12 noiembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Tortionarii din Justitie. Studiu de caz: idiotul util Alexandru Petrescu, judecatorul criminal. Sa nu uitam, sa nu iertam!

Scris de: jurist Ninel PEIA, presedintele Partidului Neamul Romanesc

24 iulie 2019 11:50
Vizualizari: 4369

In urma cu o saptamana (click aici pentru a citi), scriam despre procurorii si judecatorii tortionari, cei care au exterminat clasa politica a Marii Uniri. Fara doar si poate, acestia au fost cei mai de folos idioti utili pe care i-au putut avea bolsevicii in Romania. Cu atat mai abominabile sunt faptele lor cu cat stim ca au fost scoliti intr-o societate in care legile democratiei isi facusera deja loc si puteau sa aseze Tara pe fagasul pe care, istoric, il merita.


Astazi voi explicita cele scrise atunci, aratandu-va un caz absolut fabulos, acela al judecatorului Alexandru Petrescu, tortionarul care a condus completul de judecata care l-a trimis pe Iuliu Maniu in neant si impreuna cu el o intreaga pleiada de mari oameni politici, mari patrioti.

Mare atentie: teoria care spunea ca tribunalele bolsevice erau compuse din oameni fara capatai, fara carte, fara studii juridice este complet  falsa. O minciuna care trebuia sa ne indrepte mintea pe cai strambe. Teoria acesta, marsava si perfida, a fost ticluita de progresistii neomarxisti in laboratoarele urii (progresisti care nu sunt altceva decat mandrii urmasi ai bolsevicilor de ieri), pentru a nu se afla cine au fost adevaratii tortionari ai elitei politice ce a facut Marea Unire de la 1918.

O minciuna atent programata imediat dupa revolutia din 1989 pentru a reusi ingenuncherea vectorilor politici cu adevarat patrioti printr-o justitie ghidata si controlata de slugile lui SOROS din Romania. Controland Justitia, aceste vermine spera si azi sa distruga destine de oameni politici care se opun ideologiei lor construite complet impotriva mersului natural al istoriei Tarii.

Dragi magistrati, cei care au distrus cea mai patriotica si mai devotata clasa politica a Romaniei au fost tot magistrati, scoliti in libertatea anilor interbelici la Universitatea Bucuresti sau in marile centre universitare din Vest. Iata una dintre cele mai clare dovezi din cate pot exista.

Prin Sentinta nr. 1988/11 noiembrie 1947, Tribunalul Militar al Regiunii a II-a Militare - Sectia I - a condamnat pe Iuliu MANIU la 9 pedepse, insumand 104 ani de inchisoare, plus de doua ori munca silnica pe viata, pe Ion MIHALACHE la 6 pedepse, insumand 67 de ani si o pedeapsa de temnita grea pe viata, pe Grigore GAFENCU la 3 pedepse, insumand 32 de ani, si una de 20 de ani munca silnica, pe Grigore NICULESCU-BUZESTI la 5 pedepse, insumand 69 de ani, si inca una de munca silnica pe viata, plus alti 13 patrioti romani la 40 de pedepse insumand 395 de ani de inchisoare si munca silnica pe viata.

Completul de judecata ce i-a condamnat pe uriasii politicieni au fost urmatorii tortionari si mari idioti utili: Judecatorul PETRESCU I. Alexandru (presedintele completului de judecata), Judecatorul Vasilescu Mihail, judecatorul Irimia si procurorii Georgescu Alexandru (prim procuror), Alexandrescu Victor si Stanciu Constantin.

Tragica mascrada girata de tortionarii magistrati - procurori si judecatori - se petrecea, deci, in noiembrie 1947. Seful criminalului complet de judecata complet subjugat de bolsevicii ajunsi puternicii zilei era Alexandru Petrescu. Al carui suflet speram sa arda in iad pentru asasinatele pe care le-a girat cu numele sau.

Dar, surpriza, ia sa vedeti ce a mai prestat tortionarul judecator in ilustra sa cariera, nu cu foarte multi ani inainte: Alexandru Petrescu a fost si presedintele completului de judecata care, in 1941, i-a condamnat la numai 10 ani de inchisoare pe Teohari Georgescu si Iosif Chisinevschi, secretari ai CC ai PCdR, partid atunci aflat in ilegalitate, capi bolsevici arestati in aprilie 1941.

Cum sa mai spunem? Dupa ce i-a infundat pe capii bolsevici in 1941, sase ani mai tarziu, marele idiot util, supunandu-se noilor sefi politici si crivatului care batea pe deasupra senilelor tancurilor care se buluceau din Rasarit spre Occident, tortionarul Petrescu, crescut bine in perioada interbelica, de frica sa nu i se taie macaroana si sa sculpteze restul jalnicei sale existente uriase cuburi de sare, executa, fara pic de regret, o pleiada de mari politicieni, care au facut posibila Marea Unire si le-a dat o Romanie de invidiat. Daca avea constiinta s-ar fi sinucis in fata lui Maniu si a celorlalti mari politicieni. N-a avut, a ramas la nivelul dictat de mintea lui Lenin: niste idioti utili transformati prin propriul zel in tortionari blestemati.

Ca o paranteza, mai trebuie sa amintim aici o actiune la fel de josnica: magistratii tortionari au actionat si impotriva Armatei Romane, de unde, pe baza Legii nr. 293/18 august 1947, au fost scosi (trecuti in rezerva) 52 de generali, in frunte cu fostul prim-ministru Constantin Gh. Sanatescu. Cea mai mare parte dintre ei au fost ulterior arestati si condamnati de judecatori tortionari pe baza unor rechizitorii facute de procurori tortionari si, apoi, exterminati prin inchisori rosii.

Ca sa para justificate aceste ticaloase actiuni, sistemul bolsevic si-a pus in miscare activistii si vectorii din presa vremii. Actiunea „Prostirea maselor” a luat un avant fara precedent.

Sa spicuim cate ceva: Silviu Brucan scria in "Scanteia": "...Banda national-taranista are ceea ce se numeste antecedente. ...Ea nu se afla la prima lovitura: e recidivista invechita in rele... Osanda care se va abate asupra capilor P.N.T. va fi expresia vointei intregului popor de a lichida aceasta piedica in calea dezvoltarii, independentei si suveranitatii nationale... ". Si tot in "Scanteia" din 2 noiembrie 1947, un alt ganditor de mare anvergura, Sorin Toma, se intrece in acuzatii ce frizeaza absurdul. Idiotul util scria cum ca liderii P.N.T. "comit asasinate, starnesc varsari de sange, razboaie civile, pentru a da putinta imperialismului strain sa ocupe si sa subjuge tara, ai carei fii nu mai sunt de mult".

Daca nu vi se par cunoscute aceste abordari, rasfoiti un pic presa de azi, veti citi aceleasi lucruri despre clasa plitica, dar povestite cu mai mult rafinament, cu aluzii forte, cu exprimari ce duc la o singura concluzie: toti politicienii care se declara si construiesc actiuni patriotice sunt infierati cu acelasi zel. Numai ideologia care cere astfel de articole s-a modificat un pic. Nu mai sunt bolsevici, ci neomarxisti progresti.

Pupatorii poalei lui Soros!

E mai lipede ca apa de izvor: traim momente asemanatoare cu cele ale anilor cand bolsevicii se instalau ca o otrava peste Tara. E drept, acum toata conspiratia e facuta mai cu batista pe tambal, dar scopurile sunt la fel de grave.

Noii magistrati tortionari, noii idioti utili care s-au aruncat deja in bratele ideologiei neomarxisto-progresiste sunt aici si fac rau cat incape. Pe masura ce ideologia lui Soros se va insuruba mai adanc in inima Patriei, cu atat mai virulenti vor deveni si tortionarii procurori si magistrati!

Saptamana viitoare va voi dezvalui nume grele ale noilor magistrati tortionari, umile scule ale progresistilor, idiotii utili ai meomarxismului, ticalosii sistemului viciat de ideile lui Soros!

 

Comentarii

# Braun Petru date 24 iulie 2019 15:09 +16

Și la Arad avem un judecător torţionar care în ziua de azi are certificat și brevet de revolutionar..cum se poate așa ceva..se numește ..trifa ioan secretar de partid al tribunalului Arad

# Stefan date 24 iulie 2019 15:29 -22

Ca Maniu si clica lor ar trebui bagati in puscarie si lichidati si hotii care ne conduc.

# Edelweiss - Zicălaș de blăsteme date 25 iulie 2019 00:20 +12

Io* nu mai aștept până s'tămâna aviatoare, c-am lista tocmită și azvârlit blăstămul peste ea încă de amu ceva ani. Ingăta lista neo-torționarilor mei în postarea fixată din pagina de mai jos: https://www.facebook.com/Eine.Hand.wascht.die.andere.Hand/

# Zamfir Lucian date 25 iulie 2019 03:52 +7

Alexandru Petrescu era doctor în drept și o perioada a fost directorul general al penitenciarelor. A avut o cariera de exceptie în justiție ajungând președintele Tribunalului Militar București și al Tribunalului pentru Unitățile MAI.

# imun/teanu date 25 iulie 2019 08:54 +11

Domnul avocat loveste in simbolul democratiei noastre de dupa Marea Revolutie din Decembrie. In insusi "profesorul" Silviu Brucan, nascut (si crescut) Saul Brukner. Mereu adevarat strateg al democratiei pe atunci din Scanteia el efectua "pregatirea de artilerie". Ca apoi "infanteria" sa atace la baioneta (cu glont si cu streang) sub auspiciile tovarasei lui de viata, tovarasa Alexandra Sidorovici. Dupa 1990 ambii cu decesele linistite (in taina si mari regrete si si onoruri). Deja clasic sistemul, cum dl. avocat il releva de la inca anii '40, acum vedem la perfect indigo. Nu e decat "legea lui Lavoisier" perpetuata disciplinat, "nimic nu se schimba, totul se transforma". Asa, prin "fizica" elementara ajungem la ziua de azi. Marele Malai (nu actorul), re-formatorul ("mostenitor") formatiunii naziste din Romania, mai vrea inca sa ni se aseze ppe cap. De capul si eVropei, tronata de fosta tanara comunista nemtoaica, la vremea ei cu aduses aport (ca asa era jocul) bagarii la puscarii.

# imun/teanu date 25 iulie 2019 09:13 +9

De curand pe "History" un studiu despre criminalitate. Cea mai "inalta" treapta "evoluata" ajungand la 22 (nu camarila kagebist-sorosista la noi). Si existand o "gena". Dezvoltata si din copilarie, din contexte nefaste sau si din educatie chiar. Asa, au ajuns unii a fi criminali declarati. Altii, beneficiind si de "slefuiri", au putut deveni ceea ce statu avea nevoie ca instrumentar devotat, procurori, si si judecatori. Cum observam, profesii deja prin generatii transmise. Asa ca fami-g-liile din familii coagulate in marea fami-G-lie a justitiei (de azi!) dau "statul nostru de drept" (smirna). Cum vedem, GENA functioneaza din plin, si de la Turcanu transmisa. Sa se mai conteste evolutia speciilor!

# Radu date 27 iulie 2019 05:20 -1

Asta cu România de invidiat pe care ne-a lăsat-o Maniu... Mai tăiați că nu a fost deloc așa... Iar Maniu, s-a dovedit recent că a fost spion britanic. Asta nu inseamnă că procesul lui a fost unul corect și că judecătorul nu a fost un torționar.

# Dacus Malus date 27 iulie 2019 19:27 +3

"Nu critica niciodată, nici măcar prieteneşte, pe românul care se străduieşte să apere sau să promoveze cauza naţională. Fă tu mai bine decât el." - Ion Ratiu

# SOMNUL RATIUNII date 30 iulie 2019 08:52 +1

Unii din judecatorii actuali sunt la fel ca cei din 1945, daca ne amintim de magistratii olteini care au admis apelul in cazul SORINA, la fel sunt magistratii olteni care pe acte false au fost de acord ca SATUL NADAS SA RAMANA RETROCEDAT, in aceeasi categorie sunt si judecatorii care tot pe acte false au retrocedat mare parte din Romania si inca mai dau sentinte in acest sens , fara nicio mustrare de constinta .ROMANI PANA CAND TOLERAM ACESTE ABUZURI?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va fi ajutat Klaus Iohannis de DNA in lupta cu Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 11.11.2019 - Hellvig l-a facut pe Coldea. Nu e bine, doamna Savonea!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva