1 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PODCASTURILE CRIZEI – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii lanseaza seria de podcasturi „Dreptul in vremea coronei”, ca raspuns la provocarile crizei coronavirusului. Dialogurile vor aborda subiecte relevante pentru mediul de afaceri romanesc si lumea juridica, intr-un format accesibil, cu participarea avocatilor si consultantilor fiscali ai Tuca Zbarcea & Asociatii si, dupa caz, a altor invitati speciali

Scris de: V.B. | pdf | print

26 March 2020 17:09
Vizualizari: 3972

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii va lansa vineri, 27 martie 2020, la ora 10:00, primul episod al seriei de podcasturi „Dreptul in vremea coronei”, ca raspuns la provocarile crizei generate de coronavirus.Seria va fi deschisa de Florentin Tuca (managing partner al firmei de avocati), in dialog cu Dan Cristea (partener al Tuca Zbarcea & Asociatii). Primul episod va fi intitulat „Cum se schimba Dreptul?” si va aborda mutatiile esentiale si potential ireversibile pe care le sufera in aceste zile universul juridic.


Redam comunicatul casei de avocatura:


Tuca Zbarcea & Asociatii anunta lansarea seriei de podcasturi „Dreptul in vremea coronei”, primul episod urmand sa fie transmis vineri, 27 martie, la ora 10:00, pe canalul YouTube al firmei de avocatura.

Seria de podcasturi „Dreptul in vremea coronei” reprezinta un ansamblu de dialoguri asupra unor teme de drept generate de criza epidemiei de coronavirus in lume. Discutiile abordeaza subiecte relevante pentru mediul de afaceri romanesc si lumea juridica, intr-un format accesibil, cu participarea avocatilor si consultantilor fiscali ai Tuca Zbarcea & Asociatii si, dupa caz, a altor invitati speciali.

Podcasturile sunt difuzate in principal prin intermediul canalului YouTube al firmei de avocatura (https://www.youtube.com/user/TucaZbarcea) si vor fi disponibile incepand de vineri, 27 martie, ora 10:00. Episoadele vor putea fi ascultate si via Podomatic (https://www.podomatic.com/podcasts/tucazbarcea), precum si prin intermediul altor platforme specifice.

Invitatul primului episod este Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii, aflat in dialog cu Dan Cristea, Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii. Intitulat „Cum se schimba Dreptul?”, acest podcast este o discutie despre mutatiile esentiale si potential ireversibile pe care le sufera in aceste zile universul juridic. Reglementarile normative se succed si se vor succeda cu repeziciune, in diverse domenii ale vietii - in spatele lor s-ar putea afla transformari de substanta ale viziunii colective asupra rolului legiuitorului sau asupra echilibrului dintre puterea Statului si drepturile si libertatile fundamentale ale individului. Care este atunci rolul juristului in aceste vremuri, care sunt coordonatele luptei pentru echilibru intr-o lume legala marcata de profunde incertitudini, care sunt certitudinile pe care mediul de afaceri le poate avea din partea juridica, toate sunt subiecte ale primului episod al podcastului „Dreptul in vremea coronei”.

Al doilea episod il va avea invitat pe Cornel Popa, Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, si va fi difuzat duminica, 29 martie.

Initiativa Tuca Zbarcea & Asociatii face parte din raspunsul firmei de avocatura la provocarile crizei actuale. Inca din 16 martie, firma anuntase un set de masuri menite sa asigure continuitatea operationala, in paralel cu eforturile de a pune la dispozitia comunitatii de afaceri si publicului larg o serie de resurse si analize dedicate gestionarii situatiei de criza create pe fondul epidemiei de coronavirus (www.tuca.ro/covid-19/). De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii a constituit un „task force” dedicat COVID-19, oferind consultatii juridice pe teme specifice crizei economice (drept societar, restructurari si insolventa, dreptul muncii, drept fiscal si vamal, contracte comerciale, litigii si arbitraje, achizitii publice, protectia datelor cu caracter personal etc.). Nu in ultimul rand, a fost constituita o linie de comunicare speciala pentru situatii de maxima urgenta in aceasta perioada: helpline@tuca.ro.

Comentarii

# TIPA date 27 March 2020 11:49 0

Sa explice pe texte de lege romanilor cum sunt tinuti in case ilegal si cum toate masurile dispuse sunt nelegale.Cum le-au restrans autoritatile in mod nelegal drepturile si libertatile romanilor, cum le-au interzis in mod ilegal participarea la sfanta liturghie si celelalte slujbe bisericesti,cum si-au arogat competente pe care nu le au in ceea ce priveste BOR, cum au scos armata ilega in strada, CUM II SANCTIONEAZA ILEGAL CU AMENZI SI LE FAC DOSARE PENALE OAMENILOR DESI OAMENII SUNT CEI INDRITUITI LEGAL SA LE FACA LOR PLANGERI PENALE ETC. Sa explice concret romanilor abuzurile savarsite de autoritati.Nu povesti si cuvinte fara noima. Concret, la subiect.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.01.2023 – DNA pregateste artileria grea: cumpara Biblii si asteapta trei politicieni grei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva