27 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

#REZISTENTI, SOROS E PENAL – Iata sentinta de condamnare! Asa-zisa societate civila moralista din Romania, formata din ONG-urile finantate de afaceristul George Soros, impreuna cu gruparile #rezist, ascund ca mentorul lor a fost condamnat penal definitiv in Franta, pentru fraudarea bancii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecatorii europeni au statuat ca Franta l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)

Scris de: L.J. | pdf | print

26 November 2017 12:28
Vizualizari: 45629

ONG-urile din Romania finantate de afaceristul George Soros (foto 1) si gruparile #rezist - care ataca sistematic institutiile alese ale statului, apara statul paralel care prin abuzuri grave in justitie a reusit sa submineze grav clasa politica si economia romaneasca si genereaza prin mesajele lor anarhie in societate – ascund ca Soros a fost condamnat penal definitiv in Franta pentru o frauda bancara de milioane.

Plastic vorbind, George Soros poate fi comparat cu un Sorin Ovidiu Vantu, dar la scara internationala. Vantu a fost condamnat, in anii '80, la 5 ani de inchisoare pentru delapidarea unor cofetarii, in calitate de functionar la intreprinderea care le gestiona, dupa care a ajuns cel mai mare “inginer financiar” al Romaniei stapanind sectoare importante. George Soros a fost condamnat pentru infractiuni financiare comise tot in anii ' 80 in Franta, isprava dupa care afaceristul a ajuns sa finanteze retele de ONG-uri, cu predilectie in statele sud-est europene, imediat dupa caderea comunismului in aceasta zona, care au parazitat functionarea institutiilor statului, promovand constant mesaje false si antinationale. Sa nu uitam ca primul om de afaceri notabil care a a aterizat la Bucuresti imediat dupa asasinarea sotilor Ceausescu a fost George Soros.


In mai multe state europene, inclusiv in Rusia si Ungaria, dar si in Israel, ONG-urile lui Soros au fost etichetate in afara legii si demascate sau obligate sa-si declare sursele de finantare. In Romania, aceste ONG-uri si-au intins tentaculele in special in zona Justitiei, unde au facut scut in jurul DNA si Laurei Kovesi si se opun oricaror modificari ale legislatiei care sa instaureze legea raspunderii magistratilor si sa puna capat abuzurilor procurorilor si judecatorilor care au abdicat de la obligatiile lor profesionale.

Soros a devenit un inamic si pentru noua administratie a SUA, acesta fiind acuzat public de finantarea miscarilor de strada impotriva noului presedinte Donald Trump. Internetul e plin de poze cu Soros in care acesta este declarat “public enemy #1” - (vezi foto 1)

Pe site-ul Casei Albe exista o petitie semnata de zeci de mii de cetateni (vezi facsimil) in care s-a cerut mandat international de arestare pentru George Soros, acesta fiind declarat “o amenintare pentru lumea libera si bunul mers al Americii”. In petitie, Soros a fost acuzat ca este un manipulator al maselor, care a comis crime deosebit de grave, precum actiuni de dumping de ordinul miliardelor pentru producerea de crize financiare in Marea Britanie.

In Romania, cea mai cunoscuta persoana care a activat in ONG-urile sorosiste este Monica Macovei, fost procuror comunist, fost ministru al Justitiei sub Basescu si actual europarlamentar, care s-a si pozat cu mandrie in spatele afaceristului - (vezi foto 2)

CEDO a parafat condamnarea. Cu toti banii din lume, Soros nu a putut evita eticheta de infractor

Revenind insa la statutul penal al afaceristului George Soros, nascut in 1930 in New York, precizam ca in anul 1988 Soros a infiintat un grup de investitii – Quantum Funds, care a operat prin interventii pe pietele bursiere in state din continentele nord american, european si asiatic. In acelasi an, Soros a cumparat un pachet de actiuni la banca franceza Societe Generale pentru suma de 50 de milioane de dolari. La cateva zile, printr-o speculatie financiara, fondul de investitii al lui Soros a vandut o parte din ele, scotand un profit considerabil de 2,3 milioane de dolari.

Statul francez l-a trimis in judecata la 20 decembrie 2000, in fata Tribunalului Corectional din Paris, pe George Soros, pentru folosirea de informatii privilegiate pentru specularea pietei bursiere, dovedind ca afaceristul stia cum vor evolua titlurile bancare pe piata.

La 20 decembrie 2002, Tribunalul Corectional din Paris l-a condamnat pe infractor la o amenda penala de 2,2 milioane euro.

Ca urmare a acestui caz, Comisia Europeana a adoptat la 22 decembrie 2003 Directiva nr. 2003/124/CE pentru implementarea in legislatia penala a tuturor statelor membre de sanctiuni severe pentru specularea pietei de capital prin folosirea de informatii privilegiate, realizand periculozitatea unor asemenea operatiuni pentru sanatatea sistemelor financiar-bancare..

La 24 martie 2005, Curtea de Apel Paris a respins apelul lui George Soros, confirmand sentinta de la fond. Sentinta a ramas definitiva si a fost trecuta in cazierul lui Soros. Afaceristul a declarat recurs, iar Curtea de Casatie a retrimis cauza la rejudecare la instanta de apel pe aspectul cuantumul amenzii penale. La 20 martie 2007, Curtea de Apel Paris i-a redus afaceristul speculant amenda penala la 940.507 euro.

Soros a pierdut si la CEDO. Irevocabil

George Soros s-a plans la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de violarea articolului 7 din Conventie, potrivit caruia: Nimeni nu poate fi condamnat pentru o actiune sau o omisiune care, in momentul in care a fost savirsita, nu constituia o infractiune, potrivit dreptului national si international”.

Dupa un proces care a durat aproape 6 ani, prin Hotararea din 6 octombrie 2011 (Dosar nr. 50425/2006) Curtea Europena a Drepturilor Omului de la Strasbourg a statuat ca nu a existat nicio violare a articolului 7 din Conventie, si ca statul francez l-a condamnat temeinic pe infractor in baza unor legi clare si previzibile – vezi hotararea integrala atasata la finalul articolului.

Asadar, moralistii din ONG-urile cu finantare sorosista ar face bine sa recunoasca public de la cine le vin banii.

* Cititi aici integral Hotararea CEDO din 6 octombrie 2011 privind “Affaire Soros c. France”

Comentarii

# Charlie date 26 November 2017 13:31 +22

Soros e un miliardar bolsevic specializat pe subminarea finantelor puterilor capitaliste pentru provocarea de crize periodice avand ca scop sa demonstreze ca Marx inca are dreptate, dar si pentru a saraci popoarele tarilor respective. Relatia cu agentul NKVD/KGB Brucan arata clar ca este MILIARDAR ROSU dirijat de Moscova!!!!

# Maria date 26 November 2017 15:04 +3

Nu sunt atat de sigura ca e dirijat de Moscova cata vreme presteaza servicii pentru CIA chiar de pe vremea democratilor lui Obama si nu a fost schimbata situatia nici astazi, cand sunt republicanii la putere. Cred ca e mai mult in spatele "luptei" dintre SUA si Rusia. Pare doar o infratire intre cele doua puteri pentru resurse si dominatie.

# Poate nu știați date 26 November 2017 16:11 +1

SOROS recunoaște că nu dă bani din buzunar: „Profitul pe care îl fac anual, statul american mi-l deduce. Iar dacă eu finanțez ONG-uri, atunci statul american este mulțumit și nu mă pune să plătesc alte taxe.”

# Cine are urechi, să audă! date 26 November 2017 16:17 +4

Un fost boss SIE a zis pe românește: „Americanii au înțeles pericolul și anume că ONG-urile vor putea prelua funcțiile guvernamentale iar politicul ar dispărea”, C. Harnagea, 12.07.a.c.

# NEMA KULTUR date 26 November 2017 17:12 +6

TeFeLeii se lasă prostiți de duo Lu-Lu (Luisa-Luluța), neavînd habar că în 2011 Soros fu votat ”the single most destructive leftist demagogue in the country”. Top 10 Reasons George Soros Is Dangerous, humanevent.com

# REMEMBER date 26 November 2017 17:25 -3

Desigur că mesajul din SUA - GUVERNUL TREBUIE FELICITAT - nu e parte din instructajul făcut gloatei! Financial Times: „Cei 250.000 de protestatari de pe străzile Bucureștiului s-ar putea sa nu salute acest lucru dar noul Guvern al Romaniei este de felicitat” :P :P :P .

# Ko se folosește de penalu dovedit SOROS date 26 November 2017 17:34 +1

Ciudățel că cea mai curajoasă femeie se sprijină TAMAM pe un penal dovedit. Leorbăiala cu UE nu-și are locul, duduia Ciordy!

# ONG-URILE = masă de manevră pt. Ciolannis date 26 November 2017 23:58 +1

Nici ONG-urile de la noi nu sunt inocente. Se implică serios în dărîmarea guvernului, de dragul celui ce ca un prim pas s-a aruncat de capul lui, la începutul anului 2015, să renunțe la datoria istorică a Germaniei, de doar 19 miliarde EUR.

# REMEMBER date 27 November 2017 06:54 0

MAKA HARI s-a folosit de Apador.Ch să-l scape de pîrnaie pe gurul binefăcătoarelor terapii MISA (urinoterapie; sex pe morminte; vizionarea celor 13 filme PORNO producție MISA; orgasm urinar; Grig prescria, conform rechizitoriului pus la dispoziția presei de Parchetul General, vibratoare cu schimbător de viteze pt. adeptele yoga nevrotice :P ).

# Umoru lu TOLO date 27 November 2017 10:27 0

TOLO ne atrage atenția că în filmulețul PRO KOVESI apar ONG-iști, în sprijinul unui membru al uneia dintre puterile statului. Dar ONG-urile se laudă că iau partea cetățeanului. Umorul lui TOLO: „În curând vom vedea un documentar în sprijinul SRI”. :P :P :P

# simplă coincidență date 26 November 2017 16:23 +2

O informație uitată de frumoșii tineri, dezvăluită de Soros la un post TV de la noi: s-a aflat în primul avion civil care a aterizat la Otopeni, imediat după Revoluție.

# gloata TeFeLeilor manevrată de sorosisti date 26 November 2017 16:45 +4

Ar trebui să ne pună pe gînduri că evreul Soros, neam cu Attila (născut la Budapesta ca Gyorgy) e considerat o amenințare de Israel și Ungaria! Cele 2 țări au adoptat o legislație de limitare a influenței organizațiilor nonguvernamentale care primesc finanțare din străinătate. agerpres.ro, 10.07.a.c.

# Goargăș date 26 November 2017 13:48 +2

La noi "Bot"-iștii îl pupă în fund. Neam de slugi, ei. Hai să ne trezim noi, normalii și iubitori de țară. Cum e posibil ca la o prezentare de carte să lăsăm un "lombrozian" pe nume Bot să spurce, cu balele sale otrăvite, o manifestare culturală. Huoooooo, nenorocitule...scuze, n-am găsit altă rimă...

# În țara asta e mai rău decât în CULMEA PROSTIEI date 26 November 2017 14:19 +8

《Prostul după ce stinge becul aprinde un chibrit ca să vadă dacă becul sa stins :lol: 》TOTUL este evident şi dovedit că abuzurile, Ilegalitățile, încălcarea constituției şi CEDO Executate de Servicii +Falsa Justiție în colaborare perfectă cu zdrențele DNA şi Măscăricii DIICOT susținuți de Marele Politruc Ales şi zeci de mii de agenți acoperiți aplaudați de unii politicieni imbecili vânduți, creiere atrofiate şi trădatori. ADEVĂRAȚII INFRACTORI Contra-Românilor. Păi, cu MILIARDEL€ cleltuite pe PARAZIȚII MPOSTORI Țara ar fi reconstruită de la Zero în câțiva ani. Însă marea Problemă e prostimea chinuită de PROSTIA care NU SE VINDECĂ NICI cu OPERAȚII PE CREIER ! De aceea Prostia Prostimii ajunsă la paroxism strigă mereu《Trăiască Neodictatura》Concluzie:-Dormiți liniştiți, să NU-I deranjați din extaz pe cei ce vă suprimă viața şi vă distruge viitorul -Căci fără REFORMĂ RADICALĂ şi URLETE masive în stradă România NU va ieşi din ,,rahat'' nici dacă va învia porcul deja tăiat!

# Goargăș date 26 November 2017 14:39 +2

Băi, aceștia, vorba lui Vadim, Goargăș este numele dealului din Boteni pe care se plimba Petre Țuțea. Dacă ar mai trăi cred că ar deveni iar de stânga...prea avem o dreaptă...strâmbă și pro alogeni. Vine vremea...

# Mihaela date 26 November 2017 14:56 +6

Penalii la penal trag ! Terfelistii, oligofrenii astia din piete ( diezistii -#), naparcile astea care gandesc cu ce au intre picioare, Nu puteau sa aibe mentor si finantator mai bun decat escroc si hot. Dar, culmea vor ca tara asta sa aibe legile dictate de harca aia de la Bruxelles si liota ei de lichele de aici Se pare ca, ne cam meritam soarta , ca stam si ridicam din umeri , in loc sa-i punem pe fuga. Pot urla pana la stele ! Nu e correct ca aceste naparci sa ne conduca

# Mahorcu date 26 November 2017 15:21 +1

Soros nu e nascut la New York, e nascut in Budapesta !

# Pintea date 26 November 2017 17:41 +2

Vadim Tudor a scris inca de acum 20 ani despre acest individ si depsre cat este el de periculos. Nimeni nu l-a luat in seama si nimeni nu isi mai aminteste. Bine ca a fost descoperit si acum, dar dupa atatia ani in care a creat un sistem de distrugere a tarii. Macovei a fost acuzata de Soros in 2012 ca si-a insusit vreo 200. 000 Euro din banii lui, pe care acesta ii donase pt campania ei electorala. O fi vreun dosar pe undeva?

# Vasile date 26 November 2017 18:06 +2

MVAAAAAAAAAI! SOROȘ E PENAL! Aștept cu interes sorosiștilor să li se facă scârbă și să-i dea banii înapoi, ca dovadă a cinstei și integrității lor... :D Sorosiști, fi-v-ar scârbă de penalu' SOROȘ! ;) Aștept cu interes ca „terfeliștii” să iasă-n stradă cu pancarte „FREE SOROȘ!”... :D

# iohan date 26 November 2017 19:06 +3

Charlie ma intristeaza opinia ta :lol: In ajutorul protestatarilor ar mai fi de spus ca digitv este posibil o televiziune controlata de banci rusesti. In reclamele lor, romanii sunt in principiu, prezentati ca niste puscariasi. Costumele de puscariasi de la proteste sunt fix cele din reclamele digi, acolo unde dna. kovesi chiar are rude angajate. Concluzia poate fi ca rusii ne executa.......cu ajutorul justitie si a bipezilor din piata. Sper sa fie gresita aceasta ipoteza....

# Ovidiu date 27 November 2017 06:10 -1

FAKE NEWS - STIRE FALSA. Nu a fost condamnat de nicio instanța. Era vorba de niste reguli încălcate. http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/8811574/George-Soros-loses-appeal-over-SocGen-insider-trading-conviction.html

# Vermorel date 27 November 2017 07:25 -3

Deci Soros face parte acum din aceeasi categori de jegosi penali precum: Voiculescu, Dragnea, Nastase.

# santinela date 27 November 2017 07:54 +3

Vermorel sa nu uiti sa-i adaugi pe Orban,Iohannis,Basescu !

# Bert69 date 27 November 2017 10:12 0

Si Livache nu e tot penal? Sau ma lasa memoria?

# Charlie date 27 November 2017 13:37 0

Pt. "MARIA".Domnule, in viata trebuie sa fiti SIGURA,alfel capotati si e pacat!Orice individ trebuie evaluat in ansamblul activitatilor si Soros e un produs al bolsevismului, miliardar in cazul sau, altii au fost LEGENDATI ca jurnalisti,"istorici" oameni de cultura marxista. Cu totii au facut si fac propaganda anticapitalista, in SUA, dar si inintreaga lume, inclusiv in fostul Lagar. Rasputin e kgb-ist, ca si Brucan care l-a adus pe Soros in Romania...Fiti SIGURA!!!

# analfabeta copy paste 45% date 27 November 2017 13:50 +1

Un interlop ordinar , un bisnitar ca toti zzgnyy pe care i-am vazut dupa revolutie in mijlocul oraselor si faceau schimb de valuta , toti analfabetii si toti puscariasii erau in centrul oraselor si schimbau valuta, odata cu schimbul de valuta te mai ' faceau ' si la buzunare . Si interlopii nspalati tot asa arunca cu banii pt. ca sunt bani furati . Individul asta n-a creat nimic prin munca , doar prin specula ordinara si bishnitarae de doi lei . Faceti bine si scoateti mufa bishnitarului din pagina ca-mi vine sa vars ..

# Dana date 27 November 2017 16:33 +1

Nemernicul asta a distrus Europa , indirect cu organizatiile sale, cu pasi marunti pe ideea ca si arabocii "e lume" iar in USA propaga diverse legi feministe sa-i ruineze complet si daca se uita la o femeie. Misto de tot.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2024 – CSM a deslusit anonimizarile

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva