26 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 30.05.2023 – “Judecatorul 69” se face procuror

Scris de: L.J. | pdf | print

30 May 2023 18:35
Vizualizari: 6936

* Aflati noutati despre o mutare a regimului Putin, care are implicatii mai adanci decat la prima vedere. Asadar, click aici!


* A fost facut un pas important pentru un drum asteptat de decenii intregi. Nu va stricam surpriza, ci va lasam sa cititi singuri dand click aici.


* Tocmai ce am aflat ca la Directia Nationala Anticoruptie vor activa trei noi procurori. Numirea acestora in functie a fost avizata de Sectia pentru procurori a CSM, marti, 30 mai 2023, dupa ce in prealabil fusesera declarati admisi la interviul organizat in perioada 8-10 mai 2023. Observam insa ca se perpetueaza in continuare aceleasi metehne din trecut, iar la DNA, parchet unde se presupune ca dosarele sunt de o complexitate ridicata, ajung procurori direct de la parchete de pe langa judecatorii, structuri unde gradul de dificultate al cauzelor este mai mic. Spunem asta fara a insinua in vreun fel ca noii procurori de la DNA nu ar fi pregatiti din punct de vedere profesional. Astfel, cei trei care procurori care au ajuns la DNA sunt:

- Ionela Anderca, sefa Parchetului Judecatoriei Caransebes;

- Daniela Elena Stefan, procuroare la Parchetul Tribunalului Galati;

- Radu Ioan Alba, procuror la Parchetul Judecatoriei Oradea.* Vestitul Mihai Radu Roman (foto) de la Judecatoria Buftea, cunoscut drept “judecatorul 69” pentru postarile sale cu tenta sexuala, face o schimbare majora in cariera. Roman se pregateste sa lase roba de judecator pentru cea de procuror.


 

Mihai Radu Roman s-a inscris in sesiunea de numire a judecatorilor in functia de procuror la parchetele de pe langa judecatorii. Roman a indicat trei unitati de parchet la care ar dori sa isi desfasoare activitatea, si anume: Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti si Parchetul Judecatoriei Buftea. Roman nu este totusi singurul judecator care vrea sa devina procuror, ci ca el sunt alti noua (vezi facsimil 1).

Pe de alta parte, exista judecatori care vizeaza si parchete militare. Care vor sa se faca procurori militari. In acest caz vorbim despre patru judecatori, iar cel mai cunoscut este Ancuta Blanariu, judecatoare la Judecatoria Iasi in prezent, cu afinitati #rezist, care tocmai ce a fost salvata de Inalta Curte de sanctiunea disciplinara dispusa de CSM in 2022, cand a fost pedepsita cu retrogradare in functie pentru exercitarea functiei cu rea-credinta. Asadar, Blanariu cere la CSM sa fie mutata in functia de procuror la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Iasi (vezi facsimil 2). Nu ar fi o idee rea daca tinem cont de ce vorbeste lumea prin sistem despre Blanariu, in sensul ca aceasta si cand judeca scotea la iveala un spirit de procuror.

 Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# DODI date 30 May 2023 21:46 +2

1. Luju cade mereu în greşeală: promovarea unor PORCurori de la rupt bilete direct la DNA este un ordin pe unitate, iar cei care pot da o explicaţie plauzibilă sunt doar cei organizaţia antiromânească SRI. 2. Judecătorul 69 a căutat puţin şi a găsit rapid nişte judecătorii în care poate ajuta la instruirea personalul în legătură cu poziţiile din cartea lui de căpătâi: Kama Sutra.

# maxtor date 2 June 2023 02:30 0

mai bine procuror decat politolog......

# maxtor date 7 June 2023 04:05 0

-One of the things I have discovered in the past couple of years is that the CIA/Intel community has dummy courts in many large cities that it uses to run fake trials after fake events.-ne gandim la "cazul Caracal" (daca luju e o platforma politica-nu are decat, sa cenzureze)

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.09.2023 – Noua procurori vor sa se intoarca

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva