18 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

ADMITERE IN MAGISTRATURA – INM a publicat rezultatele obtinute de candidati la interviul sustinut in cadrul examenului de admitere in magistratura. S-au prezentat 92 de candidati, dintre care 50 au fost declarati admisi. Sunt disponibile 28 de posturi de judecator in cadrul judecatoriilor si 25 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii (Rezultatele)

Scris de: G.T. | pdf | print

13 October 2015 13:06
Vizualizari: 17063

Concursul de admitere in magistratura s-a incheiat. Institutul National al Magistraturii a facut publice, luni 12 octombrie 2015, rezultatele obtinute de candidati la proba interviului.

Astfel, potrivit INM, un singur candidat dintre cei ramasi in cursa nu s-a prezentat la interviu. Proba a fost sustinuta de 92 de candidati, dintre ei 50 fiind declarati admisi, iar 42 fiind respinsi.


Interviul a reprezentat a doua etapa din cadrul concursului de admitere in magistratura, la care au participat candidatii declarati admisi dupa prima etapa eliminatorie. Proba a constat in elaborarea in scris a unei analize cu privire la subiectul extras de catre candidat si sustinerea orala a acestuia, precum si analiza orala a unei spete cu elemente de etica specifice profesiei.

Conform INM, nota finala de la concursul de admitere in magistratura este suma notelor obtinute in cele doua etape, calculata in raport cu urmatoarea pondere: nota de la prima etapa 75%, interviul 25%.

Amintim ca la concursul de admitere in magistratura sunt disponibile 28 de posturi de judecator in cadrul judecatoriilor si 25 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii.

*Cititi aici rezultatele obtinute de candidati la interviul sustinut in cadrul concursului de admitere in magistratura

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 13 October 2015 13:58 0

welcome in to the world of bribes!!!!!! bai!!!!! viitorii bucatari ai justitiei cit i/ati dat spaga limb(,,,,,) vasilica???am citit pe aici un comentariu misto scris de o doamna despre (mer)curiallul spagilor din (in)justitie

# scandal inm date 13 October 2015 16:09 +1

se vehiculeaza suma de 100 000 euro. astept cu interes ca Luju sa scrie despre cum se intra la inm, jocurile si smacheriile din culise, cum unii cumpara grile si sunt admisi.daca uita grilele ii salveaza interviul.

# unul din lumea cea mare date 13 October 2015 18:36 0

ptr scandal inm// cam ca la nenorocitii aia de popi ca sa li se dea parohie!!!!!!!! ieri seara ma uitam cu greata gretoasa si scirba scirboasa la un zapciu de popa care evacua niste femei amarite dintr/o proprietate donata bisericii CHIAR PENTRU OAMENII FARA ADAPOST.!!!!! cit de paradoxal!!!!!o memrmelica saraca,cu oameni saraci care aloca BANI DE LA BUGET pentru constructii megalomane cu cruce si o biserica total impotriva enoriasilor ei,si enoriasii se aduna cu sutele de mii sa contribuie la bunastarea acestor STOL DE CORBI IN CARE CAPUL EI ESTE NUMIT CHIAR DE IMPERIUL RAULUI!!!!!ACUM SI ACEASTA BISERICA ARATA DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA CU EL!!!!!!!TOTUL IN MERMELICA A FOST ALTERAT,PERVERTIT SI CONTORSIONAt

# santinela date 13 October 2015 16:16 +4

S-a ajuns la interviu ? De aici se termina "independenta " justitiei. Examenul il trece cine trebuie !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.05.2024 – Procuror cu demisia trimisa la CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva