1 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRANZACTIE DE 1,9 MILIARDE EURO – Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Sanofi in vanzarea diviziei europene de medicamente generice Zentiva catre Advent International. Echipa a fost coordonata de Sorin Vladescu si Silvana Ivan. Asistenta acordata de Tuca Zbarcea & Asociatii a vizat aspectele de drept roman incidente tranzactiei, cu precadere drept societar si comercial, fuziuni si achizitii, piete de capital

Scris de: L.J. | pdf | print

1 October 2018 14:33
Vizualizari: 6647

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat luni, 1 octombrie 2018, ca a asistat Sanofi in vanzarea diviziei europene de medicamente generice Zentiva catre Advent International. O tranzactie care s-a parafat pentru suma de 1,9 miliarde de euro.


Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Sanofi in aspectele de drept roman incidente acestei tranzactii, cu precadere drept societar si comercial, fuziuni si achizitii, piete de capital, etc. Echipa a fost coordonata de Sorin Vladescu, Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, drept societar si comercial, fuziuni si achizitii, (foto 2) si Silvana Ivan, Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, piete de capital (foto 1)
Tuca Zbarcea & Asociatii este un jucator important pe piata serviciilor juridice din Romania. Firma este activa in unele dintre cele mai spectaculoase domenii de practica in domeniul consultantei juridice: „Prima noastra prioritate este servirea intereselor de afaceri ale clientilor nostri intr-o lume a afacerilor din ce in ce mai complexa. Prin intelegerea mediului de afaceri si prin concentrarea asupra serviciului clienti, putem sa reprezentam clientii nostri cu o claritate a scopului si, prin aceasta, sa optimizam sansele lor de succes”.

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 31.01.2023 – DNA pregateste artileria grea: cumpara Biblii si asteapta trei politicieni grei

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva