7 martie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Testare si Ivermectina – o posibila solutie la vaccinurile experimentale

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

22 ianuarie 2021 14:38
Vizualizari: 6583

Domnia prostilor - asa se poate traduce ce se intampla azi cu maniera prin care se incearca sa li se bage pe gat oamenilor niste vaccinuri genetice experimentale, de tip ARN Mesager, insuficient testate, care prezinta multiple reactii adverse ce sunt suspectate ca merg pana la decese in cazul unor batrani devitalizati (vezi cazul Norvegiei si Germaniei). Plus ca nu se stie inca nimic despre efectele negative ce pot aparea pe termen mediu si lung.

 


Vaccinarea in masa, la comanda unor politicieni, care nu inteleg si nici nu vor sa inteleaga ce se intampla, se profileaza a fi un esec urias. Capacitatea de testare e ridicol de mica, si mai bine de jumatate din populatia Romaniei nu vrea sa se vaccineze sau asteapta dovezi ca vaccinurile genetice sunt cu adevarat sigure.

Tot mai multi oameni incep sa constate ca vaccinurile experimentale nu sunt deloc atat de sigure cum s-a pretins in reclamele ilegale, platite cu milioane de euro de Guvern, si realizeaza ca vaccinurile nu au fost testate suficient si mai deloc in cazul posibilelor efecte negative pe directia cancerelor si bolilor autoimune. Din toate statele lumii sosesc zilnic stiri despre efectele post vaccinare asupra oamenilor, unele de-a dreptul ingrijoratoare. Israelul care a vaccinat masiv se confrunta cu o explozie de infectari fara precedent, ceea ce releva ca eficacitatea vaccinurilor genetice e cu mult mai mica de cat s-a prezentat in prospecte (cica de peste 90%). Basca, specialisti incep sa admita ca vaccinurile nu blocheaza raspandirea virusului, nu prea au eficienta la mutatii...

De ce se incearca sa ni se bage pe gat asemenea vaccinuri genetice, care pe multi ii sperie, sub amenintari ca nu vom mai putea calatori sau lucra in anumite domenii? De ce platim atat de multi bani, pentru ce? Daca se va intampla ca efectele acestor vaccinuri genetice sa fie devastatoare in cativa ani si sa genereze boli autoimune, cine va raspunde? Habarnistii de la Guvernare? Care au bagat milioane de euro in reclame inselatoare, in care apar diverse personalitati publice sa ne spuna cat de sigure sunt vaccinurile care, ce sa vezi, genereaza probleme peste tot unde sunt administrate...

Zilele trecute, Consiliul National al Audiovizualului, sesizat de persoane care au facut plangeri impotriva reclamelor guvernamentale inselatoare, a cerut televiziunilor, printr-un comunicat de presa, sa nu mai difuzeze reclamele la vacccinuri intrucat acestea incalca normele legale Este vorba de incalcarea art. 52 din Ordinul nr. 194/2015 al Ministerului Sanatatii privind publicitatea la medicamente – (vezi facsimil)

Nu ma sfiesc sa spun ca datorita unor asemenea reclame inselatoare, multi s-au grabit sa se inscrie sa se vaccineze.

 

Chiar si SRI, care e obligat prin lege sa vegheze la siguranta nationala a intrat pe pagina sa oficiala de Facebook in trendul reclamelor guvernamentale interzise prin Ordinul OMS, ca sa convinga lumea sa se vaccineze - (vezi foto)

Inca o data ma intreb: daca aceste vaccinuri genetice vor avea efecte viitoare nedorite, va raspunde si SRI alaturi de “Guvernul Meu” pentru campaniile pro-vaccinare? Inteleg ca directorul SRI Eduard Raul Hellvig se viseaza ca si predecesorul sau viitor ambasador al Romaniei in SUA, dar chiar asa?... O fi bine domnule Hellvig?


Sa fim bine intelesi, nu sunt antivaccinist, cred in metoda (m-am vaccinat de mic de multe ori) dar niciodata sub presiune publica, si cu ceva experimental, insuficient testat pe deasupra.

Cine vrea sa se vaccineze e liber sa o faca. Sa fie sanatos! Dar cat inca suntem oameni liberi, am pretentia sa nu fiu obligat sa ma vaccinez cu produse experimentale in care nu cred si care nu au fost inca suficient testate, sub amenintari ca nu voi mai putea calatori. Vaccinuri despre care numerosi medici din intreaga lume atrag atentia ca nu sunt chiar OK si refuza sa se vaccineze cu ele.


Exista si alte cai de lupta cu coronavirusul, care in unele studii calificate dau rezultate spectaculoase in 99% din cazuri. Care sunt ieftine si cu mult mai putine riscuri decat vaccinurile genetice de tip ARN Mesager.

 

Medicamentul minune – extrem de ieftin - este IVERMECTINA, un produs de uz veterinar care se administreaza contra parazitilor de la caini, pisici, ovine, bovine si cabaline. Costa doar cativa lei. Se produce si la Terapia Cluj.


Studii oficiale americane, cunoscute la nivel guvernamental si in Romania, atesta ca singurul medicament care a dat rezultate pozitive, chiar extraordinare, este Ivermectina. Eficienta atat in faza de incubare a virusului COVID 19, cat si cea simptomatica, dar mai ales in faza extrema a infectiei pulmonare. In 48 de ore esti aproape vindecat.


Niciun factor de decizie nu vrea sa ia in calcul varianta Ivermectinei. Despre beneficile Ivermectinei incep sa vorbeasca tot mai multi oameni. Pe net veti gasi multe articole, inclusiv unul foarte relevant despre cantitati de Ivermectina donate de Terapia Cluj unor spitale – CLICK AICI. Aud ca si omul de afaceri Gigi Becali a vrut sa il aduca in tara, dar a fost rapid tamponat de autoritati si blocat. De ce? E musai sa cumparam costisitoarele vaccinuri genetice de la Big Pharma? Care iata ca nici acestea nu vin?


Are Romania o strategie de rezerva in caz ca nu se va putea baza pe niciun vaccin? Face Romania vreun studiu si poate afirma ca a gasit un tratament eficace pana in prezent? De ce nu se alege in locul solutiilor scumpe, un medicament extrem de ieftin si usor de administrat?

 

De ce se pastreaza o tacere de moarte si este sabotat orice demers de acest gen atat la nivel intern cat si international?


De ce nu testam masiv si nu incercam si altceva decat vaccinurile experimentale? Cum este aceasta banala Ivermectina, care costa 2 – 3 lei o tableta si care poate salva vieti. Ale carei rezultate pozitive in administrare sunt relatate ca vizibile de la prima doza...


P.S. - Foarte ciudat, in Romania nu se mai gaseste Ivermectina nici sa dai cu tunul!

Comentarii

# Ioana M. date 22 ianuarie 2021 15:52 +8

Daca nu se mai gaseste Ivermectina trebuie sa intrebam Terapia Cluj. Specialistii nostri nu au o informatii bazate pe studii clinice de specialitate.Nici nu a fost timp pentru teste, nici cercetatorii nostri nu s au chinuit sa le inceapa.Ei inghit ce spun producatorii de medicamente care vor sa vanda.Si asta tine de siguranta sanatatii publice.

# Neanae date 22 ianuarie 2021 16:23 +3

Logic dle Savaliuc! Excelenta focalizare. Ma macină o întrebare (sunt ele mai multe): cineva bine pregătit și bine intenționat pe lumea asta face și el acolo niște cercetări in câmpul tratamentelor eficiente contro Covid, adaptate la persoana și background-ul stării ei de sănătate? Dom-le, toți calare pe bietele animăluțe sacrificate in experimente de laborator (ce or avea in loc de inimă cercetătorii ăștia? Scaieți?) pentru elaborat vaccine ... Când devine din ce in ce mai clar ca se LANSEAZĂ CONTINU NOI VARIANTE ALE VIRUSULUI ca sa nu dea cuiva prin cap ca scapă de vaccin. TRATAMENTELE UNDE SUNT? Adică STUDII FĂCUTE CA LUMEA NU AIUREA CA SA CHIAR MOARA OAMENI IN INTENȚIA DE SOERIA, TRAUMATIZA CA DOAR VACCINAREA NE SCAPĂ DE O PANDEMIE CEL PUȚIN BIZARĂ? IZOLARĂ OARE VIRUSUL CA SA-I DEA LA POPOU? NO? Nooooo. Și atunci? Păi asta e, suntem cumva luați la mișto?

# Burebista date 22 ianuarie 2021 16:55 +5

Bravo Razvane !!!!! Super punctat tot articolul si bine documentat. E nevoie de coerenta in media mainstream, oameni la care aveam pretentie ca penalizeaza derapajele guvernului (de orice culoare) fac acum o propaganda penibila pentru asa zis-ul vaccin , multi dintre ei din convingere nu doar pentru bani..... Trist

# Edelweiss - Ivory Tower Brilliant Thinker date 22 ianuarie 2021 21:14 +5

Nose Ring or QR Code? (ai heiv anotăr brilliant aideia!) :P Mey, Io* am o aidee brilliantă (ca întotdeauna, of course!) Io* zâc ca să nu le mai deie cod QR celor care au acceptat să fie cobai pentru primele vaccinuri la nivel mondial, pe platformă RNAm, aflate în faza de testare/ avizare. În semn de TÂMPELNICĂ MÂNDRIE față de această gratuită demonstrație de inconștiență, aș propune să le pună la fiecare câte un belciug de fier în nări. :eek: Inga așa, la frontieră, la îmbarcarea în terminalul aeroportului sau în porturi, or să aibă drept să meargă mai departe doar cei cu belciug în nas. ----- Nu-i așa că-i brilliantă aideia mea?

# Edelweiss - Ivory Tower Brilliant Thinker date 22 ianuarie 2021 21:15 0

Normal că-i brilliantă, că doar e de ... haur! Opsss! Ce orizonturi nelimitate deschide aideia mea briliantă! Apăi, s-ar putea realiza cu acest accesoriu și o ierarhizare socială. Adicătelea îmbuibații din toate categoriile (politruci, juzi, săcuriști sans-frontieres, părerologi, frecători de mentă din sursă bugetară, bătători de berbuncă comunitară etc.) or să aibă inelul de Haur. Cei din middle class - adicătelea androizii, cyborgii, dronele și gumpii corporatiști, pot să-și atârne un belciug de argint. Pentru pu_limea regulară, cea cu minim pe iconomie, aflată deasupra și în imediata apropiere a pragului minim de sărăcie, belciugul să fie de bronz. Aceste 3 versiuni ierarhice de belciug pot fi personalizate cu tot felul de căcățișuri fancy: cu cruciulițe sau semiluni, cu smaragde, adamante sau cristale Ceaikovsky, cu pene de struț, canini de urs polar, corn de inorog sau oase de pește fugu.

# Edelweiss - Ivory Tower Brilliant Thinker date 22 ianuarie 2021 21:15 0

Sau pot fi personalizate cu tot felul de inscripții gravate, declarații de aetern liubov de la un bow către o wacă, sau, ca să fim political correcți, de la un bow către alt bow sau de la o wacă către altă wacă. Nu în ultimul rând, pentru categoriile defavorizate, vulnerabile, subiecți predilecți ai reimplementării ”Action T4” :eek: , acest belciug să fie exclusiv din fier. (ș-așa nu apucă să ruginească, la cât de iute or s-o mierlească purtătorii acestui Iron Ring)

# escu date 23 ianuarie 2021 10:52 +4

„Niciun factor de decizie nu vrea sa ia in calcul varianta Ivermectinei.”? Cum să faci așa ceva când ai noștri guvernanți trebuie să acționeze la ordin de afară? Nu este clar, noi nu avem voie să facem studii, cercetări, deoarece trebuie să fim cobai altora. Nu ăsta a fost și planul de distrugere a industriei farmaceutice și a cercetărilor în domeniu? De ce Institutul Cantacuzino a fost pe punctul de a fi distrus, neavând voie să produc antigripale? Nu uitați cât de eficient era polidinul, care după prima injecție deja te punea pe picioare. Dar, noi, nu avem voie, ai noștri conducători vremelnici comportându-se ca niște slugi au trădat interesele naționale, atentând la securitatea sănătății populației. Credeți că publicitate privind vaccinarea lui Johannis, membrilor guvernului etc., unde și-au arătat dizgrațios mușchii în fața camerelor TV, convinge pe cineva? Este sigur că lor li s-a injectat vaccinul miraculos sau doar altceva?

# Gica contra sistemului date 23 ianuarie 2021 13:58 +4

Felicitări d-le Savaliuc, ca aratati imbecililor de guvernanți ca NU ne pot lua pe toți de prosti. Nici unul dintre apostolii infestării cu acest produs sintetic, obținut prin inginerie genetica, prin programare moleculara, nu are experienta producerii lui și folosirii pe termen lung. Toți fac propaganda la ordin, ca niște roboti programați. Restricțiile și privațiunile populației pe motiv de covid, ignorarea și mușamalizarea efectelor adverse grave, dispariția medicamentelor alternative vaccinării, dovedesc ca vaccinare este un scop obscur și nu o cale pentru sănătatea populației. Se va dovedi curând ca acest virus a fost folosit atat ca arma biologica în războiul dintre superputeri dar și pentru a obliga populația sa accepte acest vaccin prin care se modifica natura umana a celulei.

# VIKY date 23 ianuarie 2021 17:30 +7

Toate tarile au primit prima transa pentru experiment. Nu intamplator Pfizer a anuntat intarzierea urmatoarelor transe. Acum se asteapta rezultatul reactiilor adverse la cobaii care au fost vaccinati in prima transa. In Romania nu veti auzi de reactii adverse grave, chiar deccese, deoarece fiind o tara experiment din toate punctele de vedere, totul se va musamaliza.

# Gabriel date 23 ianuarie 2021 18:34 +1

Popor veşnic nemulţumit şi nerecunoscător. A vrut neamţ, are neamţ. A vrut PNL, are PNL. Acum n-are decât să se vaccineze.

# ?????? date 23 ianuarie 2021 20:45 0

& Vreo cercetare despre îndatorare și îmbătrânirea și reducerea populației , ?

# REMEMBER date 24 ianuarie 2021 07:46 +2

# VIKY date 20 ianuarie 2021 11:51Foarte multi sunt revoltati de manipularile la scara mondiala, dar nimeni nu face nimic, dimpotriva se supune cum se supune turma stapanului. Lasand la o parte mastile, distantarea sociala, vaccinul, pasaport de libera deplasare, oculta mondiala care este deja o certitudine nu conspiratii, au scos la vanzare ZGARDA LA LOCUL DE MUNCA. Este un dispozitiv pus pe gatul angajatului care emit sunete putermice de 85 de decibeli si beculete care se aprind daca te apropii mai mult de 2m de o persoana. Botnita este obligatorie, zgarda va fi la fel, iar ultima "achizitie" va fi...lantul. Bun venit pamanteni intr-o lume noua, lumea nazistilor, care au reusit intr-un an fara razboaie sa transforme oamenii in animale docile cu botnita, zgarda si lant, pregatite pentru abator. Nu se va mai folosi expresia: "scapa cine poate", ci: "scapa cine vrem noi". Somn usor pamanteni!. Daca va vor trezi zgamotul lanturilor, singurul cuvant va fi:ghinion, vorba criminalului h

# vulpoiu florinel date 24 ianuarie 2021 10:53 +3

Pentru mine ati fost si sunteti o sursa de unformatii de cand a inceput Plandemia, pentru care va multumesc. Sunteti unul dintre foarte putinii ziaristi di Romania, care si-a facut meseria cu onoare si care a dovedit ca are coloana vertebrala. Va doresc sanatate si numai bine.

# Ioana M. date 24 ianuarie 2021 15:48 +5

PS : Terapia Cluj a comunicat prin media ca CNAS ii taxeaza pt medicatia anticovid( numai firmele de apartament au profit) iar pentru Ivermectina asteapta de 45 de zile sa le doneze dar avizele nu mai vin ! Asta imi aduce aminte de situatia I.Cantacuzino cand a fost pus pe butuci datorita afacerilor internationale cu vaccinuri. Este sau nu o situatie de siguranta a sanatatii publice ?

# VIKY date 25 ianuarie 2021 07:51 +6

Ce face GuWernul Meu blocand medicamentele impotriva gripei este GENOCID. Pana cand nimeni nu se revolta impotriva acestor criminali, indiferent ca sunt medici sau guvernanti, ei aplica instructiunile ocultei, vorba lui Bill Gates: "Cu un vaccin putem reduce populatia globului cu 15%". Voi nu vedeti ca recomandarile de peste "gard" se aplica dupa placul lor: cand le convine le aplica, cand nu le convine, sunteti tara suverana. Un exemplu elocvent: singura tara care a inchis scolile aproape un an. Motivul este foarte simplu: tara si stapanii straini au nevoie de sclavi, nu de generatii educate. Pacat ca nu va treziti, dar sigur va vor trezi frigul, foamea, bolile..., dar va fi prea tarziu. V-au vandut, v-au manipulat, v-au mintit, va decimeaza bunicii si parintii, iar voi dormiti si visati cu capul in nori. Coborati pe Pamant, ca doar aici mai puteti schimba viata voastra.

# Ciobanu Ion date 26 ianuarie 2021 14:08 0

Ivermectina este o substanţă activă descoperită în 1975 şi aprobată pentru uz veterinar în 1981. Ea are utilizare în tratamentul parazitozelor la animale, fiind eficace în combaterea paraziţilor interni (generic - viermi), cu excepţia Fasciolei (viermele de gălbează) şi paraziţilor externi: purici, căpuşe, păduchi şi râie. Chiar dacă această substanţă are şi un efect imunostimulator, la animalele tratate este pur şi simplu un antiparazitar, deci nu omoară virusurile. In orice caz, nu se poate folosi la oameni, nici măcar pentru purici si râie, si cu atât mai puțin in tratarea Covid 19.

# ?????? date 27 ianuarie 2021 10:10 0

@ Nișe vaccinuri care au apărut după injecțiile de capital și lupta anticorupție, ? Sunteți de părere că ar trebui realizată și o documentare cu incidența tulpinilor de virus pe teritoriile românești , cu locurile de proveniență a virusului, China ,Anglia, de exemplu, care să fie evaluată cu proveniența de capitaluri bănești din zonele de unde au apărut tulpinile de virus, care au fost duse ca investiții și contribuția acelor capitaluri bănești la formarea inflației din perioada când au fost investite, ? Remarcați și că în perioadele de investiții BNR desfășura politici de temperare a inflației, de devalorizarea a monedei naționale pentru creșterea exporturilor, de încurajare a investițiilor de capital, etc., ?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.03.2021 – Clona Cameliei bantuie la CAB

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva