16 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 17.02.2021 – Procurorii care i-au cumintit pe huliganii #rezist de la 10 august. „Improvizata” Florentina Dragomir

Scris de: L.J. | pdf | print

17 February 2021 16:42
Vizualizari: 4008

* Guvernul Statelor Unite ale Americii ar putea lua o masura drastica pe piata valutara, din disperarea de a salva dolarul. Iar autoritatile de reglementare au intrat deja in vrie. Dar mai multe puteti citi dand click aici.


* Se fac pasi pentru construirea unui tronson dintr-o autostrada a carei lipsa le da mari batai de cap romanilor. Nu mai putin de 11 asocieri de firme s-au inscris pana acum. Care sunt acestea aflati cu un click aici.


* In caz ca va amintiti, la 4 februarie 2021 judecatorii Irina Stefan si Aurel Gaitan de la Curtea de Apel Bucuresti au pronuntat condamnarile definitive din dosarul nr. 33577/299/2018, vizandu-i pe cei sapte huligani de la tentativa de lovitura de stat din 10 august 2018 care au batut-o pe jandarmerita Stefania Nistor. Din fericire, spre deosebire de judecatoarea Anda-Irina Ivan-Enescu, de la Judecatoria Sectorului 1, cei doi magistrati CAB i-au trimis pe doi dintre agresori dupa gratii, ca sa aiba timp sa cugete la violentele lor.

Lumea Justitiei a fost curioasa sa afle numele procurorilor care au intocmit, respectiv confirmat rechizitoriul, asa ca in aceeasi zi a trimis o solicitare catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, in baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public. Raspunsul a venit marti, 16 februarie 2021: rechizitoriul a fost intocmit de catre procurorul Gheorghe Ivan si confirmat de catre procurorul Vitu Buruiana, cel care in acel moment activa ca adjunct cu atributii de procuror-sef la PT Bucuresti (vezi facsimil 1). Mentionam ca procurorul Gheorghe Ivan nu este acelasi cu tizul lui de la Parchetul General, pensionat in 2019 si care avea o serie de scandaluri legate de coada.

Oricum: nu putem decat sa-i felicitam pe cei doi si sa le uram cat mai multe rechizitorii solide, care sa reziste in instanta.

 * Vai, dar ce avem noi aici? Tineti minte cum Luju.ro a dezvaluit aici faptul ca magistrata ICCJ Florentina Dragomir nu a depus juramantul de la numirea in functia de judecator, din cea de procuror. Ei bine, ia priviti ce a descoperit avocata Silvana Racoviceanu intr-o carte veche: cica la 1928, asemenea judecatori erau denumiti „improvizati” si riscau sa raspunda in fata legii.


Dar mai bine s-o lasam pe avocata Racoviceanu sa explice singura (vezi facsimil 2):


Lectura de azi (n.r. sambata, 13 februarie 2021) mi-a adus aminte de Judecatoarea Florentina Dragomir de la ICCJ si lipsa depunerii juramantului, la numirea sa in functie... (In 1928, ea ar fi fost considerata magistrat 'improvizat'.)

Profesorul Victor G. Cadere (Fac. de Drept Oradea) nota importanta juramantului, intr-un Tratat de procedura civila, la 1928:

'Actele facute de un magistrat care nu ar fi depus juramantul sunt nule, iar magistratul improvizat va fi urmarit conform legilor de represiune.

(...) Juramantul magistratului nu are caracter politic, ci unul profesional'.


Altminteri, stati linistiti: au trecut aproape doua luni de la dezvaluirea Luju, insa nimeni n-a deranjat-o pe judecatoarea Dragomir.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# un mizantrop date 17 February 2021 18:39 +5

Ar trebui, mai bine, sa se anuleze toate juramintele fata de tzara, cetateni, Constitutie...poate si cele fata de Dumnezeu...Intr-o tzara a fufelor (fufa=acea fiintza cu mai multe mari iubiri in aceleasi timp),juramantul e doar o formalitate si poate fi anulat in aceeasi zi de alt juramant, care si ala...Abominatiile militar-mason, magistrat-mason, magistrat-securist, preot-mason, preot-securist si variantele, plus toate oengheurile oculte care le cer membrilor secretizarea actiunilor, desi functioneaza pe bani publici...deja ne aflam in anticamera Sodomei, unde nu pidosnicia a atras mania Domnului ci faradelegea folosita pe post de lege...Daca te mai uiti si la tembelismul mondial numit progresism, cu pretentiile lui de transformare a creatiei divine in sluga demonica, eu cred ca si de Turnul Babel ne cam apropiem...pentru celelalte "resetari" divine asteptam raspunsul planetei la schimonoselile anteniste si la marea cacealma numita grean deal

# un mizantrop date 17 February 2021 18:45 +6

Pentru doamna Dragomir lucrurile sunt clare - daca n-a depus juramantul de judecator, ramane in functie ala de procuror...un individ judecat de "onorata" incompleta are parte de doi acuzatori la acelasi proces...ori, poate, in mintzisoara lor formatata de securism judecatorul n-ar trebui sa aiba alte atributii decat procurorul...adica, exact filozofia de functionare a DNA, in felul ei ticalos e aproape corecta...nu vrea sa-si calce primul juramant...si aici avem motivatia interzicerii unui procuror sa acceada in functia de judecator, e un soi de Borderline...

# Alin date 17 February 2021 21:19 +1

Am auzit cum toți avocații sunt siderați de decizie, toată lumea știe de judecătoarea care ocupa o funcție fără a avea îndeplinite formele legale necesare. Am văzut oameni in cătușe care profesau ca medici deși nu aveau calificarea necesară . Acum de ce nu se poate?? Avocați doar de MASS media , o plângere penală ....nimic. Sunt ca și politicienii actuali și foști doar gura e de ei , la capitolul acțiune sunt 0 .

# Bubuleac date 17 February 2021 21:34 0

Bizar !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.08.2022 – Modificari la concursul pentru promovarea la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva