24 February 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ABANDONURI LA NUMIREA IN FUNCTII DE CONDUCERE – Zece dintre cei 45 de judecatori care vor sa fie presedinti de instante nu s-au mai prezentat la ultima proba a concursului pentru numirea in functii de conducere. Doi dintre acestia s-au retras, ceilalti opt au absentat (Tabelele)

Scris de: G.T. | pdf | print

7 December 2023 15:47
Vizualizari: 5661

Consiliul Superior al Magistraturii, condus de Daniel Gradinaru (foto dreapta), a publicat rezultatele obtinute de judecatori la ultima proba a concursului pentru numirea in functii de conducere la instante. Este vorba despre testarea scrisa privind managementul, comunicarea si resursele umane.


 

Dintre cei 45 de candidati ramasi in concurs, zece au renuntat sa mai sustina aceasta proba. Mai exact, doi dintre ei s-au retras, iar alti opt au absentat (vezi facsimil 1). In ceea ce priveste rezultate obtinute, niciunul dintre cei care au sustinut aceasta proba nu a luat o nota mai mica de 5, regulamentul prevazand faptul ca sunt declarati admisi candidatii care au obtinut cel putin nota finala 7 si cel putin nota 5 la ambele probe ale concursului (proba constand in prezentarea proiectului si proba constand in testarea scrisa).

 In schimb, daca la testarea scrisa nu a existat nicio nota sub 5, la prezentarea proiectului referitor la exercitarea atributiilor specifice functiei de presedinte sase dintre candidati au luat note sub 5, aspect care desigur i-a descalificat din concurs (vezi facsimil 2).

 


Altfel, trebuie spus ca initial la concursul pentru numirea in functii s-au inscris 52 de judecatori, dar sase s-au retras, iar unul a fost eliminat intrucat nu indeplinea conditiile (vezi facsimil 3).

 


Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.02.2024 – Vreti sa aflati domicilii si CNP-uri? Gasiti la ICCJ (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva