6 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROMOVARI LA ZRP – Patru avocati de la casa de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners au devenit colaboratori coordonatori. Alti trei avocati au fost promovati in pozitiile de colaboratori seniori: “Aceasta etapa face parte din strategia ZRP de management si dezvoltare a talentelor... Reflecta angajamentul firmei de a oferi fiecarui avocat, pe parcursul carierei, traininguri personalizate si un program de mentorat customizat, astfel incat aportul fiecaruia sa fie valoros pentru intreaga echipa”

Scris de: L.J. | pdf | print

7 March 2018 14:06
Vizualizari: 9317

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) anunta noi promovari in cadrul departamentului Litigii incepand cu 1 februarie 2018. Aceasta etapa face parte din strategia ZRP de management si dezvoltare a talentelor si reflecta angajamentul firmei de a oferi fiecarui avocat, pe parcursul carierei, traininguri personalizate si un program de mentorat customizat, astfel incat aportul fiecaruia sa fie valoros pentru intreaga echipa.


Din cele sapte promovari, patru au vizat pozitii de middle-management. Avocatii Laura Retegan (foto 1), Stefania Maciuceanu (foto 2), Violeta Saranciuc (foto 3) si Alexandru Iorgulescu (foto 4) au fost numiti avocati colaboratori coordonatori, pozitie ce le va aduce calitatea de lideri de proiecte in ariile lor de expertiza si responsabilitati administrative extinse. Alti trei avocati - Andra Constantinescu (foto 5), George Avram (foto 6) si Bogdan Radu (foto 7) au facut un pas inainte in cariera si au devenit avocati colaboratori seniori. Potrivit ZRP, si in acest an, talentul, initiativa, abilitatile profesionale si implicarea semnificativa de-a lungul anilor in consolidarea si diversificarea continua a activitatii ariilor de practica din care fac parte au stat la baza promovarilor pe diferite trepte de senioritate.

ZRP a mizat intotdeauna pe dezvoltarea interna a talentelor. Dintotdeauna am recrutat si selectat avocati responsabili, determinati si puternici. Avem incredere in tineri si in capacitatea lor de adaptare si de inovare, de aceea, de cele mai multe ori, ne alegem viitorii colaboratori inca de pe bancile Facultatilor de Drept sau imediat dupa ce devin avocati si ne implicam in cresterea lor. Majoritatea avocatilor coordonatori sau seniori din firma si-au inceput cariera la ZRP si au avut alaturi cate un partener care le-a ghidat ascensiunea; una dintre marile noastre impliniri profesionale este ca au confirmat si, la randul lor, isi asuma acum rolul de formatori”, a declarat Cosmin Vasile, avocat asociat coordonator.

Despre avocatii colaboratori coordonatori:

Dr. Laura Retegan face parte din echipa ZRP din anul 2007. Are o experienta profesionala de peste 10 ani in domeniul litigiilor, cu focus pe litigii civile, dispute de drept comercial si drept bancar, reorganizare si insolventa. Sfera sa de practica include şi o gama variata de litigii cu profesionisti, in materia dreptului civil, societar, litigii generate de procedura executarii silite, contencios administrativ, precum si proiecte privind sesizarea CJUE prin procedura intrebarii preliminare. Este absolventa a Universitatii "Babes-Bolyai", Facultatea de Drept, Cluj-Napoca, detine un master in Institutii de Drept Privat in cadrul aceleiasi facultati, a urmat cursurile de drept transnational ale Facultatii de Drept, Universitatea Geneva si este certificata de Organisation Mondiale de la Propriete Intellectuelle, Academie de l’OMPI, in materia proprietatii intelectuale. Laura este doctor in Drept, Universitatea „Babes-Bolyai”, cu teza de doctorat "Cesiunea de creanta – mijloc juridic de realizare a dinamicii obligatiilor".


Stefania Maciuceanu
face parte din echipa ZRP din anul 2008. Cu o experienta profesionala de peste 10 ani, Stefania se implica preponderent in dispute imobiliare, incluzand actiuni in restituirea proprietatilor nationalizate si expropriate, reconstituirea dreptului de proprietate, nulitate acte, actiuni in revendicare, inclusiv redactarea sesizarilor in fata CEDO. Coordoneaza, de asemenea, proiecte complexe in materia insolventei, a recuperarii creantelor si a dreptului bancar si financiar. Este dublu licentiata in drept, absolvind atat cursurile Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, cat si cele ale Universitatii Paris I Pantheon Sorbonne (licenta in Drept comunitar si Drept francez). stefania detine diploma de master in Dreptul international al afacerilor in cadrul Colegiului Franco-Roman.


Violeta Saranciuc
s-a alaturat echipei ZRP in anul 2009. Cu o experienta profesionala de sapte ani, Violeta este specializata in arbitraj international si litigii. Experienta ei include dispute arbitrale in varii domenii, in special in proiecte de constructii civile si industriale, inginerie si design, real estate, dar si privatizari si alte vanzari de actiuni, precum si vanzari internationale de marfuri. Violeta este Fellow la Chartered Institute of Arbitrators din Londra (FCIArb), titlu care reprezinta o recunoastere internationala a specializarii si experientei in arbitraj international. in instanta, Violeta pledeaza in litigii intre profesionisti, proceduri judiciare conexe arbitrajului si cauze de contencios administrativ, inclusiv in domeniul dreptului concurentei si in litigii privind integritatea functiei publice. Este absolventa a cursurilor de licenta si master in Dreptul afacerilor ale Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti.


Alexandru Iorgulescu
face parte din echipa ZRP din anul 2009. Alexandru are experienta profesionala de peste opt ani si este specializat in litigii de drept financiar-bancar, drept cambial si insolventa, reprezentand mai multe banci din Romania in legatura cu recuperarea unor credite neperformante de valoare mare, precum si in dispute diverse legate de executarea silita a contractelor de credit/de garantie.
In plus, Alexandru are in portofoliu un numar impresionant de proiecte in materia dreptului asigurarilor, asistand clientii in dispute ce au avut ca obiect daune de valori ridicate, finalizate prin exonerarea totala ori partiala de la plata despagubirilor. Alexandru este dublu licentiat al Universitatii Bucuresti, specializarea drept si stiinte administrative.

Despre avocatii colaboratori seniori:


Andra Constantinescu
s-a alaturat echipei ZRP in anul 2016. Cu experienta in avocatura de peste cinci ani, Andra este specializata in litigii si arbitraj, acordand asistenta juridica atat in proceduri arbitrale desfasurate sub auspiciile institutiilor arbitrale interne si internationale, cat si in dispute aflate pe rolul instantelor nationale
. Experienta Andrei include dispute arbitrale decurgand din executarea si incetarea contractelor din diverse domenii precum cel imobiliar, energie, constructii (inclusiv contracte FIDIC), dar si litigii civile si intre profesionisti, de contencios administrativ, dreptul muncii si proprietate intelectuala. Andra este dublu licentiata in drept (Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti) si in relatii internationale si studii europene (scoala Nationala de stiinte Politice si Administrative) si detine un master in drept absolvit la Universitatea Cambridge.


George Avram
face parte din echipa ZRP din anul 2014. Cu o experienta profesionala de patru ani, George a dezvoltat o practica semnificativa in materia dreptului penal, cu focus pe infractiuni de tipul white collar: infractiuni economico-financiare, bancare, in domeniul pietei de capital, de coruptie sau de serviciu, infractiuni in domeniul constructiilor si infractiuni de malpraxis. Asista companii importante din domenii strategice ale economiei si persoane fizice - nume cu rezonanta din politica locala, atat in faza de urmarire penala in fata parchetelor, in special PICCJ, DIICOT si DNA, cat si in faza de judecata, inclusiv in cauze in care sunt luate masuri preventive. George este absolvent al Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, si a finalizat cu succes cursul de master in stiinte penale (Facultatea de Drept, Universitatea Nicolae Titulescu) si cursuri de Drept contractual englez (Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti).


Bogdan Radu
este membru al echipei ZRP din anul 2012. Bogdan are experienta de peste noua ani in avocatura si este specializat in litigii privind procedura insolventei, drept comercial si dreptul muncii. Practica sa curenta se axeaza pe proiecte legate de recuperarea de creante, executari silite si procedura insolventei.
Bogdan reprezinta in principal institutii financiare in legatura cu recuperarea de credite neperformante in cadrul procedurilor de insolventa, in diverse litigii privind executarea contractelor de credit sau de garantie, precum si in dispute imobiliare. Este licentiat al Facultatii de Drept, Universitatea A.I. Cuza Iasi, si a urmat cursurile de master in stiinte penale in cadrul Academiei de Politie 'A. I. Cuza”'Bucuresti.

Zamfirescu Racoti &Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale. ZRP are o echipa de 53 de avocati, dintre care opt asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu (asociati) si Valerian Cioclei, asociat of counsel.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.02.2023 – Numirea sefilor PICCJ si DNA intra in linie dreapta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva