21 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRANZACTIE DE SUCCES CU UN OPERATOR AL PORTULUI CONSTANTA – ZRVP, alaturi de TTS S.A. in preluarea Decirom. Avocatul Catalin Micu: „Am asistat TTS in toate etapele achizitiei Decirom, inclusiv in procesul de due diligence, redactarea si negocierea documentelor tranzactiei, precum si in aspecte de reglementare si dreptul concurentei”

Scris de: L.J. | pdf | print

17 July 2023 15:48
Vizualizari: 3145

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) a reprezentat TTS (Transport Trade Services) S.A. in tranzactia de achizitionare a 99,9% din capitalul social al Decirom S.A., operator in Portul Constanta. Echipa de avocati a fost coordonata de partenerii Catalin Micu, Elena Iacob si Ioana Höckl (ZRVP Tax). Asistenta juridica acordata de echipa ZRVP a vizat aspectele de drept roman incidente tranzactiei, cu precadere drept societar si real estate, fuziuni si achizitii, dreptul concurentei si aspectele de conformare si reglementare.Tranzactia a fost una de anvergura, atat datorita structurii complexe si procesului elaborat de negociere, cat si valorii totale pe care a implicat-o. Achizitia in valoare de 21,8 de milioane euro a Decirom marcheaza consolidarea pozitiei grupului TTS ca unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata transporturilor din Romania si cel mai mare transportator de marfa din bazinul Dunarii.

Mandatul ZRVP a inclus consultanta juridica privind aspecte specifice de drept societar si real estate, fuziuni si achizitii, dreptul concurentei, aspectele de conformare si reglementare, fiscalitate, dreptul muncii, precum si asistenta pe parcursul procedurilor de due diligence si negocierilor conditiilor de incheiere a acestei tranzactii.

Am asistat TTS in toate etapele achizitiei Decirom, inclusiv in procesul de due diligence, redactarea si negocierea documentelor tranzactiei, precum si in aspecte de reglementare si dreptul concurentei. TTS este clientul nostru traditional pe care l-am asistat in proiectele de extindere a business-ului prin achizitii. Anterior cumpararii Decirom am asistat TTS in procesul de dobandire a pachetului majoritar de actiuni al Plimsoll Zrt. (Ungaria),” a declarat Catalin Micu (avocat), partener.

Coordonarea echipei multidisciplinare de avocati a fost asigurata de Catalin Micu (Partner), alaturi de Elena Iacob (Partner) in ceea ce priveste aspectele de conformare, reglementare si reprezentare a clientului in fata Comisiei pentru examinarea investitiilor straine directe (CEISD), asistenta in materie fiscala fiind asigurata de Ioana Höckl (Partner ZRVP Tax). Din echipa au mai facut parte avocati cu experienta solida, precum Denisa Neamtiu (Senior Associate), Oana Marinescu (Senior Associate), Adina Rotaru (Senior Associate), Alexandra Nania (Senior Associate), Marcela Antoniu (Senior Associate) si Laura Burtan (Senior Associate).


Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor şi a arbitrajului, cat şi in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 66 de avocati, dintre care 16 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu, Mihai Bajenaru, Cosmin Cojocaru, Marina Crenguta Florea si Ovidiu Serban (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva