5 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TEODOROVICI A PUS BICIUL PE ANAF – Ministrul Finantelor Orlando Teodorovici l-a electrocutat pe seful ANAF Ionut Misa ca in 24 ore sa raporteze inceperea executarii silite a lui Klaus Iohannis pentru cei 320.000 euro inhatati pe casa cu acte false din Sibiu. ANAF a percutat si a cerut intabularea imobilului in proprietatea statului, dupa doi ani de pasivitate complice. Exclusiv: corespondenta oficiala, care va duce la poprirea conturilor lui Iohannis daca nu plateste de buna voie (Documente)

Scris de: L.J. | pdf | print

20 July 2018 17:16
Vizualizari: 10052

Redactia Lumeajustitiei.ro va prezinta in exclusivitate efectele demersurilor noastre publice de recuperare de catre Statul Roman a celor 320.000 euro incasati de familia Klaus si Carmen Iohannis pe exploatarea ilegala a vilei din Sibiu – str. Nicolae Balcescu nr. 29, dobandita cu acte false, de rea-credinta, si inchiriata vreme de 14 ani la Raiffeisen Bank.

In urma plangerii noastre penale si a publicarii contractelor de inchiriere, precum si a altor documente legate de modul in care familia Iohannis s-a imbogatit in mod nejustificat, ministrul Finantelor Orlando Teodorovici a pus biciul pe seful ANAF Ionut Misa si l-a obligat sa iasa din starea de pasivitate si sa procedeze la intabularea imobilului din Sibiu pe numele Statului Roman, pentru ca imediat dupa acest pas sa se treaca la executarea silita, prin poprirea conturilor familiei Iohannis sau orice alta procedura menita sa asigure aducerea inapoi la bugetul de stat a celor 320.000 euro, plus dobanzi si penalitati.


Prin adresa nr. 10514/19.07.2018, ministrul Finantelor Orlando Teodorovici l-a somat pe seful ANAF Ionut Misa:

Va solicit pana la data de 20 iulie 2018, ora 14.00, o informare completa cu privire la demersurile intreprinse de ANAF, in calitate de organ de valorificare, conform Ordonantei Guvernului nr. 14/2007... si a Hotararii Guvernului nr. 731/2007... pentru imobilul ce a facut obiectul dosarului civil 262/62/2014 al Curtii de Apel Brasov, prin care s-a constata nulitatea absoluta a contractului de vanzare-cumparare incheiat intre paratii Bastea ioan, decedat, mostenitor fiind Bastea Rodica si familia Iohannis in calitate de cumparator.

Totodata va rog sa mentionati daca au fost intreprinse demersuri catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, in sensul inregistrarii imobilului care a facut obiectul contractului de vanzare-cumparare anulat de catre instanta in dosarul mai sus mentionat” - (vezi facsimil 1)

Daca pana in prezent ANAF s-a jucat de-a executarea, refuzand sa ceara intabularea in cartea funciara a imobilului dreptul de proprietate a Statului Roman, adresa ultimativa a ministrului Finantelor Orlando Teodorovoci a facut minuni – fapt ce ridica problema unor jocuri la nivelul ANAF-AJFP Sibiu de acoperire a presedintelui Iohannis, ce trebuie elucidate in viitorul apropiat.

Atentie, azi 20 iulie 2018, la nici 24 de ore dupa solicitarea ministrului Finantelor, seful ANAF Sibiu Nicu Florescu a emis adresa 3776 catre Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sibiu prin care a solicitat:

Avand in vedere ca prin hotararile judecatoresti, respectiv decizia civila nr. 235/Ap/16.05.2014 pronuntata de Tribunalul Brasov Sectia civila, ramasa irevocabila prin decizia civila nr. 655/R/12.11.2015 pronuntata de Curtea de Apel Brasov, s-a constata ca imobilul inscris in CF 9331 Sibiu, top 45/1 reprezinta succesiune vacanta, solicitam inscrierea in calitate de proprietar a Statului Roman.

Potrivit dispozitiilor art. 477 Cod civil (1864) toate averile vacante si fara stapani, precum si ale persoanelor care mor fara mostenitori sau ale caror mosteniri sunt lepadate sunt considerate ca fiind ale domeniului public. De asemenea, in art. 646 si 680 Cod civil se prevede ca in lipsa de mostenitori legali sau testamentari, bunurile lasate de defuncti trec in proprietatea statului.

Avand in vedere dispozitiile legale mai sus amintite, va rugam sa procedati la inscrierea in CF 9331 Sibiu, top 45/1 a Statului roman in calitate de proprietar” - (vezi facsimil 2)

De ce ANAF Sibiu a stat cu mainile in san din 2015 si pana in prezent?

Intrebarea care se pune este de ce ANAF Sibiu a stat cu mainile in san si nu a facut pana in prezent demersurile de intabulare a imobilului detinut de sotii Iohannis vreme de 14 ani cu acte false, precum si de recuperare prin executare silita a banilor obtinuti de acestia din exploatarea imobilului? Opinia noastra este ca a existat un interes, un joc pervers, care poate ascunde un act grav de coruptie.

Pentru ca indiferent daca in 2016, in cadrul deschiderii unei succesiuni notariale, prietena din Florida – SUA a lui Klaus Iohannis Rodica Bastea a revendicat dreptul de mostenitor printr-un dosar civil intentat pe rolul tribunalului judetean, iar notarul public a suspendat succesiunea deschisa pe durata procesului, asta nu impiedica ANAF sa isi intabuleze dreptul de proprietate dupa ce instantele civile au anulat irevocabil actele de proprietate ale sotilor Iohannis. Chiar si daca peste niste ani, cat va dura procesul, Rodica Bastea va fi declarata mostenitoare – ceea ce asa cum a aratat Lumeajustitiei.ro in editii anterioare apare aproape imposibil intrucat pretinsa mostenitoare nu vine de pe firul autorilor directi ai imobilului – Statul roman este pana atunci proprietarul de drept si trebuia sa recupereze toate roadele de pe urma exploatarii vilei din Sibiu – str. Nicolae Balcescu nr. 29. Asa ca statul roman este indreptatit sa recupereze cei 320.000 de euro, plus dobanzi, plus penalitati de la sotii Iohannis.

Publicam in continuare explicatiile sefului ANAF Ionut Misa, date azi 20 iulie 2018 ministrului Finantelor Orlando Teodorovici, despre cauzele pentru care Statul Roman s-a jucat nepermis cu (ne) executarea sotilor Klaus si Carmen Iohannis. Va conving explicatiile sefului ANAF? Pe noi nu...

Comentarii

# visu date 20 July 2018 17:39 +21

La disciplinar si cu procurorasii independenti din Fisc precum si o actiune impotriva notarului indolent!

# aparul date 20 July 2018 20:08 -20

La penal si cu dl. Teodorovici ce a aministiat fiscal o datorie de 640 mil lei noi, prejudiciu constatat si de Curtea de Conturi, ...

# și cu teldrum? date 20 July 2018 17:56 -24

Dar datoriile Teldrum SA la stat se recuperează? Sau nu si-a dat Daddy acordul? Sa fie disciplină pentru toți, că de aia e stat de drept. Adică voința lui Liviu nu trebuie să fie lege.

# Werner date 20 July 2018 19:14 +7

Prima data se vor recupera banii de la Iohannis si de la Bastea! Interesant ar fi de aflat unde si cui a platit banca banii care i se cuveneau lui Bastea! Oare nu cumva ii primea tot Iohannis si acesta din urma ii dadea din mana lui Bastea? Aici cred ca mai sunt si alte dedesubturi, poate chiar neplata taxelor catre stat!

# alt_roman date 21 July 2018 05:18 +9

nuu...ii fu..m numai pe psd pe voi nu ,ca sunteti speciali!papagalii dracului!Sa va da si retardatul de la cotroceni cum este sa fii f...t...ca in cazul Rarinca nu a spus nimic...nu-l deranja ca un om a stat la parnaie nevinovat!Cata vreme el poate sa plece in concedii se simte confortabil...noi ?noi putem sa ne ducem dracului ce tot il deranjam cu problemele noastre?"si cu teldrum" ...pai ,gogule,daca Dragnea facea ,CHIAR CEVA AIUREA, era de mult ambalat!!!sau esti prost si nu intelegi!astia se chinuie sa inventeze ceva ca sa-l ia

# KANT` date 20 July 2018 17:59 +1

Din ciclul " cand statul e ... impotriva statului ..." atentie la data inregistrarii corespondentei intre ANAF si OJCPI Sibiu, "noroc" cu exacerbarea meciului Dragnea - Iohannis :-x

# pareolog date 20 July 2018 18:47 +10

Sa nu uitam ca cei de la Cadastru inca nu au denuntat protocolul. secret.Cei de la OCPI Sibiu au si cerut ANAF sa arate titlul de proprietate al statului.Serios? Pai daca hotararea judecatoreasca o citesc greu si nu se pricep,trebuie urgent dati afara.Sa vina altii care se pricep la acte si nu dau raspunsuri total neprofesioniste.Cine a fost proprietar inaintea actelor anulate? Ce e asa greu,mai ales ca si hotararea judecatoreasca,daca a fost redactata,ca la carte,ar trebui sa specifice revenirea la starea initiala,ceea ce nu inteleg juristii unor Oficii si conducerile lor.Si pe la Cadastru e nevoie de o deparazitare si debirocratizare.Urgent.

# Liviu date 20 July 2018 19:29 -24

Liviu Dragnea a semnat protocol de colaborare cu SRI. :)))))))))))))) :-* Puneti si documentele astea, va rog eu frumos.

# ana date 20 July 2018 21:20 +7

Comentati la subiect, penalii Iohannis, lupin moralisti, sunt subiectul acestui articol. Cât despre TOTI ceilalti banditi albiti sau nu de Binom, sa fie batuti-n cuie, jupuiti pâna la piele de ANAF. TOTI, inclusiv partidele care prin evaziune fiscala si-au platit campania electorala. TOTI

# Liviu date 23 July 2018 21:06 0

Ce sa comentez la subiect? care subiect? Atat timp cat e un proces pe rol asupra imobilului ( cine si care mosteneste) nu ai ce sa intabulezi. ANAF-ul nu are cum intabula ceva ce nu stie daca e al lui. Are o sentinta definitiva dar mai e cineva care revemdica imobilul. Asa ca....cui sa dea banii? Plus ca acel ce vrea bani trebuie sa se judece asupra cuantumului. Si un P.S. Tot se clama pe aici ca DNA a facut justitie la televizor, cu catuse, etc. Acum Dragnea, Misa, Teodorovici ce fac? Nu pot comunica instutional?

# ana date 20 July 2018 20:54 +5

EXCELENT, PAS CU PAS. CERCETAREA PENALA TREBUIE FINALIZATA, MODUL DE OPERARE INFRACTIONAL AL FAMILIEI IOHANNIS TREBUIE MEDIATIZAT CEL PUTIN LA NIVELUL UNIUNII EUROPENE.

# Gogu date 20 July 2018 21:05 +7

Retardis 32.6 (32 de zile si 6 case) plateste-ti ba datoriile , nu fi magar ! :-*

# obiectiva date 20 July 2018 21:42 +1

si care-i problema ??? WERNER face CONTESTATIE LA EXECUTARE si da de un judecator, apoi de cel mult 3 judecatori, care ii vor admite cererea cum i-au admis-o si MINISTRULUI PORCHE dupa 10 ani de la ramanerea defintiva a titlului executoriu..... :-x :o :-?

# Neanae date 20 July 2018 23:48 +4

Ies la iveală niște cugetări de noaptea minții la nivel de logica. PNL-iști, USR-isti, #-isti hitlero staliniști sar in cârca Munistrului Teodorovici ca cica ce l-a apucat sa asculte de ordine și se oprinteste atât sa dea banii Iohanis la stat, cei de la chiria luată pe casa care nu-i aparține. Ca tralala și trillilu de-a dreptul e ilegal fiindca Statul nu i-a făcut cauza! Hopaaa, pai atunci sa-i facă cauza penală Statul și avem ceea ce nu se mai poate zice, un din âla de rang înalt! Un Președinte “din ăla?” E tareee! Pe cretinoizii âștia care îl apăra pe Preșu’ îi întreb frumos: băi cretinilor, dacă in locul neamtului ar fi teleormăneanul ăla care va obsesioneaza pana ce veti plesni din fiere, ați găsi găselnițe sa dea înapoi banu plus pușcărie? De ceasu’ morții v-ați da! Ce circari ați devenit breeee, haideți cu milionu pe 10 sa va admiram cum umpleti o căruță. Ce caricaturi ați devenit, zău, chiar patetici, de milă.!

# BAU-BAU date 21 July 2018 00:13 +3

Vorba aia: Hoțul strigă ”hoții”. Iohanis care și el e penal, alături de******rea lui, strigă ”penalii” după Dragnea și gașca lui. Toți sunt o apă și-un pământ... fură pe rupte toți și înșeală care cum se pricepe mai bine. Dar a venit vremea răfuielilor și ies la suprafață toate mizeriile. Îmi permit și eu acum s strig către Iohanis: ”Penalule”, auto-suspendă-te din funcția de Președinte și nu mai mânji instituția cu căcat... nu ne face țara de rușine !

# Iulia date 22 July 2018 14:53 +1

Apreciez oamenii sensibili, dar cand vine vorba de D-nul Misa, vazandu-l plangand in emisiune la D-nul Mihai Gadea, pentru mine a fost un semnal clar ca nu este potrivit nici ca Ministru de Finante, nici ca sef ANAF. Ce autoritate are aceasta persoana in fata unui evazionist sau al unui rau platnic? Imi aduce aminte de D-nul Aurelian Soric “case closed”, fostul sef al IPJ Neamt, care ii plangea de mila vecinului interlop care dadea bani oamenilor si le lua camata (gasiti declaratia lui pe Youtube). Seful ANAF ar trebui sa fie un “drac” curajos, care nu se sfieste sa colecteze banii la buget, indiferent cine este persoana datornica. Oare Iohannis primeste lunar e-mailuri de notificare de la Fisc, asa cum primesc firmele, cand se apropie scadenta pentru plata lunara a obligatiilor fiscale?

# alt roman date 22 July 2018 16:09 -21

Sa nu il uite Misa pe colegu Robert :)), acolo sunt cateva sute de milioane sau prima data ii Johan si pe urma vine aministia fiscala si Robert scapa, ca doar PSD e cel mai tare ...Ma crucesc cum uni de pe-aicea uita cat datoreaza Negoita la ANAF si se agita pentru maruntisu de la Johan... ce ipocriti.

# ana date 23 July 2018 00:50 +1

Maruntis zici ? Peste 300 000 euro sunt maruntis pentru tine ? Nu mai deviati spre alti banditi. AZI SUBIECTUL ESTE PENALUL IOHANNIS.

# REMEMBER date 23 July 2018 08:36 +1

Ei, a renunțat, la început de mandat, de capul lui, Klaus Penalu Întîi la datoria istorică a Germaniei, un mizilic de 19 MILIARDE și nici nu s-a băgat de seamă... http://www.napocanews.ro/2015/02/iohannis-presedintele-intereselor-germaniei-renunta-la-datoria-istorica-germana-catre-romania.html

# alt roman date 23 July 2018 14:19 +1

51 milioane euro datorati inca de la finalul anului 2009 comparativ cu 300.000 de mii euro datorati de anul acesta, tu ce zici e maruntis sau nu ? de-aia si ziceam ca sunteti ipocriti, Robert face imediat 10 ani si nimic, dar pentru Johan ati sarit imediat "azi e despre Johan" ...

# livia date 23 July 2018 09:40 +2

320 000 euro este jumatatedin suma pe care famiglia Klaus si Carmen Iohannis o au de returnat ANAF-ului. Cealalta jumatate trebuie platita de sotia complicelui lui Klaus Iohannsi, decedatul Ioan Bastea. La tribunalul Hunedoara este in curs de judecare un proces ,dosar nr.897/85/2016 prin care Rodica Bastea se declara succesoarea lui Ioan Bastea, deci si succesoarea sumei de 320 000 euro pe care trebuie sa o plateasca statului roman conform Hotărârea nr. 235/2014 a Tribunalului Braşov, din 16.05.2014.

# cozma ioan date 27 July 2018 16:20 0

stimata redactie , referitor 1/2 imobil pierdut definitiv in instanta de iohanis carmenet compania . acestia au pierdut in fata luioarga ana si oarga ion !deci dupa radierea dispusa de instanta , aceasta bucata revine celor care au castigat-o in instanta si acestia au dreptul si interesul s-o intabuleze !proprietatea revine la cei in drept . la fel si banii !daca chiriasii au fost evacuati si spatiul inchiriat de iohanisti ! cu stima !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.10.2022 – La vremuri noi, tot ei! Completul Negru se reuneste la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva