22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REZULTATE FINALE LA CONCURSUL DE PROMOVARE LA ICCJ – Instanta suprema va avea 21 de noi judecatori. Procurorii Valentin Selaru si Dan Foitos, declarati admisi la concurs, au obtinut cele mai slabe note dintre candidatii pentru Sectia penala a ICCJ. Niciunul dintre cei 21 de magistrati nu a avut punctaj maxim. Cele mai bune note le-au avut judecatoarele Ion Eugenia, Dorin Rodica si Luciana Mera (Notele)

Scris de: E.D. | pdf | print

29 May 2013 12:04
Vizualizari: 17131

Avem 21 de noi judecatori la instanta suprema. Institutul National al Magistraturii a publicat marti, 28 mai 2013, rezultatele finale ale concursului de promovare in functia de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie organizat in perioada 7 ianuarie-31 mai 2013. Dupa proba interviului in fata CSM, cand au mai ramas in concursul de promovare la ICCJ doar 21 de magistrati, si dupa proba scrisa la care au promovat toti candidatii, in urma calcularii punctajelor, toti cei 21 de magistrati au fost admisi.


Printre cei declarati admisi se numara si procurorul Horia Valentin Selaru de la PICCJ. Acesta va fi insotit la Inalta Curte de un alt coleg de-al sau de la Parchetul General, procurorul Dan Marius Foitos. Cei doi au obtinut cele mai mici punctaje dintre cei cinci candidati la Sectia penala a Inaltei Curti. Astfel, Horia Valentin Selaru a avut un punctaj final de 81,33 de puncte, iar Dan Foitos 77,66.

Cele mai bune rezultate dintre toti cei 21 de candidati care au trecut de concursul de promovare in functia de judecator la ICCJ le-au avut Ion Eugenia - 94,66 puncte, Dorin Rodica - 91,20 puncte, Luciana Mera (foto) - 90 puncte si Lala Simona Cristescu - 87,83 puncte.

Iata cei 21 de noi judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie:

Sectia I Civila:

- Cristescu Simona Lala

- Ivanovici Laura

- Pietreanu Simona Gina

- Valeanu Petronela Cristina

- Dascalu Livia

- Visan Mirela

Sectia a II-a Civila:

- Dorin Rodica

- Danaila Veronica Magdalena

- Voicheci Eugenia

- Mihaianu Cosmin Horia

- Zaharia Rodica

- Duta Ruxandra Monica

Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal:

- Ion Eugenia

- Stanisor Denisa Angelica

- Milasan Zoita

- Hincu Cezar

Sectia Penala:

- Mera Luciana

- Cerbu Silvia

- Encean Simona Daniela

- Selaru Valentin Horia

- Foitos Marius Dan

* Cititi aici notele finale obtinute de cei 21 de candidati la concursul de promovare in functia de judecator la ICCJ

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 29 May 2013 12:16 +7

mult succes onorabili judecatori!!!!!!! ....sper sa/l judecati si pe gunoiul de la cotroceni si in penal si in civil(cuvint magic pentru napirci tiller comand)

# Simona date 29 May 2013 12:20 +9

cata vreme in justitia romana nu exista decat oportunitati de a cadea in ispita si oportunisti care isi vand sufletul din facultate,nu conteaza cine este judecator si in ce functie isi face veacul,este doar o rotita din mecanismul care ne stoarce de bani,libertate si speranta.

# unul din lumea cea mare date 29 May 2013 12:21 +5

selarule!!!!!!!!! ce cauti acolo esti o napirca locul tau este in boxa acuzatilor!!!!!!!!! te/a uns gunoiul din cotro.........la dracu as sta cu ochii pe tine in fiecare secunda ,,secaturo care esti pe persoana privata,, (cuvint magic pentru napirci si pentru tine selarule -rapid response relief valve)

# Robert date 29 May 2013 17:02 +10

Felicitari doamnei judecator Luciana Mera!!!! Sper sa nu va lasati influentata de sefii de la Iccj, ca ceilalti care au fost promovati vor fi sigur niste marionete ale DNA si ale Liviei Stanciu.

# georgeta date 29 May 2013 17:30 +6

As vrea sa stiu citi dintre noii judecatori de la ICCJ sunt fosti procurori si citi judecatori.

# Maria date 29 May 2013 17:35 +13

Nu pot sa cred ca \"doamna judecator\" Duta Ruxandra Monica a trecut examenul. Ce-i drept, interviul a fost la limita, iar punctajul la lucrarile analizate - doar 32 de puncte. Probabil comisia care a analizat lucrarile nu \"si-a dat seama\" cam cum ii trateaza doamna judecator pe justitiabili. Imi place sa cred ca au fost date spre analiza dosare in care doamna judecator chiar a judecat, pe bune. Altfel, mi-ar fi greu sa-mi inchipui. Ceea ce probabil nu stiu inca cei din comisia de evaluare este ca \"doamna\" si-ar vinde si sufletul pentru bani, ce sa mai vorbim despre sentinte! Asadar, statul mafiot continua sa-si intinda tentaculele. Iar noi, cei multi, continuam sa le platim salariile si privilegiile pentru ca mai apoi sa fim umiliti de niste asa zisi judecatori. Este plin spatiul online de informatii despre aceasta judecatoare, insa in loc sa fie pusa sub observatie de DNA, este promovata la ICCJ!!!! RUSINE CSM! RUSINE!!!!!

# VIKY date 29 May 2013 18:00 +15

Draga Maria, daca era cinstita, nu avansa la ICCJ. Tu nu vezi ca numai gunoaiele avanseaza, iar cei capabili si verticali sunt indepartati de multe ori cu dosare politice?. Ce te miri ca aceasta *doamna* a avansat?. Eu nu m-as mira daca maine alcolista Macovei ajunge MJ. Dupa coruptia care este in Romania la cel mai inalt nivel, eu cred ca nu trebuie sa te mai mire nimic.

# Maria date 29 May 2013 18:30 +9

Draga Vicky, ai perfecta dreptate. Cu toate astea, nu pot sa nu fiu revoltata si ingrozita!!!!! Cred ca tara noastra nu are nicio sansa sa se mai faca bine!

# VIKY date 29 May 2013 19:15 +6

Maria, voi ati gresit enorm de mult la referendum, nu trebuia sa acceptati sub nicio forma intoarcerea gunoiului la Cotroceni. Voi v-ati resemnat, si ati acceptat *condamnarea*, iar rezultatul il aveti pe *tava* zi de zi. Fara ajutorul vostru (a po******tiei), nu vad iesire din aceasta cursa de vanatoare a celor care se impotrivesc gunoiului, sau a celor condamnati pe nedrept. Maria, in primul rand trebuie sa va ajutati voi, sa nu asteptati ajutor din alta parte, ca acel ajutor va fi doar suferinta pentru viitor. Si ca sa ma intelegi iti dau ca exemplu fondurile UE, pe care nu numai voi le veti plati, dar si nepotii vostrii. Toata lumea urla fonduri UE, dar te intreb, unde au mers miliardele luate de Udrea (sa laudat ca a accesat cela mai mari fonduri), pe care voi le platiti, si le veti plati zeci de ani?.

# gugi date 4 June 2013 19:33 +6

Maria, Doamna judecator Duta a promovat pentru munca depusa pentru sistemul bancar.Sunt in proces cu BCR si am \"picat aleator\" la aceasta doamna judecator care nu a vazut abuzul facut de banca (probabil ca nu i-a picat la examen legea 193 ) si dupa ce sunt \"violata\" mai trebuie sa platesc si daune morale pentru ca am indraznit sa dau violatorul in judecata.Ma rog ca contribuabili sa nu mai achite taxe si impozite,creditele si sa vad de unde isi va lua leafa doamna judecator!!!

# Marcu date 29 May 2013 23:53 +9

MONICA DUTA este cu adevarat o javra de infern care nu avea ce cauta in magistratura. Cu toate acestea, ICCJ este locul potrivit pentru asemenea judecatori care nu mai au nicio legatura cu legea, principiile de drept, echitatea, etc. Ciudata jurisprudenta a ICCJ mergea oricum in rau iar acum va merge in mai rau. Brava justitia!

# Maria date 30 May 2013 11:25 +6

Draga Vicky, nu stiu de ce ma incadrezi la categoria \"voi\". Nu stii ce am facut si cum am facut la referendum sau la alegeri etc. Ceea ce stiu sigur este ca indiferent cine este sau va fi la Cotroceni sau la Palatul Victoriei, nu va schimba nici calitatea profesionala si cu atat mai putin calitatea umana a unora dintre judecatori. Cei mai vinovati pentru ceea ce se intampla astazi in justitia din Romania sunt membrii CSM si inspectia judiciara. Sa nu uitam ca societatea civila a atras atentia asupra modalitatilor de \"pacalire\" a sistemului de alocare automata a dosarelor inca din 2004. Si ce s-a intamplat? Nimic!!! A fost nevoie ca 2 judecatoare sa fie arestate ca sa se faca putina valva. Doar putina, insa sistemul ramane acelasi, iar justitiabilii sunt in continuare la cheremul \"pietarilor\" de sentinte. Si nimeni nu observa, absolut nimeni. Oricum ii felicit pe cei de la ICCJ pentru noua achizitie!!!! S-au ales cu un judecator spagar care nu are nimic in comun cu deontologia profesionala. Ii invit pe toti cei care \"au avut norocul\" sa fie judecati de catre Monica DUTA si au primit o hotarare motivata de aceasta, sa intre pe site-ul www.csm1909.ro, la sectiunea magistrati, examene si concursuri, promovare la ICCJ si sa citeasca raportul de evaluare pentru codul 1008! Apoi ii invit sa-si reciteasca hotararile primite si sa confrunte cele doua realitati! Cea mai mare tragedie este faptul ca de acum inainte aceasta \"doamna\" va lua decizii IREVOCABILE si va continua sa distruga vietile oamenilor!!!!!

# Parata date 30 May 2013 12:34 +4

De Monica Duta stiti dumneavoastra, dar oare stim cate \"Monica Duta\" populeaza instantele romanesti? Chiar si la amaratul de tribunal se dau hotarari irevocabile, nu numai la ICCJ! Am ajuns la concluzia ca hotararile judecatoresti sunt facute sa nu fie respectate. Mai greu este pentru saracii cetateni deposedati de bunurile pentru care au muncit toata viata. Vom ajunge in situatia in care oamenii isi vor face singuri dreptate. Este oare admisibil ca la o instanta a Curtii de apel, 99% din recursuri sa fie respinse la prima infatisare? Eu am convingerea ca oamenii care-si cauta dreptatea in justitie nu sunt toti dobitoci sa-si arunce bruma de bani pe taxe judiciare si onorarii pentru avocati.Si unde poate cetateanul sa-si demonstreze dreptatea? Si nenorocitii nici nu raspund pentru nenorocirile provocate oamenilor care au sperat in judecata lor.

# Maria date 30 May 2013 14:57 +3

Asa este. Cea mai mare problema este ca judecatorii nu platesc daca gresesc. Din aceasta cauza, nu le pasa nici macar faptul ca motivarile lor vor putea fi citite/judecate de colegi de-ai lor de la instantele superioare. Pur si simplu nu-i intereseaza. II intereseaza doar castigul lor din traficarea de sentinte. Nu le pasa de faptul ca pot distruge destine, nu-i intereseaza faptul ca oamenii care vin in intanta vor cu adevarat sa-si faca dreptate, insa \"onorata instanta\" nu este preocupata de adevar si de dreptate, nu este preocupata de probele din dosar, ci doar de cine da mai mult, sau pur si simplu cine da!!! Prostii (adica noi, cei multi) platesc taxe de timbru, taxe judiciare asta dupa ce-si platesc luna de luna taxele la stat si, implicit si salariile magistratilor, iar in schimb primesc doar umilinta, nepasare, aroganta, lipsa de respect. Nimeni nu obliga pe nimeni sa profeseze ca judecator, pentru a profesa in acest domeniu trebuie sa ai in primul rand niste calitati umane care trebuie dublate de stiinta. Daca nu poti fi integru, daca iti doresti sa castigi mai mult, daca vrei foloase nemeritate, cauta-ti alt loc de munca!

# unul din lumea cea mare date 31 May 2013 12:22 0

pentru viky//mi se pare corect ,,VOI,,caci sintem ,,NOI,,DE PESTE TOT DIN LUME SI DIN ROMANICA.chiar daca nu l/am votat pe gunoiul de la cotroceni si eu sint ,,voi,, asa sintem noi romanii. o manea,o ,,chioftea,, si un hahaha!!!nu observi mentalitatea noastra de sluga.......(deschidem cartile de istorie???) si vorbele romanului,,capul plecat sabia nu/l taie,,sau cum ne initiem pruncii in penal cu prima poezie,,catelus cu parul cret,,2 versuri 4 infractiuni. (cuvint magic pentru napirci light beam)

# Prof. Ion Ardeleanu date 4 June 2013 21:05 +7

Incredibil cum o nulitate si o habarnista ajunge la ICCJ. Ma refer la judecatoarea Ruxandra Monica Duta. Aceasta duduie a cazut \"aleator\" in dosarele colective ale BCR de la Curtea de Apel Bucuresti, pe post de judecator 2 asa mai pitit(presedintii erau de decor oricum). RMD era intr-o incompatibilitate, dansa avand credite la BCR, cu toate astea nu s-a recuzat. Si-a batut joc de 330 de oameni, lasandu-i prada abuzurilor BCR, fara nicio remuscare. In fapt niste oameni care au inteles legislatia, au vazut ca sunt furati si si-au cerut drepturile. Judecatorul Duta a condamnat la plata inca pe putin 2 ani 330 de oameni cu familiile lor, plata unor abuzuri, poate unii vor ajunge executati silit. Cu toate astea RMD ajunge cu faima dupa muza ei la ICCJ, Gabriela Nastase. Probabil seful Asociatiei Romane a Bancilor acum este bucuros afland ca oameni precum Duta ocupa fotolii la ICCJ. Asteptam cu interes noile decizii pro-banci ale judecatorului Duta, care habar nu are legislatia in domeniul protectiei consumatorului, a legilor europene, a deciziilor CJUE. Succesuri Duta. Totusi ma voi ruga D-zeului Tatal Nostru ca sa nu sfarsesti bine pentru raul produs unor oameni care si-au cautat dreptatea la tine. Pentru cei care nu ma cred ca judecatorul Duta este blana la legislatie ii rog sa caute motivarea dosarelor 51316/3/2010 si 61347/3/2010 de la CA Bucuresti. Duta a spus in motivarea de o pagina ca a avut probe ca s-au negociat contractele - in fapt probe inexistente. Un abuz nemaivazut al judecatorului Duta.

# Radu date 4 June 2013 21:26 +5

Asa este! Duta Ruxandra Monica este o catastrofa si NU face cinste justitiei. Sunt un cetatean afectat de decizia halucinanta luata de aceasta incompetenta. Cu un maldar de dovezi, cu legislatia de partea mea mi-a trantit dosarul iar motivarea a fost de o pagina. De atat a fost in stare. Nu pot sa cred ca asa specimen a ajuns la ICCJ. RUSINE JUSTITIEI, RUSINE CSM pentru o asemenea promovare.

# Lorena date 4 June 2013 21:38 +5

E incredibil ce se intampla in tara noastra. Duta Ruxandra Monica dupa ce ca s-a \"nimerit\" sa judece \"aleatoriu\" ambele procese colective catre BCR, pe care stim cu totii cat de bine le-a judecat sau mai bine zis NU le-a judecat a ajuns la ICCJ. Poate ca asta a fost pretul de NU judeca procesele impotriva mariei sale BCR, banca pe care statul o tine strans in brate. In plus, Ghetea se agita ca un pepsi pentru 2 articole din codul civil si isi bate gura peste tot ca EI ar accepta doar hotararile proceselor judecate de ICCJ. Pai 1+1 la mine acasa face 2. Si acum incep sa se vada clar ce se intampla in Romania.

# Georgeta date 4 June 2013 22:37 +4

Doamna Duta probabil ca a fost promovata pentru ca a inteles sistemul.De ce ne mai miram doar avem un Prim-Ministru care nu este palgiator desi se vede din avion cam asa sta treaba si cu aceasta doamna judecator.Ce conteaza ca a distrus 330 de suflete care munceau si plateau taxele ca sa ii dea dansei leafa dar se pare ca a ales partea mai usoar.Si noi cetatenii acestei tari stam si domim si ne sfasiem daca PDL este mai bun decat USL si intre timp \"cartita\" isi largeste tentaculele.

# Prof. Ion Ardeleanu date 4 June 2013 21:08 +5

Incredibil cum o nulitate si o habarnista ajunge la ICCJ. Ma refer la judecatoarea Ruxandra Monica Duta. Aceasta duduie a cazut \"aleator\" in dosarele colective ale BCR de la Curtea de Apel Bucuresti, pe post de judecator 2 asa mai pitit(presedintii erau de decor oricum). RMD era intr-o incompatibilitate, dansa avand credite la BCR, cu toate astea nu s-a recuzat. Si-a batut joc de 330 de oameni, lasandu-i prada abuzurilor BCR, fara nicio remuscare. In fapt niste oameni care au inteles legislatia, au vazut ca sunt furati si si-au cerut drepturile. Judecatorul Duta a condamnat la plata inca pe putin 2 ani 330 de oameni cu familiile lor, plata unor abuzuri, poate unii vor ajunge executati silit. Cu toate astea RMD ajunge cu faima dupa muza ei la ICCJ, Gabriela Nastase. Probabil seful Asociatiei Romane a Bancilor acum este bucuros afland ca oameni precum Duta ocupa fotolii la ICCJ. Asteptam cu interes noile decizii pro-banci ale judecatorului Duta, care habar nu are legislatia in domeniul protectiei consumatorului, a legilor europene, a deciziilor CJUE. Succesuri Duta. Totusi ma voi ruga D-zeului Tatal Nostru ca sa nu sfarsesti bine pentru raul produs unor oameni care si-au cautat dreptatea la tine. Pentru cei care nu ma cred ca judecatorul Duta este blana la legislatie ii rog sa caute motivarea dosarelor 51316/3/2010 si 61347/3/2010 de la CA Bucuresti. Duta a spus in motivarea de o pagina ca a avut probe ca s-au negociat contractele - in fapt probe inexistente. Un abuz nemaivazut al judecatorului Duta.

# Rica Venturiano date 4 June 2013 21:17 +7

va salut cu respect domnu ardeleanu. este de-a rasu - plansu asta cu duta la iccj. sau curat-murdarsunt in G2 BCR judecat de duta. ne-a facut praf abuz pe fata. duta daca citesti luju si aceste comentariu iti spun urmatoarele. poate pe lumea asta te-ai scos, dar la judecata divina n-ai nicio sansa. toti cei 300 nenorociti de tine se roaga pentru \"prosperitatea\" ta. cand vei ajunge sus, o sa-ti vezi adevarata valoare. oamenii aceia platest lunar 800.000 euro bcr pentru ca tu le-ai refuzat o decizie normala bazata pe probe si legi, indiscutabil in totalite in favoarea lor. a face rau unui seama atrage mare pedeapsa de la d-zeu. ori tu ai facut-o la cateva mii de suflete. d-zeu sa te pedepseasca duta.

# Parata date 4 June 2013 21:28 +2

Tot asa, un complet de minori de 2/3 de la Tribunalul X, admite toate apelurile/recursurile justitiabilului de sex masculin si respinge tot ce vine de la sexul slab. Daca esti femeie, trebuie sa te rogi la toti sfintii ca EL sa nu faca apel/recurs, iar daca esti nemultumita de solutia din fond, este pierdere de bani si de vreme sa mai faci apel/recurs. Si acest complet este laudat si pentru celeritate, emite decizia la prima infatisare, nu admite probe noi.

# Dezamagita date 4 June 2013 22:45 +4

Nu imi vine sa cred.Aceasta judecator a fost promovata la ICCJ dupa ce a nenorocit atatea suflete?.Am citit sentinta in cele doua dosare mentionate de un domn si nu imi vine sa cred.Rusine CSM ca promovezi aceste valori,rusine justitiei ca accepati o judecatoare care nu merita.Aceasta doamna a facut scoala care este platita de noi,omul de rand, ca sa ne asiguram ca atunci cand suntem abuzati sa fim protejati dar cred ca este timpul ca toti sa intram intr-o greva de neplatire a taxelor si sa vedem de unde isi va lua madame leafa?

# Dezamagita date 4 June 2013 22:47 +4

Nu imi vine sa cred.Aceasta judecator a fost promovata la ICCJ dupa ce a nenorocit atatea suflete?.Am citit sentinta in cele doua dosare mentionate de un domn si nu imi vine sa cred.Rusine CSM ca promovezi aceste valori,rusine justitiei ca accepati o judecatoare care nu merita.Aceasta doamna a facut scoala care este platita de noi,omul de rand, ca sa ne asiguram ca atunci cand suntem abuzati sa fim protejati dar cred ca este timpul ca toti sa intram intr-o greva de neplatire a taxelor si sa vedem de unde isi va lua madame leafa?

# Cristina date 4 June 2013 23:00 +6

Ha, ha, ha. Am trait s-o vad si p-asta. Ruxandra Monica Duta dupa atatea incercari ajunge in sfarsit la ICCJ. Ruxi, felicitari pentru succesuri, felicitari pentru ca m-ai nenorocit familia si a altora in dosarele BCR-ului de la Curtea de Apel Bucuresti. Te-ai sters la kur cu legislatia, cu probele incontestabile, cu decizii ale Curtii Europene de Justitie. Esti o rusine pentru sistemul juridic din Romania, esti veriga slaba. Rog inspectia judiciara, DNA, CSM sa se auto-sesizeze in cazului judecatoarei Duta ce a primit aceasta pentru sentintele hilare date la BCR. Caci proasta nu e, a facut pe fata o magarie. A dat decizii dubioase in doua dosare ale BCR, a judecat avand credite la BCR (adica la parata), anuland practic castigul oamenilor de la Tribunal. Nu a motivat, nu a judecat nimic, a dat doar dreptate in baza unor probe ale BCR care nu exista, a invocat un articol de lege care nu se aplica, a inventat noi articole. O crima juridica demna de studiat la Facultatea de Drept. Ruxi am auzit ca ai fost bolnavioara toamna trecuta. Ei bine, mamica, o sa iti dau la biserica acatiste pana nu o sa mai pot, sa ramai stramba cu spinarea. Asa cum tu ai nenoricit mii de oameni cu deciziile tale, asa si D-zeu sa te nenoroceasca pe tine. Sa simti durerea acestor oameni carora le-ai facut o nedreptate insutit. Imi doresc sa-ti dea D-zeu tot raul din lume, un cancer, prefer sa pierd procesul cu BCR la ICCJ dar sa te stiu pedepsita de cel Divin. Sa suferi asa cum sufera toti acesti oameni carora le-ai furat o viata normala. Acum ca ai ajuns la ICCJ te urmaresc cu atentie cum vei nenoroci si pe altii. Caci tu esti omul bancilor acolo. Sunt cu ochii si pe declaratia de avere. Daihatsu Rocky cum mai merge? Sau prin amabilitatea BCR te dai cu Q6? Apropo, ti-a inchis BCR cele doua credite pentru ajutorul dat? Fratilor, d-asta merge tara prost, peste tot la nivel de conducere dai peste o Duta. RUSINE!

# 300 date 4 June 2013 23:17 +4

rusine. eu si alti 300 platim taxe si impozite pentru ca magistrati precum monica duta sa-si ia salariu nesimtit. pe langa aceste taxe platim si abuzurile bancii bcr pe care duta nu le vede, ca are ochelari de .. iapa. halal sistem de justitie bazat pe mediocritate si necinste. afara cu impostoarea din magistratura.

# george date 5 June 2013 07:56 +4

Prostitutie intelectuala...Cand cei care se judeca cu ******R-ul se vor intoarce la ICCJ, sa vedem cine ghiceste la cine vor fi repartizate dosarele.... :-x

# Spaga-i la putere? date 5 June 2013 08:39 +3

Este incredibil, nu pot sa cred ca o asa spagara (duta ruxandra monica) a ajuns la ICCJ. Pai asta nu stie sa dea/motiveze o decizie in baza legislatiei, toate deciziile acestei jigodii sunt in functie de dimensiunea spagii. O asa nenorocita ne judeca pe noi la ICCJ hotarand irevocabil? Aloooo DNA, CSM unde sunteti?

# Ana date 5 June 2013 11:12 +3

Acum inteleg de ce Ghetea doreste ca clauzele abuzive din contractele de credit sa se judece la ICCJ. Exista omul potrivit la locul potrivit adica jud. Duta. O natie e \"proasta\", si s-au gasit niste derbedei, absolventi de SRL uri care-si bate joc de ea. ALO, SRI, pe cand ii intoarceti si traista lu Duta cu fundu-n sus?, sa vedem cum ii curg euroii, doar asta explica deciziile pe care le da in procesele pe care le judeca.

# Cristi date 5 June 2013 13:53 +1

Avand in vedere ca in Romania, un judecator este mai presus de lege, si ca poate judeca sau \"nu\"judeca dupa reguli proprii si in functie de mici atentii, fara a putea fi tras la raspundere....ar trebui sa-i fie frica doamnei ca poate cineva se va satura sa isi caude dreptatea in justitie si isi va cauta singur dreptatea. Doamnei Duta ii transmit, cu aceasta ocazie, ca in viata nu e cel mai important sa te lafai in bani si sa ai o functie inalta. Sunt alte lucruri importante pe care sunt convins ca le va primi si dansa dupa cum merita. Roata roata merge si i se va intoarce si ei candva tot binele pe care l-a facut in viata.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva