6 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ZRP IN CHAMBERS EUROPE PE LITIGII SI INSOLVENTA – Zamfirescu Racoti & Partners este cea mai bine clasata firma de avocatura din Romania in domeniul litigiilor si al insolventei. In practica de Dispute Resolution sunt evidentiati avocatii Calin-Andrei Zamfirescu, Cosmin Vasile si Alina Tugearu

Scris de: L.J. | pdf | print

12 March 2019 11:51
Vizualizari: 4276

Zamfirescu Racoti & Partners este cea mai bine clasata firma de avocatura din Romania in domeniul litigiilor si al insolventei. O arata cele mai recente clasamente date publicitatii de Chambers Europe 2019, editia europeana a renumitei publicatii juridice internationale Chambers & Partners, in care sunt evidentiate departamentele de Litigii si Insolventa ale societatii. Zamfirescu Racoti & Partners este de altfel singura societate de avocatura din Romania care este situata pe prima banda (Tier 1) atat in categoria dedicata practicilor, cat si in clasamentele individuale.


Conform comunicatului de presa al ZRP din 11 martie 2019, in practica de Dispute Resolution sunt evidentiati avocatii Calin-Andrei Zamfirescu (Eminent Practitioner), Cosmin Vasile (Tier 1), Alina Tugearu (Tier 5).

Prezentam in continuare comunicatul ZRP din 11 martie 2019:

"Bucuresti, 11 martie 2019: Chambers Europe 2019, editia europeana a renumitei publicatii juridice internationale Chambers & Partners, a evidentiat in clasamentele date recent publicitatii performanta departamentelor de Litigii si Insolventa ale societatii, ZRP fiind singura firma de avocatura de pe piata locala de business situata pe prima banda (Tier 1) atat in categoria dedicata practicilor, cat si in clasamentele individuale.

In practica de Dispute Resolution sunt evidentiati avocatii Calin-Andrei Zamfirescu (Eminent Practitioner), Cosmin Vasile (Tier 1), Alina Tugearu (Tier 5).

Directorul juridic il pozitioneaza si anul acesta pe Calin-Andrei Zamfirescu (foto), partener fondator si coordonator al departamentului Litigii, drept Eminent Practitioner, iar un client aprecieaza faptul ca avocatul „cunoaste bine sistemul”. Cosmin Vasile, partener coordonator si liderul practicii de Arbitraj, este laudat de intervievati pentru viziunea comerciala si strategiile castigatoare pe care le elaboreaza pentru fiecare dosar. Alina Tugearu are o reputatie solida de litigator si este mentionata ca avand un rol activ intr-o serie de arbitraje internationale complexe.

Stan Tirnoveanu este singurul avocat roman situat pe prima banda in aria de practica Restructuring & Insolvency. Are o reputatie excelenta pentru consultanta acordata in dispute legate de insolventa, fiind unul dintre practicienii cei mai cunoscuti pe piata din Romania. Clientii spun ca impresioneaza de fiecare data cu un inalt grad de profesionalism in aria sa de expertiza.

Chambers & Partners este una dintre cele mai importante publicatii juridice de pe piata de avocatura internationala, ce alcatuieste anual un top al celor mai bune firme de avocatura dintr-o jurisdictie. Cercetarea Chambers&Partners a vizat 53 de jurisdictii din Europa, de la Groenlanda, UK si Irlanda pana la Rusia, Turcia si Ucraina. Topul Chambers & Partners se bazeaza pe criterii precum calitatea asistentei juridice in ariile de practica analizate, relatia cu clientii, complexitatea proiectelor, modul de gestionare a lor si solutiile favorabile oferite clientilor.

Despre Zamfirescu Racoti & Partners

Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor si a arbitrajului, cat si in domeniul avocaturii de business si al consultantei fiscale.

ZRP are o echipa de 53 de avocati, dintre care 11 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Danut-Ioan Bugnariu si Catalin Micu (asociati), si Valerian Cioclei, asociat of counsel."

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 6.10.2022 – Codul deontologic al magistratilor a fost modificat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva