22 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Romani, iesiti in strada sa va aparati dreptul la viata!

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

29 ianuarie 2021 14:19
Vizualizari: 5460

Incendiul de la Spitalul “Matei Bals” a umplut paharul! Tragedia in care cinci oameni au murit arsi de vii, carbonizati trebuie sa duca la reformarea din temelii a clasei politice. De la presedinte, la ultimul ministru!


 

Nu este permis ca spitalul varf de lance in lupta impotriva epidemiei de Covid-19, in care s-au pompat atatea resurse umane si financiare, sa arda ca la Colectiv din pricina imenselor probleme din sistemul sanitar ascunse de un an de zile sub pres. Si asta dupa alte patru incendii, soldate cu zeci de morti, din alte spitale covid.

Starea spitalelor din Romania este dezastruoasa. Chiar si dupa miliardele de euro pompate in spitale (pe hartie). Apogeul a fost atins la inceputul epidemiei de Covid-19 cand coruptii si prostii de la guvernare au dat ordinul iresponsabil, criminal, de a secretiza toata activitatea din interiorul spitalelor, amenintandu-i pe medici si asistenti sa nu spuna nimanui nimic din ce se intampla in interior, sub amenintarea dosarelor penale pentru divulgarea secretului profesional.

Tot prin ordine iresponsabile s-a interzis efctuarea de autopsii si s-a declansat uriasa afacere a mortilor de Covid-19, in cadrul caruia nu se mai moare decat de Covid in spitale (9 din 10 mor cu diagnosticul de infectati cu coronavirus) pentru ca o intreaga industrie satelita sa-si umfle buzunarele.

Din momentul in care aceste ordine au venit, medicii s-au temut sa mai spuna publicului adevarul. Sa nu li se faca dosare penale. Daca nu ar fi fost constransi sa taca, presa si publicul ar fi putut afla ce dezastru e in spitale, cum mor oamenii cu zile de infectii si nepasare, dar totul e musamalizat sub “parafa Covid”, si s-ar fi putut lua masurile de corectie necesare. Al cincilea incendiu cu morti putea fi evitat daca lumea era lasata sa vorbeasca. Pentru toate aceastea eu il consider principal responsabil pe dr. Raed Arafat – Comandantul operatiunilor. Omul acesta trebuie sa plece! Imediat! E depasit din toate punctele de vedere. Sub comanda lui au luat foc cinci spitale in stare de urgenta si alerta. Sub el Romania a fost paralizata de frica si secretomania Covid-19 si s-a distrus economia nationala prin masuri de blocaj aberante, care nu erau necesare. Sub el oamenii nu mai pot sa se trateze de cancere si alte boli si mor cu zile, pentru ca s-au inchis atatea spitale. Raed Arafat e cel care a inchis bisericile de Pasti intr-o tara eminamente crestin-ortodoxa! Duca-se pe pustii!

 

Este revoltator sa auzi ca la Spitalul “Matei Bals” - nava amiral a flotei medicale anti Covid, rudele pacientilor veneau cu aeroterme de acasa ca pacientii sa nu inghete de frig!!!

De ce nu avea Spitalul caldura? Personal il consider principal vinovat pe primarul general al Capitalei Nicusor Dan (useristul care s-a vopsit peste noapte in liberal) care a mintit cu nerusinare electoratul exact pe problema caldurii si apei calde. Sunt convins ca daca Gabriela Firea ramanea in continuare primar general asa ceva nu se intampla. Locuiesc chiar in Sectorul 2, la cateva strazi de Spitalul “Matei Bals” si stiu ca rarisim am avut probleme cu apa calda si caldura sub mandatul Gabrielei Firea, si brusc, nenumarate intreruperi de cand a venit Nicusor Dan la primarie. Desi am termoficarea in spatele blocului.

Nu exista scuze. Spitalele nu sunt un bloc de locuinte unde sa-ti permiti sa tai caldura si curentul. Aici trebuie asigurat foc continuu si cine nu e in stare sa plece. Nicusor Dan nu a asigurat nici macar la spitale caldura, deci trebuie sa plece. Imediat. Cu toata sleahta lui de USR-isti! A mintit porceste electoratul si trebuie sa raspunda cu functia. Cum ati putut bucuresteni sa votati un asemenea specimen?

 

 

Sa nu-l uitam pe actualul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu. Agitatul userist care se dadea de ceasul mortii si cerea taieri de capete si inchisoare pentru vinovatii de la incendiul Colectiv din 30 octombrie 2015 si pentru proasta tratare in spitale a celor arsi. Mare tupeu pe acest individ, care nu intelege sa-si dea imediat demisia! Daca presedintele Klaus Iohannis respecta Constitutia, USR nu trebuia sa ajunga niciodata la guvernare. Vlad Voiculescu nu ar fi ajuns niciodata ministru la Sanatate!

Cred cu tarie ca Vlad Voiculescu trebuie imediat destituit. A facut atat de mare taraboi cu arsii de la Colectiv, si a cerut atatea demisii si raspunderi, iar acum cand are un “Colectiv” chiar in principalul spital covid pe care il pastoreste face pe niznaiul si nu are bunul simt sa se care de buna voie!

Valea Voiculescule! Inapoi la ONG-uri cu tine!

 

Iohannis este cel care a i-a adus la guvernare pe acesti indivizi cu agende straine, obligand PNL sa-i accepte contra-naturii in coalitie si incalcand grosolan dreptul PSD de a face guvernarea in calitate de castigator al alegerilor din decembrie 2020. Iohannis este cel care a adus la guvernare pe perdantii alegerilor din decembrie 2020. Si trebuie sa raspunda! El este principalul vinovat a tot ce se intampla de mai bine de un an in Romania, caci el este stapanul “Guvernului Meu”. El a gestionat ca stapan al Guvernului indatorarea masiva a Romaniei, prabusirea economica, el a numit premierii si ministrii. Sub el romanilor li s-a facut frica sa se mai trateze in spitale, caci in spitalele din Romania s-a ajuns sa se moara pe capete, cu zile. Sub el romanii nu mai au siguranta zilei de maine!


Iohannis e primul care trebuie sa plece! Dar Iohannis nu pleaca! Iresponsabilul asta plin de el, arogant si venit de pe alta lume duce Romania in gard cu o viteza uluitoare. Nu a gasit altceva mai bun de facut decat sa se prezinte azi la locul dezastrului, la orele 13.00 (la ore bune dupa tragedie, pentru ca probabil a trebuit sa-si faca exercitiile fizice, sa se bronzeze la lampa si serveasca masa cu dumicate bio) ca sa transmita urmatorul mesaj:Tin sa felicit fortele de interventie pentru promtitudinea cu care au intervenit la acest incendiu groaznic!

 

Imediat dupa el, a iesit la rampa si premierul Florin Catu, intr-o declaratie jenanta rostita de la pupitrul de la Palatul Victoria, care printre altele, s-a apucat sa laude si el modul in care s-a intervenit in tragedia de la “Matei Bals”.

 

Chiar era ceva de laudat in aceasta tragedie, natangilor???


PS - Morala: romani, va place ce ati votat? Asta ne asteapta pe toti. Vom muri cu zile, in timp ce alesii nostrii vor aplauda triumfal modul in care vom fi dusi la groapa.

Comentarii

# Subiectiva date 29 ianuarie 2021 15:11 +12

Excelent articol , dar din păcate lumea doarme. Și doarme demult, de când era conștientă când se culcă și când se scoală. Acum este un somn confuz și inexplicabil. O mică parte a populației mai stă de veghe. Suntem cei care nu am votat acest dezastru. Dar inutil. Pecinginea este prea extinsă.Cei care dorm nu au cum să o simtă. Când fuseserăm definiți drept un popor vegetal ne-am supărat. Dar eram un popor treaz, chiar dacă vegetal. Acum... Decepția mea este mare pentru ceea ce am ajuns. Chiar nu este nimeni în țara asta să preia frâiele reîntoarcerii la normalitate? Chiar nu este?

# CI date 29 ianuarie 2021 15:18 0

S-a gasit vreun cercel in scrum ...

# escu date 29 ianuarie 2021 15:33 +2

Corect. Dacă incidentul ar fi avut loc sub guvernarea PeeeSeeeDeee, Ciolannis nu că nu s-ar fi dus la spital, ba chiar s-ar fi situat în poziția de principal protestatar în Piața Victoriei iar galbenii propagandiști de casă ar fi făcut spume la gură despre dezastrul ciumei roșii. De fapt, mă aștept să se spună că situația din spitale este datorată PeeeSeeDeee, uitând să spună de piedicile puse guvernării PSD și Gabrielei Firea de a construi un nou spital în București. Pariu că în numai 1-2 săptămâni se va pune batista pe țambal, imberbul Voiculescu nefiind demis sau să-și dea demisia de onoare. Dar nu numai. Căldura și apa caldă? În curând va fi dată după program, provocând și înfundarea canalizării. Iar ca să parafrazez o replică dintr-un film, aceasta se produce din cauza faptului că toți bucureștenii fac baie la aceeași oră.

# Gica contra sistemului date 29 ianuarie 2021 15:40 +6

Nu va ieși nimeni. Oculta și guvernanții au interesul sa mușamalizeze tragedia iar populația va fi dusa iar ca boul de belciug, c-așa-i place. Tara a ajuns în prăpastie cu complicitatea celor mulți iar cine are curajul sa le arate greșelile și le spune ca au ales prost, devine dușman al poporului. Cine sa ia atitudine? O intelectualitate lasă sau corupta? serviciile care au scos tara la mezat și fura cot la cot cu strainii? diaspora care spune ca e mai bine afara ca în tara? muncitorii cati au mai rămas dintre care și mai putini sunt calificați în ceea ce fac? tineretul pus pe distracții? pensionarii, numai cu gândul sa le mai dea guvernul ceva? Dureros! Plânge inima în putinii romani adevărați de halul în care a ajuns tara. Un popor demn nu ar accepta o asemenea stare a lucrurilor. Dar romanii au uitat ce-i demnitatea iar tara e a celor mulți și arata exact cum accepta ei, asta cât va mai fi o tara!

# imun/teanu date 29 ianuarie 2021 15:51 +2

Dl. Iohanis si-a cam instituit cutuma. Sub El, mereu, a devenit O NEVOIE "sa moara oameni". Iesind din vizita lui "inopinata" la locul faptei si "glont" la presa mercand, acum a uitat sa, in spirit muncitoresc, demaste demaste din nou vinovatii, PeeeSeeeDeee /be-he-he!, si bine-nteles draQnea si vEOrica. Cum pe vremuri si celebrul evadat era "una vittima inoHente". Ala della (h)ustitia, el della "aia la cap". Nu e adevarat ca are capul mic, are sub el doar trupul mai trupes mereu. Semn ca in sinea lui si si dincolo prospera mai ceva ca chiar Merime. Dar! Cand balonul se umfla prea mult singur plezneste, ceea ce popular se numeste pleznete. Similar si cu sinele, care la curba troznesc.

# Goargăș date 29 ianuarie 2021 16:57 +11

Din păcate, mor oameni! Altfel, aș dori tuturor votanților dulapului primitiv și al întregii sale garderobe globalisto-marxiste să ajungă să moară de foame, în noroi, ca să le vină mintea la cap și să învețe să voteze ceea ce trebuie. Îl doare pe mutant undeva de morți deși altădată gângăvea criminal că a trebuit să moară oameni ,,ca să am guvernul meu". Și acum? De ce îl/îi mai suporți, Doamne? De ce suntem noi, românii, atât de dezbinați, atât de lași, atât de fraieri, ca niște aborigeni care belesc ochii la mărgelele colorate ale colonialiștilor. Desigur, nu toți, dar....să fiu iertat însă sunt atât de dezamăgit...

# Romania ingenuncheata date 29 ianuarie 2021 17:16 +5

Romanii ies in strada numai cand Dragnea da ordonanta de urgenta, din care oricum nu inteleg nimic. Cand ard de vii prin spitale nu au motive de ingrijorare. Vai de neamul romanesc!!!!!

# Neanae date 29 ianuarie 2021 20:33 +3

Unde e Marian Ceaușescu, Malin Bot & CO? Prin Zanzibar pe bariera coralina? Trai pe vătrai neneacă pe acești vajnici străjeri ai trotuarelor. Ce muma de bătaie la #ur va meritați, gunoaielor gălăgioase și cretine.

# Nicolae Raducan date 30 ianuarie 2021 00:58 -1

Trebuie sa recunoastem ca majoritatea romanilor sant prosti Numai astfel se explica votul masiv pt iliesu,basescu ,iohanis etc

# Ionescu Mihai Ion date 30 ianuarie 2021 02:31 +2

Dumnezeu să-i ierte ! Pe cei arși de vii în spitalele care ar fi trebuit să-i readucă la viata și care nu se pot odihni la loc cu verdeață unde nu e îndurare și nici suspin , pentru că muslimul practicant Raheed Arafat a cărui misiune principala pe pământ este Jihadul Sfânt trasată in Coran de Mohamed misticul hashemit care fugind de la Mecca la Medina in anul 622 după Jesus Christ a înființat aceasta religie teroristă mondială care a făcut mai multe victime în rândul necredincioșilor ( restul oamenilor de pe pământ) nu le permite rudelor să-și îngroape creștinește neamurile arse de vii de sistemul ticăloșit condus de Johannis care contrar voinței poporului exprimată prin vot a adus la guvernare un partid care în alte condiții ar fi ajuns la pușcărie. Cum sa pui prim ministru un individ care ministru de finanțe fiind in loc sa mareasca bugetele de la sănătate, învățământ, pensii a plătit sute de milioane unor bănci străine împrumutându-se cu sute de milioane de euro .

# DOREL date 30 ianuarie 2021 16:50 0

AM PRIMIT CE AM VOTAT ! Si b: Frunza verde de dudau, o sa fie si mai bine ! Parerea mea ..

# Lita date 30 ianuarie 2021 17:50 0

Sa iasa cateva milioane de romani in strada si acest regim criminal se va prabusi.

# Lita date 30 ianuarie 2021 20:21 0

Ora 20,00. Romanii din strada striga: asasinii!!! Radio Romania Actualitati bate campii despre masurile anuntate de ministrul sanatatii. Despre proteste, niciun cuvant. Acest guvern de asasini si seful lor de la Cotroceni trebuie demisi. Romanii par sa se trezeasca.

# Paul date 2 februarie 2021 12:40 0

Se pare ca facebookul ar cenzura acest indemn. Nu bag mana in foc, dar o persoana se plangea de asta.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2021 – 30 milioane euro, spaga la oamenii lui Iohannis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva