24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

S-A OPRIT NEBUNIA PENSIONARILOR? - Fenomen ciudat in Sectia pentru judecatori a CSM. Dupa sedintele cu zeci de cereri de pensionare, judecatorii din Consiliu vor avea de solutionat doar trei solicitari de eliberare din functie prin pensionare. Cererile vin din partea unor magistrati de la Curtea de Apel Bacau, Tribunalul Olt si Judecatoria Constanta (Lista)

Scris de: L.J. | pdf | print

8 March 2021 18:18
Vizualizari: 6243

Sa se fi oprit nebunia pensionarilor? Ne intrebam avand in vedere fenomenul extrem de ciudat care va avea loc joi, 11 martie 2021, in Sectia pentru judecatori a CSM.


 

Mai exact, dupa ce de la inceputul anului aproape la fiecare sedinta au avut de solutionat zeci de cereri de pensionare, iata ca judecatorii din CSM s-au trezit cu doar trei asemenea solicitari pe ordinea de zi din 11 martie 2021. Este vorba despre cereri de eliberare din functie prin pensionare formulate de magistrati de la Curtea de Apel Bacau, Tribunalul Olt si Judecatoria Constanta.

 

Iata cererile de pensionare care urmeaza sa fie discutate joi, 11 martie 2021, de Sectia pentru judecatori a CSM (vezi facsimil):

 

1. Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna STANISOR VERA, judecator la Curtea de Apel Bacau;

2. Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna GEORGESCU MARINELA, judecator la Tribunalul Olt;

3. Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de doamna BARAC CONSTANTA IULIA, judecator la Judecatoria Constanta.

 


Comentarii

# maxtor date 9 March 2021 11:25 -1

doar un val(al cate-lea?) de condamnari cu "executare la locul de munca" ii mai razgandeste. prin bucuresti ca judecatoare e o fiinta mica,pare pre-pubera,maxtor a avut vertij: cat de mare sa fie impostura?!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva