27 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SE CAUTA SEFI LA DIICOT – Directia condusa de Daniel Horodniceanu organizeaza concurs pentru functiile de procuror sef Serviciul de prevenire si combatere a criminalitatii organizate si procuror sef Biroul de realizare a activitatii de pregatire profesionala, consultanta si cooperare. Sunt scoase la concurs si functiile de sefi ai DIICOT Braila, DIICOT Iasi, DIICOT Ploiesti si DIICOT Buzau (Anuntul)

Scris de: L.J. | pdf | print

11 august 2015 16:44
Vizualizari: 7718

Nu doar la DNA au fost scoase la concurs posturi de procuror, ci si la DIICOT. Directia condusa de Daniel Horodniceanu (foto) a anuntat organziarea unui concurs pentru ocuparea mai multor functii de conducere din cadrul DIICOT. Mai exact, este vorba despre sase functii de conducere.

Astfel, DIICOT a anuntat ca pot fi depuse candidaturi pentru ocuparea urmatoarelor functii de conducere din cadrul Directiei:


- procuror sef al Serviciului de prevenire si combatere a criminalitatii organizate;

- procuror sef al Biroului de realizare a activitatii de pregatire profesionala, consultanta si cooperare;

- procuror sef al Biroului teritorial Braila;

- procuror sef al Serviciului teritorial Iasi;

- procuror sef al Serviciului teritorial Ploiesti;

- procuror sef al Biroului teritorial Buzau.

Candidaturile vor fi depuse pana la data de 15 septembrie 2015. Pe langa CV, procurorii interesati trebuie sa prezinte mai multe documente si inscrisuri, dupa cum urmeaza:

-declaratiile prevazute de art. 49 alin. (11) raportat la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;

-un proiect privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere pentru care procurorul candideaza (conform prevederilor anexei la Hotararea nr. 161/2011 a Consiliului Superior al Magistraturii – Sectia pentru procurori, proiectul se va incadra intr-o limita de 30 de pagini, iar anexele nu vor putea depasi 10 pagini. Planul si anexele vor fi redactate folosind caractere de 12, font Times New Roman, la distanta de un rând si jumatate);

-10 lucrari intocmite de candidat in compartimentele in care si-a desfasurat activitatea;

-orice alte inscrisuri considerate relevante.

*Cititi aici anuntul DIICOT si ce documente trebuie sa prezinte procurorii interesati sa participe la concurs

Comentarii

# Securistul obiectiv date 11 august 2015 20:59 +1

Eu ii propun pe "unul din..." si pe obiectiva (la IESI) sa mermeleasca si ei Justitia putin

# gica date 11 august 2015 23:59 -1

Nu sunt in domeniu, dar cred ca au nevoie de scriitori, nu de procurori competenti. Daca umblii dupa persoane implicate in activitati de crima organizata si terorism, mai ai timp si de publicatii, proiecte, si reviste?Cursuri, seminarii, conferinte, Ori este o gluma ori daca este adevarat, incep sa inteleg de ce hotii sunt mai destepti decat cei platiti gras de contribuabili, pentru a-i prinde pe cei care incalca legea. Pila, relatia si cunostiinta sa traiasca, ca doar suntem in Romania, si cine trebuie , unde trebuie va ocupa postul, cu conucrs sau fara.

# dezamagitu date 12 august 2015 11:19 0

Schimbati toti procurorii DIICOT numiti in perioada Basescu.Acestia au obligatii fata de clasa politica adica :PDL (vezii la BV}

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.06.2022 – Kovesi il ia pe sotul Anei Dana

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva