22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ROMANII REFUZA VALORILE GLOBALISTE – Peste 65% dintre romani ar vota un partid nationalist, care promoveaza valorile religioase si sustine familia traditionala. Dintre acestia, doar 40% ar sustine o eventuala iesire a Romaniei din UE. Apropierea de Rusia nu este vazuta drept o optiune (Sondajul)

Scris de: G.T. | pdf | print

2 February 2022 15:09
Vizualizari: 3468

Doua treimi dintre romani ar vota un partid nationalist, sustinator al valorilor religioase si al familiei traditionale, valori care intra din punctul nostru de vedere in totala contradictie cu cele promovate de la Bruxelles si de marile puteri globaliste. Asta releva un sondaj de ultima ora.


 


Ne referim la sondajul intitulat „Neincrederea publica: Vest vs. Est, ascensiunea curentului nationalist in era dezinformarii si fenomenului stirilor false”, realizat de realizat de INSCOP Research in parteneriat cu Verifield, la comanda think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group, publicat marti, 2 februarie 2022, de digi24.ro.

Astfel, 65,7% dintre romani ar vota un partid nationalist, care promoveaza valorile religioase si sustine familia traditionala (vezi facsimil 1). Este un procent care practic se mentine de un an de zile. Mai exact, in martie 2021 intentia de vot pentru un partid nationalist se situa la 66,4%, in iunie 2021 la 59,5%, iar in septembrie 2021 la 68,7%. De partea cealalta, 32,8% dintre repondenti au declarat ca nu ar acorda votul unei asemenea formatiuni.

 Dintre cei 65,7% care ar vota un partid nationalist, care promoveaza valori religioase si sustine familia traditionala, doar o minoritate ar dori iesirea Romaniei din Uniunea Europeana. Mai exact, 39,7% (vezi facsimil 2). Un procent in scadere fata de septembrie 2021 (cand se situa la 41,1%), dar in crestere fata de iunie 2021 (cand era de 35,3%). In schimb, 51,1% dintre cei care ar vota un partid nationalist se opun iesirii Romaniei din UE.

 Nu in ultimul rand, dintre cei 65,7% care ar vota un partid nationalist, 68,4% si-ar schimba optiunea in cazul in care aceasta formatiune ar propune o apropiere fata de Rusia (vezi facsimil 3).

 * Cititi aici sondajul Inscop

Comentarii

# Valter Cojman date 2 February 2022 20:16 +42

ROExit-ul il vor sustine peste 50% din romani. Are cineva curajul sa faca un referendum, ACUM, pe aceasta tema?

# Soldatul Bula date 3 February 2022 07:23 +7

Soldatul Bula inrolat voluntar: Bula nu trece testul de apt la instructii dar cere si el o arma, sa participe si el in transee, pe frontul cu rusii. I se da si lui o bata, o pusca  cioplita din un lemn. Zis si facut, el sta pregatit in transee. Iaca ataca rusii, si el cand il vede, striga: - Pushki, pushkili! si rusul cade la pamant. Dar, dupa mai multe figuri asemenea, vine hotarat catre el(Bula), un ditamai rusneac. Bula striga iar cu batzul catre el: -  Pushki, pushkili!! dar rusneacul, nu cade si ii da replica:  - Tanki, tankili! Glume tot de prin anii '68-'70: Rusii maseaza 250 de mii de soldati la granitza cu China. Chinezii rad in barba, nici ca le pasa: Pai noi avem in cadrul armatei doar bucatari atatsia!  Rusii nu se lasa, si pornesc sa bombardeze. Chinejii ii avertizeaza: Opriti-va, ca de nu, aruncam si noi, bomba noastra.! Agresiunea rusilor continua, si atunci, chinezii lanseaza unica lor bomba de cauciuc care fara oprire, sare: Boing, boing, bum, bum(!)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva