15 noiembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Procurori si judecatori tortionari. Astazi, Laura Codruta Kovesi, un Beria pentru Romania democratica

Scris de: jurist Ninel PEIA, presedintele Partidului Neamul Romanesc

23 august 2019 14:05
Vizualizari: 3643

Daca Macovei, mama lui Satan, a construit Cutia Pandorei, cel mai bine s-a folosit de grozaviile ascunse in acest cufar sefa DNA, Codruta Kovesi. Dupa apucaturi ai putea spune ca a prins anii 50, iar dupa tehnicile folosite, numai Beria ar fi putut-o intrece.


Procuror mediocru, Kovesi a avut si are numai o singura calitate: poate calca oricand, oricum si in orice fel peste cadavre, chiar daca sunt ale parintilor ei. Pe lume exista numai ea, restul, toti, sunt penali. Aceasta viziune, la care se adauga o ambitie de lup incoltit au transformat o femeie intr-o bestie a sistemului Justitiei putrezite.

Culmea, primul sut in cariera, i l-a dat tocmai mama lui Satan, bautoarea de vodca Monica Macovei, care a tot adus-o de la Sibiu ca sa se obisnuiasca cu Bucurestii. Vazuse mama lui Satan ceva in ochii zdrahoancei. Pai, cui sa-i lase blestemata mostenire, nu avea si ea nevoie de un urmas la fel de inclinat spre tiranie ca si ea. Si a avut dreptate. Kovesi a devenit tortionarul perfect.

Un alt sut in cariera i-a dat si Basescu, individ destul de ticalos si las, ca orice securist de vaza. Evident, tot ca un securist, mai apoi, s-a dezis de ea...

Ce mai tura-vura, aceast Beria cu fusta a reinviat Politia Politica sau mai bine zis, a adaptat metode NKVDist-o KGBiste in actiunile sale de Zorro parlit. S-a aliat cu niste combinatori dubli, tripli, cvadrupli din SRI ca sa ii intocmeasca dosare, pentru ca ei, procurorii doamnei Kovesi ( 33% din DNA – avem analize complete), nu erau in stare sa dea de pamant nici cu un hot de buzunare, daramite cu marii corupti ai tarii.

Sub umbrela lui Kovesi, ca sub umbra lui Beria, s-au ridicat oameni din strada, de la volanul propriilor lor masini, de la masa, din restaurant, de la film, din pat, de langa nevasta. Exact ca in anii 50, cand venea Volga cea neagra si mai disparea un intelectual din elita Romaniei unice. Aidoma, aceeasi purtare, aceeasi gealati la costume inchise la culoare, tot catuse, si coate in coaste. Singura diferenta a constat in manipularea magnifica a presei, mai ales aceleia TV.

Nu tragea Kovesi un part, ca se napusteau redactori (idiotii utili ai noului progresism-neomarxist multilateral dezvoltat) ca sa afle ce-a mai infiripat DNA-ul. Mai mult, majoritatea arestarilor se faceau tot cu asistenta TV, stiut fiind de bestia antrenata de Macovei si eliberata de Basescu ca, pentru omul simplu, unul cu catuse pus pe sticla ramane ca si vinovat in constiinta publica, chiar daca se dovedeste, ulterior, ca omul n-a facut nimic ilegal. Deci, Kovesi nu numai ca manipula smardoii tradatori de Tara din SRI si gealatii desemnati, ci punea si o presiune publica uriasa pe cei incatusati, si, atentie, pe familiile lor, care, deseori, nu aveau nicio vina. O astfel de presiune se poate foarte usor demonstra ca este fix tortura psihica. Kovesi a avut prorpiul ei Guantanamo televizat...

Bref, Kovesi a asociat elementele de teroare bine slefuite de bolsevici, cu o arma pe care Securitatea nu apucase sa o valorifice la adevarata sa putere, televiziunea.

Ca sa vedeti coincidenta, Kovesi a devenit rapid admirata tot de mari beneficiari ai sistemului bolsevic. Spre exemplu, plagiatorul nemernic Gabriel Liiceanu, protejatul bolsevicului Gogu Radulescu, ajuns acum un filosof al tristetii absolute (cand nu se da cu pomezi pe trupul gol, ca babele reumatice care se latesc in namolul de la Techirghiol), a pupat-o public in cur. De atunci, gura lui Liiceanu pute a cur de Kovesi.

Iaca ce zicea maestrul jenei absolute:

Da, din plin. Deci v-am raspuns, intrand in scenariul intrebarii dvs simple si provocatoare. Da, m-am gandit – Dumnezeule – cum ar arata Romania cu un asemenea om care prin comportamentul ei devine aproape o abstractie de slujire. Este slujirea! Totdeauna am visat ca oamenii care ne reprezinta, alesi de noi, si care sunt chemati sa ne slujeasca, pur si simplu, sunt slujitorii nostri, am obosit spunand asta, cum ar fi sa apara un om care sa fie slujirea pura. Eu nu cred ca vrea ceva pentru ea. Este un om format in sosul justitiei, care spune: legea, legea, legea”.

Deci, vedeti cum se recunosc ticalosii intre ei? Marele Liiceanu recunoaste ca Laura Codruta Kovesi e o sluga!

Dar, atentie, ea nu este o sluga, ci cel mai util dintre idiotii utili! Un pericol pentru Neamul Romanesc!

Ei, dar deabia acum incepe balul. LCK, sluga lui Satan, vrea sa puna in practica in toata Europa Unita experimentul pe care l-a savarsit in Romania. Este suita logica a evolutiei profesionale a slugii lui Satan. Unde putea merge un om care gandeste si actioneaza ca un bolsevic? Da, ati ghicit, trebuie sa se puna in slujba celor de o culoare si cu aceleasi apucaturi ca ea, adica la neobolsevicii progresisti.

Altfel spus, Kovesi este inca un cui batut de neomarxistii globalisto-progresisti in capacul cosciugului libertatii omului in Europa!

LCK este un pion din marele plan globalist al lui SOROS, dar cel mai important dintre ei. Cel putin la ora actuala. Kovesi are misiunea de a pune bazele Inchizitiei Economice Absolute (IEA) si prima tinta va fi Romania.

De atunci incolo, Dumnezeu sa ne aiba in paza! Neomarxistii au cea mai puternica unealta impotriva democratiei adevarate: Inchizitia slugii lui Satan, madam Kovesi!


Comentarii

# Marin Mustață date 23 august 2019 14:51 +15

La DNA Iași slugile sistemului ticălos sunt procurorii Munteanu, Chiriac si Nica. Sunt atât de ticăloși ca si-au întins capcane între ei vezi cazul Eva Emilian! Comenzile de la București i-au îngenuncheat!

# Iulian date 23 august 2019 15:10 +18

O radiorafie relevanta pentru o mare parte dintr-o generatie crescuta si modelata la noua scoala dupa vechile manuale kgb/nkvd - iste! Recitind Directivele NKVD pentru tarile ocupate de sovietici, regasim principiile care au dainuit si isi gasesc prozeliti care sa aplice cu ,,mandrie” si azi experimente de tip Beria! Pacat pentru aceasta tară!

# imun/teanu date 23 august 2019 19:17 +8

De mult. apartament 4 camere la Buzau. In care 4 arhitecti. Prin gaura in ghena din baie ne-a invadat un sobolan. A facut la loc gaura zidita cu sticla. L-am prins intr-o zi intr-o camera. Adus intr-un colt, a facut un salt imens la gatul unuia dintre noi /abia s-a ferit. In fine l-am, dupa o planseta la perete, astupand ambele capete. Chitaia disperat. L-am strivit fara mila. In urma cu imensa mizerie. Asa mor sobolanii, si las, si cu mizerie-n urma! * "Fenomenul Pitesti" (si celelalte zarci), "fenomenul Laura Kovesi" (cu etc., cati!, coaliti)! De fapt, la nivel individ fiind si vorba de GENE, umori si din snga (transmis) si din creer. Dincolo mostenirii si din traume vechi, grave complexe de inferioritate duc la sindromul antisocial care le necesita refulare. Pe psihanaliza juriilor (cu si dosarul citit) se fac (cum si inainte) selectiile "atat de potrivite" functiilor de resort (cat mai) represiv /asa se descopera monstrii, cu fata umana. Substanta fiind GENA /nevindecabil.

# golan date 24 august 2019 15:30 +8

Are dreptate d-l jurist in privinta LCK,cu toate ca titulatura partidului dansului,de vezi doamne ''al neamului romanesc''imi displace profund,fiind discriminatorie,ca de altfel si a altora ce se folosesc ca alibi ca-s ''patrioti',cum e in primul rand mafia ce-si ataseaza sigla''patria a priorii''.Exact astia au actualizat metodele lui Beria,ridicand cu mascati oameni nevinovati cu asistenta T.V.,cum a fost de ex.cazul judecatorului Toni Grebla,a carui imagine cu greu se mai poate sterge din memoria colectiva a cetatenilor.De fapt nu cred ca Soros are planul globalist de inchizitie,ci exact ''serviciile''ce se folosesc de atotputernicia lor sa-si indeplineasca acest plan,unindu-si fortele tranfrontalier.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va fi ajutat Klaus Iohannis de DNA in lupta cu Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.11.2019 – Vine apocalipsa liberala peste magistrati

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva