28 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ROMANIA BARBARA (II) – Iata fototeca cu defilari in catuse a personalitatilor Romaniei, spectacol prin care in ultimii 12 ani romanii au fost transformati intr-un popor plin de ura si dorinta de puscarie. Defilarile de la DNA au incalcat grav Drepturile Omului, dar niciun magistrat nu a raspuns pentru aceste abuzuri. Totul a fost un plan de indobitocire a populatiei, teroare si epurare a valorilor romanesti. Niciun stat european nu isi defileaza cetatenii asa cum a facut-o binomul DNA-SRI

Scris de: Elena DUMITRACHE - Razvan SAVALIUC | pdf | print

8 martie 2020 11:33
Vizualizari: 6239

Lumea Justitiei solicita clasei politice sa puna de urgenta in dezbatere publica necesitatea adoptarii unor masuri punitive severe impotriva procurorilor, politistilor si oricaror alte persoane care isi vor mai permite pe viitor sa defileze in catuse, prin fata camerelor de filmat, cetateni aflati in proceduri judiciare. Faptul ca in ultimii 12 ani - contrar drepturilor omului si directivelor europene privind respectarea prezumtiei de nevinovatie - Binomul SRI-DNA (protejat la cel mai inalt nivel in stat) a sustinut un spectacol degradant al fiintei umane prin demonizarea celor acuzati prin presa aservita si plimbarea lor in catuse in piata publica, acest fapt a transformat natiunea romana intr-un popor care a ajuns sa aplaude frenetic distrugerea fiintei umane. Profitorii acestui spectacol degradant care a inceput din 2009 si nu s-a incheiat nici azi sunt anumiti procurori, judecatori si ofiteri ai unor servicii de informatii, care au avansat ametitor in cariera, calcand pe cadavre, fara sa respecte legile care obligau la protectia demnitatii umane.


 

Cand insa oferi poporului sange pe pereti ani de-a randul, transformi populatia intr-una care sange va dori. Defilarile in catuse sunt cauza principala a transformarii natiunii romane intr-o populatie plina de ura impotriva oricarei persoane defilata in catuse, la fel ca pe vremea inchizitiei sau a vanatorii de vrajitoare, cand era suficient ca un om sa strige in public: "ereticul" sau "vrajitoarea" si toti sareau in strada sa linseze.

Exacerbarea primitivismului fiintei umane este cunoscuta inca din Antichitate cand, de exemplu, in Imperiul Roman, imparatii isi asigurau adulatia poporului organizand masacre odioase in arena (cunoscutele lupte cu gladiatori). Este exact ceea ce au urmarit in Romania - incepand cu 2009, dupa semnarea abuzivului protocol PICCJ-SRI - cei care au procedat la distrugerea cu arma dosarelor penale a elitelor romanesti din principalele domenii de activitate (magistratura, medicina, politica, presa, mediu de afaceri, etc.), totul in uralele multimilor manipulate continuu cu mesaje ca cei defilati in catuse sunt vinovati si ca din cauza lor romanii nu o duc bine.


O imensa minciuna nationala, care nu a imbunatatit cu nimic nivelul de trai al romanilor, ci dimpotriva, i-a determinat sa plece masiv din tara, Romania cunoscand al doilea mare exod mondial, dupa Siria, din ultimele decenii. Defilarea in catuse este motivul pentru care tineretul a ajuns sa urasca si sa condamne a priori pe oricine este pus sub acuzare, doar pentru ca a fost defilat in catuse, fara sa fie condamnat.


Ceea ce nimeni nu poate nega este faptul ca spectacolul catuselor a fost indreptat exclusiv impotriva romanilor, timp in care trei sferturi din economia romaneasca a fost acaparata de firme straine ale caror reprezentati au fost ocoliti sistematic, ba chiar protejati de procurorii Sistemului odios si de catre serviciile de informatii care numai apararea securitatii statutului nu au asigurat-o, ci dimpotriva.


Academia Romana: "Solicitam institutiilor abilitate ale Statului Roman, de la toate nivelurile, sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, pentru a contracara si, atunci cand se incalca legea, pentru a pedepsi toate diversiunile si agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei si a stabilitatii statului de drept"


Se cade aici sa amintim faptul ca alarmantul fenomen al catuselor a fost semnalat chiar de catre Academia Romana, in anul 2017, printr-o scrisoare semnata de academicienii Victor Voicu, Ioan-Aurel Pop, Gheorghe Paun si alti 84 de membri ai Academiei Romane, prin care si-au exprimat ingrijorarea fata de actiunile Sistemului despre care au subliniat ca nu fac decat sa erodeze identitatea nationala in favoarea "globalismului":

Redam o scurta parte a scrisorii Academiei Romanie din februarie 2017:

"Ingrijorati de evolutiile interne si internationale din ultimele decenii, caracterizate printr-o continua si alarmanta incercare de erodare a identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei, cu multe actiuni plasate sub semnul globalismului nivelator sau al unei exagerate 'corectitudini politice', dar si cu multe actiuni indreptate direct impotriva Statului si Poporului Roman (rescrierea tendentioasa, lacunara sau chiar mistificatoare a istoriei, denigrarea simbolurilor nationale, subminarea valorilor si institutiilor fundamentale, sabotarea viitorului, dezmostenirea generatiilor care vin dupa noi prin vanzarea pamantului, a resurselor solului si subsolului, prin defrisari masive, prin instrainarea sau falimentarea unitatilor economice, prin degradarea invatamantului si a sistemului sanitar, prin politizarea excesiva a tuturor subsistemelor statului si societatii, ceea ce are ca efect deprofesionalizarea, confuzia valorilor, coruptia, lipsa de eficienta, aparitia unor tensiuni sociale), preocupati in mod deosebit de incercarile recurente de 'regionalizare' a Romaniei sau de crearea de enclave autonome pe baze etnice, contrare Constitutiei Romaniei si tendintelor de integrare europeana, total neproductive din punct de vedere economic, social, al calitatii vietii in aceste zone, ne exprimam ferm impotriva tuturor acestor actiuni, ne pronuntam cu tarie in favoarea identitatii, suveranitatii si unitatii nationale, solicitam institutiilor abilitate ale Statului Roman, de la toate nivelurile, sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, pentru a contracara si, atunci cand se incalca legea, pentru a pedepsi toate diversiunile si agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei si a stabilitatii statului de drept". (Click aici pentru a citi scrisoarea integrala)


Iata de ce este nevoie de o dezbatere publica la nivel parlamentar pentru adoptarea unor legi care sa pedepseasca defilarea oamenilor in catuse si demonizarea lor de catre institutiile statului prin comunicate care incalca prezumtia de nevinovatie in faza secreta a anchetei, pentru ca orice procuror, politist sau alt functionar al statului isi va mai permite sa calce in picioare demnitatea umana sa fie pedepsit cu ani grei de inchisoare.


Precizam ca nu ne pronuntam pe vinovatia sau nevinovatia vreunei persoane din imaginile de mai jos (desi multe au fost achitate definitiv de instante), ci pe necesitatea eradicarii urgente a acestor acte barbare din societate care nu fac decat sa exacerbeze ura, discriminarea, dezumanizarea, umilinta si transformarea romanilor intr-un popor demn de dispretuit de cei din afara, care ne pun continuu eticheta de "corupti" (pusa in fapt de noi insasi).


Prezentam in continuare galeria foto cu doar unele dintre persoanele publice defilate in catuse in mod abuziv, cu presa chemata la poarta si informata dinainte, majoritatea la iesirea din sediile parchetelor (DNA, DIICOT, PICCJ), dupa ce au fost retinute pentru 24 de ore, inainte de a fi duse la mandat cu propunerea de arestare preventiva:Comentarii

# Yassin Mohamad date 8 martie 2020 12:37 +8

Asa cum au spus mare majoritate din politecieni Romania de azi Un stat Mafiot

# Lita date 8 martie 2020 13:34 +14

Felicitari jurnalistilor patrioti Elena Dumitrache si Razvan Savaliuc. Ce ne facem cu partenerii nostri strategici care s-au facut ca nu vad atrocitatile justitiei inchizitoriale din Romania, ba chiar le-au sustinut? Cunoaste ambasadorul SUA mesajul presedintelui Donald Trump adresat liderilor lumii in fata Adunarii Generale a ONU din 2019? Sa-i reamintim cateva pasaje: "If you want freedom, take pride in your country, if you want democracy, hold on to your sovereignty, and if you want peace, love your nation…The future does not belong to globalists, the future belongs to patriots, who protect their citizens"…

# DODI date 8 martie 2020 14:16 +11

Să nu uităm pe cretinii naționali care au născut și popularizat acest sistem: bețivii hăhăilă + macovei și pupincurista slujirea. Ciolanis era mic copil dar vrea să îl întreacă pe bețivul hăhăilă. Mai ales că a scăpat deocamdată de dosarele sale penale. Și să nu uităm pe cei care aplaudau din răsputeri justiția românească: popularii europeni.

# Romania catuselor date 8 martie 2020 15:52 +13

Au vazut ca tine la prosti acest “festival al inculpatilor” si ofera satisfactie acestora prin defilarea catuselor. Tara de scelerati mintali in procent de 60%. Abuzurile nu sunt sanctionate de acesti scelerati din simplu motiv ca nu-i intereseaza dreptatea ci doar circul ieftin. Petre Tutea chiar a avut dreptate... sa te chinui 13 ani pentru niste smintiti....Apoi Dragnea, care o mai fii urmatorul idiot ma intreb...

# mitica date 8 martie 2020 19:13 +5

Sper s continue cu profesorasul ala de fizica!

# NU!... date 9 martie 2020 00:16 +1

ROMANIA Barbara este primirea de persoane din Italia!. 99% de infectari sunt din DIASPORA.!...AJUNGE !.

# un mizantrop date 9 martie 2020 05:06 +1

Cel mai grav e ca, in paralel cu "paradeala" tintita si politica, se petrece, sub ochii nostri reeditarea Fenomenului Pitesti, cand victime ale exceselor autoritatilor devin tortionari, trompete ale abuzului si cei mai vehementi sustinatori ai statului politienesc...toate astea, alaturi de precara educatie, ne-au transformat intr-un popor alienat, dezbinat si ratacitor...pana la deplina metamorfozare in populatie mai e un pas

# santinela date 9 martie 2020 07:19 +3

Degeaba tot aratati aceste incalcari ale drepturilor omului,se pare ca la "norod" le-a p[lacut si le place chestia asta cu catusele.Uitati-va la alegeri ce s-a intimplat.Au obtinut voturi masiv cei care dadeau cu "lupta impotriva coruptiei" prin orice mijloace. Nu ati vazut citi adepti a avut si mai are Kovessi si urmasii ei ?

# bravo luju date 9 martie 2020 08:31 +10

Aratati zilnic aceste imagini pana se desteapta romanul! Din galerie lipseste cel care a instaurat aceasta mizerie si ne-a lasat fara flota, Petrov, lipseste un Blaga, "cel mai cinstit" vames, lipseste un Videanu, si multi altii care au "imunitate DNA"! Sper sa urmeze si condamnatul care a furat o casa cu acte false si are si el imunitate!

# Felicia date 9 martie 2020 18:13 +2

Aceeasi atmosfera de teroare ca in cartea cutremuratoare a lui Soljenitin: un Arhipelag Gulag actual. Cine citeste cartea este izbit de asemanarile care exista intre sistemul stalinist bolsevic si sistemul judiciar "modern" din Romania. Puscaria este instrumentul cu care se elimina adversarii politici si ce mai conteaza ca la sfarsitul procesului, inculpatul este achitat? L-ai distrus, l-ai imbolnavit, i- ai bagat parintii in mormant, , nu conteaza: doar numarul celor trimisi in judecata este important si teroarea pe care o semeni printre oameni. Imi este rusine ca dupa 30 de ani justitia a decazut in halul acesta.

# Felicia date 9 martie 2020 18:16 +1

Din fototeca lipsesc imaginile cu adevarat dezgustatoare si oribile: femeile arestate, unele bolnave, altele insarcinate ori cu copii mici acasa. Sa nu le uitam!

# Pentru Felicia date 9 martie 2020 18:38 +1

Sunt si cele cu femei. Au fost publicate in urma cu cateva zile https://www.luju.ro/romania-barbara-imagini-cutremuratoare-cu-femei-defilate-in-catuse-asta-este-adevarata-fata-a-justitiei-romane-care-a-indobitocit-populatia-si-a-umplut-o-de-ura-cu-spectacolul-anticoruptiei-in-toate-cazurile-s-au-incalcat-brutal-prezumtia-de-nevinovatie-s

# Satisfactie garantata date 9 martie 2020 21:39 +1

Nostradamus a prezis ca coronavirusul odata ajuns in Romania ii vizeaza pe barbarii/rele alogeni,spuneau catrenele lui ca strainii de neam si tara nu sunt compatibili cu distinctia romanilor,folosesc catusele brutal, sa dea bine la UE,asa ca,va alunga virusul din tara inapoi de unde ati venit.Amenooooo! :-*

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.01.2021 – Firma unui celebru avocat, victima unei fraude de proportii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva