31 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

WHO'S WHO LEGAL LITIGATION - Partenerul coordonator in cadrul societatii de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners Cosmin Vasile este singurul avocat din Romania listat concomitent in ultimele clasamente Who’s Who Legal Arbitration si Who’s Who Legal Litigation. Cosmin Vasile a fost descris in ultima editie a ghidului WWL Arbitration 2020 drept “o stea” a lumii arbitrajului, “un practician experimentat si competent cu o atitudine extraordinara”

Scris de: L.J. | pdf | print

18 December 2019 11:35
Vizualizari: 3576

Dr. Cosmin Vasile (foto), partener coordonator in cadrul societatii de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners, este singurul avocat roman listat in catalogul de referinta al celor mai valorosi avocati de litigii la nivel mondial, Who’s Who Legal Litigation, editia 2019, lansat la sfarsitul lunii noiembrie. Cea mai recenta runda de cercetare internationala efectuata de aceasta publicatie a inclus 1270 de avocati pledanti din 913 firme de avocatura in 73 de jurisdictii, evidentiati ca urmare a implicarii in proiecte de referinta finalizate cu succes si a increderii cu care au fost investiti de catre clienti.


 

Cosmin Vasile este, de asemenea, o prezenta constanta in topul practicienilor in arbitraj international Who’s Who Legal Arbitration, clasament ce cuprinde practicieni din 1324 de firme in 96 de jurisdictii, calificati drept cei mai buni avocati din lume in domeniul arbitrajului, recomandati pentru expertiza semnificativa in gestionarea disputelor internationale complexe. Cosmin Vasile a fost descris in ultima editie a ghidului WWL Arbitration 2020 drept “o stea” a lumii arbitrajului, un practician experimentat si competent cu o atitudine extraordinara”.


Cosmin Vasile este coordonatorul Departamentului de Arbitraj al Zamfirescu Racoti Vasile & Partners, fiind implicat, in calitate de avocat si arbitru, in proceduri complexe de arbitraj international, tinute sub auspiciile ICC, LCIA, CAM, SCC, VIAC, UNCITRAL, ICSID si CICA. Este arbitru al Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si membru in Colegiul Curtii din cadrul aceleiasi institutii. Cosmin Vasile a semnat in calitate de co-editor ghidul practic multi-jurisdictional Construction Arbitration in Central and Eastern Europe: Contemporary Issues”, publicat recent de Wolters Kluwer.


Publicatiile internationale de drept Who’s Who Legal sunt realizate anual de catre Global Arbitration Review si prezinta cei mai buni profesionisti din toate domeniile dreptului afacerilor, “intr-o incercare de a ajuta companiile sa gaseasca cel mai bun avocat, in cel mai scurt timp”. Criteriile de selectie se bazeaza pe recomandarile clientilor si o analiza riguroasa a activitatii profesionale a candidatilor propusi pentru listare.


Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor şi a arbitrajului, cat şi in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 65 de avocati, dintre care 13 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu si Mihai Bajenaru (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.01.2023 – Piturca, pe mana lui Mota

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva