21 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 25.11.2020 – Lui Man si lui Ardelean le va tihni sarmaua. Asa arata declaratiile lui Iohannis din campanie (Foto)

Scris de: L.J. | pdf | print

25 noiembrie 2020 19:43
Vizualizari: 2991

* Stim ca majoritatea covarsitoare a cititorilor nostri sunt oameni zdraveni la minte, asa ca le adresam o rugaminte insistenta: in caz ca aveti printre cunostinte enoriasi ai sectei Martorii lui Covid, spuneti-le sa-si bage mintile-n cap si sa nu se inghesuie sa bage-n ei vaccinurile astea pe care le tot flutura una sau alta dintre corporatiile din Big Pharma, ci sa se documenteze cu zece perechi de ochi! Fiindca riscurile la care se expun sunt inimaginabile. Ca sa va faceti o cat de mica idee despre dimensiunea pericolelor, dati un click aici.


* Cunoscutele eminente ale dreptului penal si procesual penal Ciprian Man si Cristian Ardelean de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bihor vor putea sa se bucure in liniste de traditionalii sorici si caltabosi de Craciun, precum si de artificiile de Revelion, caci Sectia pentru procurori in materie disciplinara le-a stabilit urmatorul termen hat in data de 27 ianuarie 2021. Ne referim la dosarul pe care „Brigada Nufarul” l-a suspendat initial, pana la solutionarea cauzei de la SIIJ vizandu-i pe aceiasi Man si Ardelean, insa Inspectia Judiciara a castigat la ICCJ, Inalta Curte obligand „Sindicatul” sa puna osul la munca (click aici pentru a citi).

Ce sa zicem... A, da: dupa cum va spuneam aici, tot in ianuarie, imediat dupa Revelion, se va intoarce la munca procurorul Ioan Gligor Sabau, in calitate de adjunct al PT Bihor. Poate ca la termenul din 27 ianuarie, Ciprian Man le va povesti procurorilor CSM cum a fost sa dea din nou ochii cu cel pe care l-a defilat in catuse si caruia i-a obtinut luni intregi de arest preventiv, Sabau fiind in final achitat definitiv.


* Ia priviti mai jos ce face presedintele Klaus Iohannis cu Constitutia Romaniei cand scoate pe gura declaratii de campanie de tipul „PSD e rau, PNL e bun”! Mema (gluma vizuala) de a fost postata pe Facebook de catre avocatul Petre Piperea, membru in Consiliul Baroului Bucuresti si fratele profesorului Gheorghe Piperea.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.01.2021 – “Bobita” si-a inchis colegii in birouri

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva