18 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

A INCEPUT NEBUNIA IN SUA – Procurorul General al Statelor Unite ale Americii, William Barr, a autorizat procurorii federali si agentii FBI sa verifice de urgenta daca s-au fraudat voturile in SUA in favoarea autoproclamatului presedinte Joe Biden. Seful FBI Christopher Wray coordoneaza controalele efectuate in mai multe state in care au fost semnalate fraude uriase la votul prin corespondenta. Mai iese Biden presedinte dupa control? (Document)

Scris de: E.D. | pdf | print

10 November 2020 17:01
Vizualizari: 12798

Statele Unite ale Americii sunt in fierbere, la propriu! Cel autoproclamat presedinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, are mari emotii ca nu va ajunge la Casa Alba, dupa ce Justitia americana a intervenit in alegeri. Procurorul General al SUA, William Barr, a autorizat luni, 9 noiembrie 2020, Departamentul de Justitie pentru a investiga acuzatiile de frauda in alegeri lansate de mai multi lideri republicani, in frunte cu presedintele in functie Donald Trump, privitoare la exercitarea votului prin corespondenta in statele Arizona, Georgia, Michigan, Nevada, Pensylvania si Wisconsin.


 

Decizia procurorului general de a declansa verificari pe voturile americanilor vine la cateva zile de la momentul la care a fost lansata informatia potrivit careia administratia Trump a marcat cu un filigran electronic "QFS blockchain" toate buletinele de vot trimise alegatorilor care au votat prin corespondenta (Click aici pentru a citi), putand astfel facil sa diferentieze voturile legale de cele nelegale.


Prin Ordinul sau, pe care Lumea Justitiei il prezinta integral, William Barr le-a cerut procurorilor general adjuncti din Statele Unite ale Americii dar si, atentie, directorului FBI, Christopher Wray, sa demareze controalele pentru ca "acum, cand votul s-a incheiat, este imperativ ca poporul american sa aiba incredere ca alegerilor lor s-au desfasurat in asa fel incat rezultatele reflecta cu exactitate vointa alegatorilor".


Decizia lui Barr a fost intens criticata de democrati si presa, desi in nota sa, procurorul general al SUA a subliniat ca ancheta se va desfasura cu rapiditate, fara a fi alocate resurse de timp si bani pe afirmatii "speculative, fanteziste sau descurajante": "Anchetele pot fi efectuate daca exista acuzatii clare si aparent credibile de nereguli care, daca sunt adevarate, ar putea avea impact asupra rezultatului alegerilor federale intr-un stat", se arata in nota.

Precizarea lui Barr a fost cu atat mai importanta cu cat majoritatea democratilor i-a cerut lui Trump dovezi pentru acuzatiile de frauda.

Procedural, controlul dispus de procurorul general William Barr trebuie sa fie incheiat cel tarziu pe 8 decembrie, data pana la care statele au termen pentru a solutiona disputele electorale (renumarari de voturi, contestatii in instante). Ulterior membrii Colegiului Elector se vor intalni, in 14 decembrie pentru a finaliza rezultatul.

Un rol important in acest proces il va avea si Curtea Suprema de Justitie a SUA care va trebui sa valideze rezultele.

Redam in continuare nota procurorului general William Barr, astfel cum a fost prezentata de Associated Press:

Sursa foto 1: Bloomberg

Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Martian date 10 November 2020 18:34 +4

Revista presei de pe Terra (sinteză realizată de pe Marte :-? )///Amu, după ce am isprăvit toate trebile pe anul marțian 20-20, nuș cum se face că, din eroare, am accesat o cuantă informațională telurică. Am reținut că pe Pământ, principalele știri sunt astfel: 1. În SUA, pesediștii americani au reușit să-i fwtă meciul lui Trump, utilizând metodele și principiile de funcționare ale infailibilei mașinării de vot a pesediștilor dâmbovițeni: votul moroilor din țintirimuri, flotantul și urna mobilă. Acuma na, fiecare țară cu specificul ei concret: pe lângă moroii uitați în Registrul Electoral, au mai votat tot felul de mexicani și portoricani nerezidenți dar, ai draaqului, cu drept de vot. Iar în loc de urnă mobilă, pesediștii americani au utilizat cu succes mail ballot-urile.

# Edelweiss - Ivory Tower Martian date 10 November 2020 18:35 +7

2. În Kolonia Penitenciară și Experimentală Rroemenika, un Plăvann prost și nazist, pe cât de nazist aidomă de prost, speriat de suceala lucrurilor petrecute la Înalta Poartă Yankee, a început să aibă frisoane reci referitoare la restaurația unui anumit establishment care să reitereze în actualitate pilda Iscarioteanului, enunțată nu cu mult timp în urmă de jenerălașul nootropic-tremurător: (citat) „... aș vrea să aduc aminte de un celebru personaj biblic, al cărui nume nu aș vrea neapărat să-l dau, care în urmă cu circa 2000 de ani a trădat pentru 30 de arginți. Ce dacă ulterior l-au apucat remușcările? Răul făcut nu s-a putut repara. Evident, ca orice trădător, destinul lui a fost tragic [...]”

# Edelweiss - Ivory Tower Martian date 10 November 2020 18:36 +6

Motiv pentru care Plăvannul - în egală măsură prost și nazist - pentru a-și asigura o impunitate liniștitoare, și-a convocat Sturmabteilungurile și Einsatzkommandourile de lătrăi, lingăi, lachei, căței, mișei și derbedei, cărora le-a trasat un Kampziel clar: prin orice mijloace să fie împiedicați (înfricoșați) electorii pesediști ca să participe la vot. Măsurile nu s-au lăsat așteptate prea mult: - întâi au fost coafate toate statisticile fake referitoare la numărul de îmbolnăviri, morți, răniți și dispăruți din cauză de Covid19; - în baza hairstyling-ului statistic anterior, s-a poruncit arest la domiciliu pentru toți cei susceptibili a se prezenta la vot în 6 dec întru cosmetizarea cu ștampila de vot a tufei de trandafiri kominterniști. În atare circumstanțe procedurale, s-a decretat iar stare de urgență, de data asta mimetizată într-o stare de alertă de tip hard.

# Edelweiss - Ivory Tower Martian date 10 November 2020 18:37 +7

- s-au închis școlile și piețele agroalimentare, în baza unor motive vizibile ca Marele Zid din Chitai, privit de pe Marte: școlile s-au închis ca să aibe părinții ocupație permanentă cu juniorii, să nu carecumva să se gândească la prostii sau alte cele treburi analitice referitoare la mersul anapoda al treburilor în Kolonie; Piețele s-au închis ca efect al neîndeplinirii planului cincinal de mortăciuni Covid la hectar. Păi, cum piszda mă-sii să realizezi nr. antestabilit de mortăciuni atâta timp cât nerușinații aceia de producători autohtoni îndrăznesc să vândă în piețe legume, fructe, produse animale bio, eco, full de vitamine, minerale și altele celea atât de utile întru dezvoltarea personală sub aspect imunologic.

# Edelweiss - Ivory Tower Martian date 10 November 2020 18:38 +6

Gata! Începând de la data HG-ului bețivanului Sică-mandolină ( = cel mal răpănos țucălar nazist), toată lumea trece pe la hipermarket întru implementarea unui regim alimentar intensiv, bazat pe legume olandeze de cauciuc, pe carne de******din gumilastic, pe fructe de import din mucava. Iar perspectivele nu se opresc aici: cică s-a lansat iar pe piață duma cu gripa porcină, nu de alta dar dacă tot stau mujicii rumâni în arest la domiciliu, măcar să aibă ocupație utilă ascultându-și mațele ghiorțăind de foame (arhicunoscut fiind la nivel guvernamental că stomacul plin predispune la meditație transcendentală, inclusiv în domeniul politic, social, economic). Mai urmează ca în luna terestră ce a mai rămas, să le fie servite rumânilor și alte subiecte de tip panicard, menite să-i țină în case: - cum că pe străzi circulă dube negre care răpesc copiii pesediștilor ca să le ia sângele; - cum că urmează un cutremur de 8,6 grade pe scara Richter;

# Edelweiss - Ivory Tower Martian date 10 November 2020 18:39 +6

- cum că o să urmeze o iarnă extrem de aspră, cauzat de un anticiclon din zona siberiană, trimis asupra Koloniei prin ucaz al Czarului Putin I cel Groaznik și Cumplit; - cum că gadgeturile Huawei produc cancer mamar, diabet zaharat și căderea puței celor ce le utilizează; - cum că Rroemenika urmează să fie lovită de Asteroidul Apophis, având înscris pe suprafața sa parafraza unei celebre devize naziste: „Macht Rumanien vom Sozialdemokratie Frei!” :eek: und andere, und andere... :eek: Crrrrrt! Crrrrt! Fșșșșș (sunet de interferență radio) TRANSMISSION ENDED SIGNAL LOST. :sad: ------ post-scriptum: dă-vă-n p**a mea cu Pământul vostru de c***t!

# coco date 10 November 2020 18:52 -9

Biden nu s-a 'autoproclamat' presedinte! Toate televiziunile din sua l-au anuntat castigator al alegerilor!

# MARIAN date 10 November 2020 18:53 +4

O adevarata NEBUNIE ce se intampla azi in U.S.A (simbolul democratiei mondiale). Sper sa nu iasa cu "razboi civil" total , desi a aparut in unele zone .! Rog pe "distinsul" domn ambasador de la Bucureste sa ne "LUMINEZE" si pe noi "novicii" in ale democratiei -originale. Pana acum cateva zile era foarte vocal in "SFATURI PRETIOASE" pentru romanii cum sa votam si pe cine !!.

# DODI date 10 November 2020 18:55 +8

În SUA se face ceea ce pupincuriștii de procurori români trebuiau să facă în cazul Sector 1 sau Sibiu. La noi SRI a pus labele pe cvasimajoritatea instrumentelor puterii și își permit să-și bată efectiv joc de voința po******ră, de Constituție și legi. La ei, mai ușor cu pianul pe scări. Îl vom auzi, cât de curând, pe BIDEU spunând ”Jill, dragostea mea, am învins!” iar când se trezește să creadă că a fost doar visul unei nopți de... toamnă.

# Lorenzo de Medici date 10 November 2020 19:22 +5

Biden la pușcărie ! Pentru ceea ce a făcut României și pentru că a făcut de rasul lumii o democrație până la el funcțională. După care, toată șleahta Iohannis-Orban la pușcărie, care s-au și grăbit să-l pupe in dos pe Mircea Geoană de America.

# Vali Villa date 10 November 2020 20:12 0

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# joseph robinette biden date 10 November 2020 20:48 +1

Arhiva de la SIPA, varianta din USA: "Montgomery(avertizor) says that [FBI] were looking for Art.III information on 159 judges to use as leverage against those judges. The CIA breached the FBI’s servers 7 times over a 6 year period to find out what info the FBI had and to learn if there was an ongoing FBI criminal investigation into the CIA’s activities. Montgomery told ... that Trump was wiretapped for years because, he alleges, the CIA feared Trump. On August 19, 2015, Montgomery produced 46 hard drives of evidence... illegal surveillance to the FBI. HAMR can “throw” browser exploits at...hacking targets... ..persons like businessman Donald Trump were illegally spied upon by Clapper, Brennan, and the spy agencies of the Obama administration. ...these spy agencies had mani******ted voting in Florida during the 2008 presidential election...that helped Obama win the WH. https://theamericanreport.org/2017/06/07/obamas-surveillance-hammer-trump-worse-watergate/

# Neanae date 10 November 2020 21:28 +14

Biden a fost ales special pentru faza asta decisivă - începerea reorânduirii planetare! După capetele satanisto comunistoide, care au cenzurat “Pe aripile vântului” (carte și film fiindcă urla rasismul pe acolo), agentul 007 e o negresa masculinizata (probabil TRANS), Moș Crăciun va fi un androgin de bâlci etc etc iată, căderea democrației americane era cea mai mare miza! Capul de berbec, Biden, nu va păți nimic fiindcă va fi reținut de Tribunalul Federal incapabil sa sa înțeleagă și sa decidă. O lovitura in plus, dovada ca democrații practic s-au servit de un senil pt lovitura de grație. Au jucat atât de dur încât au spart jucăria și vor plăti toți. Jumate omenire începe sa iasă de sub hipnoza. Sataniștii sunt buni de copt la foc lent. Toți vor ispăși, au combinat-o groasa rău! Biden poate fluiera AIDA liniștit. La nepoți, dacă-i mai recunoaște. Ce an, ce catastrofa, au fabricat un virus degeaba. Ce oameni infecți, permanent! Go to hell guys ...

# robinette date 10 November 2020 21:54 +8

Biden e Obama2, e statul paralel. Geoana n-a fost niciodata decat marginal bagat in seama de servicii. Ati primit ordin de la padure sa ziceti ca geoana egal biden... De ce, oameni buni, de ce nu ganditi cu capetele voastre? Basescu egal Biden. (Vedeti cum va pacaleste inca Basescu si gasca lui din padure?)

# Neanae date 10 November 2020 22:05 +6

Bine ai revenit Florișâcă dă colț Bucovinean! Salut. Oxigenezi oleaca ... avem neuroni in apnee ... Bizar, nu-i așa? ca cacovidu’ a apărut fix un an înainte de alegerile din USA? Timp suficient ca lumea sa între in panica și sa stea cu capul pe labe. La un moment dat, prin Iulie di August am avut neta senzație ca teama și panica incepeau sa se dizolve, iar “autoritățili” de dădeau peste cap sa dospească aerul! Apoi a reapărut valul cu cocoașe ca la comanda, peste tot in același timp. Virusul mutat, încă neizolat, vaccine pt ce? Ca nu se știe? Dacă-l prind pe ăla care se plimba prin lume cu fiolele biodegradabile pline de carcalaci, îl fac carcalete! Ma rog sa iasă adevarul. Ma rog pt forța lui Trump! Doamne Ajuta

# Martin.ro date 10 November 2020 22:22 +2

# Edelweiss ( Turnul deFildes) : Ma bucur ca ai aparut dupa luni de absenta . Astept articolele tale bine documentate si la obiect.

# Adrian date 10 November 2020 22:25 -11

Nu stiu daca puteau frauda 7 milioane de voturi.Cam asta a fost diferenta dintre cei doi.

# asemuire date 10 November 2020 23:12 +1

Diaspora cu ghilimele ce voteaza la final, pot fi persoane cu cetatenie primita cu scopul de a vota cum se cuvine ?

# Bogdan date 11 November 2020 00:00 +2

Nu este acelasi FBI care a fabricat probe impotriva generalului Michael Flynn? Nu este acelasi FBI care batea campii despre implicarea rusilor in favoarea lui Trump? Nu este acelasi FBI care nu vede coruptia din familia Biden? Sigur de data asta FBI o sa respecte adevarul si legea! :-x Doar cretineii pot spera asta.

# Bogdan date 11 November 2020 00:04 0

Nu este acelasi FBI care a fabricat probe impotriva generalului Michael Flynn? Nu este acelasi FBI care batea campii despre implicarea rusilor in favoarea lui Trump? Nu este acelasi FBI care nu vede coruptia din familia Biden? Sigur de data asta FBI o sa respecte adevarul si legea! :-x Doar cretineii pot spera asta.

# Edelweiss - Ivory Tower Analyst date 11 November 2020 10:45 0

@Martin: mulțam de firitiseală. Am avut oleacă de treabă cu organizarea.... iglu-ului meu marțian. :-? @Neanae: n-aș fi subliniat EVIDENȚA limpede a operațiunii „înfricoșați electorii pesediști” dacă nu m-ar fi intrigat amploarea, lejeritatea și mai ales... LIBERTATEA PERMISĂ cu care în mediul online se desfășoară campania „nu participăm la vot”. :sigh: Ori, e clar cam de vreo 2 cincinale cam cine sunt cei care „dau tonul” pe internet: gealații din Centrul de Surse Media din SRI, direcție actualmente updatată prin cooptarea unei uriașe armate de postaci, comentaci, trolli, influenceri, blogeri. Deci, mesajele „under false flag” de tipul „NU PARTICIP LA VOT” nu sunt altceva decât lozinca ce susține online campania prezidențială de înfricoșare prin orice mijloace a electorilor opoziției în scopul de a-i determina să renunțe la participarea la vot. Simplu de intuit motivele: 20% voturi valabil exprimate din 50% prezență la vot devin 30% VVE dintr-o prezență la vot de 30%. :eek:

# VIKY date 11 November 2020 12:02 +2

In urma cu putin timp, presa aservita dictaturii naziste,facea spume la gura ca peste tot in lume virusul face ravagii, si amintea Statele Unite cu 140000 de infectati pe zi, dar cum mani******rea este gras platita, nu exolica #turmei, care oricum sunt spalati pe creier, ca po******tia SUA este de 340000000 (trei sute patruzeci de milioane de locuitori). Facand regula de 3 simple, Sua are o rata de infectare de 0,14 la suta de locuitori. In Romania la 20000000 (douazeci de milioane de locuitori), sunt 10000 de infectati pe zi, tot cu regula de trei simple, rata de infectare este de 0,05 la suta de locuitori. Daca la suta de locuitori rata de infectare este de 0,05, la mia de locuitori este de 0,5. Daca la mia de locuitori rata de infectare este 0,5, la 10000 de locuitori rata de infectare este 5. Uit asa se manipuleaza o turma globala cu cifre, pe langa "desertul" servit cu grija, pentru a baga frica pana in maduva oaselor, pentru diminuarea po******tiei.

# PopaSapca date 11 November 2020 14:53 +1

Iohanis der erste Nazi Rumäniens(Iohanis primul nazist alRomaniei) , nu ca ar fi si singur ul, mai sunt multi. A picat ca prostul intre scaune cu felicitarile lui , la adresa lui Biden. Daca este confirmat Biden ( prieten bun a lui baselu) ,ori ii ofera lui bașelu postul de PM ,ori in cateva luni om afla de prostiile facute de Spargelführerinainte de a fi fuhrer al Romaniei cat si intimpul domniei sale. Urmeaza Coldea, daca iese Biden - asta a avut multi prieteni in fbi,cia ,departamentul de stat sua si in multe agentii sua, pt. ca acesti oameni se vor intoarce inapoi , ca doar suntem inca o tara de muls. Daca castiga Trumph , l-ai tradat si vei plati cu varf si indesat. Ps, asa prost sa fii sa nu stii ca pana nu anunta nu anuta ( echivalentul CEC) de la noi , nimeni nu este declarat castigator, ai avut exemplu su nasul tau la sectorul 1 . Vezi daca tejoci toata ziua tetris?

# VIKY date 12 November 2020 08:35 0

"Inregistrare obtinuta din randul anchetatorilor. Conducerea spitalului Pitesti cere unor persoana din linia 1 sa nu-i mai resusciteze pe cei car intra in stop cardio-respirator". - Daca intra in stop, aia era! - Ei oricum te pregatesc de la inceput! - Doamne, in ce tara traim! - Cand e asa, extrem de grav, inclusiv seful....moare si gata. - Ti se spune de la inceput ca moare.Cand iti da vestea ca a murit, sa nu intrebi de ce! - Sa moara, sa moara cat mai multi. - Da. - Sa nu ai un protocol de resuscitare?. Poate trece de stopul ala si scapa. _ Aud asta ca nu se resusciteaza. - Crezi ca ei nu stiu?. - Auzi, primesc bani daca mor mai multi."

# dominion date 12 November 2020 10:26 +1

Masinile de votat "Dominion" din statele disputate (PA, AZ, MI, WI): -respinse la certificare in Texas pt.vulnerabilitati in folosirea componentelor din comert (hacking prin porturi USB sau pe net) https://www.sos.texas.gov/elections/forms/sysexam/oct2019-sneeringer.pdf -apatin unor entitati private detinute de globalisti: Lord Mark Malloch-Brown & Soros. https://twitter.com/1Naasty/status/1223944853056155648 Rezumat a ceea se se intampla, pacat ca n-are linkuri: https://yated.com/lawsuits-allege-massive-election-fraud/

# Martin.ro date 12 November 2020 11:11 0

# Edelweiss : Crezi ca statele Europene vor accepta infintarea de sectii de votare la ambasade si consulate romanesti pe 6.dec. in contextu pandemiei si restrictiei impuse ?.

# Edelweiss - Ivory Tower Analyst date 12 November 2020 14:33 +1

Mai mult decât evident că răspunsul este DA. ”Reichskolonie über alles, Über alles in der Welt”. Ambasadele sunt teritoriu românesc, cf.uzanțelor. Însă, mai trebuie de spus că votul de tip „personal”, cu timpul, își va pierde locul prioritar din rândul metodelor de exercitare a dreptului de vot. În viitorul cât de apropiat, tendința generală, cel puțin la nivelul unor state babuiniere, va fi de trecere către un sistem electoral bazat pe votul prin corespondență și votul electronic. Care este semnificația acestui sistem? Aidoma cheilor lacătelor pe care le încuie îndrăgostiții pe „Podurile Iubirii” din Roma (Milvio), Londra (Millennium), Paris (Pont de l’Archevêché) etc: exprimi votul în plic sau electronic și apoi îl arunci în apa adâncă a STS-ului. Efect „Sieg und Heil” garantat 100%. Iar ca încheiere: recentele alegeri din SUA au constituit Experimentul care va fi implementat în marea parte a lumii. De data aceasta nu Koloniile ci Înalta Poartă a fost laboratorul Experimentului.

# Martin.ro date 12 November 2020 17:59 +2

Daca votul de tip "personal" isi va pierde locul prioritar cu timpul si in viitorul apropiat el se va exprima in plic sau ellectronic si apoi il arunci in apa adanca a S.T.S -ului .....pai DRACU ne IA...!!!.

# Edelweiss - Ivory Tower Keeper of Time date 12 November 2020 22:01 +1

Yep! Dar nu Draaqu ci Teufel o să ne ia pe toți atunci când o să auzim pe caldarâm boncănit de cizme cu blacheuri de oțel Krupp Industrietechnik, în asonanță cu sălbatice răcnete disarmonice: „Die Straße frei... STS marschiert!” :-? (Auszug aus dem berühmten ”Klaus Plavannis Kampflied”) :eek:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.07.2024 – Fost judecator, actual secretar de stat in MJ, la sueta cu un inculpat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva