6 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SE STIU CASTIGATORII – Baroul Bucuresti a facut publice rezultatele alegerilor pentru demnitatea de consilier. Cele mai multe voturi le-au strans Ion Dragne, Petrut Ciobanu si Mihnea Stoica. Ion Ilie Iordachescu s-a clasat pe locul 5. Aflati rezultatele finale ale alegerilor de la Baroul Bucuresti (Listele)

Scris de: Cristina GHENEA | pdf | print

27 May 2015 13:13
Vizualizari: 7885

Baroul Bucuresti a incheiat numaratoarea voturilor pentru pozitiile de consilieri si de membri ai Comisiei de Disciplina. Potrivit clasamentului, cele mai multe voturi – 1.593 – au fost obtinute de Ion Dragne, castigator si al alegerilor pentru functia de decan, acesta fiind urmat de Petrut Ciobanu, care a fost votat de 1.015 dintre avocati, si de Mihnea Stoica, ales cu 998 de voturi.

Fostul decan al Baroului Bucuresti, Ion Ilie-Iordachescu, isi va continua activitatea in cadrul institutiei din postul de consilier, ocupand locul 5 in clasament, cu 796 de voturi primite.

Pentru functia de consilier au candidat 81 de avocati bucuresteni, iar, potrivit regulamentului, Consiliul Baroului Bucuresti este format din 15 consilieri – membrii acestuia incluzand si decanul – si din 3 supleanti.


Prezentam lista celor 15 membri ai Consiliului Baroului Bucuresti, precum si cei 3 supleanti alesi pentru aceasta demnitate:

Ion Dragne – 1.593 voturi

Petrut Ciobanu – 1.015 voturi

Octavian Mihnea Stoica – 998 voturi

Aurel Ciobanu – 976 voturi

Ion Ilie-Iordachescu – 796 voturi

Vasile Nemes – 796 voturi

Catalin Daniel Fenechiu – 785 voturi

Mihail Ciobanu – 722 voturi

Adrian Mihai Hotca – 705 voturi

Iosif Friedmann-Nicolescu – 622 voturi

Flavia Cristina Teodosiu – 620 voturi

Mihai Alexandru Tanasescu – 607 voturi

Gheorghe Florea – 595 voturi

Tiberius Nicu – 584 voturi

Octavian Popescu – 567 voturi

Alexandru De Herbay – 542 voturi

Stefan Naubauer – 523 voturi

George Claudiu Moloman – 504 voturi

De asemenea, Baroul Bucuresti a facut publice si rezultatele alegerilor pentru ocuparea unei pozitii in Comisia de Disciplina, formata din 7 membri si 2 supleanti. Pentru aceasta functie si-au depus candidatura 20 de avocati.

Iata rezultatele finale pentru Comisia de Disciplina din cadrul Baroului Bucuresti:

Dennis-Catalin Baiculescu – 998 voturi

Cosmin-Cristian Vasile – 957 voturi

Raluca Amza – 884 voturi

Remus-Iustinian Burciu – 795 voturi

Stelian Garofil – 674 voturi

Petrica Bucur – 553 voturi

Mariana Manuela Aron – 543 voturi

Alexandru Mihalcea – 533 voturi

Sanda Maria Cristescu – 489 voturi

*Cititi aici rezultatele finale ale alegerilor de la Baroul Bucuresti

Comentarii

# curios date 27 May 2015 16:33 +5

CU CE LEGITIMITATE V-A CONDUCE DL. AVOCAT FLOREA GH. UNBR, CAND COLEGII SAI - AVOCATII DIN BUCURESTI I-AU ACORDAT 595 VOTURI (INCREDERE) DIN 3200?? INTRAND LA LIMITA IN CONSILIUL BB. ASTA DOVEDESTE CA LEGEA SI STATUTUL NU ASIGURA IN MOD CORECT DREPTUL DE DECIZIE AL AVOCATULUI IN CE PRIVESTE PROFESIA.....

# de ce? date 27 May 2015 19:11 +6

votul vostru nu conteaza, a iesit cine trebuie sa va pape banii in continuare si sa va stringa de urechi sa platiti biruri. macar bine ca ciudatul ala postac zis avi avi nu mai comenteaza pe aici. oricum se stie ca este unul din aia care a candidat pentru ciolan.

# @de ce? date 27 May 2015 20:14 +1

Si analfabetii candideaza? Nu stiam :P . Oricum, din pacate nu intrevd ceva favorabil pentru UNBR2004. 11 ani....aiurea

# oarecare date 27 May 2015 22:10 -4

Tu nu esti unul dintre aia care ai ca vicepresedinte UNBR pe Ina ???

# avi avi date 28 May 2015 08:38 +2

Te simt cam suparat si trist mai oarecare avi. Imi faceam griji ca te-a arestat DNA -ul. Sau poate esti bolnav in stadiu terminal fizic? Ca intelectual..... :P 

# Gogu Rădulescu date 28 May 2015 00:05 +2

Baroul București a ratat șansa de a-l avea decan pe cel mai bun avocat al ultimilor 25 de ani: MAESTRUL COLTUC! Trist! Oricum, felicitări, maestre, pentru rezultatul excepțional de la Consiliu, unde doar mașina de votat v-a scos afară din Consiliu! Asta este soarta marilor valori! Acceptați, maestre, funcția de Ministru al Justiției sau plecați în diplomație și lăsați-i să fiarbă în suc propriu! Sau poate maestrul Coltuc va deveni președinte al UNBR în locul lui Florea! Acesta îi poate preda ștafeta tînărului și strălucitului său coleg!

# @Gogu Radulescu date 28 May 2015 14:42 -3

cred ca esti indragostit gogule. de ce nu te duci tu direct la coltuc sa-i marturisesti dragostea ta? poate ne scutesti de a scrie mult si prost, postacule!

# apel la rares bogdan. fii corect!! date 29 May 2015 17:41 +2

Ce se mai stie despre dreptul la replica cerut lui rates bogdan? Oare rares bogdan este atit de rau intentionat datorita vrajelilor mizerabile si tendentioase marca fenechiu? Ar trebui sa gindeasca un pic si sa vada ca fenechiu nu are credibilitate. Numarul de voturi spune mult despre fenechiu. Oricum eu as fi gindit un pic in locul lui rates bogdan. Stie toata lumea cat de seriosi au fost adeptii domnului dan, unii sunt in puscarie, altii someri pe drumuri...

# @apel la rares bogdan. fii corect!! date 29 May 2015 20:57 0

Nu are cum sa fie corect. Nu vezi cum stau pe arest preventiv sau la inchisoare aiurea? E cumparat si Rares Bogdan ca de altfel toate televiziunile. Ce interes au? Dar daca Bota a transmis comunicatul si la redactie si nu I se da drept de replica, sper ca Bota sa sesizeze CNA-ul sa ii amendeze.

# nu date 30 May 2015 13:48 0

Pina la extrema cu cna tot mai bine e fezolvarea pe cale amiabila.  Daca ii enervezi politica lor este sa te defaimeze, vii un studio si cheama vreo 4-5 fenechii si nu mai apuci sa vorbesti. Ca fenechiu gasesti pe toate drumurile, oameni cinstiti si scoliti nu prea se gasesc.

# UNBR-LEGAL date 31 May 2015 17:37 0

REPLICA ADEVARATULUI PRESEDINTE IN EXERCITIU LA TOATE ABERATIILE DIN PRESA OPUTETI VIZIONA PE SITEUL www.unbr-legal.ro BOTA NU MAI ARE NICI UN DREPT LA REPLICA!! REPLICA A FOST DEJA DATA DE PRESEDINTELE IN EXERCITIU VIOREL NIMERINCU

# BI date 1 June 2015 13:15 -3

Nu înțeleg de ce vă băgați în seamă? Nu faceți parte din structură, nu sunteți avocați și totuși comentați pe unde apucați și cu rost și fără rost! Desigur ați ghicit cu ușurință la cine mă refer. Structura lui Bota, nerecunoscut de Statul Român. Am cotizat 10 ani la această structură fantomă, am plătit taxa de examinare (donație) și după 10 ani de stat pe peron am fost întrebat dacă am contract pentru restituirea donației. De către cine? de cătrea bota, cel care nu știe cine l-a examinat la intrarea în propria structură. Am sunat la structura fantomă pt. a-mi exprima nemulțumirea și ce credeți, de cine am dat, bineînțeles, după ce o ”secretară” aeriană nu a putut răspunde la nicio întrebare?, de Bota ex președintele structurii, Bota, care mi-a vorbit pe un ton arțăgos și de mahala, întrebându-mă cât am câștigat din avocatură? la care am răspuns: o condamnare! Nesimțitule!!! BI=cucu, unul nemulțumit și alte pseudonime = BALINT IOSIF.

# CER date 1 June 2015 19:43 0

Vedeti cazul Rarinca si comparati cu cazul Bota este identic si la fel.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.02.2023 – Numirea sefilor PICCJ si DNA intra in linie dreapta

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva