5 iulie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 19.05.2022 – Buda a inceput in forta cu o pauza

Scris de: L.J. | pdf | print

19 mai 2022 18:17
Vizualizari: 3040

* Una dintre marile puteri economice ale lumii se pregateste pentru adoptarea pe scara larga a criptomonedelor. Deja cea mai mare banca de investitii a lansat servicii cripto pentru clientii institutionali. Mai multe detalii puteti citi de aici.


* Ne bucura foarte mult cand auzim ca societati romanesti castiga, singure sau in asociere cu companii straine, contracte de investitii lansate de statul roman. Tocmai ce s-a intamplat asta. Click aici ca sa aflati cine este compania romaneasca si ce contract a castigat aceasta.


* Trai pe vatrai la CSM. Proaspat numit sef peste Cotet, judecatorul Marian Buda (foto) a inceput in forta cu o pauza.


S-a facut o saptamana de cand Buda a fost inscaunat la conducerea Consiliului, chiar daca este membru interimar (dar ce mai conteaza legea?), iar pana acum nu a convocat nici macar o sedinta. Nici de Plen, nici de Sectie pentru judecatori, nici de comisie de lucru. Sa fim insa indulgenti, probabil are nevoie de o perioada de adaptare. Poate nu stie cum merg lucrurile, mai ales ca el insusi a recunoscut ca se astepta la altceva cand a aterizat in CSM, sau poate ca majoritatea care l-a instalat in functie inca nu s-a pus de acord pe ordinea de zi.

 

* Este extrem de amuzant cand vezi ce le trece prin cap unor magistrati doar ca sa se impauneze cu cat mai multe realizari. Spre exemplu, judecatorul Ionel Voicu Puscasu de la Tribunalul Hunedoara, candidat la alegerile pentru viitorul CSM, se mandreste, atentie, cu notele din liceu. Da, nu este gluma: judecatorul Puscasu se faleste cu faptul ca a avut o medie a studiilor liceale de 9,92, luand bacalaureatul cu 9,93. Tare, nu-i asa? Iar daca ne gandim ca Puscasu nu a absolvit un liceu oarecare de prin Bucuresti, gen Sava, ci chiar Colegiul National I.I.C. Bratianu din Hateg, despre a carui dificultate toata tara a auzit, atunci chiar ca succesul este absolut. Dar stati ca nu e doar atat. In acelasi CV publicat pe site-ul juridice.ro (de pe vremea in care judecatorul Ionel Voicu Puscasu era doar judecator la Judecatoria Deva) mai apare o informatie esentiala. De data asta nu e trecuta la capitolul “Studii”, ci la capitolul “Realizari” (vezi facsimil). Mai exact, judecatorul Puscasu ne informeaza ca una dintre realizarile sale a fost faptul ca a intrat in barou cu media 10, iar la examenul de definitivat a avut o medie de 9,80. Ei, asta da. Oare cati avocati au reusit de-a lungul anilor sa intre in barou cu 10 si sa ia examenul de definitivat cu 9,80? Foarte multi, daca este sa vorbim serios.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 19 mai 2022 21:37 -13

Noua securitate (numită pompos SRI) a mai făcut o boacănă în jocul ei murdar antiromânesc și anume a plasat o BUDĂ deasupra COTEȚULUI. Și ne mai mirăm că toți ni se Kcă în cap? De la ciolaniSS-WuhaniSS nu avem așteptări să apere Țara Românească el transpirând și lucrând doar în folosul nemților (chiar dacă se numesc și austrieci, SSiști sau altel de... iști).

# maxtor date 20 mai 2022 00:12 0

nici cu Sava nu prea ne e rushine sa debitam.....in principiu:liceu de pramatii de securoi.

# maxtor date 20 mai 2022 00:14 0

"examenul de definitivat cu 9,80?"-oricare poate pune concluzii la Inalta,A SE EVITA.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.07.2022 – Codrut Olaru s-a decis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva