30 November 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REVERENTA ADINEI – Mesajul prin care judecatoarea Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj confirma ca odata ajunsa in CSM va reprezenta inclusiv interesele magistratilor care au o viziune diferita de a sa: “Ce m-a bucurat in aceasta vreme? In primul rand ca am invatat sa vad lucruri altfel. Apoi ca nu am si nu am avut intotdeauna dreptate, iar asta e o alta chestiune care trebuie asumata”

Scris de: G.T. | pdf | print

29 April 2022 13:06
Vizualizari: 2994

Judecatoarea Adina Daria Lupea (foto) de la Curtea de Apel Cluj demonstreaza din nou ca merita sa ajunga in viitorul Consiliu Superior al Magistraturii. O face cu un mesaj prin care confirma ca odata ajunsa in CSM va reprezenta inclusiv interesele magistratilor care au o viziune diferita de a sa.


 

Votata de colegii sai de la Curtea de Apel Cluj si ajunsa in etapa nationala a alegerilor pentru CSM, judecatoarea Lupea a transmis joi seara, 28 aprilie 2022, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care relateaza pe scurt experienta pe care a avut-o in campania electorala. Si cu aceasta ocazie Lupea dezvaluie doua aspecte esentiale cu care a ramas dupa aceasta perioada si dupa intalnirile cu colegii sai. In primul rand a invatat sa vada lucruri si intr-un alt mod, iar in al doilea rand a realizat ca nu are si nu a avut intotdeauna dreptate. Or, aceasta recunoastere din urma nu face altceva decat sa confirme, credem noi, ca odata ajunsa in CSM Adina Daria Lupea, spre deosebire de anumiti fosti si actuali membri ai Consiliului, nu va face nicio diferenta intre colegii sai si va reprezenta inlusiv interesele judecatorilor care au o alta viziune decat a sa pe diverse teme.


Redam mesajul judecatoarei Adina Daria Lupea de la Curtea de Apel Cluj:


“Sa va spun cum a fost drumul pana aici, de la inceputul lunii martie de cand mi-am anuntat candidatura.

A fost destul de greu. In primul rand pe umerii tai apasa responsabilitatea unei astfel de alegeri, ca sigur nu o faci in gluma. Apoi a urmat proiectul, te stradui iar sa nu dezamagesti, sa raspunzi la doleante, sa nu exagerezi. Apoi interactiunea cu alegatorii, colegii tai...Ori intalniri oficiale, ori vorbit de la om la om, cam orice e permis si recomandabil.

Ce m-a bucurat in aceasta vreme?

In primul rand ca am invatat sa vad lucruri altfel. Apoi ca nu am si nu am avut intotdeauna dreptate, iar asta e o alta chestiune care trebuie asumata. Apoi ca am cunoscut colegi din curte, nou veniti, pe care nu i-am intalnit, din alte sectii.

Apoi adrenalina si privitul in ochi...

Iar in final, trebuie sa multumesc in mod deosebit, desigur tuturor, dar mai ales celor care au ramas la numaratul voturilor. Sa fii aplaudat, imbratisat, unii cu lacrimi in ochi (si eu), toate astea mi-au facut din ziua de azi o zi memorabila.

Va multumesc tuturor care ati fost langa mine, in orice fel, si va promit ca nu am sa dezamagesc!

Seara frumoasa tuturor! Sa ma urmati va rog si mai departe pe acest drum!”

Comentarii

# Papura Voda date 29 April 2022 18:37 -23

Bravo, felicitari Stimata Doamna !. Cine are in sange buna cuviinta si respectul pentru dreptate si adevar pentru acuzator si acuzat, in penal, pentru reclamant si parat in civil, se vede. Inca odata felicitari, dar atentie !. "Cooperativa" va poate ucide in turul final.

# B M date 30 April 2022 10:32 +78

In nici una din propunerile prezentate ca ale candidatilor la CSM, nu am identificat REPREZENTAREA INTERESELOR JUSTITIABILILOR. Justitiabilul care asteapta 5 - cinci - ani pronuntarea unei hotariri. Justitiabilul care se judeca pentru un "titlul de proprietate" pe care nu l-a vazut in original nici prin intermediul instantei. Justitiabilul obligat sa "introduca" mostenitorii partii decedate dupa 20 ani de judecata.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva