2 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ADINA FLOREA, LA UN PAS DE IJ – Incep interviurile pentru Inspectia Judiciara. Procuroarea Adina Florea de la SIIJ a ramas in concurs. Pentru un post de inspector candideaza cumnatul judecatoarei CSM Simona Marcu, procurorul Marius Nicu Vasile, si judecatoarea Andreea Uzlau, proaspat intrata in dizgratia sefului CSM Bogdan Mateescu. Sunt disponibile 12 posturi de inspector la IJ (Lista)

Scris de: G.T. | pdf | print

8 October 2021 14:31
Vizualizari: 5470

Veste proasta pentru cei care si-au pus sperante in Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ). Procuroarea Adina Florea (foto), singura care a indraznit sa le deschida dosare autorilor gravelor abuzuri comise in perioada “Binomului DNA-SRI”, este la un pas sa paraseasca SIIJ.


 

Adina Florea a ramas in concursul pentru ocuparea unui post de inspector la Inspectia Judiciara, urmand sa sustina proba interviului sambata, 9 octombrie 2021. In aceeasi zi sunt programati alti magistrati cunoscuti, precum judecatorul Mihai Balanescu de la Curtea de Apel Bucuresti sau judecatorul Catalin Magdalena de la Tribunalul Bucuresti. Alaturi de cei trei, sambata, 9 octombrie 2021, vor sustine interviul alti sase candidati.

A doua zi, duminica, 10 octombrie 2021, sunt asteptati la interviu cumnatul judecatoarei Simona Marcu din CSM, procurorul Marius Nicu Vasile, dar si judecatoarea Andreea Uzalu, detasata la CSM, proaspat intrata in dizgratia sefului CSM Bogdan Mateescu (click aici pentru a citi). Pe langa cei doi, duminica, 10 octombrie 2021, proba interviului va fi sustinuta de alti sase magistrati.

Precizam ca sunt disponibile 12 posturi de inspectori: 4 la Directia de Inspectie pentru judecatori (DIJ) si 8 la Directia de Inspectie pentru procurori (DIP).


Iata programarea candidatilor la proba interviului:

 


Comentarii

# M date 8 October 2021 14:44 +348

Nu cred ca exista examen sa nu fie admis cu nota 9 sau 10 de aceasta doamna procuror. Felicitari doamna

# Pai si daca pleaca/reuseste SIIJ e abandonat ? date 8 October 2021 17:46 +195

Deci ar fi bine ca magistrati capabili si neticalosi sa ocupe IJ si SIIJ . Nu stiu daca ei inteleg ca imaginea le-a fost terfelita de gunoaiele din justitie si asta ii va afecta pe toti pe termen lung. Sa denunte orice act de amestec al binommului SRI+DNA in justite !!!

# Noi ii dorim succes ! date 8 October 2021 17:47 +160

Avem nevoie de oameni ca dansa .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.03.2024 – Milu si Gluga au zambit pentru poza de grup, dar au stat separati

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva