27 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SICA SI-A DAT FOC LA MANDOLINA - Premierul Ludovic Orban recunoaste marea crima a „Guvernului Meu” din pandemie: „Daca un pacient a fost internat si este diagnosticat cu COVID-19, in cazul in care survine decesul, este considerat ca este un deces datorat infectarii cu noul coronavirus. Sigur ca cauza decesului poate fi alta, dar virusul afecteaza functionalitatea diferitelor organe si, pana la urma, se poate ajunge la deces” (Video)

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

26 October 2020 18:56
Vizualizari: 16090

Un scandal de proportii ar fi trebuit deja sa izbucneasca in urma inimaginabilei declaratii a prim-ministrului Ludovic Orban (foto) cu privire la ticalosia comisa de guvernul pe care il conduce in legatura cu decesele cauzate de COVID-19.Debordand de nonsalanta, Sica Mandolina a declarat duminica, 25 octombrie 2020, ca statul raporteaza ca deces provocat de coronavirusul SARS-CoV-2 moartea oricarui pacient infectat cu acest virus, indiferent daca acest pacient suferea si de alte boli si chiar daca in realitate cauza decesului a fost cu totul alta.

Repetam: intr-o tara normala, o asemenea monstruozitate rostita fara nici cea mai mica tresarire ar fi trebuit sa provoace un scandal urias, iar zeci de mii de oameni sa iasa in strada, cerand demisia intregului guvern. Altminteri, fara o reactie populara masiva, acest executiv – condus pe hartie de catre Ludovic Orban si in realitate de presedintele Klaus Iohannis – nu va avea nicio greata sa continue mascarada dictaturii impuse sub pretextul combaterii pandemiei.

In plus, remarcam cvasi-totala tacere a presei fata de revoltatoarea declaratie a lui Orban. In afara de Romania TV, nimeni nu a difuzat-o – si ne referim aici atat la televiziuni, cat si la site-uri de stiri. De asemenea, desi PNL are grija sa publice pe pagina de Facebook orice aparitie video a lui Sica, scandaloasa iesire de mai sus nu apare pe respectiva pagina, in sectiunea de videoclipuri, asa cum va puteti convinge facand click aici.


Redam afirmatia lui Ludovic Orban (vezi video):


Nu stiu cum fac alte tari, dar, in ceea ce ne priveste pe noi, daca un pacient a fost internat si este diagnosticat cu COVID-19, in cazul in care survine decesul, este considerat ca este un deces datorat infectarii cu noul coronavirus. Sigur ca cauza decesului poate fi alta, dar virusul afecteaza functionalitatea diferitelor organe si, pana la urma, se poate ajunge la deces”.

 


Comentarii

# DODI date 26 October 2020 19:20 +19

Politica diareico-liberală în materie de luptă anticovid este simplă: scapă cine poate, cine are zile și cine are noroc. Așa că PNL nu se ”joacă” cu soarta românilor. De ce să le strice planurile? Scrise de Cel de Sus (de la Cotroceni?).

# Ioana M. date 26 October 2020 20:50 +4

Ludovique, specialist INML ! Stabileste cauza decesului...

# diagnosticat! date 26 October 2020 21:22 +8

"diagnosticat" pe baza unui test dubios: -chiar suntem curiosi daca se testeaza IN PARALEL pentru ceilaltzi virusi care dau SIMPTOME ASEMANATOARE: pentru virus gripal, pentru virusii("virusurie") ce provoaca banala raceala sau prozaicul guturai,PENTRU A EXCLUDE FALSUL POZITIV, DIAGNOSTICUL GRESIT DE COVID! (ar fi o forma de "diagnostic diferential"). ATENTIE! -acum vine cel mai greu interval: apar manifestarile de sezon(guturai,raceala,gripa) si le vor baga fara scrupule drept Covid!!!!!!! si nimeni nu se intreaba de ce la "testarea lu firea" din 12'000 de voluntari au iesit numai 8 pozitivi?????????? -ca sa vezi cat de prapadit e "statul roman", romanii:dusi de nas de cateva hahalere: kwi,ludovic,arafat,tataru,vela,streinu-cercel,imbri,rafila,musta,prelipceanu,ctp si niste bagabonti prin parlament care ar vota ORICE!

# Sicamanfolina date 26 October 2020 21:25 +3

Subscriu, comment Dodi, mai putin faza cu diareico, cu toate ca ma surprinde potrivirea de termeni...

# Surprins date 26 October 2020 22:21 +7

Sudoric Orban,este ca fiecarui pacient ii faceti trei testari ,dupa care declarati trei pacienti?este ca testul are acuratetea de pana la 30%?este ca testul detecteaza urme de ADN un conglomerat de virusi gripali in acesti 30%?cum ramane cu restul de 70%?

# Tipa date 27 October 2020 00:56 +3

Conditionarea accesului in market, LIDL , orice spatii comerciale de termometrizarea cu termometru non contact constituie infractiuni de serviciu- art 308 prin raportare la art 300 din Codul penal.Altfel zis conducerea LIDL, agentii de paza toti cei ce au restrictionat accesul au savarsit infractiuni. 1. Termonetrizarea non contact nu este prevazuta de legea 55 pt clienti. 2. Au fost incalcate dispozitiile legii 55 si in ceea ce priveste angajatii prin luarea acestei masuri cu incalcarea disp legale. De facut notificari scrise catre societati, de invederat natura penala a faptelor si aducerea la cunostinta a faptului ca veti depune plangeri penale daca persevereaza in abuzuri.

# Tipa date 27 October 2020 00:57 +2

Si poate ne explica si politistii si jandarmii ce dau amenzi bietilor oameni pt nepurtat de masca- atitudine ce constituie abuz si infractiune pt ca disp. Art 65 au fost declarate neconstitutionale-  cum de au savarsit infractiunea de omisiune a sesizarii cu privire la faptele mai sus enuntate.Nu aveau nevoie de interceptari , nici de bani cheltuiti din buget pt a-si indeplini atributiile de serviciu- sunt fapte la vedere.....

# Tipa date 27 October 2020 02:07 +4

Nu poate fi conditionat accesul in spatii comerciale etc de purtarea mastii.Legea 55 nu instituie in sarcina operatorilor economici etc o asemenea obligatie.Este fix atributul clientului de a stabili cum intra si sa- si asume raspunderea.Nu este nicio raspundere pt ca masca nu este obligatorie nici in spatii inchise nici deschise.E vrajeala aplicata popor. O sa postez notificarea – model cu argumentele juridice.

# Obs date 27 October 2020 11:20 +6

Aici este fondul problemei, culmea, recunoscut chiar de cei obligati sa gestioneze criza. Urmarile raportarilor fara nici o logica elementara : psihicul general la nivel national/mondial profund afectat si economia in cadere libera. Pai cand raportarile deceselor si infectarilor sunt profund viciate, ei se intreaba si condamna asa-zis teoriile conspirationiste. Nu sunt teorii conspirationiste, sunt adevaruri pentru cei care au ochi sa vada si urechi sa auda. Cand vezi si auzi corifeii apocalipsei, Arafat, Tataru, Musta, Marinescu, s.a., cu predictii sumbre chiar si pentru Craciun sau Anul Nou(?!), cum sa nu te intrebi daca chiar ei sunt intregi la minte ! Inca un aspect: o tin langa cu vaccinurile pentru aces virus, dar nimic concret, clar, de perspectiva pentru SCHEME DE TRATAMENT eficiente. Iar tugulanul, profund afectat, inghite ca pelicanul toate spusele acestor iresponsabili.

# Neanae date 27 October 2020 12:02 +1

Ohlalaaaa! Ce mare descoperire! Păi știam ca și cei decedați in accidente erau puși in categoria CoV dacă rezultau da sau ba asimptomatici. Mai știm ca mulți au fost declarați morți de CoV chit ca i-au doborât bătăturile altor boli, așa familia primea ajutoare de înmormântare! Primul mare semn de întrebare e de ce OMS a tras cu interzicerea autopsiilor. Pai ca sa nu se afle ca amărâții erau in brațele morții cu boli terminale. Evident ca se naște dubiul ca nu era voie sa se studieze daunele carcalacului fiindcă se presupune tare și puternic ȘI MUTANT fiindcă creat cu inteligenta artificiala. Se repliază și se adaptează cum poate el mai bine, iată de ce IOC VACCINE! După o săptămâna e frecție pentru noul mutant ... Nu avem studii cu evoluția progresiva a mutației fiindcă OMS DIKTAT Ce noutate e asta cu ce ce Sică? SE STIAAAA, se vorbea, nu se făcea nimic. Acum? Ce o ieși? Pai alt NIMIK. DE COVID AU MURIT POATE 5 - 8 % din cei “întorși acasă”. Pandemie de prostie și minciuna

# VIKY date 27 October 2020 17:25 +2

„Nu stiu cum fac alte tari".Ce vorbesti sobolane?. Intro problema mondiala, tu nu stii cum raporteaza alte tarii?. Iti spun eu, chiar daca stii, tarile din UE (coloniile intradevar nu trebuie sa respecte regulile din UE, numai regulile date de UE),raporteaza strict cazuri de covid fara comorbiditati. In cazul asta, Romania ar trebui sa iasa din "pandemie", mortalitatea de covid cred ca este un caz pe luna. Cu aceasta cacialma va tin hitleristi sub teroare. Decesele sunt ale celor cu boli cronice netratati la timp. Daca nu se schimba raportarea, veti mai juca in aceasta telenovela "pandemia", pana vor "termina" 5 milioane de bolnavi cronici. Asta se numeste genocid in masa. Nu e de glumit, este vorba de viata bunicilor si parintilor vostri. Daca nu se deschid spitalele pentru bolnavii cronici si pentru urgente, numai D-zeu va mai poate ajuta, daca voi nu sunteti in stare. Daca la guWernare ar fi alt partid,nu numai Piata Victororiei era plina, ci si toate inchisorile.

# Ei date 27 October 2020 18:34 +1

Asta este PNL,întotdeauna așa a fost,noua securitate,bine ați venit în dictatura

# Sarmis date 27 October 2020 19:06 +1

Se vehiculează sintagma "guvern condus de iohannis" ceea ce e total fals.Un neica nimeni ca el nu poate fi considerat "capo di tutti capi ".Vidocq spunea:-Un dosar făcut de polţtie se poate rătăci, nicicînd nu dispare".Iar el cu 47 dosare...e dependent de cine le deţ ine.

# VIKY date 28 October 2020 10:31 +1

Protest in 31 oct ora 19:00, in Piata Victoriei, anuntat de Mugur Mihaescu. Vreau sa vad: - cati prefera libertatea, si cati prefera sclavia. - cati continua sa doarma, si cati se vor trezi. - cati au fost cumparati, si cati au demnitate. - cati sunt spalati pe creier si cati gandesc liberi. - cati sunt curajosi, si cati sunt lasi. - cati se gandesc la generatiile viitoare, si cati sunt cei carora nu le pasa. - cati realizeaza adevarul, si cati nu realizeaza. Totul, dar totul depinde doar de voi, voi puteti schimba cum traiti, si cum muriti. Nimeni pe lume nu va poate ingradi dreptul la viata. Amenintarile lui Arafat si Musta: "Vom decide cine traieste si cine moare", cred ca ar trebui sa scoale si mortii din morminte, dar se pare ca pe voi nu va afecteaza nimic (deocamdata), dar cand va va afecta, veti dori chiar sa se scoale mortii si sa intrati voi in locul lor.

# VIKY date 28 October 2020 10:41 0

Protest in 31 oct ora 19:00, in Piata Victoriei, anuntat de Mugur Mihaescu. Vreau sa vad: - cati prefera libertatea, si cati prefera sclavia. - cati continua sa doarma, si cati se vor trezi. - cati au fost cumparati, si cati au demnitate. - cati sunt spalati pe creier si cati gandesc liberi. - cati sunt curajosi, si cati sunt lasi. - cati se gandesc la generatiile viitoare, si cati sunt cei carora nu le pasa. - cati realizeaza adevarul, si cati nu realizeaza. Totul, dar totul depinde doar de voi, voi puteti schimba cum traiti, si cum muriti. Nimeni pe lume nu va poate ingradi dreptul la viata. Amenintarile lui Arafat si Musta: "Vom decide cine traieste si cine moare", cred ca ar trebui sa scoale si mortii din morminte, dar se pare ca pe voi nu va afecteaza nimic (deocamdata), dar cand va va afecta, veti dori chiar sa se scoale mortii si sa intrati voi in locul lor.

# anonim date 28 October 2020 11:59 0

lumea nu moare de cobidu vostru lumea moare de cancer de inima de atac cerebral minciuni cu covid fals orban demisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

# VIKY date 28 October 2020 13:02 +1

Nelu Tătaru: "Nicio sărbătoare nu va mai fi la fel. Nu vom avea şcoala la fel, nu vom avea concedii la fel şi nu vom avea o viaţă socială la fel!". Sunteti pregatiti pentru un viitor "luminos", pregatit "pas cu pas", de guWernul meu nazist?.Cum poate un neica nimeni sa hotarasca pentru viata voastra?. Cum puteti inghiti pe nemestecate incalcarea tuturor derpturilor la viata?. Inclusiv respiratul aerului va este ingradit, punandu-va botnita pe fata. Chiar unul dintre "specialistii" aserviti guWernului infect, va "linistit", spunand ca botnita va fi obligatorie si in viitor, adica viitorul nazist care va asteapta. De 8 luni, acesti nazisti va duc cu zaharelu, anuntand zilnic miere pentru voi, tinandu-va in frau pana la alegeri, cand agenda va fi parcursa "pas cu pas". Dupa alegeri, care vor fi fraudate fara nicio problema, ca doar voi nu contati pemtru ei, cum nu conteaza pemtru vanatori animalele pe care le vaneaza. Ei nu simt durere, dimpotriva, bucurie si satisfactie pentru trofee.

# VIKY date 28 October 2020 13:03 +1

Dupa alegeri, cand dictatorul va avea toata puterea , toate restrictiile de azi care vor fi obligatorii nelimitat, vor fi "complectate" cu legi pentru extinderea restrictiilor. Dupa 6 decembrie luati-va adio de la democratie, veti avea statut de Colonie. Nu va ganditi ca atunci veti iesi in strada sa va aparati dreptul la viata, total gresit, veti putea doar sa iesiti pana in fata locuintei, si veti fi intorsi inapoi in secunda urmatoare. Dronele de supraveghere in masa, care au fost finalizate la Resita (daca nu ma insel), unde a participat clovnul guWernului, vor intra in functiune dupa alegeri. Dar nu cred ca va deranja majoritatea gloatei aserviti nazismului, din moment ce "specialistii" le vor recomanda pentru "protejarea" individului. Fara legatura cu subiectul, chiar acum la 9:15 s-a anuntat ca tichetele de masa s-au majorat cu un ban, nu e gluma, de la 20 lei, la 20,01 lei. ATAT VALORATI VOI PENTRU GUWERNUL NAZIST IN FRUNTE CU DICTATORUL. TREZITI-VA, MACAR IN CEASUL AL 12-LEA

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.02.2024 – CSM a deslusit anonimizarile

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva