14 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

ADIO, BODEAN! – Seful DNA Marius Voineag il inlocuieste pe procurorul Andrei Bodean de la conducerea serviciului din Constanta al parchetului anticoruptie. Bodean este la sefia DNA Constanta de aproape sase ani si jumatate. Voineag propune delegarea procurorului Mihai-Alexandru Stanciu in locul lui Bodean. Stanciu a activat la DIICOT intre 2017 si 2019, iar in prezent conduce Parchetul Judecatoriei Constanta. Iata lista cu procurorii care asteapta delegari in functii de conducere

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

5 February 2024 15:13
Vizualizari: 5028

Se pregateste schimbarea procurorului Andrei Bodean de la carma DNA Constanta, serviciu teritorial pe care il conduce de aproape sase ani si jumatate.Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii are pe ordinea de zi de marti, 6 februarie 2024, solicitarea sefului Directiei Nationale Anticoruptie, Marius Voineag, de delegare a procurorului Mihai-Alexandru Stanciu (foto) in fruntea DNA Constanta.

Mentionam ca Serviciul Teritorial Constanta este condus de catre procurorul Bodean inca din 1 octombrie 2018: mai intai cu delegare (pana la 28 ianuarie 2020), apoi numit prin concurs (intre 29 ianuarie 2020 si 21 februarie 2023), iar in ultimul an tot cu delegare.

La randul lui, Mihai Stanciu a activat ca procuror de executie la DIICOT, intre 1 aprilie 2017 si 13 mai 2019, apoi s-a intors la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta, pe care l-a condus cu delegare intre 13 mai 2019 si 31 decembrie 2020. La 1 ianuarie 2021, magistratul a obtinut prin concurs sefia PJ Constanta. La sfarsitul anului trecut, Stanciu a promovat concursul pentru al doilea mandat, cu incepere la 1 ianuarie 2024.


Iata lista cu toate solicitarile de delegari:


1. Propunerea de delegare in functia de procuror sef al Serviciului teritorial Constanta din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a domnului STANCIU MIHAI-ALEXANDRU, prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta (1988/2024)

2. Propunerea de delegare in functia de procuror militar sef Sectie judiciara la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara a domnului colonel magistrat IOANA SILVIU ADRIAN, procuror militar in cadrul acestei unitati de parchet

3. Propunerea de delegare in functia de procuror militar sef Sectie urmarire penala la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Timisoara a domnului capitan magistrat DOBRE MIHAI ALEXANDRU, procuror militar in cadrul acestei unitati de parchet

4. Propunerea de delegare in functia de procuror militar sef Sectie judiciara la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti a domnului maior magistrat IANA NICOLETA CECILIA, procuror militar in cadrul acestei unitati de parchet (1569/2024)”.


sursa foto: Ziua de Constanta

Comentarii

# Cetateanul date 5 February 2024 17:48 +2

După lupta seculară cu corupțea...ce o durat 6 ani...orice poate vedea praful ce îi ales de Cța și Mamaia. PS Ultimul de pleacă de pe cocioc să nu uite să închidă lumina, gazul, Dunărea și... ciuma roșie :lol:

# SERGIU date 6 February 2024 00:23 +33

Felicitări domnului Andrei Bodean !Ati facut curat in orașul Constanța !

# ionescu date 6 February 2024 09:15 +36

Lupul pus la oi....Pacat! Un profesionist care este distrus de mafia Constantei!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva