27 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ZDREANTA LA APARAT – Noi inregistrari cu procurorul Mircea Negulescu dezvaluite de RTV: „Eu o sug primul... Mi-e dor sa privesc in ochii unei fete fara sa ma gandesc la Ghita, Ponta... Vreau sa fiu un om simplu. Sa ma bucur de soare, de noapte. Fac si eu ce pot. Cert este ca sunt muritor... Nu fac destul... Nu mai am viata de familie. Nu mai am liniste. Mi-e dor sa stau pe maul unui rau”

Scris de: G.T. | pdf | print

2 May 2017 13:50
Vizualizari: 9404

Noi inregistrari cu celebrul procuror Mircea Negulescu (foto), zis „Portocala”, autorul mai multor dosare controversate la DNA, au fost date publicitatii de postul de televiziune Romania TV. Sunt noi discutii care ar fi fost purtate intre Mircea Negulescu si Vlad Constantin, zis „Somerul”, un afacerist cu dosare penale, cu a carei sotie discuta „Portocola” in timp ce acesta se afla dupa gratii, dupa cum se stie deja. Discutiile dezvaluie „suferintele” lui Negulescu, suparat ca el va fi primul care o va „suge” si ca nu se mai poate uita in ochii unei fete fara sa se gandeasca la Victor Ponta sau Sebastian Ghita.


Romania TV a prezentat doua discutii intre Mircea Negulescu si Vlad Constantin, ce ar fi fost purtate pe Facebook si WhatsApp. In prima dintre ele, procurorul Mircea Negulescu se confensa ca ii este dor sa stea pe malul unui rau, sa se bucure de soare si de noapte. Totodata, acelasi Negulescu se plange ca nu mai are viata de familie si nici liniste, tragand concluzia ca este muritor.

Iata discutia de pe Facebook dintre procurorul Mircea Negulescu si Vlad Constantin:

Vlad Constantin: Cica pe dumnevoastra nu va pedepseste. Ca va faceti jobul.

Mircea Negulescu: De ce?

Vlad Constantin: Dar eu ce dracu' caut nu stiu.

Mircea Negulescu: Eu o sug primul.

Vlad Constantin: De ce?

Mircea Negulescu: Ca ma iubeste multa lume.

Vlad Constantin: Si acolo are Ghita relatii?

Mircea Negulescu: Sigur.

Vlad Constantin: Si la Scaraotchi. Ii zicem lui Scaraotchi ca facem focul cu schimbul la cazan. Si il stingem sa nu ne arda smoala. Noi, astia de pe strada, murim cu dreptatea in mana. Indiferent cat am contribuit la bunastarea societatii.

Mircea Negulescu: Mi-e dor sa privesc in ochii unei fete fara sa ma gandesc la Ghita, Ponta etc.

Vlad Constantin: Sa va ajute Dumnezeu.

Mircea Negulescu: Vreau sa fiu un om simplu. Sa ma bucur de soare, de noapte. Fac si eu ce pot. Cert este ca sunt muritor.

Vlad Constantin: Asa este. Faceti destul.

Mircea Negulescu: Nu, nu fac destul. Dar nu mai am viata de familie. Nu mai am liniste. Mi-e dor sa stau pe malul unui rau”.

Cea de-a doua discutie ar fi fost purtata pe WhatsApp. Potrivit Romania TV, Mircea Negulescu il invata pe Vlad Constantin cum pot fi sterse conversatiile de pe WhatsApp:

Vlad Constantin: Nu stiu.

Mircea Negulescu: General.

Vlad Constantin: Asa.

Mircea Negulescu: Te duci pana jos de tot. Unde scrie resatari. Resetare. si dai stergeti continut si configurari. Ai inteles?

Comentarii

# santinela date 3 May 2017 08:22 +1

Acusica vei fi un om simplu mai Portocala stai linistit.Problema este cind te vei intilni pe strada "intimplator" cu cei carora le-ai facut numai bine-n viata ! Atunci se va complica situatia. Dupa tine Kovessi,Lazar ,Papici,Tulusi si alti "competenti" din astia cu caractere "curat-murdare" !!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2023 – Favoritul pentru sefia PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva