14 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REDESCHIDEREA DOSARULUI CASELE LUI IOHANNIS – Europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes ii solicita ministrului Justitiei Stelian Ion sa gaseasca solutii pentru redeschiderea dosarului clasat privind casele obtinute cu acte false de catre familia presedintelui Klaus Iohannis, dosar deschis la sesizarea formulata de Lumea Justitiei: „Iohannis – sterpelitorul de case cu acte false, cel care nu a platit statului 300.000 de euro, bani proveniti din inchirierea caselor obtinute ilegal”

Scris de: V.B. | pdf | print

4 martie 2021 17:52
Vizualizari: 23405

Decat sa-l frece grija de soarta cauzei „10 august”, impotriva jandarmilor care au oprit lovitura de stat #rezist din 2018 (cauza recent inchisa de catre judecatoarea Daria Isabela Mihet de la Tribunalul Bucuresti), presedintele Klaus Iohannis mai bine s-ar preocupa de redeschiderea propriului dosar, vizand casele obtinute cu acte false. Ne referim la dosarul deschis ca urmare a sesizarii formulate de catre Lumea Justitiei, dar clasat de catre Parchetul General (click aici pentru a citi).Mentionam ca plangerea Luju.ro viza chiriile incasate pe nedrept de catre sotii Klaus si Carmen Iohannis de pe urma casei pierdute definitiv in instanta in 2017, ca urmare a dobandirii ei cu acte false. Amintim ca acesta este al doilea imobil pe care familia Iohannis il pierde definitiv din cauza actelor false, primul caz fiind solutionat definitiv de catre instanta in anul 2005.

Mesajul a fost lansat joi, 4 martie 2021, de catre europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes (foto), ca reactie la profund anticonstitutionalul mesaj prin care Werner, incalcand independenta justitiei, i-a cerut explicit ministrului de resort, Stelian Ion, sa se preocupe de redeschiderea spetei „10 august 2018” (click aici pentru a citi).


Redam postarea de pe Facebook a eurodeputatului Chris Terhes:


Stelian Ion sa gaseasca solutii pentru a deschide si dosarul clasat definitiv privind casele furate de Iohannis

Klaus Iohannis – sterpelitorul de case cu acte false, cel care nu a platit statului 300.000 de euro, bani proveniti din inchirierea caselor obtinute ilegal – ii cere ministrului justitiei Stelian Ion sa 'gaseasca solutii' pentru a se redeschide dosarul de la 10 august, clasat definitiv.

In conditiile acestea si eu ii solicit public lui Stelian Ion sa 'gaseasca solutii' pentru a se redeschide dosarul cu casele furate de familia Iohannis si sutele de mii neplatite de la stat, care a fost tot clasat definitiv.

Referitor la acest dosar, Europa Libera a scris:

'Procurorii au anchetat modul in care Klaus si Carmen Iohannis au intrat in posesia unui imobil din Sibiu, inchiriat unei banci. Cei doi soti au pierdut imobilul in 2015, dupa ce judecatorii au decis ca proprietarul initial nu mai are mostenitori legali, motiv pentru care imobilul a intrat in proprietatea statului. Certificatul de mostenitor in baza caruia a fost cumparat imobilul a fost falsificat'”.

Comentarii

# Ion date 4 martie 2021 18:05 +31

Da ,asta ar trebui să facă Stelian Ion ! Asta ar trebui să facă justiția, nu politica !

# Florea Marcu date 5 martie 2021 00:46 +40

Ministrul Justiției să solicite și redeschiderea și trimiterea în judecată a celor 16 DOSARE PENALE CLASATE ILEGAL de fostul Procuror General Augustin Lazăr ale YOHANNIS și a GRUPULUI său INFRACTIONAL ORGANIZAT, prin care EL și SECRETARI ai Comisiilor municipale și județene SIBIU; PRIMARI; Subprefecți; Prefecti; Notari; Avocati; Procurori și Judecatori AU SCAPAT de PUSCARIE, deși contituisera GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT

# Tudorel palade date 5 martie 2021 10:04 +12

Cam așa ar trebui cu aceiași măsura...numai că politicul nu trebuie sa se amestece în justiție

# Șerban vasile date 5 martie 2021 11:26 +13

Da Trebuie redeschise și rejudecate toate dosarele preș.Iohannis,atît cele ci casele,cît și cel cu FDGR vs FDG ,toate cu implicații majore asupra sănătății țării și a justiției

# ?????? date 5 martie 2021 15:20 +2

@ Cum mă europarlamentar PNŢCD că ăştia nu au obţinut mandate de parlamentari la alegerile europarlamentare, ?

# Mecanismul FURTULUI date 6 martie 2021 04:15 +2

FURTUL descris concurs de infracțiuni, poate fi citit și aici: https://www.riseproject.ro/articol/mostenirea-din-spatele-averii-imobiliare-a-lui-klaus-iohannis/ sau https://www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2016/04/Extras-sentinta-Tribunalul-Brasov.jpg sau https://www.riseproject.ro/articol/averea-familiei-iohannis-rentele-nedeclarate/ sau https://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-nu-a-fost-cumparator-de-buna-credinta-ci-complice-la-o-frauda-de-amploare/ ,iar părerea că organe trag la răspundere, e o impresie. Se pare că sunt probate acțiunile penale -de neoprit- ale unui neamț HOȚ, lider ce pare șantajabil pe tema asta, de unii mai mari în grad ca el, logic șantajat cu nenorocirile din aceste dosare ? Cititorul, dacă ar vorbi mai departe despre aceste "info probe", ar putea mări numarul mic de vizualizări ce spun că nu se știe nimic despre aceste fapte penale, lumea tace, iar "ei" fură în continuare cu "justiția lor" ce clasează dosare pe "lipsă de interes public"?

# Dumitru V. date 6 martie 2021 09:33 +7

Escrocii între ei: unul, la fel de penal ca si cel de al doilea, cere redeschiderea unui dosar închis de o instanta de judecata ! Al doilea, dandu-se handicapat (poate, mintal), a înșelat autoritățile statului și a obținut beneficii materiale pentru sine ! Acum, unul ii cere celuilalt sa între cu bocancii (sau opiniile, după caz) in treburile unei instituții, care se dă independenta ! Halal presedinte, halal ministru, halal justitie, halal tara si popor !

# Vasile date 6 martie 2021 20:22 +5

D-le , vrei sa-si piarda Stelian Ion Garsoniera? Cum sa-i ceri unui hot sa vverifice alt hot? Se vede c-ai stat mult in SUA!!! Mult respect, dar vreau probleme serioase, cu finalitate!!!!

# Coltoiu Virgil date 13 martie 2021 14:16 -2

Păi PNTCD-ul a ajuns atârnat de coada PSD. Un partid de tot rahatul care nu are alt program de făcut, sau nu-i dictează PSD-UL UN ALT PROGRAM, DECÂT SĂ SE LEGE DE CASELE LUI iOHANNIS.. Dar cu palatele lui Năstase cum rămâne? Dar cu palatele principesei Margareta , cu palatele lui Voiculescu și ale altor moguli?! Dar cu palatele lui Becali? Am înțeles că pe vremea PSD la guvernare, justiția a cercetat cu deamănuntul casele lui Iohannis și din 5 i-au rămas doar 4. Asta-i problema României acum, casele lui Iohannis, ca să distragă opinia publică de la furturi de miliarde din avutul statului?! Rușine lui Cristian Terhes care împreună cu Grapini hoața face de rușine România în Parlamentul european! Pfui!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.04.2021 – Ionut Matei se face notar

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva