22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 26.05.2024 – Gruparea Coldea, mufata la banii din fotbal

Scris de: L.J. | pdf | print

26 May 2024 18:53
Vizualizari: 4385

* Oamenii incep sa vorbeasca dupa ce fostul cap al Statului Paralel, generalul SRI Florian Coldea, a fost incolonat la DNA si inculpat, impreuna cu taticul campului tactic din Justitie, generalul SRI Dumitru Dumbrava (foto), avocatul Doru Traila si omul de afaceri Dan Tocaci. Dosarul priveste modul in care acestia ar fi incercat sa il stoarca de bani pe omul de afaceri Catalin Hideg, laudandu-se ca ii vor obtine o solutie mai blanda la Curtea de Apel Bucuresti, gratie influentei pe care o au asupra judecatorilor.


 

Lumea zice ca nu ar fi singurul caz in care s-ar fi procedat la fel. Mai mult, unele cazuri s-ar fi finalizat cu succes, gruparea Coldea obtinand solutia pentru care clientul daduse banii. Una dintre informatiile intrate in posesia noastra este ca sume importante de bani ar fi ajuns la aceasta grupare pe filiera fotbalului. Cica baietii ar fi avut ceva legaturi cu Federatia Romana de Fotbal, obtinand, atentie, nu mai putin de sase milioane euro. Desigur, pe baza de consultanta si reprezentare in instanta. Acum ca e asa sa nu, nu stim, insa cu siguranta este un subiect ce poate fi de interes pentru DNA.

 

* Avocatul Doru Traila nu are probleme doar cu DNA, ci si cu colegii sai. Spre exemplu, avocata Speranta Aura Ungureanu a propus, prin intermediul unei postari pe grupul Omnilegal de pe Facebook, audierea lui Traila in Consiliul Baroului Bucuresti, pentru a se analiza o eventuala suspendare din functie. Asta intrucat ce a facut Traila, spune Aura Ungureanu, este o pata asupra profesiei de avocat.

Iata propunerea avocatei Speranta Aura Ungureanu din Baroul Bucuresti:

“Buna seara,

In contextul informarii in spatiu public asupra dosarului penal in care este implicat colegul nostru avocat din Baroul Bucuresti, DORU TRAILA in care este acuzat de colaborari cu SRI prin Generalii DUMBRAVA si COLDEA pentru a obtine solutii favorabile in dosarele clientilor sai, solicit Baroului Bucuresti de a-l chema in Consiliu pentru a fi intrebat de pozitia sa procesuala (vinovat/nevinovat) in vederea unei eventuale suspendari din Tabloul Avocatilor Baroului Bucuresti, deoarece, daca pozitia sa procesuala este de recunoastere a acuzatiilor aduse, acest lucru este o pata asupra profesiei de avocat si Baroul Bucuresti trebuie sa se delimiteze si sa condamne astfel de practici ilegale in exercitarea profesiei”.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva