23 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

S-A LANSAT “GILCA NEACSU PALER SCA” – Adrian Toni Neacsu: “E un drum nou pentru mine. Oferim servicii unice pe piata avocaturii”. Costel Gilca: ”Am luat decizia strategica de dezvoltare in forta pe zona litigiilor si a consultantei de afaceri”. Mara Moga Paler: “Ne propunem sa devenim un nume de referinta”

Scris de: L.J. | pdf | print

17 December 2013 13:57
Vizualizari: 12289

Casa de avocatura fondata de fosul judecator si membru CSM Adrian Toni Neacsu si de avocatii Costel Gilca si Mara Moga Paler si-a inceput activitatea. Potrivit unui comunicat de presa, casa de avocatura Gilca Neacsu Paler SCA are trei puncte de lucru in Bucuresti, Focsani si Luxemburg si se adreseaza in principal clientilor din mediul de business: “Noua societate de avocatura este concentrata pe calitatea si diversitatea serviciilor oferite, realizand o simbioza care ofera reale avantaje clientilor, intre experienta, ca avocati practicieni, a lui Costel Gilca si Mara Moga Paler si cea de judecator, a lui Adrian Toni Neacsu. Societatea se adreseaza, cu predilectie, clientilor din mediul de business, cu un portofoliu variat de servicii juridice in domeniul dreptulului muncii si securitatii sociale, drept societar, proprietate intelectuala, drept comercial, drept fiscal, drept bancar, drept imobiliar si constructii, servicii care includ atat consultanta cat si reprezentarea clientilor in litigii si arbitraj”.


Avocatul Adrian Toni Neacsu (foto 1) a precizat ca seviciile oferite sunt unice pe piata avocaturii, prin utilizarea la maximum a carierelor si experientelor celor trei membri fondatori: “E un drum nou pentru mine, pe care am sansa sa-l parcurg alaturi de parteneri in care am incredere si pe care ma bazez pentru o resusita sigura. Oferim servicii unice pe piata avocaturii, prin utilizarea la maximum a carierelor si experientelor noastre profesionale diferite. Litigiile reprezinta o dimensiune importanta a activitatii juridice si este zona de interes in care imi voi concentra eforturile. Cunosc foarte bine activitatea instantelor si a judecatorilor, iar acesta va fi motorul dezvoltarii”.

La randul sau, avocatul Costel Gilca (foto 2) a precizat ca noua casa de avocatura va oferi servicii de calitate si unice: “Dupa o experienta de succes pe nisa dreptului muncii, am luat decizia strategica de dezvoltare in forta pe zona litigiilor si a consultantei de afaceri. Sinteza experientelor profesionale ale celor trei parteneri este unica pe piata si vom avea inteligenta sa o folosim pentru a ne impune rapid in topul avocaturii de bussines. Principalul instrument prin care vom face asta este calitatea serviciilor noastre, dar si unicitatea lor”.

Avocata Mara Moga Paler (foto 3) a explicat ca Gilca Neacsu Paler SCA isi propune sa devina un nume de referinta pe piata avocaturii de afaceri: “Avem, in aceasta asociere, un plan de dezvoltare pe termen lung in care ne propunem ca, unind experientele noastre individuale, sa ne remarcam prin excelenta, dinamism, flexibilitate, spirit practic si inovator si sa devenim un nume de referinta pe piata avocaturii de afaceri”.

Dupa cum se stie, Adrian Toni Neacsu, unul dintre cei mai cunoscuti judecatori din Romania, a intrat in avocatura in toamna acestui an. Cu o activitate de instanta de peste 15 ani, Neacsu a detinut functii administrative la varful sistemului judiciar, inclusiv functia de presedinte de tribunal ori de membru al Consiliului Superior al Magistraturii. Adrian Toni Neacsu este membru fondator al unora dintre cele mai importante asociatii profesionale ale judecatorilor, editorul si coordonatorul mai multor publicatii stiintifice dar si initiatorul si promotorul celui mai mare program national de jurisprudenta, cunoscut drept Jurindex.

Costel Gilca este unul dintre cei mai importanti avocati din tara specializati pe dreptul muncii, autor a peste 10 carti de specialitate si a cateva sute de articole stiintifice. Portofoliul sau ca avocat cuprinde cateva reusite de senzatie, inclusiv in ce priveste procesele colective legate de reducerea pensiilor in sectorul militar. Din 2008 a coordonat societatea de avocati care ii poarta numele.

Mara Moga Paler a fost, pana in toamna acestui an, avocat in cadrul Clifford Chance Badea, biroul local al celei mai mari firme de avocatura din lume si, anterior, a ocupat functia de Director Juridic in cadrul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei. Cu o experienta de mai bine de 13 ani in domeniul dreptului muncii si al dreptului societar, Mara Moga Paler a asistat companii nationale si internationale din diverse domenii de activitate si fonduri de investitii, fiind implicata in tranzactii de fuziuni si achizitii pe plan local si la nivel transfrontalier. De asemenea, Mara Paler a acordat clientilor consultanta in domeniile telecomunicatii si media, proprietate intelectuala, protectia consumatorilor.

Comentarii

# TITULESCU date 17 December 2013 14:26 +5

Tabla impartirii e sfanta, iar fostul membru al csm-ului stie la perfectie acest lucru, stiinta de carte conteaza cel mai putin in adunatura asta de indivizi care, dupa intelect si dupa caracter, ar trebui sa fie in meserii de la periferia meseriior, ca de exemplu : maturatori,curve,pacienti la spitalul 9,vanzatoare la paine, la epilat, de unde unele chiar au venit si acum sunt magistrat. Ia mai vorbiti si adevarul ,nu-i posibil sa ne nenorociti vietile cu acesti nazisti,tortionari, oameni cu nemernicia si asasinarea oricui le e superior in suflet.

# cerveni date 17 December 2013 14:39 0

toti ejectatii din sistem veniti la mine, la neica florea sunt primite nulitatile cu bratele deschise. puscariasi, loaza, veniti ca va primesc in sistemul mafiot.

# ALTU AVOCAT date 17 December 2013 23:30 +1

Mai nea cerveni,daca inlocuiai neica florea cu neica bota se potriv ea postarea ca o manusa.

# Alberto Kurtyan date 19 December 2013 10:35 0

mai tineti minte vremurile cand Cerveni avea peste 200 de avocati stagiari?

# Succes! date 17 December 2013 15:25 +3

Mult succes vă urez! Ady, suntem alături de tine! Ceea ce ţi s-a întâmplat a fost doar o bătălie pierdută pentru tine. Important este să nu pierzi adevărata luptă: aceea pentru dreptate şi adevăr!

# mircea date 17 December 2013 15:43 +7

Scriam si mai devreme si vad ca a disparut mesajul. Ma intrebam deci, daca baiatu\' asta si-a cumparat spatiu de publicitate pe luju sau care-i faza cu toata publicitatea pt un birou oarecare de avocatura ??  :-?

# Ioana Aurescu date 18 December 2013 12:27 -3

Prietene, tu ai clar o problema. Nu e vorba de un cabinet oarecare. Daca ai fi urmarit evenimentele ai fi remarcat ca acest cabinet de avocatura oarecare il are ca partener, asociat sau ce o fi el pe un membru CSM care a fost acuzat de niste lucruri, a fost suspendat din CSM, a demisionat din magistratura si toate astea dupa ce a ajuns CSM pe mana lui Haineala. Incearca sa vezi the big picture! 

# Avocat Legal date 17 December 2013 17:03 0

Stimata doamna, stimati domni, avocati cutumiari, desfiintati, tolerati, oricum ati fi si oricat ne-ati uri pentru \"delictul\" de a face parte dintr-o profesie liberala si care nu este proprietatea nimanui, eu va urez din toata inima sanatate si putere de munca, pentru a putea face din aceasta initiativa temerara, un proiect de succes!

# Maricel Zarea date 17 December 2013 17:57 +1

Doresc sa antamez aceasta casa de avocatura pentru speta urmatoare - vreau sa dau in judecata dobitocii de parlamentari ce au hotarat ca numitul Grebla Toni e numai bun de pus judecator la Curtea Constitutionala. Gandesc ca s-a incalcat Constitutia tarii mele, mai precis s-a urinat pe Art 143 ce zice ca ,,Judecătorii Curţii Constituţionale trebuie să aibă pregătire juridică superioară, înaltă competenţă profesională şi o vechime de cel puţin 18 ani în activitatea juridică sau în învăţământul juridic superior,, cu accent pe ,,înaltă competenţă profesională,, ce in cazul lui Toni (Grebla, nu distinsul Neacsu care se vede de departe ca-i fata cinstita) nu se exista dupa cate polonice de rahat manca propagandistic la televiziuni, si cu accent si mai mare pe cei 18 ani vechime in juridice ce nu rezulta nicicum daca ne luam dupa cv lui Toni (Grebla, nu Neacsu). In speranta unui raspuns favorabil, astept aici pe acest site inimos o oferta financiara de bun simt. Asa sa ne ajute Dumnezeu. 

# Cristina date 17 December 2013 18:23 +4

\"Principalul instrument prin care vom face asta este calitatea serviciilor noastre, dar si unicitatea lor\" - sa intelegem ca cei 3 reinventeaza avocatura? In ce constau aceste servicii unice pe care niciun alt avocat nu le mai presteaza? Pe de alta parte, experienta practica a celor 3, ca avocati, este egala cu zero, asa ca va fi interesant de urmarit cum se vor descurca în cadrul avocaturii de business.

# Cristina date 17 December 2013 18:25 +2

\"Principalul instrument prin care vom face asta este calitatea serviciilor noastre, dar si unicitatea lor\" - sa intelegem ca cei 3 reinventeaza avocatura? In ce constau aceste servicii unice pe care niciun alt avocat nu le mai presteaza? Pe de alta parte, experienta practica a celor 3, ca avocati, este egala cu zero, asa ca va fi interesant de urmarit cum se vor descurca în cadrul avocaturii de business.

# INFO BAROURI date 17 December 2013 23:17 0

PESTE 2.000 DE AVOCATI RISCA SUSPENDAREA – Consiliul Baroului Bucuresti ii avertizeaza pe avocatii care nu si-au platit taxele si contributiile ca mai au la dispozitie doua luni sa o faca, pentru a nu-si pierde dreptul de exercitare a profesiei. Baroul Bucuresti are nevoie urgenta de reparatii   (ESTE VORBA DE STRUCTURA AVOCATILOR TRADITIONALI) AVOCATII DIN UNBR BOTA NU PLATESC TAXE DE BAROU CI DOAR LA INSTITUTIILE STATULUI

# Succes! date 18 December 2013 10:11 -1

Pentru răutăcioşi: Nu este vorba de servicii unice, Cristina, ci de faptul că este o Casă de avocatură pe piaţă. Este normal să ştie lumea, pentru că numai în condiţii de concurenţă (reală), se naşte evoluţia, nu crezi? Cu privire la Toni Greblă, aşa este! Bătaie de joc adică!

# Alberto Kurtyan date 19 December 2013 10:41 0

Eu le doresc succes! Nu o sa le fie usor!

# ZZ date 26 December 2013 21:03 0

Titulescule nu cmva esti Ponta si vad eu bine ?

# GUY FAWEKS date 26 December 2013 22:35 0

TLC! UNIRE CAMARAZI

# Intel date 13 April 2014 23:54 0

Felicitari Adi...si succes echipei...!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 22.05.2024 – Belea pe capul lui Florenta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva