27 octombrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

USR, DATA IN VILEAG DE SERVICII – Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu aprinde fitilul: „Operatiune macar gandita de niste specialisti din servicii secrete... Imaginile au fost date publicitatii sa arate tuturor ca USR nu se deosebeste de celelalte partide... Acelasi sistem politic va genera aceiasi oameni politici... Din '90 incoace, au fost masluite voturile. Toate partidele au facut si fac acelasi lucru. Ni s-a aratat ca USR-istii sunt la fel: niste derbedei, ca toti ceilalti”

Scris de: V.B. | pdf | print

16 octombrie 2020 14:57
Vizualizari: 6564

Devoalarea fraudei electorala de la Sectorul 1 in favoarea USR-istei Clotilde Armand (foto) a fost macar gandita, daca nu si pusa in practica de catre specialisti ai unor servicii secrete. Incendiara ipoteza a fost lansata joi, 15 octombrie 2020, de catre omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, care a adaugat ca un asemenea furt electoral nu este nou in peisajul electoral postdecembrist.



De altfel, toate sau aproape toate alegerile de dupa 1990 au fost fraudate, a adaugat Vintu. Iar pentru ca Romania sa iasa din acest cerc vicios, sistemul politic trebuie schimbat de la radacina, adica trebuie modificata Constitutia, a incheiat SOV.


Redam intreaga postare de pe Facebook a lui Sorin Ovidiu Vintu despre alegerile de la Sectorul 1 (vezi video intre 4:54 si 6:19):


Generatie, cred ca majoritatea populatiei romanesti a vazut ce s-a intamplat la o circumscriptie electorala din Sectorul 1. Groaznic! De ce au fost date publicitatii aceste imagini? Este clar o operatiune macar gandita de niste specialisti din servicii secrete. De ce au fost date publicitatii? Ca sa arate tuturor ca USR-ul nu se deosebeste de celelalte partide. Asa este. Pentru ca acelasi sistem politic va genera aceiasi oameni politici. Sa n-ai impresia ca doar acum s-au furat voturi! Din '90 incoace (exceptand poate primul vot, din '92), toate celelalte au fost masluite. Toate partidele au facut si fac exact acelasi lucru. Ni s-a aratat ca si USR-istii sunt la fel: niste derbedei, ca toti ceilalti.

Generatie, trebuie schimbata Constitutia Romaniei! Trebuie schimbat, prin noua Constitutie, sistemul politic romanesc. Trebuie pus, in sfarsit, pe acest trup care se cheama Romania un cap”.

 


Comentarii

# imun/teanu date 16 octombrie 2020 16:41 +8

Imediat dupa vot veneam (tot aici) cu o ipoteza. Ca si filmul (unul atunci) si convorbirea teleF fusesera date deliberat. Stiute sub meseriasa supraveghere dilema fiind DE LA (ghici ciuperca) CINE. Evenimentele curse/scurse ar releva principale aspecte. 1. Demonstrativa lovitura in forta. Cu falsurile-furturi la foarte evidenta vedere /oficial legalizate chiar si de la insasi "justitie" (normal "legata la ochi", aici probelor, cat de indubitabile). Asa ca avand precednt la parlamentare sigur va fi si mai pe fata. 2. Un TEST. La furtul lui Lucasenko bielorusii au iesit in strada masiv, chiar daca armata i-a contrat cu fortele sale. La noi iesit, putin, un grup (sa le reprosam ca au fost singuri?!). Partidele (furate!) ioc /cate mii-zeci putea PSD scoate in strada! /probabil Ciolacu are promis vreun 5%, sa parla-menteze el si ai cativa securisti pe care si i-a infiltrat. Asa ca, oameni!, puteti spune ca "deja ati votat", "numaratoarea" fiind gata facuta. Sau mai e nevoie sa moara oameni?

# Florins date 16 octombrie 2020 18:17 +10

"Toate partidele au facut si fac exact acelasi lucru" D-le Vantu, ai fost lipsit atatia ani de lumina soarelui incat este de acceptat sa ai multe goluri de memorie! Spune ce alt partid(decat USR+) a umblat noaptea(ca hotii) in camera cu saci cu voturi? Si sa nu fie deranjat de nici o institutie abillitata?

# Neanae date 17 octombrie 2020 19:54 +8

Am înțeles ca in camera sigilată de S1, cu sacii care conțineau (conțineau!!!) dovezile (sa zicem) procesului de vot, poate intra orice persoana sau grup de persoane aparținătoare unui unic partid. In speță aventurierii de useristi. Ca au treaba acolo de verificare și confirmare de câți Pești Prăjiți sunt pe planeta. Desigur pot asta fără sa fie prezenți reprezentanți ai celorlalte culori politice, de altfel inutil sa fie deranjate pt a fi si ei pe acolo. Și uite așa, o franțuzoaică aroganta născuta, crescută și educata in celălat capăt al lumii, intr-o cultura din care face parte și canibalismul (in Noua Caledonie sunt azi, chiar protejate, triburi de canibali) apoi in periferia pariziana, este primarul sectorului 1. Dacă vreun copil se pierde e ca pe vremea lui Bokassa. Se poate regăsi printr-un frigider ... oare Or avea canibalii frigidere?Odioasa Clotilda e precum Cruella Demon ... întrebați copiii, ei știu cine e și poate înțeleg alegătorii cât de fără creiere pot fi!

# YES. date 17 octombrie 2020 23:59 +3

Masluite sau nu " voturile" in toti acesti ani, peoblema este la aceasta judecatoare sector 1 CLAUDIA STINCA care cu dovezi reale video se face MUK-LES (pe tiganeste) ca o vanduta pe 3 arginti la U.S.R.... RUSINE F- !!.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 149
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.10.2020 – Solutia din dosarul “Veveritei“ a aparut cu o zi inainte de pronuntare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva