20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRANZACTIE MAJORA – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a oferit asistenta juridica dezvoltatorului de software Global Technical Group pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre fondul de investitii Abris Capital Partners. Societatile Global Technical Group se vor concentra pe dezvoltarea regionala a platformelor proprii de solutii tehnice integrate si pe extinderea aplicarii lor catre noi sectoare

Scris de: V.B. | pdf | print

14 October 2019 19:36
Vizualizari: 4555

Tranzactie importanta in domeniul IT asistata de catre casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii. Societatea de avocati a anuntat luni, 14 octombrie 2019, ca a oferit sprijin juridic dezvoltatorului de software Global Technical Group in ceea ce priveste vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre fondul de investitii Abris Capital Partners.


Incheierea tranzactiei a avut loc joi, 10 octombrie 2019, echipa de avocati fiind coordonata in principal de catre Sorin Vladescu (foto stanga), Avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii, si Marius Barladeanu (foto dreapta), Managing Associate al aceleiasi case de avocatura.

In urma tranzactiei, grupul Global Technical se va concentra pe dezvoltarea regionala a platformelor proprii de solutii tehnice integrate si pe extinderea aplicarii lor catre noi sectoare.

Redam comunicatul Tuca Zbarcea & Asociatii:

Global Technical Group, liderul pe piata din Romania in dezvoltarea de software si furnizarea de solutii tehnologice pentru eficientizarea cladirilor si a infrastructurilor de securitate, a finalizat vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre Abris Capital Partners.

Closing-ul tranzactiei a avut loc in data de 10 octombrie, vanzatorul beneficiind de suportul juridic al avocatilor de la Tuca Zbarcea & Asociatii. Intermedierea tranzactiei s-a realizat de catre Trident Capital Investments. In iulie 2019, actionarii fondatori ai societatilor din cadrul Global Technical Group anuntau semnarea contractului pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre Abris Capital Partners.

Tuca Zbarcea & Asociatii a acordat servicii de asistenta juridica fondatorilor Global Technical Group - Fadi Rida si Mihai Stanescu, coordonarea echipei fiind asigurata in principal de Sorin Vladescu, Avocat asociat si Marius Barladeanu, Managing Associate al Tuca Zbarcea & Asociatii. Din echipa au mai facut parte avocati cu o experienta solida, precum Nisa Jecu, Managing Associate; Andreea Oprisan, Managing Associate; Raluca Sanucean, Managing Associate; Serban Paslaru, Avocat asociat; Bogdan Halcu, Managing Associate si Nicoleta Tudor, Associate. Tuca Zbarcea & Asociatii a fost implicata pe tot parcursul tranzactiei de la momentul negocierilor documentelor aferente acesteia si pana la evaluarea indeplinirii conditiilor privind transferul actiunilor si asistarea clientilor la semnarea procesului verbal de finalizare a tranzactiei.

Echipa Trident Capital Investments a fost coordonata de Liviu Giugiumica, Managing Partner.

'Suntem incantati ca procesul de vanzare, implicand transferul actiunilor catre Abris Capital s-a derulat fara impedimente si ca putem anunta finalizarea unui mandat ce ne-a oferit ocazia de a colabora cu Fadi Rida si Mihai Stanescu, doi antreprenori vizionari. De asemenea, salutam colaborarea cu Trident Capital Investments si fondatorul acesteia, Liviu Giugiumica, bancher de investitii de top cu o experienta de peste 20 de ani', a declarat Sorin Vladescu, Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii.

In urma cooptarii Abris Capital Partners ca si actionar majoritar, societatile Global Technical Group se vor concentra pe dezvoltarea regionala a platformelor proprii de solutii tehnice integrate si pe extinderea aplicarii lor catre noi sectoare, precum si pe continuarea cresterii afacerii prin mobilizarea vastei expertize tehnice in design, instalare, mentenanta si operatiuni”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva