6 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 15.04.2022 – Procuroarea lui Cornel i-a rupt pe toti

Scris de: L.J. | pdf | print

15 April 2022 18:46
Vizualizari: 5807

* Oricat ar parea de ciudat, Directia Nationala Anticoruptie a strambat din nas cand a venit vorba despre Serviciul Roman de Informatii. Nu doar SRI este implicat in acest proiect, ci si alt serviciu secret. Si nu numai DNA si-a exprimat reticentele, ci si alte institutii. Click aici, fiindca nici nu stiti ce pierdeti!


* Un important proiect de infrastructura cu care s-a laudat Mihai Tudose atat pe vremea cand era premier, cat si dupa aceea ar putea fi in sfarsit finalizat. Ce orizont de timp promite actualul prim-ministru Nicolae Ciuca aflati dand click aici.


* Incheiem editia in forta, cu o veste spectaculoasa: o tineti minte pe procuroarea Adriana Voicu (foto) de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov, cea care a devenit celebra in toamna anului 2019, dupa ce a protestat in fata PJ Brasov cu o pancarta pe care scria: „Sa mi-l aduceti pe Cornel aici, langa mine, ca voi mi l-ati luat ca sa-mi bagati un porc pe gat, pe care nu-l suport”?


 

Lumea Justitiei a prezentat in detaliu felul in care Sectia pentru procurori a CSM a incercat s-o elimine din sistem pe motiv de probleme psihice (intr-o speta fara legatura cu cazul Cornel), dar a esuat lamentabil, din cauza ca n-a avut rabdare sa verifice daca Voicu s-a dus ori nu la control psihiatric. Or, procuroarea s-a dus in ultima zi a perioadei legale, iar comisia de specialitate a spus ca n-are nicio problema. Partea proasta este ca procurorii CSM s-au grabit si i-au trimis dosarul Adrianei Voicu presedintelui Klaus Iohannis, iar Werner a semnat decretul ca primarul, pentru ca nu este treaba lui sa verifice temeinicia dosarului. Luju a aratat de asemenea cum procuroarea Voicu a obtinut definitiv in instanta anularea decretului prezidential (click aici pentru a citi). De data aceasta, va spunem ca Adriana Voicu a castigat pana la capat si lupta impotriva Sectiei pentru procurori, obtinand definitiv in instanta anularea hotararii prin care „Sindicatul” i-a propus lui Iohannis excluderea ei din magistratura.

Marti, 14 aprilie 2022, judecatorii Gheza Attila Farmathy, Carmen-Mihaela Voinescu si Lucian-Catalin Mihai-Zamfir de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au confirmat anularea decretului prezidential, dispusa de catre judecatoarea Catalina Nistor de la Curtea de Apel Brasov in 21 iunie 2021. Totusi, spre deosebire de Nistor (care a refuzat), completul ICCJ a anulat si hotararea Sectiei pentru procurori.


Iata minuta deciziei nr. 2242/2022 din dosarul nr. 19725/197/2020:


Admite recursul declarat de reclamanta Voicu Adriana impotriva sentintei nr.67 din 21 iunie 2021 a Curtii de Apel Brasov – Sectia contencios administrativ si fiscal.

Caseaza in parte sentinta recurata si rejudecand cauza:

Admite cererea de anulare a Hotararii Sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii nr.878 din data 22.09.2020 formulata de reclamanta Voicu Adriana. Anuleaza Hotararea Sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii nr.878 din data 22.09.2020.

Mentine celelalte dispozitii ale sentintei recurate. Respinge recursul declarat de paratii Presedintele Romaniei, Klaus Werner Johannis prin Administratia Prezidentiala si Consiliul Superior al Magistraturii impotriva aceleiasi sentinte, ca nefondate. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 12 aprilie 2022”.


Acum Sectia pentru procurori nu mai are incotro si a fost nevoita sa puna pe ordinea de zi cazul procuroarei Adriana Voicu, pe care sunt obligati s-o reprimeasca in sistem. Cazul ei va fi discutat de catre procurorii CSM in sedinta de marti, 19 aprilie 2022: „Nota privind punerea in executare a deciziei civile nr.2242 din data de 12.04.2022, pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia de contencios administrativ si fiscal in dosarul nr.19725/197/2020”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Goargăș date 16 April 2022 15:12 -10

Hai bre, poa' să ma dea în judecată Adriana, dar oricum îi trebuie niște reparații pe la mansardă, mici, nu zic nu, efectuate neapărat de numitul Cornel care oricum este mult mai plăcut și mai priceput decât ,,porcul ăla băgat pe gât" (totuși, dacă acesta din urmă este sub formă de șorici, tobă, caltaboși, cârnați, fleică, mușchiuleț, etc., e chiar asimilabil și devine foarte suportabil deși ,,de gustibus non disputandum/discutandum"!)

# maxtor date 18 April 2022 09:42 0

ce-ar fi ca m.o. sa republice Decretul cu ANULAT mare cu roshu peste el....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.12.2022 – Cine a lucrat-o pe Andrea Chis?

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva