21 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SCANDAL SEXUAL CU UN PROCUROR DNA – Exploziv: o femeie insarcinata in luna a noua a depus la SIIJ plangere contra procurorului DNA Lucian Dolcu pentru santaj si hartuire dupa ar fi primit de la acesta mesaje cu tenta sexuala: „Porniri bolnave si animalice. Din cate am auzit, ar detine legal un pistol. Va solicit sa dispuneti ridicarea de urgenta a acestuia. Imi este teama pentru viata mea si siguranta familiei mele. Consider ca am de a face cu un psihopat capabil de orice” (Galerie foto)

Scris de: V.B. | pdf | print

5 October 2020 18:59
Vizualizari: 13087

Directia Nationala Anticoruptie este zguduita de un nou scandal. De data aceasta, nu este vorba despre uriasa rata a achitarilor, cu care ne-a obisnuit parchetul, ci despre un scandal sexual, avandu-l in centru pe procurorul Dumitru-Lucian Dolcu (foto 1), de la DNA Timisoara.Mai exact, luni, 28 septembrie 2020, o femeie a depus plangere penala la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ), acuzandu-l pe Dolcu de santaj si hartuire, dupa ce acesta i-ar fi trimis nenumarate mesaje cu tenta sexuala, relateaza CriticArad.ro.

Femeia – casatorita inca din 2011, mama a unei fetite de 7 ani si jumatate, si insarcinata cu a doua fetita, in 34 de saptamani – arata cum la inceputul lunii august 2020 ar fi primit mai multe mesaje pe aplicatia messenger a Facebook, de pe un cont fals, mesaje unde expeditorul ii expunea fanteziile sexuale cu femeia gravida. Aceasta a sters imediat respectivele mesaje „avand in vedere impactul emotional pe care l-au avut asupra mea datorita continutului vulgar si bolnavicios care pur si simplu m-a oripilat si mi-a creat o stare de temere reala simtindu-ma supravegheata si urmarita de catre un obsedat sexual bolnav mintal”, se arata in plangerea depusa la SIIJ.

Ulterior, dupa acest episod, ea ar fi fost abordata din nou tot pe chatul de Facebook, de pe alt cont fals, denumit Madalina Delea, de aceasta data expeditorul recunoscand ca are alta identitate decat cea afisata. Vrand sa afle cine este cu adevarat persoana care ii trimitea mesaje ciudate, femeia i-a dat numarul ei de telefon, fiind contactata pe WhatsApp de catre Lucian Dolcu, procurorul dezvaluindu-i identitatea reala si chiar confirmand-o prin doua selfie-uri facute in biroul de la DNA Timisoara.

Ba mai mult: femeia afirma ca Dolcu ar fi sunat-o chiar si cu un apel video pe Whatsapp, astfel incat ea sa nu mai aiba niciun dubiu asupra identitatii lui.


Prezentam un fragment din plangerea penala depusa la SIIJ:


Solicit sa se ia toate masurile legale care se impun pentru a ne proteja de acest individ care are astfel de porniri bolnave si animalice. Din cate am auzit, acesta ar detine legal un pistol, motiv pentru care va solicitam sa dispuneti ridicarea de urgenta a acestuia. Imi este teama pentru viata mea si siguranta familiei mele. Consider ca am de a face cu un psihopat capabil de orice, motiv pentru care va solicit tragerea la raspundere a acestuia pentru fapta savarsita, fapta care imbraca elementele constitutive ale infractiunii de hartuire, asa cum este ea prevazuta in art. 208 alin. 2 Cod penal”.


Lumea Justitiei l-a contactat pe procurorul Lucian Dolcu pentru un punct de vedere, dar magistratul nu a dorit sa comenteze, indreptandu-ne in schimb catre biroul de presa al DNA.


Redam cateva dintre imaginile publicate de Critic Arad, urmand sa le gasiti pe toate in linkul de la final:
* Vedeti aici intreaga galerie foto cu mesajele procurorului Dolcu

Comentarii

# DODI date 5 October 2020 20:35 +14

Acest procuror face cinste DNA, ne arată înaltul grad profesional, simțul civic și responsabilitatea cu care tratează orice problemă cu care se confruntă, făcând în același timp abstracție de interesul personal în fața celui național. Doar astfel se poate explica succesele DNA în toate cauzele înaintate spre judecată. Fără a înregistra nici un singur eșec. În atari condiții propun ca procurorilor DNA să li se acorde un majorare substanțială a retribuției penibile pe care o primesc, ținând cont că ei își sacrifică viața de familie pe altarul dreptății, onoarei și legității.

# Edelweiss - Ivory Tower Analyst date 5 October 2020 22:32 +17

DEPRAVAȚI - PSIHOPAȚI - SOCIOPAȚI - NEVROPAȚI. Acestea sunt cele 4 elemente definitorii ale systemului (pseudo)-judiciar românesc: UN URIAȘ OSPICIU, PO******T CU TOT FELUL DE CREATURI CARE DE CARE MAI BIZARE DAR CARE, DIN PĂCATE, AU ÎN POSESIE CHEIA CĂTUȘELOR. UN OSPICIU NEMAIVĂZUT, ALCĂTUIT DIN 2 PAVILIOANE de ”zâmbăreți” psihotici: MINISTERUL JUSTIȚIEI ȘI MINISTERUL PUBLIC. :eek: epilog: „Acești nebuni care ne judecă” :eek: (parafrazând titlul unei scrieri de Pascal de Sutter) :sigh:

# Gigi date 5 October 2020 23:21 +4

Acest pshihopat trebuie demis pe loc. Ce obscenitati cu o femeie gravida? Obsedat si cretin pe deasupra. Cu asa oameni facem justitie?

# LEGE-FARADELEGE date 6 October 2020 02:59 -70

Este evident o inscenare pentru compromiterea Domnului procuror, articolul ce a aparut in ziarul CRITIC ARAD , nu este semnat , iar pe conturi false se poate scrie orice , imaginile pot fi preluate, falsificate , de la persoane care au fost deranjate de dl. procuror. Vom trai si vom vedea.

# ana date 6 October 2020 09:01 -52

Nu vad unde e hartuirea... Pare a fi vorba de un barbat caruia ii place o femeie. Textele sunt respectuoase si nicidecum agresive sau deplasate.. Poate nu vad eu bine

# nae girimea date 6 October 2020 13:01 0

Si comunistii au ales persoane declasate cu care si-au facut treaba

# Mircea date 6 October 2020 13:54 +1

Este un procuror de care se tem mulți în zonă, încearcă să-l discrediteze, dar nu vor reuși, ce a făcut, că a dat mesaje la șmechera asta? E femeie neserioasă dacă se ocupă cu hcestii de astea, e dintre cele care plâng intenționat și care mint cu scop, de ferit de așa șmechere!

# Adrian Grigoriu date 6 October 2020 14:29 +4

(Com. sunt limitate ca nr de cuv.=> voi posta 3) Este limpede o făcătura cu scopul de a compromite pe dl. Procuror Lucian Dolcu. De ce să fie compromis? Păi e simplu: pentru că este unul din puţinii procurori corecţi care refuză subordonarea la mafioţii care conduc în mod real "Statul Român". Este evident că se urmăreşte degradarea procurorului pentru a justifica mutarea sau chiar excluderea lui din funcţie. Dacă nu poate fi atacat în substanța a ceea ce lucrează întrucât activitate sa este impecabilă, atunci s-a recurs la un atac la persoană. Cel mai sigur mod de a compromite o persoană este să fie obiect al unui scandal sexual. Pentru a amplifica dezgustul publicului, în acest caz s-a mai adăugat şi detaliul gravidităţii. Cine ar avea interesul acesta? Păi evident mafioţii internaţionali cu care acesta se luptă de ani şi ani în zeci de cazuri pe care le şi câştigă în ciuda influentei uriaşe pe care mafioţii o au în justiţie, serviciile de informaţii locale şi internaţionale.

# Adrian Grigoriu date 6 October 2020 14:31 0

(Com. sunt limitate ca nr de cuv.=> 2 din 3) Având în vedere că Dl. procuror este în conflict deschis cu mafioţii internaţionali şi slugile lor locale care controlează SRI, STS, DNA şi prin acestea în mare măsură justiţia şi întregul stat. Pentru a putea duce cu succes o astfel de luptă este nevoie de o mare inteligenţă şi mare răbdare. Fiind în acest conflict deschis cu asemenea mari forţe, este perfect previzibil că este urmărit prin multiple mijloace legale şi nelegale, fapt despre care dl. procuror este perfect conștient. Este absolut imposibil ca dl procuror facă ceva compromițător prin mijloace de comunicare electronice aflată în întregime în mâna şi supravegherea mafioţilor internaţionali. Mai ştim că având acces la mijloace tehnice foarte avansate, mafioții pot simula practic orice situaţie.

# Adrian Grigoriu date 6 October 2020 14:32 +2

(comentariul 3 din 4) În concluzie, existând un mare interes ca dl Procuror Dolcu să fie eliminat din sistemul juridic din partea forţelor mafiote, acestea au recurs la un atac la persoana fabricat având toate mijloacele pentru a simula orice scandal. Simulaţia are o mare fractură logică: este absolut imposibil ca un om de inteligenţa domnului procuror Dolcu să facă ceva compromițător prin mijloace care dânsul ştie cu certitudine că sunt în mâna duşmanilor săi şi cu siguranță vor fi folosite împotriva sa. Este ILOGIC să facă o asemenea prostie, este mult prea inteligent pentru a pune în mâna dușmanului armele cu care sa poată fi distrus. Deci sceneta este bun fals grosolan care insulta inteligența. În afară de persoana domnului procuror, toate "personajele" scenetei au identitatea ascunsă - atât presupusa persoana feminină gravidă cât și autorul articolului din publicaţia Critic Arad. Adica niste nimeni fac public o poveste imposibilă logic. Cât de proști ne cred unii!

# Adrian Grigoriu date 6 October 2020 14:33 0

(comentariul 4 din 4) Pentru cei mai inteligenţi şi mai bine informaţi, acest atac la persoana dovedeşte și mai mult valoarea domnului procuror față de interesul în ansamblul naţional, ceea ce este opusul a ceea ce mafioţii au intenţionat să realizeze. Văzând și înțelegând atacul asupra dumnealui, eu rămân cu un şi mai mare respect pentru dl procuror Lucian Dolcu. În final afirm că nu este de loc o întâmplare locul şi momentul apariţiei acestui atac la persoana domnului procuror Dolcu, respectiv într-o publicaţie din Arad şi în aceasat perioada. Detaliile le pot preciza prin telefon la 0722575700.

# Fritz date 6 October 2020 19:48 0

Hm...mai ce pot eu sa vad... Unde.este harțuirea domnilor de la Luju?nu mi se pare deloc o hartuire... Din cate vad eu in dialogul respectiv, nevoie ,doamna,participa la discutie,il intreaba "tu ce faci" poi daca se simtea hartuita de ce il mai intreaba?de ce din tonul diacutiei mie mi se pare ca nu e deloc hartuita femeia...chiar este un dialog banal care poate avea loc oricand intre doi adulti in zilele noastre,mai daca va arat ce mesaje primeste nevasta-mea,poi astea ce ati publicat voi sunt pistol cu apa Nu pot sa imi dau seama ce urmariti voi prin publicarea acestui articol..va spun doar ca sunt barbati si femei frumoase ,iar la femeile frumoase lo se faca din cand in cand avansuri... E ceva absolut normal si banal pe lumea asta,daca doamna respectiva este frumoasa poi atunci clar ca barbatii incearca..logic..sau voi in ce lume traiti?? Voi nu va uitati dupa femei frumoase?? Voi sunteti castrati? Ce dracu a patit lumea asta omule? Ati luat-o razna cu totii??

# Fritz date 6 October 2020 19:49 +3

Revin O intrebare Ce ar fi daca toate femeile la care li se fac avansuri ar depune plangeri penale??? :)))) sunteti de coma fratilor

# Ultimul eunuc date 6 October 2020 23:35 -1

O limita exista in toate.Femeia este casatorita,o privesti cu respect pentru familia ei.Nu te inviti in patul conjugal,acolo unde isi afla locul sotul dansei.Idem pentru femei,pe un barbat casatorit il privesti cu respect, nu te infingi in patul lui cu forta.Ati luat-o razna cu totii,nu mai aveti bariere mintale,nu faceti diferenta intre a incerca si ati impune prezenta cu forta?

# mile date 7 October 2020 10:23 +2

Si ziceti ca acesti nazi nu sunt dementi Ia uitati va la fata acestui schizoid

# gaby69 date 7 October 2020 13:17 +2

Dolcu este procurorul de caz în dosarul retrocedării ilegale a Satului Nadăș. De aia se încearcă discreditarea lui.

# clau date 11 October 2020 10:06 +1

este unul din incoruptibilii țării. Este de apreciat acest procuror, care nu se lasă corupt! Ii leagă fara să clipească, pe toti cei vinovati. Iar acum mizerabilii se răzbună. Am.un feeling ca acel avocat care si-a bagat nevasta la inaintare, este chiar un avocat care trebuia sa apere un mafiot si nu i-a reusit.

# Rodica date 24 October 2020 10:39 +1

Ce se mai aude, l-au albit a n+1 oara ? Fabricat, nefabricat...ce conteaza. Nu a contat nici pentru zecile de oameni nevinovati care au fost discreditati . Avea o vorba... victime colaterale . Sufletele victimelor lui nu-l vor lasa pana cand nu va intelege ceea ce a facut. Boomerang alles return !

# Unde e hartuirea? date 30 October 2020 01:58 +1

Ba dimpotriva, femeia accepta avansurile procurorului. Cand te simti hartuit blochezi, nu stai la discutii. Concluzia e ca femeii i s-a urcat feminismul la cap si mananca bors.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva