4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PREMIERA LA CURTEA DE ARBITRAJ ICC PARIS – Avocatul Cosmin Vasile, partener coordonator al societatii de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners si arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, va reprezenta Romania in cadrul Diviziei Europa & Rusia a forumului profesional ICC Young Arbitrators Forum, ce are ca principal scop dezvoltarea practicii arbitrajului si promovarea regulilor arbitrale ICC

Scris de: L.J. | pdf | print

9 April 2017 11:58
Vizualizari: 11213

Romania are in premiera reprezentant regional la ICC Young Arbitrators Forum. Curtea Internationala de Arbitraj ICC Paris (ICC Paris) a anuntat printr-un comunicat transmis in data de 6 aprilie 2017 componenta noului grup de reprezentanti regionali ai ICC Young Arbitrators Forum (ICC YAF) pentru mandatul 2017-2019.


Potrivit Curtii Internationale de Arbitraj ICCJ Paris, avocatul dr. Cosmin Vasile (foto), partener coordonator al societatii de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners si arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, a fost desemnat sa reprezinte Romania in cadrul Diviziei Europa & Rusia a ICC YAF, un forum profesional global al carui principal scop este dezvoltarea practicii arbitrajului si promovarea regulilor arbitrale ICC, un instrument eficient pentru solutionarea litigiilor ce decurg din contracte complexe.

Divizia Europa & Rusia a ICC YAF, din care face parte Romania, mai cuprinde tari precum Austria, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Rusia, Spania, Elvetia si Regatul Marii Britanii. Reprezentantii regionali au fost numiti in urma unui proces riguros de selectie care a vizat profesionisti cu renume in materia arbitrajului, cu varste de pana la 40 de ani. Pentru selectia candidatilor au fost luate in considerare criterii precum diversitatea competentelor si a jurisdictiilor, respectarea echilibrului intre femei si barbati in cadrul diviziilor, varietatea firmelor de avocatura. Noul mandat reuneste reprezentanti din 40 de tari si 53 de orase.

Reprezentantii regionali vor avea un rol activ in elaborarea si implementarea de programe educationale (conferinte, training-uri) si de dezvoltare (sesiuni de training si mentorship) in materia arbitrajului dedicate tinerilor experti, atat la nivel national cat si la nivel regional. Reprezentantii regionali faciliteaza comunicarea si schimbul de experienta in cadrul acestei comunitati, incurajeaza si inlesnesc pregatirea profesionala continua si contribuie la formarea viitoarei generatii de profesionisti in solutionarea disputelor.

ICC YAF este cea mai mare asociatie din lume a practicienilor in arbitraj cu vȃrste de pȃna la 40 de ani. Are peste 10,000 membri in peste 100 de tari si isi desfasoara activitatea sub tutela ICC Paris.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva