24 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARTENER NOU LA ZRP - Avocatul Danut Ioan Bugnariu, nou partener si coordonator al Departamentului de drept penal din cadrul societati de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners. Danut Ioan Bugnariu: "Prioritatile mele la ZRP vor fi extinderea serviciilor de drept penal si in zona de preventie, prin consilierea clientilor in sensul fraudelor la care ar putea fi expusi si constientizarii cadrului legal extrem de specializat existent"

Scris de: L.J. | pdf | print

7 September 2018 13:06
Vizualizari: 6923

Avocatul Danut – Ioan Bugnariu (foto) revine la Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) dupa 15 ani si devine, incepand cu aceasta luna, partener al societatii de avocati si coordonatorul practicii de drept penal al afacerilor.


”Este o bucurie si o onoare pentru mine sa ma intorc alaturi de fostii mei colegi in firma in care am inceput sa practic avocatura. Prioritatile mele la ZRP vor fi extinderea serviciilor de drept penal si in zona de preventie, prin consilierea clientilor in sensul fraudelor la care ar putea fi expusi si constientizarii cadrului legal extrem de specializat existent, si valorificarea la maximum a capacitatii ZRP de a furniza clientilor echipe multidisciplinare, adevarate task-force-uri, atat de necesare in cazurile urgente si complexe cu care se confrunta clientii corporativi”, a declarat Danut-Ioan Bugnariu, noul partener ZRP.

”Pentru noi, ca firma, este foarte important ca largirea sferei partenerilor sa fie realizata intr-o maniera cat mai fireasca si compatibila. Cu Danut, am avut relatii de colaborare de multa vreme si am constatat ca exista acea sinergie, compatibilitate si spirit de apartenenta la ZRP pe care le urmaream. Sunt convins ca, sub conducerea lui Danut si cu sprijinul av. prof. univ. dr. Valerian Cioclei, practica noastra de drept penal se va consolida, devenind un lider si un reper pe piata eterogena si animata a acestui tip de servicii avocatiale”, spune partenerul fondator al ZRP, Calin-Andrei Zamfirescu.

Cu peste 17 ani experienta profesionala in materia consultantei si litigiilor civile si de afaceri si cu o specializare in domeniul dreptului penal al afacerilor, inclusiv un stagiu de pregatire la Fitzwilliam College, University of Cambridge, Danut - Ioan Bugnariu este recunoscut ca expert pe legea penala romana de instantele din Anglia (Westminster Court of Magistrates), fiind de asemenea membru al unor reputate organizatii profesionale (cum ar fi, de pilda, Fair Trials International, Londra, sau European Criminal Bar Association).

In domeniul dreptului penal al afacerilor, activitatea sa profesionala a cuprins reprezentarea si consilierea atat a unor companii de top locale sau straine, companii din domenii economice cheie, cat si a unor nume cu rezonanta din mediul de afaceri si din politica romaneasca.

Dosarele sale au vizat toate ariile de practica ale dreptului penal - infractiuni de coruptie, spalarea banilor, crima organizata, fraude, inclusiv cele care fac obiectul competentei structurilor specializate de Parchet (DIICOT, DNA), dar si sprijinirea unor investigatii interne sau prevenirea fraudelor. Danut - Ioan Bugnariu a conceput si sustinut in repetate randuri si traininguri pe teme de drept penal pentru entitati private.

Expertiza lui Danut - Ioan Bugnariu se va alatura practicii redutabile a penalistilor ZRP, care, de sase ani de zile, ofera solutii clientilor corporativi in legatura cu probleme si dosare de drept penal si care, de la mijlocul anului trecut, a beneficiat si de aportul experientei reputatului specialist in drept penal, av. prof. univ. dr. Valerian Cioclei.

Despre Zamfirescu Racoti & Partners

Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale.

ZRP are o echipa de 53 de avocati, dintre care noua asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob si Alina Tugearu (asociati), Danut – Ioan Bugnariu (asociat), Valerian Cioclei – of counsel.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.09.2023 – Negocierile pe pensiile magistratilor nu s-au incheiat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva