16 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ZIUA LA INSTANTA, SEARA LA TERASA – Poze uluitoare cu judecatorul CAB Alexandru Mihalcea la un Pepsi cu procuroarea de sedinta Claudia Curelariu de la DIICOT. Cei doi au facut tandem judiciar in dosare grele, dar nu se sfiesc sa iasa impreuna. Unul dintre dosarele de rasunet in care cei doi au facut parte din complet a fost cel al omului de afaceri Ovidiu Tender, condamnat de judecatorul Alexandru Mihalcea (Foto)

Scris de: L.J. | pdf | print

17 October 2018 19:03
Vizualizari: 35039

Iata in exclusivitate cateva fotografii calde, facute miercuri, 17 octombrie 2018, la orele 17, la o terasa de pe strada Victor Poloni colt cu strada Dr. Carol Davila. La masa unei terase, s-au intretinut la un Pepsi nimeni altii decat vestitul judecator Alexandru Mihai Mihalcea (care i-a rezolvat in perioada de glorie a Binomului pe Dan Voiculescu, Ovidiu Tender si Marian Iancu etc) alaturi de procuroarea de judiciar de la DIICOT, Claudia Ionela Curelaru, care a aparut ca procuror de sedinta in cauze solutionate chiar de judecatorul Mihalcea.


Procuroarea Curelaru (foto dreapta) sustine in fata judecatorului Mihalcea (foto centru) ca toti cei trimisi in judecata de DIICOT sa fie condamnati, fiind practic parte in dosar. Numai ca relatia celor doi nu se consuma doar in sala de judecata, ci continua si dupa orele de program, in timpul liber, pe la mese si terase. Cei doi nu se sfiesc sa apara in public pe strazile Capitalei.

La masa cu cei doi a mai existat o a treia persoana. O doamna blonda, care a plecat cu o masina inmatriculata in judetul Gorj.

Mihalcea si Curelaru, tandem judiciar in dosarul Tender

Mai putem vorbi de impartialitatea acuzarii si de impartialitatea judecatorului cand cele doua parti ies la masa in timpul liber? Ce sentimente credeti ca ii cuprind pe acuzatii din dosarele DIICOT cand ii vad la terase pe cei doi, intr-o evidenta tovarasie?

Precizam ca, spre exemplu, unul dintre dosarele de rasunet in care cei doi au intrat impreuna in complet, Mihalcea ca judecator si Curelaru ca procuror de sedinta, a fost cel al lui Ovidiu Tender. Dosar in care omul de afaceri a fost condamnat de judecatorul Alexandru Mihai Mihalcea la 10 ani inchisoare cu executare.

Lumea Justitiei solicita Inspectiei Judiciare sa verifice daca legatura profesionala dintre cei doi are vreun impact asupra dosarelor judecate de Alexandru Mihai Mihalcea in care procuroare de sedinta este Claudia Curelaru.

Iata fotografiile cu judecatorul Mihalcea si procuroarea Curelaru:


Comentarii

# Panarame out din Justitie date 17 October 2018 19:37 +30

Deci doamna blonda e de la Tg Jiu mai bine zis. Curelaru asisderea...adusa de procurorul Radescu poreclit TELENOVELĀ si fost coleg cu Curelutza si la Jiu si-n Bucuresti la Dicoate. Tovarasia de la Jiu...dosare si bani...chestii d-ale lor. Nimic nou sub soare...va veni si vremea lor...nu e departe.Cā multe nefacute au mai facut.

# Jiul date 17 October 2018 23:44 +5

E incredibil. Fanfaroana de Curelaru nu stia sa lege 2 fraze. In liceu era pe la notele de 5 si 6. TELENOVELĀ ( Mirel p-Rādescu ) se purta ca un cartofor....Si au ajuns in Bucuresti...capitalisti. Exact cum ati spus dosare si bani...sau pe bani. Rusine cu astfel de panarame pe post de procurori. Niste zerouri increzute. 

# Comisaru CATANI date 18 October 2018 12:34 +6

Luju, mai investigati putin. Doamna blonda puteti afla cine e... nu e complicat. Ea a venit sa rezolve problema despre...ha ha ha.Curelutza e centura de transmisie. Asa lucra si cu Cartoforu'. Hai putina straduinta...ca sa-i dam de gol. Tolba e plinā la Diicot cu ce au facut cuplul Curelutza - Cartoforu' ( p-Rādescu TELENOVELA ) - judecator(i). Trebuie doar s-o golim :D. Le vine vremea pârnaielor ce si-au batut joc de vieti de oameni nevinovati... crezându-se Zei. Ei erau doar niste gunoaie...ale Romprest-ului :D

# Dr. Dicoate date 18 October 2018 13:49 +6

Remarcati pozitia lui Curelutza. Ea introduce...e un fel de comisionarā. Saracu Mihalcea e pe post de tintā...trebuia convins de solutie. Nu cred ca Mihalcea a dat la pace.El e doar credul...habar nu are ce face in spatele lui Curelea ( Radescu  + ). Ea a ramas sa execute mafia lui Telenovela...omu' are muuuuulte nasal...rāu . Uitati-va la blonda ce geanta de ghiolbanā are...pt burduseli ...zeci de mii ?...sute de mii ? EURO...NORMAL. Parerea mea ca Mihalcea, fara a-l gratula este tinta unor mafioti... blonda via prin Curelutza ...in realitate Blonda-Radescu. Asa se vede. Mihalcea pare fraierul de serviciu ( chiar pe bune ). MAI VORBIM. Mihalcea nu e mafiot ...ci exploatat de mafioti care-i vând tot felul de povesti. Omu nestiind ce mafioti are in fatā...crede.

# Dottore date 18 October 2018 15:04 +9

E fratello pe mânã cu blonda . Fratello ? Da mã..EL e. Doar stie toata avocatura din Bucuresti cine e si ce face...verificati-i Arhiva din subsolul labirintului casei unde are si biroul si resedinta 8) .Telenovela' alias Radescu jr e la butoane iar Curelutza e executantã...MIHALCEA E FRAIERU' DE SERVICIU. OMU E MEGA CORECT...SI CREDUL. IL FOLOSESC CA PE FRAIER. Ce baiat fain era in facultate. Si a ramas la fel omul. MAI VORBIM.

# Inspectia Judiciara ce face ? date 18 October 2018 19:47 +7

Nu mai intelegem noi ce inseamna Justitia ? Un judecator, o procuroare si blonda cu probleme. Cine a platit masa ? Sigur a fost o sg chitanta. Blonda a platit-o...chiar si pepsi...altii au fost ridicati pt aplauze. Sunt 3 persoane...asta se numest grup infractional. Chiar daca Mihalcea nu e bagat...celelalte doua erau in trafic de influenta...sau cumparare. Nicidecum nu au discutat de ce au facut in vacante...ci de un dosar penal. Daca era vorba de alte persoane erau de mult interogate. Asta da dublu standard in JUSTITIE. 

# CSM ? date 18 October 2018 22:03 +6

Probabilitate. De ce nu se verifica unde este Curelaru procuror de sedinta cu Mihalcea. Greu de crezut ca ar fi ass tembeli dar e o pista. Blonda era traficanta...nu de carne vie...ci de dosar penal. Uitati ba la ea ce tot ii mai explica lui Mihalcea si Curelaru spera sa fi fost convingatoare. Situatie extrem de grava. Astia doi trebuiesc recuzati pana cand se lamureste daca traficau sau nu...si ce !

# Romprest - Diicot - DNA date 21 October 2018 11:39 +3

Interesant. Foarte interesant. E bine macar ca se cunoaste drumul. Oare cand se va ajunge la mizeriile patronate de Walter pe filiera Diicot -DNA - sotul doamnei procuror de la Ministerul Transporturilor :-x ...si nu direct ci prin cumnatul de la Sud de Romania. Mai procurorilor spāgari de ce faceti voi de râs corpul magistratilor din România ? De ce întinati voi imaginea procurorilor onesti ? Duceti-va oameni buni la treaba, la businessuri sau la altele ca faimosul Eva...dar iesiti naibi din magistraturā.

# DODI date 17 October 2018 20:16 +14

Și ne mai mirăm de ce sar toate leprele împotriva noilor legi ale justiției și ale Ordonanței dorelului. Aceste modificări trebuiau operate de acum doi ani prin OUG. Acești imbecili sunt învățați ca prima dată să taie și apoi să măsoare. Dacă nu s-au molipsit de la conforatabilul de la Cotroceni și citesc și ei încet spre deloc dosarele. Singurul lucru căruia îi dau atenție este bilețelul de la SRI cu sentința. Și apoi urmează o muncă ”dificilă” de adevărat magistrat bășist: utilizarea copy paste a soluției SRI. Pentru o muncă atât de ”grea” statul român îi recompensează cu niște salarii și pensii nesimțite. Este singurul criteriu direct proporțional cu lipsa lor de caracter și pregătire profesională.

# Paul date 18 October 2018 12:38 +2

Deci este clar ce "judecata" fac acesti imbecili care nu respecta drepturile si libertatile omului ba mai mult incalca si legea.Din iesirile la terase si nu numai dintre procurori si judecatori( care este peste tot nu doar in cazul mentionat) rezulta judecatorii dau sentinte exact pe placul procurorilor,practic judecatorii SUNT DEGEABA. Romanii sub nici o forma nu au parte de un proces corect. Mai mult Iordache a lasat loc ca legile justitiei date prin OUG pot fi modificate. Mafie in toata regula. Mai bine i-ar fi tarii fara nici unul din acesti mafioti din justitie servicii si politica. Astia au ruinat tara. Pt ce sa-i platim regeste? Pt magariile pe care le fac intre ei in detrimentul romanilor? Unde sunt masurile care trebuiau luate in urma protocoalelor ilegale? Fac pasi inapoi ca e Tariceanu implicat in 2005? Ce nu dati mafiotilor amnistie si gratiere sa beneficieze toata lumea nu doar selectie de legi cum vreti voi sa beneficiati doar voi si placul celor d-al de macovei si #rez

# Baran Gheorghe date 17 October 2018 20:31 +3

Discutii. Isi dau cu presupusul despre ce vor pati fiindcaca amesteca .Locul in care s au aciuit si i ati ginit e ..... . Lux . Priviti planul secund! Oltenii nu se ascund in c___t. Deci, masina de gorj e cu bulgari??

# Gelu date 17 October 2018 20:37 +5

De curiozitate, ca varsta are acest judecator? Ce experienta de viata are incat sa hotarasca destinele celorlalti? Ce a realizat acesta la viata lui? Intrebari valabile pentru majoritatea judecatorilor si procurorilor care acuza si condamna cetateni. Nu vi se pare ciudat ca persoane atat de tinere si fara experienta de viata sa hotarasca destinele celorlalti? Cum judeca/acuza unii din astia pe altii cand pe ei nu ii recomanda nimic? Eu cred ca este o problema la sistemul judiciar, cum sa ajunga judecator un personaj atat de tanar? Oricum de combinatiile dintre judecatori si procurori, avocati si militieni, procurori si securisti, etc este o imbarligatura intre ei de de ia cu ameteala, toti sunt combinati intre ei mai ceva ca camatarii, si ne mai miram de ce justitia e ca o PFA.

# Targovisteanu date 17 October 2018 20:56 +4

Nu fiti rai. Erau la o conlucrare interinstitutionala. Cugetau asupra considerentelor unei hotarari de igiena sociala. Urmeaza, probabil, o executie tip Voiculescu, Tender etc. Pun robele deasupra, intra in sala de sedinta, si asteapta sa primeasca minuta ptr a o semna. Si ulterior motivarea. Aferim Dinicule!

# Tender Nicole date 17 October 2018 23:04 +2

Eu ce sa mai zic???Doar e vorba de soțul meu Mai mult decat atat de Domnul Mihalcea nu prea s a vorbit până acum! Sa inteleg ca i a dispărut protecția? Cat o priveste pe dna procuror ,acum am primit un mesaj si a adus si soțul de la Gorj - intr un post călduț si bine plătit! La Curtea de Conturi.

# Din Spania date 17 October 2018 23:26 +2

Ce nerusinati. Romanii din Spania privesc cu multa ingrijorare tot ceea ce se intampla. Multumim Lumea Justitiei pentru eforturile pe care le faceti pentru a scoate la lumina toate aceste faradelegi. Nu trece o zi fara sa accesam site-ul vostru. Tot inainte!

# faracatuse date 18 October 2018 08:22 +3

bine oaie, fara rusine, pe fata, la strada...!!! Ce se mai chinuie luju sa arate, sa demonstreze paradeala, cand pe astia ii doare la basca, o fac fatis...?! Pai cum sa mai judece asta impartial, cand el sta la masa cu acuzarea? Cum sa nu isi faca un titlu de glorie procurorul cand el bea ciuco cu judele? Ce ne mai dam cu fundul de pamant, ce ne mai strofocam, ce ne mai plangem?! E paradeala cu dedicatie, fara rusine si fara perdea. Ma gandesc chiar, ca au facut-o deliberat (poza), cred ca pontul vine fix de la ei... Ia veniti parlitilor, faceti poza asta si vedeti daca ne doare in cur sau nu de voi si ale voastre zbateri...

# Stefan date 18 October 2018 10:56 +2

Pai codul de lor de etica ce le spune? IJ sa se autosesizeze si sa demareze ancheta asupra astora. Magistratii ... Uitati-va la Kiovesi, Lazar, Danilet, ... li se rupe de noi toti, de cetatenii care ii platesc cu salarii nesimtite, ce regulile lor interne, de legile pe care trebuie sa le aplice. DUMNEZEI in Romania, asta sunt ei! Au putere de viata si de moarte asupra muritorilor de rand! Si nimeni nu le face nimic, Se straduieste Dl. Ministru Toader, insa multe piedici i se pun, pentru cu parte dintre decidenti sau cei cu putere, nu doresc indreptarea Sistemului Judiciar din tara noastra.

# Stefan date 18 October 2018 10:59 0

Mult blamatul STAT PARALEL functioneaza bine in continuare, caci multi din beneficiarii lui sunt inca la butoane. Mai trebuiesc multi Ministri ai Justitiei precum Toader, pentru a starpi aceasta buruiana care vlaguieste Statul Roman.

# Va e ciuda..aia e. date 18 October 2018 11:37 +1

Uite ca se poate si cu 5 in scoala pe linie sa ajungi procuror de linie. Iar dl judecator garantat este interesat de opiniile domnitelor cu privire la filmul "imperecherea la pamanteni" ce a rulat pe vremea cand erau la fakulta toti pozatii. Rusine sa va fie daca credeti ca asa se stabilesc sentintele. Se stie ca sentintele vin deja scrise si cel mai greu e sa semnezi printul. De aia au judecatorii salarii mari. E greu sa semnezi. Cel mai greu. Parca vad panegiricul...a semnat fara frica si fara grija la sanatatea sa peste de 8000 ani de puscarie la oameni nevinovati exponenti ai sie/dipi/etc care poza in infractori sau oameni de afaceri.

# un mizantrop date 18 October 2018 14:07 -1

Avem "di tate"...in piata, conspitratia imbecililor si in justitie, fratia ticalosilor...ne mai trebuie autostrazi, dar, cu sprijinul userist se vor organiza niste "Bumbesti-Livezeni", ceva canale...trebuie sa fie inghesuiti si cei ce nu intra in puscarii, pe motive de alegeri gresite, sau varsta inaintata, sau "neafiliere de idei"...

# MIRCEA FLORESCU date 22 October 2018 14:17 0

In atentia jurnalistilor de la Luju.ro: verificati in ce scop a facut dl. Mihalcea deplasari la Viena. Verificati daca in aceleasi perioade in care Mihalcea a fost plecat a beneficiat de deplasari, tot la Viena, doamna Curelariu. Veti avea surprize majore! Inclusiv in ceea ce priveste cazarea acestor "magistrati". S-ar putea sa constatati ca au plecat cu acelasi zbor, ca au stat la acelasi hotel, etc etc . Heheheehe :)

# tony1 date 31 October 2018 23:26 0

@mircea florescu dati ne mai mult informatie va rog

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.07.2024 – „Deep State” stia de atacatorul lui Trump (Video)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva