22 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 12.09.2021 – Unde te uiti dai de Ghena

Scris de: L.J. | pdf | print

12 septembrie 2021 20:06
Vizualizari: 3476

* Una dintre cele mai mari tari din lume analizeaza foarte serios posibilitatea legalizarii bitcoin. Si jumatate dintre cetatenii din respectiva tara sunt de acord ca biotcoin sa devina moneda oficiala. Unde se intampla? Aflati de aici.


* Am prezentat deja cateva fragmente din cartea care face senzatie printre magistrati si avocati, “Aici nu suntem la Onalesti”, in care avocata Rodica Constantivoci relateaza calvarul pe care a trebuit sa il traiasca dupa o inscenare DNA in care a fost arestata nelegal si nevinovata de judecatoarea Mariana Ghena de la ICCJ, astazi in CSM. Intr-unul dintre capitole, avocata Constantinovici povesteste cum dupa eliberarea din arestul preventiv a vrut sa trimita un memoriu ministresei Justitiei de la acea data, traducatoarea Raluca Pruna, si tuturor institutiilor care puteau opri abuzurile. A fost sfatuita sa nu faca acest lucru daca nu vrea sa isi semneze singura sentinta de condamnare, iar ca argument i-a fost indicat cazul fostei procuroare Angela Nicolae. Asa a si facut Rodica Constantinovici, afland de pe Lumea Justiei modul in care Angela Nicolae a fost condamnata la 4 ani inchisoare cu executare dupa ce a indraznit sa vorbeasca despre abuzul comis impotriva sa, despre Laura Kovesi si Livia Stanciu. Ironia sortii, adaugam noi, face ca Angela Nicolae sa fi fost executata in prima instanta de un complet din care a facut parte – da, ati ghicit – judecatoarea ICCJ Mariana Ghena. Adica cea care a arestat-o nelegal si nevinovata pe Rodica Constantiovici.

Si nu doar atat. In incheierea prin care a arestat-o pe Rodica Constantinovici, judecatoarea ICCJ Mariana Ghena face trimitere la celebra cauza Calmanovici contra Romaniei. Ce sa vedeti, Calmanovici a fost clientul Rodicai Constantinovici. Tare sau nu?


* V-am mai spus despre tanarul site R3media.ro, o platforma conservatoare infiintata de catre jurnalistul Mihai Somanescu, fost redactor-sef la Activenews.ro. Ei bine, luni, 6 septembrie 2021, portalul a implinit un an, motiv pentru care Lumea Justitiei ii ureaza la multi ani si la cat mai multe articole curajoase.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2021 – 30 milioane euro, spaga la oamenii lui Iohannis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva