1 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 26.09.2023 – Inca o demisie din magistratura

Scris de: L.J. | pdf | print

26 September 2023 20:14
Vizualizari: 5928

* Un gigant din zona tehnologiei a ajuns sa fie unul dintre cei mai mari investitori in Bitcoin. O tranzactie de aproape 150 milioane de dolari tocmai ce a fost facuta. Click aici pentru a citi mai multe detalii.


* Era timpul. Cica terminalele “Sosiri” si “Plecari” de la Aeroportul “Henri Coanda” Otopeni vor fi modernizate. La cat se ridica investitia, aflati de aici.


* La circa o saptamana dupa ce judecatorul Voicu Ionel Puscasu de la Tribunalul Hunedoara si-a anuntat intentia de a demisiona din magistratura (intre timp judecatorul a decis sa amane momentul), o alta demisie a ajuns la CSM.


Diferenta este ca acum vorbim nu despre o procuroare. Si anume despre procuroarea Denisa Silvestru, de la Parchetul Judecatoriei Buftea. De asemenea, spre deosebire de cazul judecatorului Puscasu, demisia procuroarei Silvestru a fost aprobata de Sectia pentru procurori a CSM (foto), cu data de 28 octombrie 2023.


* Miercuri, 27 septembrie 2023, am putea afla verdictul in doua dosare disciplinare. Sectia pentru judecatori a CSM in materie disciplinara ar trebui sa se pronunte in cauzele in care vizate sunt judecatoarele Raluca Elena Marian, de la Tribunalul Suceava, si Elena Cristina Stelescu, de la Judecatoria Ramnicu Valcea. Raluca Elena Mrian este acuzata de “nerespectarea in mod repetat si din motive imputabile a dispozitiilor legale privitoare la solutionarea cu celeritate a cauzelor” si “neredactarea hotararilor judecatoresti, din motive imputabile, in termenele prevazute de lege”, iar Elena Cristina Stelescu de “neredactarea sau nesemnarea hotararilor judecatoresti, din motive imputabile, in termenele prevazute de lege”.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.11.2023 – Chereches a picat la domnisoara Aida

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva