceeasi teapa cu voi.

# nea nicu date 19 aprilie 2020 09:32 0

Nu sunt bani pentru sanatate, ianvatamant, cultura,pensii,etc, dar sunt bani pentru campaniile politice. Milioane , zeci de milioane de euro se topec in campanii si atunci nu se plange nici un avertizor de corectitudine. Nu se intreaba de unde vin banii de campanii? Eu nu am vazut nici un politician sa de-a faliment dupa alegeri. Dimpotriva, le cresc conturile prin banci din tara sau de aiurea, cumpara tablouri,aur, nasini si-si fac tot felul de ... fite.Mai schimbati setarile,prea bate la .... ochi!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.01.2021 – Neamul Popoiegilor se muta la Capitala

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva