29 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 21.11.2021 – Soarta SIIJ a fost decisa

Scris de: L.J. | pdf | print

21 noiembrie 2021 19:40
Vizualizari: 4960

* Asta este foarte tare. O criptomoneda creata de o echipa de romani este pe val. A ajuns sa valoreze peste 400 de dolari, iar in ultimele cateva zile a inregistrat o crestere de 25%. Cum se numeste criptomoneda si ce s-a intamplat mai exact, aflati de aici.

 

* Chiar atat de tare sa se fi suparat seful CSM Bogdan Mateescu pe noi incat sa nu ne mai raspunda la solicitari? Caci indata se face o luna de cand am trimis o cerere la CSM, iar CSM nu ne-a dat de veste pana in prezent. Ciudat este ca pana acum Bogdan Mateescu a procedat cat se poate de corect si ne-a oferit orice informatie pe care am solicitat-o de la Consiliu, chiar si atunci cand probabil intuia ca respectiva informatie nu ii este deloc favorabila, ba dimpotriva. Cine stie, poate acum are o reticenta din cauza faptului ca ultima noastra solicitare priveste o persoana cu care Mateescu este destul de intim. Si cand spunem intim ne referim la o legatura mai veche pe care Bogdan Mateescu o are cu respectivul domn ce face subiectul cererii Luju, sa nu va ganditi la altceva. Mai e insa putin pana se implinesc 30 de zile, iar noi speram ca seful CSM va fi cooperant si de data asta.

 

* Liderii PNL, PSD si UDMR au batut palma si in legatura cu Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ). Iar SIIJ urmeaza sa fie desfiintata. A anuntat acest lucru posibilul viitor premier Nicolae Ciuca: “Pana la 31 martie - SIIJ sa fie desfiintata”. In plus, desfiintarea SIIJ a fost confirmata si de presedintele UDMR Kelemen Hunor. Ce nu s-a stabilit inca e ce se va intampla dupa desfiintarea SIIJ. Ce se va intampla cu dosarele in care vizati sunt magistrati. Un lucru pare totusi sigur, si anume ca DNA nu va primi competenta in anchetarea judecatorilor si procurorilor.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# "CIUCA SI EXECUTIVUL"... Reprezinta vointa natiunii ? date 24 noiembrie 2021 14:24 +5

Daca CIUCA VA FI PREMIER SI DACA Si DACA PSD va vota pentru desfintarea SIIJ, cred ca toata lumea s-a lamurit... Dupa 1989, FSN + SECU au condus tara permanent... au instrainat, acaparat, privatizat, demolat, distrus, furat... fara sa raspunda cineva... restul a fost SHOW POLITIC. Romanii nu vor mai merge sa voteze... FSN.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.11.2021 – Nici Chis nu il mai suporta pe Mateescu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva